יובנטוס 2010/11 :: אושר תקציב רכש משמעותי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏2/7/10.

1. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

http://img204.imageshack.us/img204/150/c3media1155401immaginel.Xxx

אלסנדרו דל-פיירו השתווה אתמול לג'יאמפיירו בוניפרטי האגדי מבחינת כיבוש השערים בסרייה א' - 178 שערים!

לרגל המאורע החגיגי, בוניפרטי התראיין היום בבוקר ל-'גאזטה דלו ספורט' והנה דבריו: "דל-פיירו היקר, לא שיחקת אפילו 5 דקות מול לצ'ה: ועם זאת, עלית וכבשת. כל הכבוד. עם השער הנהדר הזה השתווית אליי עם 178 שערים בסרייה A עם חולצת יובנטוס, אך אתה לא תעצור כאן. אני לא שקרן, ואומר לך שזה מציק לי קצת, אך בגלל שזה היית אתה, אותך אני מכיר מאז שהיית בחור צעיר ושהבאתי אותך ליובה, ובכן, זה נותן לי סיפוק. במוקדם או במאוחר זה אמור היה לקרות בגלל שפרשתי מכדורגל לפני גיל 33, ואני רואה אותך, נושק ל-36 ועדיין עם המון רצון להתאמן. תמשיך כך, ותלמד את חבריך הצעירים לקבוצה מהי משמעותה של יובנטוס. תסביר להם את הגאווה בלבישת החולצה הזאת ואת הרעב לניצחון מהו."

2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

דייגו: "דזקו הוא אחד החלוצים הכי טובים בעולם. הייתי שמח לשחק איתו יותר זמן, אבל אני יודע שלאדין יש אופציה לעבור ליובנטוס העונה, ואני חושב שזה מה שיקרה".

לא יודע עד כמה המקור אמין (לא הכתבה עצמה, היא מופיעה כמעט בכל אתר איטלקי, אלא דייגו כמקור בר-סמכא להעברות) אבל אם זה באמת נכון אז כנראה שכמות הקטילות שקיבל מארוטה על ההעברה של הברזילאי הייתה מוגזמת.

3. Don Joan Roman Member

כשאגדה עוברת אגדה אי אפשר להגיד כלום חוץ מ:
    תודה בוניפרטי על כל מה שנתת ליובה ותודה לדל פיירו ששברת את השיא וגרמת לנו שוב להיות מאושרים.

4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: גריגרה שנפצע במשחק האחרון מול זלצבורג ייעדר כחודש מהמגרשים.

:aa1: ג'יאנלואיג'י בופון נבחר ע"י ארגון ה- IFFHS בתור השוער הטוב בעולם ב-25 השנים האחרונות, כשמאחוריו ניצבים לא אחרים מאשר פיטר שמייכל, אדווין ואן דר סאר, איקר קאסיאס, וולטר זנגה, אוליבר קאן ורבים וטובים אחרים. מתי נזכה לראות את הפלא הזה בפעולה?

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://img833.imageshack.us/img833/75/baloccocakesgreatoccasi.Xxx

יובנטוס מתחזקת כלכלית.
    הביאנקונרי חתמו על הסכם חסות עם באלוקו (חברת מזון איטלקית) ששמה יתפרסם על חולצות החוץ של המועדון ובשלטי פרסום באולימפיקו הביתי. יובנטוס תקבל מההסכם 3.5 מיליון אירו שיחד עם 16 מיליון מהחסות הראשית (בטקליק) המועדון יקבל קרוב ל 20 מ' אירו רק מחסויות חולצה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/10/10
  6. Jose Mourinho Member

פפה:

“I know that I haven’t played well so far,” he confessed to La Stampa newspaper.

“I am getting back to work in order to earn my place back. I don’t know why I’m not first choice any more.

:aaa031:

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלאן מנסה להתנער מהקניה של פאולסן בזמנו :

“Claudio Ranieri made the decision, We told him both options were open: Poulsen or Xabi Alonso.
    After a few days the technical staff confirmed their decision was in favour of the Dane and so we signed the player who was most congenial to Ranieri’s style.”

מוזר, את ההצלחה האדירה של העונה שעברה בנה ראניירי סביב דויד פיזארו, שחקן עם תכונות דומות מאוד לאלו של אלונסו. באותה כתבה תירץ בלאן את מכירתו של דייגו בכך שהוא לא היה צפוי להתאים לשיטה של הטקטיקן הדגול דל נרי. גם אם למאמנים יש יד בהעברות ההזויות האלו, ההנהלה היא זאת שצריכה לאשר ולבצע את העיסקה והאשמה היא שלה בלבד.

8. N כמוני Member

אין ספק שהעדפה של פאולסן על אלונסו היא הזויה, ומכירתו של דייגו מיותרת. אבל עדיין אני חושב שנכון שיובה מאפשרת למאמן לקבל החלטות, ולבנות את הקבוצה כמו שהוא מבין. אמנם נכון, צריך שיהיו שחקנים בהם לא יהיה אפשר לגעת, אבל דייגו הוא לא אחד מהם. למרות שבעניין פאולסן אני לא בטוח בכלל שבלאן דובר אמת.

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעקבות המשחק אתמול נגד מילאן, דה צ'לייה מושבת לשלושה חודשים ומארטינז לחודשיים לפחות. מאנינגר ייעדר כחודש בגלל פציעה באימון.

10. uri מנהלים

מכה קשה. הפתרון הטוב ביותר בהגנה, לפחות לדעתי, יהיה לשחק עם בונוצ'י ולגרוטליה במרכז ועם קייליני כמגן שמאלי. גם הפשרתו והחזרתו של גרוסו תועיל.

11. N כמוני Member

השאלה הגדולה היא האם יובה יכולה להרשות לעצמה מרכז הגנה שכולל את בונוצ'י ולגו' למשך יותר מחודשיים. לדעתי לא, בטח בגלל חוסר היציבות שבונוצ'י מראה. במצב הזה אי אפר שלא לתמוה שוב איך יובה לא הביאו מגן שמאלי נורמלי בפגרה.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הביאו, הוא פשוט תקוע בחדר הניתוחים. (טראורה)
    נפצע מעט אחרי שהגיע.

13. Joel Gion Member

למרות שלגרוטלייה מלך לא נראה לי שלהזיז את קייליני מהמרכז זה רעיון טוב. מצד שני, גם לראות את פפה כמגן ואת מוטה בשמאל זה ממש לא אופטימלי. המצב בעייתי ואני מקווה שזה לא יעלה לנו ביוקר. מאוד חבל לי על פאולינו שבשבועות האחרונים אשכרה נראה כמו שחקן כדורגל לגיטימי.

14. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

http://img209.imageshack.us/img209/5987/07felipemelo.Xxx

ענק, ענק, ענק. כבר החמאתי לו בכל דרך אפשרית באשכול המחזור, אך אעשה זאת גם כאן. פשוט אדיר! רק שימשיך ביכולת הנוכחית. :aaa8:

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי היום שיובנטוס מעוניינת בזקארדו ובגלן ג'ונסון (פחח). זקארדו נמצא בכושר שיא מתחילת העונה ויהיה תוספת מעולה להגנה. בצד השני גרוסו חוזר לסגל בגלל הפציעה של דה צ'יליה.