יובנטוס 2010/11 :: אושר תקציב רכש משמעותי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏2/7/10.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שבנזמה שכח איך משחקים כדורגל. מעבר לזה, אני בטוח שנתוניו הפיזיים ועצם היותו טכני הרבה יותר תואמים את הליגה שלנו מאשר את הליגה הספרדית. הוא צעיר יותר, ומנוסה יותר ברמות הגבוהות. המחיר שלו נמצא במגמת נסיגה, והוא גם צרפתי. למה זה משנה? זה לא יגביל אותנו בקניות בעונה הבאה. הייתה לנו הדילמה הזאת השנה.

אם אפשר להשיג אותו עד 20-25 מיליון אירו, אני בעד.

2. Joel Gion Member

אחרי החוויה העגומה שלו במדריד, בנזמה הוא סימן שאלה גדול מאוד. על הכישרון שלו אין עוררין אבל אני בכלל לא בטוח שהוא באמת חלוץ על ולא אחד מאותם שחקנים שפורצים בגיל מוקדם, נכשלים בקבוצה גדולה ואז מנסים לשקם את הקריירה בכל מיני קבוצות דרג ביניים. ההימור הזה גדול מדי לדעתי, בטח ובטח כשמתחשבים בערך השוק המאוד גבוה שלו. השאלה בינואר עם אפשרות לרכישה בסיום העונה כמו שמארוטה אוהב נשמעת לי אופציה טובה, לעומת זאת לרכוש את מלוא כרטיסו בסביבות ה20 מליון יורו זה סיכון שלא כדאי לנו לקחת.

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

יש שאלה בכלל? לדעתי דזקו עדיף בהרבה גם אם צריך לחכות לו עד חודש יוני בשביל להשלים את המעבר אבל זה בעייתי מאוד לסגור עם ההנהלה העקשנית והמעצבנת של וולפסבורג. דזקו בשבילי היה חלום במילאן ולדעתי הוא יהיה הצלחה גדולה באיטליה.

4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני בכלל לא בטוח שדזקו הוא באמת חלוץ על ולא אחד מאותם שחקנים שפורצים בליגה הגרמנית, נכשלים בליגה אחרת ואז מנסים לשקם את הקריירה בכל מיני קבוצות דרג ביניים. חסרים מקרים כאלה?
    30 מיליון על שחקן כזה זה סיכון שכדאי לקחת? כי למיטב הבנתי, מארוטה לא מתכוון להשאיל את דזקו.

מה שלא יהיה, אנחנו נהיה הימור בחוד בעונה הבאה. אם יש סיכוי שבנזמה ישתפשף עוד קודם, אז אני מעדיף. וגם כל שאר הסיבות שמניתי. מה שכן - אנחנו צריכים את מאקדה.

5. Joel Gion Member

ההבדל הוא שבנזמה כבר זכה למעבר הזה לקבוצה גדולה ונכשל בה, דז'קו לעומתו עדיין לא קיבל צ'אנס בקבוצת צמרת אירופאית. לי הוא מזכיר הרבה יותר את מקרה שבצ'נקו/ואן ניסטלרוי/טרזגה (חלוצים שקרעו רשתות בליגה "קטנה" ולא היה ספק שיעשו את זה גם כשתגיע קפיצת המדרגה) ולא את בנזמה/הונטלאר/קז'מן/אנערף.

בשורה התחתונה, לי לפחות אין ספק על מי לא הייתי מהסס להוציא סכום כסף רציני כזה.

6. juventiner Member

על כל שחקן אפשר להגיד שלא בטוח שיפרע שטרות כשיגיע לקבוצה חדשה. זה לא חוכמה..מה, לא נרכוש שחקנים יותר לעולם? אי אפשר לפסול ככה על הסף.
    בואו תגידו לי, אם לא בנזמה, לא דז'קו אפילו, אז מי כן?

7. Joel Gion Member

http://live4liverpool.com/wp-content/uploads/2010/05/pazzini-1.Xxx

התקשורת קצת שכחה אותו בזמן האחרון, אבל למרות פתיחת העונה החלשה הוא עדיין החלוץ שהכי הייתי רוצה לראות מגיע אלינו.

8. Joel Gion Member

http://juventus.theoffside.com/files/2010/10/adpredcard.Xxx

מעניין אם גם לשופטים עושים בדיקות סמים מדי פעם.

9. Muurad Member

ממה ששמעתי אתם חזק בתמונה של ג'וסיליי הקשר המרכזי\אחורי של קורינתיאנס (בן 22).

הוא באמת עשה קפיצת מדרגה אדירה השנה ונהיה שחקן מפתח במאבק של קורינ' על האליפות... יהיה מעניין לראות אותכם הולכים עליו כי לא נראה לי שהוא יהיה יקר מידי.. הוא שחקן טוב מאוד אבל איכשהו אני יכול לראות אותו הופך לפלופ אצלכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx פשוט תחושה מוזרה כזאת... אולי זה בגלל שאני לא ממש הערכתי אותו (למרות שבזמן האחרון הוא ממשיך לשנות את הדעה שלי)

הוא קשר אחורי מודרני, מתקל פשוט נהדר, גבוה, חזק, מחסה את כל המגרש, ויש לו טכניקה מצויינת לשחקן בעמדה שלו, כובש שערים, ויודע להתנהל עם הכדור התקפית וגם לפרוץ קדימה... הוא נראה כבד וגמלוני אבל הוא מאוד אלגנטי עם הכדור.

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/10
  10. yonmu Member

איפה הוא אמור להיכנס ב4-4-2 עם מרקיזיו, אקווילאני, מלו וסיסוקו?

11. Muurad Member

האמת שעם ה-4 האלה אם אתה שואל את דעתי, בהתחשב שמלו לא יציב ואקווילאני ממשיך בכושר מהמשחק מול אינטר, אני בקלות פותח עם ג'וסיליי ועם אקווילאני בהרכב.. זה לא ממש רבעיית כוכבים, ארבעתם לא הוכיחו יותר מידיי כדי לפסול שחקנים אחרים והם משחקים ברמה דיי בינונית... כמו שאמרתי הוא גם לא יהיה ממש יקר ואם יגיע זה כנראה יהיה בינואר ככה שהוא ישתלב ולאט לאט יבנה את עצמו, כאמור אם יגיע.

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/10
  12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ה'גאזטה דלו ספורט' טוען כי העונה הנוכחית וה-17 של 'הנסיך', תהיה גם האחרונה שלו במועדון כשחקן. באיטליה מעריכים כי דל פיירו יפרוש בקיץ ויצטרף לצוות המקצועי ביובה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3966698,00.html

עצוב. שמח שזכיתי לראות את אחד מגדולי השחקנים בכל הזמנים. :aaa031:

13. Joel Gion Member

לדעתי אתה יכול לדחות את הודעות האבל והעצב לפחות עד סיום העונה הבאה. צריך לקרות משהו באמת יוצא מהכלל (כמו החלטה אישית של אלכס לפרוש/לעבור לנפוש בארה"ב. לא ריאלי במיוחד) כדי שהוא לא ימשיך איתנו גם אחרי העונה הנוכחית. אניילי הזכיר את הנושא לא פעם בראיונות האחרונים שלו ונראה שהוא מעוניין מאוד להאריך את החוזה של קפיטאנו מעבר לקיץ 2011. בכלל, אנדראה עושה בזמן האחרון הכל כדי להתקרב לאוהדים - יחד עם חידוש החוזה הצפוי של אלכס, הוא גם עומד להחזיר את נדבד לתפקיד מקצועי בקבוצה ומתכנן ערב/משחק (לא כל כך הבנתי את המתכונת) פרידה רשמי מטרזגה.

בנושא אחר, לאונרדו בונוצ'י עבר היום אבחון אצל רופאי הנבחרת ששללו פגיעה רצינית לרגל שמאל של הבלם. בונוצ'י התלונן על כאבים אחרי המשחק אמש בבלפסט, תוצאות הבדיקה לא העלו פגיעה כלשהי ויש סיכוי טוב שהוא יפתח בהרכב של האציונלה ביום שלישי מול סרביה.

14. noamvcf Member

הבנתי שדז'קו מגיע אליכם בעסקה שמוערכת בכ30 מיליון יורו.הבנתי שסיסוקו (מוערך בכ-10 מיליון יורו) מגיע לוולפסבורג בנוסף לעוד 10 מיליון יורו שיובה ישלמו ושבמקום שוולפסבורג ישלמו את כל ה20 מיליון על דיאגו הם ישלמו רק 10. כל זה מצטבר לכ30 מיליון. מישהו יודע עד כמה זה נכון?

15. Joel Gion Member

כרגע שום דבר עדיין לא קרוב אפילו להיות סגור, אבל זה לא סוד שהבוסני הוא החלום הרטוב של מארוטה שהבטיח כבר לעשות הכל על מנת להשלים את הרכישה שלו בקיץ הבא. רק הזמן יראה אם הוא יצליח...