וואו, אי אפשר לספר במילים עד כמה אני אוהב את השחקן הזה וכמה התרגשתי שראיתי אותו בארץ במדי יובה נגד מכבי חיפה ממש פנים אל מול פנים וזכיתי לצעוק לו בכל הכוחות שלי "טרזגול טרזגול" אז אני אגיד רק כמה מילים קטנות שיודו לו על שנים נפלאות בקבוצה שאני הכי אוהב באירופה: תודה רבה דויד טרזגה לא היה כמוך ולא יהיה כמוך לעולם, תודה על הלויאליות, תודה על השערים, תודה על הבישולים, תודה על השמחות, תודה על החגיגות, תודה על ההחטאות, תודה שהייתה לי הזכות לראות אותך משחק בקבוצה שלי ולהעריץ אותך עד השמיים, היום אתה עוזב את כור מחצבתך בעשר השנים האחרונות ואני יודע שאתה עוזב בלב כבד ומחוסר ברירה ואני רוצה להגיד לך שאני לעולם לא אשכח אותך וגם בשורות הרקולס אני אשתדל להתמיד ולראות אותך משחק. היה שלום טרזגול ותודה רבה! ובנימה קצת יותר מקצועית: 171 שערים בעשר שנים זה ממוצע נהדר לחלוץ שבארבע השנים האחרונות רק נפצע ונפצע ונפצע, אם לא הפציעות הוא בוודאות היה עובר את ה200, סקורר מחונן ברמות מטורפות, חלוץ רחבה שלא צריך כלום כדי לכבוש, נכון שהיו לו הרבה מגרעות אבל כשהוא היה היית יודע שכל כדור שני לרחבה הוא יגיח משום מקום וידחף אותו לאזור השער ויגרום לך לצעוק "יש", יבאוויר, על הדשא, במספרת, בנגיחות, בבעיטות מקרוב, בבעיטות מרחוק, הוא היה סקורר בכל רמ"ח איבריו והיום אין ביובנטוס ואוליב כל העולם חלוץ שמשתווה לחצי מהרמה והיכולת שהייתה לדויד סרג'יו טרזגה לכבוש בכל רגע נתון במגרש, תודה לך מלך, פשוט תודה!
שחקן שכובש מול מילאן אוטומטית נחשב ליותר משחקן בשבילי, ועוד שער ניצחון!! אין ולא יהיו שחקנים ווינרים כמו טרזגה, חבל לי שהמועדון מוותר עליו, גם אם היה בן 200.
חלוץ ענק, אחד האהובים עליי. נדיר למצוא ווינרים כמוהו והייתי שמח מאוד אם היה מגיע לרומא ופותח בהרכב. לשחקנים כמוהו תמיד נשאר דלק במיכל.
מה עם קמורנסי? לפני כמה זמן פורסם שהוא חתם בבירמינגהאם ועכשיו הוא משום מה מקושר לשטוטגארט. זה אחת הפעמים שאני מקווה שמדובר בברווז עיתונאי...
גם דל פיירו נפרד. עם כל הכבוד לנדבד, העזיבה של טרזגה הרבה יותר קשה מבחינתי. דוד מבחינתי שני רק לאלכס, ולמרות שאני יודע שהפרידה הזאת מתבקשת בתןך תוכי קיוויתי שכמו בכל שנה, גם הפעם נגיע לראשון בספטמבר והוא עדיין יהיה שלנו. טרזגה מצידו מרגיש שיש לו עוד מה לתרום כשחקן מוביל ומשמעותי, ולמרות שאני בטוח שגם מבחינתו לא מדובר בצעד מובן מאליו, הוא עוזב למקום שייתן לו תפקיד משמעותי יותר. אז בפעם האחרונה בהחלט, תודה ענקית על הכל והמון בהצלחה בהמשך. 100 הגולים הראשונים שלו בסרייה A (מתוך 123 בסך הכל). יש לי את הספיישל הזה על המחשב, היום בבוקר ראיתי אותו ובאיזשהו שלב בלי להרגיש שמתי לב שיורדות לי דמעות. אין מה לעשות, מרגש. להתראות מלך!
את האמת, אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל. דויד הוא מאותם שחקנים יחידים שבאמת ישאר בליבי, לא משנה מה. שחקן ענק, אגדה, יובנטיני אמיתי, אישיות נהדרת, הכל בחבילה אחת. קשה לדעת שבחיים לא תראה אותו יותר בחולצה הלבנה שחורה, קשה לדעת שבחיים לא תראה אותו יותר כובש במדי הקבוצה שלך. לא להאמין שעברו כבר 10 שנים, 10 שנים מאז שער הבכורה שלו נגד מילאן. משחקן ששנאתי בתחילת דרכו (איך אפשר שלא? יורו 2000) לשחקן שבתוך שנה אחת התאהבתי בו לגמרי, ידעתי שזה שחקן שישאר הרבה מאד שנים בקבוצה שלנו. קשה לסכם תקופה כ''כ ארוכה של עשור בכמה שורות, אך לעולם לא אשכח את דויד, אם זה בגלל היותו אחד מחלוצי הרחבה הטובים בהיסטוריה של המשחק, ואם זה בגלל האישיות הנהדרת שלו, וללא ספק אני כבר מתחיל להתגעגע לטרזגול. פשוט אגדה חיה. איו לי מושג מה יהיה ביום שאלכס יפרוש... דויד, תודה, באמת תודה מכל הלב על כל-כך הרבה שנים גדולות. לכבוד הוא לנו שהיית כ''כ הרבה שנים מהמערכת שנקראת יובנטוס. תודה! :aaa8: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
http://img.skysports.com/09/04/218x298/davidtrezeguet_2207573.Xxx הכינוי 'טרזגול' לא הומצא לחינם. חלוץ הרחבה הטוב ביותר באירופה בעשור האחרון פרט לרוד ואן-ניסטלרוי. אני זוכר שכאשר שניהם היו מועמדים לריאל מדריד בקיץ 2006, רציתי את הצרפתי וקיבלתי את ההולנדי(בסוף לא התחרטתי). לצערי הוא גם כבש פעמיים נגד ריאל ב-2003 בחצי הגמר - במשחק בברנבאו במהלכו יובה הייתה חלשה מאוד והייתה צריכה לספוג תבוסה, אך ריאל החמיצה וטרזגה עשה גול מכלום, וכמובן בגומלין בטורינו הוא זה שפתח את החגיגה אם אינני טועה. טרזגה היה המלך בתוך הרחבה, פשוט ככה, מכל מצב היה עושה שער ובכל דרך אפשרית - בימין, בשמאל, בראש, בעיטת יעף או לעבור את השוער. הוא כבש במדי יובנטוס 171 שערים בעשר עונות וצריך לקחת בחשבון שבשנתיים האחרונות הוא שיחק פחות כך שזו סטטיסטיקה מדהימה. הביא במו רגליו לצרפת את אליפות אירופה. חבל מצד אחד על כך שעבר לקבוצה קטנה כמו הרקולס, אך אני שמח שהוא מגיע לליגה הספרדית וההגנות יתקשו מאוד להתמודד איתו. רק הגביע הם האוזניים הגדולות היה חסר לטרזגה ואת זה הוא לא הצליח להשיג וכנראה גם לא ישיג. ומרגש לקרוא את הדברים שכתב לו דל-פיירו, זה מראה כמה הכימיה ביניהם הייתה מצויינת והם היו ידידים טובים גם מחוץ לכר הדשא, כנראה.
יצא לי לראות אותו במדי מונאקו ועדיין אני לא מצליח להיזכר בו שלא במדי יובנטוס (במדי צרפת מחקתי מזכרוני במכוון). חלוץ קטלני. שחקן ענק. שיהיה רק בהצלחה!
מחר הוא כנראה חותם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx למה הוא לא חתם בבירמינגהאם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
עם כל הצער שבדבר, תזכרו שהשחקן לא מת. זוהי אכן פרידה קשה וטרזגה הינו אחד השחקנים עם הכי הרבה תשוקה ורגש שראיתי שעולים על המגרש, ולכן אני ושאר האוהדים נקשרנו אליו כי ראו כמה שאכפת לו. עוד מאז שהסתכסך עם ראניירי (או שזה היה פרארה?! לא זוכר), כבר היה לי חבל לראות שהמעמד שלו ביובנטוס שוקע, וכבר ראיתי לאן זה הולך, אבל את כל העצב מן הפרידה אני הופך לאיחולי הצלחה בהרקולס, בתקווה שטרזגול יוכיח לכולם כמה חבל שיובה ויתרה עליו. חובת ההוכחה על חלוצי יובנטוס, להראות שלא עשינו טעות.
בוריילו התראיין אחרי המשחק מול לצ'ה ואמר שהוא לא שולל מעבר ליובנטוס ושמחר הוא ידבר על הנושא עם הסוכן שלו. באיטליה משוכנעים שהוא או בנזמה יחתמו בקבוצה עד סיום המרקאטו בשלישי בלילה. בנזמה נשמע לי מופרך, ובקשר לבוריילו אני אומר - לא תודה. עם כל הכבוד להתקדמות שלו בשנה האחרונה, לא הוא יהיה זה שישדרג את ההתקפה שלנו. אנחנו צריכים סקורר, אנחנו צריכים פאציני. מארוטה יודע את זה, דלנרי יודע את זה, אפילו גארונה יודע את זה והודיע אחרי ההדחה מול ברמן שעכשיו יש על מה לדבר. אז שיתחילו לדבר :aaaprot:
לא תודה-שימשיכו עם מה שיש ונקווה לניקוי אורוות טוב יותר בשנה הבאה (אמאורי OUT, דזקו IN). פאציני לא ישנה את העונה שלנו במילא. אגב, נתון מעודד (או שלא, תלוי איך מסתכלים על זה) מהיום-10 מתוך 13 השחקנים ששיחקו היום היו איטלקיים (9 פתחו).
אני מעדיף את פאציני עכשיו מאשר אולי דז'קו בשנה הבאה. בעצם אני מעדיף את פאציני על דז'קו בכל זמן נתון. כבר הרבה זמן שלא היו לנו חלוץ שנותן בסביבות ה30 גולים לעונה, פאצו הוא בדיוק האיש הזה. אני מבין שאתה כבר ויתרת על העונה הזאת, אבל אני מאמין שתוספת של מגן שמאלי וחלוץ ברמה יעזרו לנו מאוד בהמשך.
אוי ואבוי לנו אם בוריילו יגיע. אשכרה החלוץ הכי גרוע בליגה, אפילו יותר מאדון אמאורי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx רק פאציני. פשוט פנומן, חתיכת שחקן שלדעתי יוכל לפרוח אצלנו. הוא שווה סכום הקרוב ל-20 מיליון ללא צל של ספק. הפנטזיה הכי פראית שלי. אז אדון מארוטה, תעשה לי טובה עם "אני לא לוקח שחקנים מהמועדון שהגעתי" ותרכוש אותו כבר. רק לא מרקו "תמיד תיהיה לי הזדמנות נוספת לכבוש" בוריילו. http://www.tuttosport.com/images/19/C_3_Media_1122019_immagine_l.Xxx