יובנטוס 2010/11 :: אושר תקציב רכש משמעותי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏2/7/10.

1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

יוהאן בן-עלואן, בלם נבחרת טוניסיה (יליד צרפת כמובן) החדש והצעיר. והנה סרטון היוטיוב הנדוש.

http://i.arabia.eurosport.com/2010/08/03/631301-7685332-317-238.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/10
  2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

רשמי: קוואליירלה עבר בהשאלה ליובנטוס. סכום ההשאלה הוא 4.5 מיליון אירו כשקיים סעיף קנייה לאחר העונה בסך 10.5 מיליון אירו. סך הכל - 15 מיליון אירו, במידה ויירכש.
    השחקן צפוי להשתכר בכ-2 מיליון אירו לעונה, סכום לא מועט.

בכך קוואליירלה יצטרף לחוד שכולל את יאקווינטה (האיטלקי), דל פיירו (האיטלקי) ואמאורי (האיטלקי?). בקיצור, חוד כלל איטלקי. שיהיה לשחקן בהצלחה, ושיגרום לנו לשכוח את מי הוא מחליף.

3. avdz7 Member

שיהיה בהצלחה.
    צריך עוד חיזוק להתקפה לטעמי, זה לא מספיק כדי לכפות על החסרון של דייגו.

4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר לעלות עם יותר מ-11 על כר הדשא. קוואליירלה הוא המחליף ואין לנו ברירה אלא לקוות שהשינוי הטקטי שהוא מוביל יכפר על החולשה הטכנית שלו ביחס לדייגו. צריך כישרון כי כרגע אין לנו שום פרויקט בהתקפה, שחקן שיוכל להחליף את יאקווינטה ואמאורי כשייפצעו.

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועל כך מגיע כל הכבוד לאניילי שהחליט עם כניסתו לתפקיד הבעלים שיובנטוס תהיה כמה שיותר איטלקית ורואים זאת בההעברות של הביאנקונרי. בהרכב של יובה נמצאים רק שני שחקנים זרים מלו/סיסוקו ומרטינז, נתון מאוד מרשים בימים אלו.

לדעתי קוואליארלה יכול להצליח ביובנטוס כחלוץ שני והוא עוד יפתיע הרבה שחושבים שהוא מיותר. להזכירכם, כסקונדה פונטה פאביו הפציץ באודינזה וסמפדוריה. עונתו האחרונה לא היתה להיט בגלל שהוא תופקד בשפיץ שם הוא אינו מיצא את מלוא כישוריו. בדבר אחד אני בטוח והוא שקוואליארלה יצליח ביובה יותר מאשר דייגו.
    חבל לי שאחד השחקנים האהובים עלי ישחק אצל הוקיה סיניורה.

6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בוריילו מקושר הבוקר ליובנטוס.

קחו אותו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

דייגו עוזב.. בוריילו מגיע...

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

וברצינות על כל המצב,כל שנה שעוברת המשפט ההוא של קמוראנזי אחרי הקאלצ'ופולי שייקח לנו עשור לחזור להיות אותה אמפריה,נראה יותר ויותר אמיתי...
    חבל. בערוץ הספורט פורסם מאמר עצוב שאם חלקו אני מסכים.
    שיגיעו ימים יפים יותר...

8. zoharco Member

תגידו להתראות לטרזגה שעבר להרקולס באופן רשמי. ממש אהבתי את השחקן הזה בזמנו, חלוץ נפלא במיוחד זכורים לי השת"פים שלו עם הנרי בנבחרת (איפה צרפת של אז ואיפה היא היום...) שיהיה לו בהצלחה!

9. 亚历山大帕托 Member

הרקו-מי? איזה עצוב, הייתי בטוח שיוכל למצוא מקום בקבוצת טופ-אמצע טבלה בצרפת, גרמניה או ספרד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/8/10
  10. avdz7 Member

תודה על הכל טרזגול!!! חלוץ אמיתי.
    אגדה יובנטינית, תמיד יישאר בלב ולא משנה מה

גם לי כואב קצת שה"הרקולס" האלה לוקחים אותו. שיהיה בהצלחה

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/10
  11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

עיר מולדתה של אשתו היא אליקנטה, שם משחקת הרקולס, כך שזה היה מניע נוסף. הפציעות, השכר הגבוה וגורמים אחרים כנראה גרמו לקבוצות להירתע ממנו. בכל מקרה, טרזגול הוא מבחינתי ביאנקונרי אמיתי, ותמיד יישאר כזה. החלוץ הכי פורה שלנו בעשור האחרון. ווינר אמיתי.

12. Joel Gion Member

נראה לי שאני בכיף יכול לכתוב ספר על כמה שאני חולה על השחקן הזה ועל אינספור רגעי האושר שהוא גרם לי. כרגע אני רק אציין שלמרות כל המגבלות שלו ככדורגלן, מדובר בקלות בחלוץ הרחבה הכי טוב שראיתי בחיי. אינסטינקטים מפלצתיים, התמצאות נדירה ברחבה וסיומת קטלנית. עדיין קשה לי לעכל שאני לא הולך לראות אותו מתפוצץ מאושר אחרי עוד גול במדים שהוא כל כך אוהב. 10 שנים, 171 גולים. מה עד אפשר להוסיף?

תודה על הכל ושיהיה המון בהצלחה :aaa8:

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חשבתי שהרגע הזה יהיה כזה עצוב,אבל הוא גם הכרחי.. שיהיה לו המון בהצלחה המקום החדש שלו, הוא ביאנקונרי אמיתי! יהיה עצוב לראותו אותו במדים אחרים,אחד מחלוצי הרחבה הטובים שהיו פה.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

:aaa8:

14. juventiner Member

כלכך חבל לי שטרזגה עוזב. ללא ספק אחד משחקני יובנטוס האהובים עלי מאז שהתחלתי לאהוד ולעקוב אחר הקבוצה.
    בהצלחה בהמשך!

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחד החלוצים הגדולים..החלוץ שגרם לי לצעוק לפעמים בגולים של יובה כאילו אני אוהד שלהם..חלוץ ענק ענק ענק ענק..אף פעם לא אשכח את השער בחצי מספרת נגד ריאל מדריד בשמינית רבע שעה לסיום והחגיגה שלו אחרי זה..כל כך הרבה גולים חשובים הוא כבש..אני אישית אהנה ממנו בליגה הספרדית..פשוט חלוץ ענקקקק