יובנטוס 2010/11 :: אושר תקציב רכש משמעותי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏2/7/10.

1. Carlo Zampa Member

קוואליירלה זה רק בתור מחליף. יתן לכם כמה פצצות, חוץ מזה סתם מערבב את ההתקפה ולא קשור לכלום. שחקן בלי תפקיד ולא סקורר.

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותם,אפשר היה להשאיר את דייגו בלי לבנות עליו את הקבוצה.
    אפשר היה להשאיר אותו ובכל זאת לבנות יציבות.
    ואם כבר יציבות,אז קווליארלה הוא השחקן? לא ממש.
    אם כל הכבוד לו,דייגו כשחקן פשוט יותר טוב,הוא רק התחיל להתרגל לעמדת החלוץ השני(ולכן לשפוט אותו על זה אחרי 2 משחקים זה מגוכח,מה גם שהוא בכלל היה טוב בשני המשחקים),והפסדנו פה בגדול,אני לא צריך שחקן שיתן לי מספרת עם העקב מ 3940 מטר ובזוית אפס פעם בשנה,אני צריך שחקן שידע להיות ההבדל שלנו מקבוצות אחרות,מהפסד לנצחון. לקווליארלה אין יכולת להיות כזה,לדייגו כן.

חוץ מזה משהו על דל-פיירו שהעירו את עניי חברי המועדון הרשמי של יובנטוס בישראל:

דל פיירו היום:

דל פיירו לפני 15 שנה:

ועוד אחד:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/8/10
  3. avdz7 Member

אחרי שדייגו נמכר (רשמי), אפשר להביא זר נוסף?

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדייגו יש דרכון אירופי ולכן הוא לא נחשב כחלק ממכסת הזרים. בקיצור, לא.

5. Lazarobbie Member

נסיך אמיתי :aaa8:

בקשר לדייגו- הוא נמכר רשמית? ואם כן, מי הם המועמדים להחליף אותו? [יכול להיות שעכשיו, אחרי שהתפנה מקום של זר, דזקו יגיע ליובה?]

6. avdz7 Member

לא ידעתי שיש לו דרכון אירופאי, חבל.
    המועמד כרגע הוא פאביו קוואליירלה, העסקה המדוברת היא השאלה (שתעלה 4.5 מליון אירו), עם אופציית רכישה של 10.5 מליון אירו. אין ספק שהוא מתאים לשיטה של דלנרי בהרבה מדייגו, אבל מה שיש לדייגו אין לו.

7. uri מנהלים

נכון. אבל מה שיש לדייגו ואין לקוואליירלה לא התאים ליובנטוס (לא זו הנוכחית ולא לאופי הקבוצה לפחות בשני העשורים האחרונים) ולא תרם לה מספיק. אולי, כפי שסבור מארוטה ואני מסכים איתו, מה שיש לקוואליירלה ואין לדייגו יתאים ליובנטוס ויתרום לה יותר.

8. avdz7 Member

אני חולק עלייך לגבי ה"לא תרם לה מספיק".
    דייגו פחות או יותר היה השחקן היחיד ששיחק בעונה שעברה, זה לא פייר לשפוט אותו בעונה כזו שכל השחקנים היו חושך והוא היה הצדיק היחיד. אין לי ספק שהוא היה ראוי לצ'אנס נוסף, אבל דלנרי ומארוטה היו סבורים אחרת. מאוד חבל לי שדווקא הוא זה שלא זכה לצ'אנס נוסף העונה, רק נותר לי לפנטז שבאחד מן הימים הוא עוד יחזור ליובה...

9. Marchisio Member

מגן שמאלי כנראה כבר לא יגיע... מארוטה צוחק? דה-צ'לייה זה מגן שלא ראוי להיות מחליף, ובכלל הוא יותר ווינגר מאשר מגן. דה-צ'לייה וגרוסו אלו הם השחקנים שלנו לצד שמאל? חודשיים היו למארוטה להיפטר מהגרוטאות ובחודשיים האלו לא נפטר מאף אחד חוץ מהדני...

10. avdz7 Member

יש דיבורים על קפדווילה לעמדת המגן השמאלי (גם זקן, גם לא משהו, נו שויין).

לגבי ההגרלה: לא יודע את זהות הדרג השלישי והרביעי בבית, אבל בול היריבה החזקה שרציתי. יהיה מעניין

11. noamvcf Member

אני עדיין מתקשה להבין איך מכרו ככה את דיאגו. למרות כל הסיבות שנתתם פה (לא התאים לשיטה, קוואליירלה יותר טוב ממנו בתור חלוץ שני...). אני פשוט לא חושב ששחקן ברמה של דיאג צריך לשחרר אחרי עונה אחת, זאת לא אשמתו שיובה היו רעים עונה שעברה. אני חושב שהנהלת יובה טעו פה בגדול ואיבדו שחקן ענק,במיוחד בסכום המגוחך הזה.
    מה שאני עוד לא מבין זה מה יש לו לחפש בוולפסבורג?!?! הייתי מצפה ממנו שימשיך לנסות לשחק בקבוצות הגדולות של אירופה,אם זה באיטליה ספרד אנגליה או גרמניה.
    אולי הוא ורוביניו היו צריכים לעשות כמו לברון וויד ובוש, ולתכנן את זה שהם ישחקו יחד באותה הקבוצה ולשחזר את ההישגים שלהם מסנטוס.

12. Joel Gion Member

וולפסבורג הייתה הקבוצה הכי גדולה שהתעניינה בו (או שאלקה, לא יודע מי נחשבת יותר).

קואליירלה עובר ברגעים אלו את הבדיקות הרפואיות, ובמידה והכל יהיה בסדר ולא יתעכב עד כניסת השבת הוא יחתום על החוזה כבר היום. אחרי הפציעה של אמאורי אמש (לא יודע מה החומרה עדיין, אבל זו בעיה כלשהי בשריר אז קשה לי לראות אותו מתאושש במהירות) לא הייתי שולל שיתוף פעולה של קואלייה ואלכס בסאן ניקולה ביום ראשון.

עריכה - והנה מגיע האישור מהאתר הרשמי, אמאורי בחוץ לתקופה של בין 3 שבועות לחודש. Here we go again

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/8/10
  13. avdz7 Member

שם חדש לקיץ הזה: יוהאן בנאלון.
    יובנטוס צפוייה להחתים את הבלם בן ה23 מסנט אטיין ב48 שעות הקרובות. מישהו מכיר?

14. Marrone Member

צרפתי ממוצא טוניזאי או מרוקאי אם אני לא טועה.
    בפעמים שבאמת יצא לי לראות משחקים של סט. אטיין הוא לא שחקן מדהים אבל הוא גם לא עושה חורים, הוא יציב למדי.

שכחתי לציין:
    הוא מגיע לכדורי גובה כמעט כל פעם.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/10
  15. Milanista3 Member

כל כך כואב לי על יובה.
    איך הם ויתרו על 2 מהכשרונות הגדולים שהיו להם בסגל בקיץ אחד.
    ג'יובינקו (השאלה?) ודייגו? למה לעזאזל?
    חבל חבל חבל.
    נקווה בשביל יובה שהיא תחתים את קוואליירלה (בניגוד אליכם , אני חושב שהוא חלוץ מצויין)
    בדר"כ לא הייתי כל כך עצוב ברגע ששחקן כמו דייגו עוזב את אחת היריבות המרות של מילאן אבל הכתבה הזאת שינתה את זה.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.376.84469.html

צריך לקוות ולהשאיר בליגה כמה שיותר איטלקים ושחקנים כמו דייגו.
    הסרייה א' צריכה בשלב כלשהו לחזור לקדמת הבמה ,וכך גם יובנטוס.

כמו בימים הטובים.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/10