יובנטוס 2010/11 :: אושר תקציב רכש משמעותי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏2/7/10.

1. rooney-7 Member

לא מסכים,ממה שראיתי אוזיל הרשים אותי יותר מדייגו,בטח מבחינת הפוטנציאל.לגבי קראסיץ,ראיתי אותו במונדיאל והוא היה פחות טוב מיובאנוביץ של ליברפול,כשבאופן כללי סרביה שיחקה על הפנים בהתקפה.
    הונדה לעומת זאת מאוד הרשים גם בליגת האלופות בשמינית מול סביליה,ובמונדיאל הוא בכלל היה בין המצטיינים של כל הטורניר.
    מבחינת כישרון ופוטנציאל,גם דזגוייב מסתמן ככישרון הרבה יותר גדול מקראסיץ.
    מנצסטר יונייטד לדוגמא רכשה את רונאלדו כשהיה בוסר לגמרי,ורוני ברגע שרק התחיל להראות ניצוצות.לא תמיד זה עובד אבל יובה הייתה צריכה להמר על מישהו כזה(בהנחה שהיא לא רוצה להוציא סכומים מטורפים על שחקנים מוכחים ברמה עולמית).במקרים ממש מוצלחים אפשר לחוות הצלחה כמו שברצלונה חוותה לאחר רכישת רונאלדיניו,או מילאן עם קאקא ופאטו.

2. Joel Gion Member

לאור היסטוריית הפציעות העגומה של אקוילאני בשנים האחרונות ולא פחות מזה, לאור היסטוריית הפציעות העגומה של יובנטוס בשנים האחרונות, הקשר עבר היום בדיקות רפואיות במשך לא פחות מ6 שעות (!). בקבוצה רצו לוודא שהוא נמצא במצב בריאותי תקין ושלא מדובר בעוד שחקן שירכוש כרטיסיית חופשי חודשי למרפאות בטורינו. למרות החששות, נראה שהבדיקות לא העלו בעיות כלשהן והקשר צפוי לחתום על החוזה בקרוב מאוד ולהיות מוצג כשחקן יובה בשעות הערב.

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://juventus.theoffside.com/files/2010/08/aquilani.Xxx

http://www.corrieredellosport.it/images/48/C_3_Media_1120948_immagine_oleft.Xxx

בסקר שעורך הטוטוספורט לא פחות מ87% (ואני ביניהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ) שיערו שאקווילאני מתאים ליובנטוס, ימים יגידו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/8/10
  4. Joel Gion Member

כמה חדשות מרקאטו מהיום:

לפי דיווחים שונים באיטליה, וולפסבורג עדיין לא ויתרה על דייגו. למרות ההצהרות של בכיריה בשבוע שעבר, נראה שהגרמנים מוכנים להציע ליובה כ20 מליון יורו, הסכום אותו דרש מארוטה בתחילת המו"מ. לדעתי הסיכוי שזה אכן יקרה נמוך אבל אני לא ארגע עד ה1 לספטמבר.
    עריכה: לפי הסוכן שלו, יש מצב גדול שאנטוניו די נטאלה יהפוך לשחקן יובה כבר הערב. זה כנראה ההסבר לדיווחים האחרונים על עזיבה של דייגו. אני לא רואה את הברזילאי נשאר ביאנקונרו במידה ו"טוטו" יגיע ועם כל הכבוד לקאפוקנוניירה, אני לא רוצה אותו אם זה מה שיגרום לדייגו לעזוב.
    המרקאטו הזה עושה אותי חולה. נראה לי שאני חותך את הכבל של המודם ומתקשר להוט רק בתחילת החודש הבא. איזה לחץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

אחרי ברצאלי, בורדיסו ובוקטי, מרטין דמיקליס הוא השם האחרון שמוזכר כמועמד לתפוס את משבת הבלם הרביעי של הקבוצה בעונה הקרובה. הארגנטינאי לא נמצא בתכניות של ואן חאל וסוכנו הודיע שיובנטוס היא אחת מהקבוצות שמתעניינות בו.
    אני כמובן מעדיף את בוקטי אבל למרות שהוא כבר הרבה מעבר לשיא (ולא שבשיאו הוא היה קנבארו), זהו מהלך די זול (הדיבור הוא על השאלה) ומתקבל על הדעת שיסגור לנו את הפינה הזאת. לגרו ודמיקליס הם מחליפים ראויים בהחלט.

מתחזקות השמועות על מעבר של טרזגה לליגת הספרדית. סראגוסה והרקולס מעוניינות בחלוץ הצרפתי שכנראה מתקשה להשלים עם העובדה שהוא לא הולך להיות האופציה הראשונה אצל דלנרי. הסיפור עדיין רחוק מלהיות סגור והתפתחויות צפויות בימים הקרובים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/8/10
  5. avdz7 Member

לא אוהבים שחקנים יצירתיים ביובה, אה?
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_wall.Xxx

אנטוניו די-נטאלה... עוד חרטא (ועוד בן 33). איפה הוא ואיפה דייגו, בושה

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/10
  6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

תן כבוד למלך השערים, ואל תזלזל. חרטא עלק. אני צריך להראות סרטוני Youtube כדי להראות שדי נטאלה יצירתי?

7. avdz7 Member

הבחור אוטוטו בן 33, שחקן בגיל כזה צריך לסחוב עליו את כל ההתקפה של יובה... לא ראוי.
    אני לא חושב שכמו דייגו הוא יוכל לסחוב עליו את כל הנטל ההתקפי, הגיל שהוא פאקטור רציני, ולדעתי ובקיצור שלדייגו יש הרבה יותר מה להציע.

איפה החשיבה לעתיד פה? דייגו בן 25 שכל השיא שלו עוד לפניו... כשדי נטאלה אוטוטו יפרוש ובטח כבר לא יהיה ברמה של להיות שחקן יובנטוס.

8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

איך אפשר להשוות קשר התקפי לחלוץ? ולמה אין לו את הכישורים בהתקפה? כי הוא בא מאודינזה ולא מצסק"א מוסקבה? ומי אמר שהוא חייב לסחוב את יובנטוס? חסרים ביובנטוס חלוצים?

9. avdz7 Member

מזתומרת איך אפשר להשוות? הרי אם די נטאלה בא זה יהיה ע"ח דייגו, גם בטקטיקה, אז בטח שיש מקום להשוות. כן, חסרים חלוצים ברמה, ואני מאמין שדייגו יהפוך כל חלוץ לידו ליותר טוב מאשר די נטאלה.
    מי יסחוב את ההתקפה של יובנטוס בהנחה שדייגו בחוץ? מרקיזיו יכנס לנעליים האלה? לא. אז סביר להניח שאם די נטאלה יבוא זה כדיי להיכנס לנעליים ולתפקיד של דייגו.

אז כן, אני לוקח את המילים שלי בחזרה על די נטאלה. אבל בשורה התחתונה אני חושב שזו חשיבה סופר מעוותת, גם להביא שחקן שתיכף יפרוש וכבר לא יהיה לרמות האלה, במקומו של שחקן טוב יותר וצעיר בהרבה שהשיא שלו עוד לפניו.

10. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

למה, למה ההנהלה הארורה הזאת מנסה בכל הכח להיפטר מדייגו ולהביא שחקנים בני 33 (ככל הטובים שיהיו...)? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

קודם דלנרי אומר שדייגו יישאר במאת האחוזים, עכשיו הוא כבר לא בטוח בכלום. שייחנק.

11. avdz7 Member

דלנרי ומארוטה הם המשך ישיר למה שהיה שנה שעברה, רק עם שמות שונים. בזיון

אני כבר מתגעגע לתקופה של ראניירי

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגזמה פרועה.

א' - דייגו עוד לא עזב. הוא עזב כבר בערך ארבע פעמים במרקאטו הזה, ולמרות שהפעם זה נשמע רציני יותר, כבר התבטלו דברים רציניים יותר בעבר.
    ב' - זהות המחליף לוטה בערפל. אם זה יהיה די נטאלה, אפשר להרגיש מבוזים אבל זה תמיד יכול להיות שחקן אחר, טוב יותר.
    ג'- בפן הטקטי, עזיבה של דייגו וכניסה של חלוץ שני (אמיתי, כמו דל פיירו) להרכב עשויה להועיל, אפילו אם החלוץ השני פחות טכני מדייגו.

יובנטוס הייתה לפני ואחרי (ובעיקר אז) דייגו, אין טעם להיכנס לפאניקה...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/8/10
  13. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

הפעם הוא לא נכלל למשחק מחר מול האוסטרים וזה כמעט בוודאות אומר שהוא נפרד מאיתנו. אתה לוקח את זה כ''כ בקלות כאילו יש לנו 10 שפנים להוציא מהכובע. בקבוצה הזאת יש בדיוק כוכב וחצי, ובמקום להביא נוספים אנחנו נפטרים מהיחידים שיש לנו ומתכננים להביא שחקנים שתוך שנה-שנתיים יראו פח אשפה. עצוב שבסוף שנת 2010 יש לך תלות כ''כ גדולה משחקן שבקרוב יהיה בן 36. עצוב מאד אם אתה בונה על דל-פיירו להרכב.

במקום להיפטר מהזבל אנחנו נפטרים מהיהלומים במחיר מצחיק שהיה מבייש את בית''ר עפולה. לא להאמין לאיזו נמושה הקבוצה הזאת נהפכה. למכור כזה שחקן לפאקינג וולפסבורג תמורת 15 מיליון, פשוט מדהים.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/10
  14. N כמוני Member

המכירה של דייגו אכן נראית כרגע לא מובנת, במיוחד שהמחליף שלו הוא חלוץ בן 33 שספק אם יוכל לשחזר את העונה הטובה שלו שנה שעברה בקבוצה טובה יותר, אם שאיפות גדולות יותר, ושבלעדיו ליובה יש מעט מאוד יצירתיות בסגל.
    אבל, צריך להבין, דלנרי לא באמת בונה על דייגו, כל הדיבורים האלה על כך שדייגו ישחק חלוץ נסוג נשמעו לי מגוחכים לפני זה והם נשמעים מגוחכים גם עכשיו. במערך של 4-4-2 שדלנרי רוצה קשה למצוא לדייגו מקום.
    תמיד אפשר לשאול את השאלה האם המאמן צריך לשנות את הקבוצה בשביל המערך או הפוך, אבל בסופו של דבר, הוחלטה האופציה הראשונה. לא סתם הביאו את פפה מרטינז וקראסיץ'.
    נקווה שיסחטו מוולפסבורג יותר מ15 מיליון.

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז יש כוכב וחצי - זה אומר שהלכה העונה? תעשה לי טובה. אם היינו תלויים רק בדייגו המצב היה נראה בדיוק כמו שנה שעברה.
    אני מאמין שמארוטה ימכור את דייגו רק אם יגיע חיזוק הולם במקומו, ולא, לא אלכס. אף אחד ביובה לא בונה על אלכס להרכב, למרות שלדעתי הוא בהחלט מסוגל לכך. דייגו היה בעייתי מבחינה טקטית במשחקים בליגה האירופית מכיוון שהוא יורד כמעט עד החצי כדי לקבל כדורים ולבנות התקפות, בניגוד לחלוץ שני שמקבל אותם על סף רחבת ה-16. הוא מקטין את תרומת הקיצוניים וגם משאיר חלוץ יחיד באיזור הקדמי של המגרש. ברור לי שהוא יכול להשתפר, והוא גם משתפר לאיטו, אבל אולי דל נרי מעדיף חלוץ שני קלאסי.

אגב, אני קראתי שוולפסבורג העלתה את ההצעה ל-20 מיליון בכלל.