חלון העברות מצויין ליובה שמעבר להבאת 2 שחקנים שהם מהטופ (לעניות דעתי כמובן), הם השאירו את האס דייגו. עונה לא מבריקה שלו זה נכון , אבל לכל יובה הייתה עונה חלשה וקשה להתעלות שכולם חלשים. אני בטוח שדייגו ייתן עונה טובה ,והשארתו היא הרכש הכי טוב של יובנטוס בקיץ.
משעשע שלפני יומיים-שלושה זה היה חלון העברות לא טוב ועכשיו אחרי ההחתמות של קרסיץ' ואקווילאני כולנו מהללים את מארוטה (ה"גיבוי" של אקווילאני למרקיזיו פנטסטי, קרסיץ' ווינגר מדהים). http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx רק נשאר מגן שמאלי ברמה כדי לסגור את חלון ההעברות עם חיוך גדול.
בדיוק מה שבאתי להגיד. עד לפני יומיים 90% מאוהדים היו מאוכזבים ופסימיים, דבר שגרם להספיד את יכולות הרכישה של מארוטה ואת יכולת הקבוצה בכלל. פתאום, 2 החתמות משום מקום (ומארוטה ממשיך להצהיר: "זה לא נגמר"), והמרקאטו הופך בין רגע ממרקאטו מאכזב למרקאטו היסטורי. סבלנות. יומיים מאושרים. החתמנו שחקנים ברמה עולמית, או לפחות כאלה עם פוטנציאל להגיע לשם. עמדות הקישור נעולות, כולל גיבויים מעולים (פפה, לנזפאמה, מלו ואקווילאני - מילאן הייתה חולמת על קישור כזה). הייתי רוצה לראות מגן שמאלי (החוליה היחידה שבאמת דורשת חיזוק), בלם מחליף (למרות שלא הייתי מתנגד לפררו או אלצ'יביאדה הצעירים כגיבויים יחד עם לגרו) וחלוץ (אבל אני חושש שיחכו עם זה לעונה הבאה, ואז ייקנה חלוץ ברמה גבוהה יותר). וכמובן שלהיפטר מזבינה, גרוסו וקאמו. בראצו הוא שחקן חביב, כשהוא עולה מהספסל הוא טוב, ולכן הייתי רוצה לראות אותו בתור גיבוי.
אני עדיין לא מתלהב מהחתימה של אקווילאני. גם כך קאמו,זבינה וגרוסו תוקעים אותנו מבחינת השכר, אז להוסיף כם את אקווילאני כשיש עוד כל-כך הרבה עמדות שצריך לחזק נראה לי פשוט מיותר. בסוף עוד נמצא את עצמנו עם פלורו-פלורס וגובי.
אז בגלל שקאמו, זבינה והפח גריסה לא רוצים לעזוב אנחנו לא נתחזק? מזחקים במה שאפשר וכשהם יעזבו יחזקו קצת יותר.
הרכישה של קראסיץ מזכירה לי יותר מדי,את הרכישה של דייגו.שחקן טוב מליגה לא רעה,אבל גם אחד שהגיע כבר לתקרה שלו מבחינה מקצועית.והיא לא מספיק גבוהה בשביל קבוצה שנאשת לשחקן שישנה את מאזן הכוחות,שיוביל שינוי דרסטי. והדבר הכי מצחיק שבאותה קבוצה ממנה באה השחקן, היורש שלו באותה קבוצה יותר טוב ממנו.במקרה של ברמן זה היה אוזיל.במקרה של צסק"א זה כנראה טוסיץ. שלא לדבר על הונדה,דזגוייב,ופאבל מאבייב.שלושה שחקנים הרבה יותר מוכשרים מקראסיץ לדעתי.וגם הרבה יותר צעירים.
עם כל הכבוד, אוזיל ממש לא ברמה של דייגו, וגם טוסיץ' לא יותר טוב מקרסיץ'. אין ספק שלצסק"א יש כשרונות (כפי שהזכרת), אבל לדעתי קרסיץ' עולה שם על כולם. ווינגר אדיר (סילון, דריבל, בעיטה) שכמעט כל קבוצה הייתה רוצה לראות שחקן כזה אצלה בצד ימין. כבר כמה שנים שהוא שחקן מוביל בצסק"א, הוא מאוד בשל והגיע הזמן שיעבור לקבוצה גדולה.
תמיד טענתי שדייגו הוא לא מי שיעשה את השינוי ביובנטוס, אבל זה לא בגלל היכולות המקצועיות שלו שלא נופלות מאלה של קאקא בשיאו, אלא מהיכולות המנטליות והקושי של שחקנים בסגנונו בליגה האיטלקית (בניגוד לקאקא, למשל). הוא בא כדי לסחוף קבוצה וזה היה גדול עליו, אך היום כשהוא שחקן נוסף בסגל ולא ה-שחקן שלנו, אני מעריך שהוא יתרום הרבה יותר. אני ממש לא בטוח שאוזיל טוב יותר. לא לפי התקופה בברמן, זה בטוח, כי הזיכרון שלך קצר להפליא, ואתה שוכח שדייגו היה מס' 1 במגרש בכל משחק שלהם. תסתכל על הממוצעים גם.
קראסיץ'+סאנדוקן=גולים והרבה אם יוצאים מנקודת הנחה שלפחות בהתחלה קראסיץ' יהיה סוג של באנקר בהרכב בצד ימין של הקישור, מי לדעתכם מבין שלושת האחרים צריך להיות המקביל שלו בצד שמאל (אם מתחשבים בכך שאין לעמדה הזאת את הספורסטאר העולמי זוראן טוסיץ')?
לדעתי נראה את קראסיץ' לא מעט גם בצד שמאל (דלנרי כבר הודיע אמש שהוא בונה עליו לשני האגפים, בדיוק כמו השלושה האחרים) אבל רוב הזמן הוא אכן יתופקד בימין. בקשר למאבק המשולש הזה, נראה לי שכרגע לנזפמה הוא הפייבוריט של דלנרי אבל זה ישתנה לא מעט בהתאם ליריבה. מול מגנים שדומיננטיים גם בהתקפה (מאיקון, קסאני, מאג'ו, קרישיטו, ריסה וכו') אני מאמין שג'יג'י יעדיף את פפה שעוזר הרבה יותר להגנה (כמו במשחק גביע TIM מול אינטר, כשאחרי 20 דקות הוא שלח אותו לנסות לעצור את מאיקון במקום לנזפמה שדי התקשה במשימה). דרך אגב, עוד שאלה שאפשר להוסיף ל"טוטו איטליה" - כמה פעמים במהלך העונה, בתקשורת ובפורום, ישוו את קראסיץ' לנדבד? שרק יציג חצי מהיכולת של פאשה בשיאו והכל יהיה בסדר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
אובר\אנדר לפעמיים במחזור? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx שימו לב שעם ההתחזקות של הקבוצה, מתחזקת גם הפעילות בדיון של הקבוצה בפורום, כאשר עוד לא התחילה העונה, וכבר עברנו את מחצית כמות ההודעות של הדיון של יובנטוס בעונה שעברה (מובן שהרבה בעקבות המארקטו, אך זוהי רק ההתחלה). לגבי הדיון, אני מאמין שמרטינז באמת יהיה השחקן שיכסה את האגף השמאלי ויועדף על פני שני האחרים, אך אני רואה את לאנזפאמה זוכה לדק' רבות העונה. אני מאמין שגם תוך כדי משחק יחליפו הקיצוניים שלנו מקומות כדי לבלבל את ההגנות.
מי שיהיה יותר טוב יקבל את הדקות, ממה שראיתי מבין השניים עד כה וגם בגלל שצריך לפחות לנסות ולהצדיק את הכסף שהושקע אז אני חושב שלפחות בתחילת העונה מרטינז ישחק כקיצוני השמאלי אחרת זה בזבוז אדיר לשים 12 מיליון אירו לשחקן ספסל שלא מקבל הזדמנויות ראויות (אשכרה כולה 3 מיליון פחות מקראסיץ' ועל הנייר הבדלים של שמיים וארץ).