קודם כל, את מידת ההתאמה של דלנרי ושחקני ה"זבל" לקבוצה נוכל לקבוע רק במהלך העונה. אלא אם כן ראית במשחקים עד עכשיו באופן חד משמעי כמה הם לא שווים כלום? אם כן אתה מוזמן לעדכן אותי. אני בדעה שלמעט מארטינז, כל הרכישות עד עכשיו היו נכונות ונבונות. שנית, אתה שוכח שמדובר בהנהלה חדשה. סקו וג'ילי השאירו קבוצה שזקוקה לא לטיפול קוסמטי אלא לניתוחים פלסטיים בכל הגוף. אניילי ומארוטה פועלים בשביל לתקן טעויות של 3 שנים בחודשיים ותוך כדי כך ליצור קבוצה תחרותית. זה אמנם לא פשוט בכלל ולוקח זמן, אבל אם מתחשבים בזה שלא הכל תלוי בהם (הם לא יכולים לרכוש את קאמורנסי וזבינה בשביל קבוצה אחרת ועוד להציע להם חוזה שישכנע אותם לעזוב) אני חושב שהכיוון בסך הכל חיובי. אני בכל אופן מרגיש שמיציתי את הנושא הזה ונמאס לי לטחון מים, נחזור אליו בראשון לספטמבר ונראה מה יהיה המצב של הקבוצה אז.
אני בן אדם שמשתדל ללמוד מהעבר ומנסיונם של אחרים. דל נרי לא מאמן מוצלח במיוחד, מוטה לא עשה חיל ברומא בשנה האחרונה, בונוצ'י נתן עונה אחת טובה בכל הקריירה שלו (אתה רוצה שאני אזכיר לך מה קרה בפעם האחרונה שבלם כזה הגיע ליובנטוס?), סטורארי עשה פאשלות במילאן ואת מארטינז מוקדם מדי לשפוט, אם כי קשה לי לראות על סמך מה שפכו עליו כל כך הרבה כסף, ככה שגם אם הוא יתברר כהצלחה לא יהיה מדובר בהברקה גדולה מדי. בעבר, כשיובנטוס הייתה צריכה לעשות מהפכה היא ידעה לעשות את זה באופן מושלם (זה קרה פעמיים בעשור האחרון) ובכל עונה כשהרכש היה דומה לעונה הזאת היא כשלה (אפילו מוג'י, שניסה לעשות מעשה דומה לשנה נכשל ב03/04). אבל היי, אם אתה חושב שנראה בספטמבר משהו יותר טוב מקראסיץ' (שהוא הדבר האחרון שאנחנו צריכים עכשיו), שיבושם לך. לי אין ממה להיות אופטימי.
FelaKaT, טוב לראות אותך שוב במחוזותינו. אני לא יודע מה איתכם, אבל לדעתי יובנטוס צריכה לרכוש עוד כ"כ הרבה שחקנים בגלל הקיבעון הטקטי והמערכתי של דלנרי. מוריניו כבר הבין באינטר שהדרך היא לא להתאים שחקנים לשיטה שבאים איתה מראש מהבית, אלא להתאים את השיטה לשחקנים, לפחות בעונה הראשונה. לאחר מכן, כאשר למאמן כבר יש היכרות עם המערכת, אפשר להוסיף רעיונות. 4-3-3 או 4-2-1-3 זו השיטה שתמנע מיובה את כאבי הראש בהתקפה וגם תפתור את הבעיה עם דייגו. סטורארי(בופון); X, קייליני, בונוצ'י, מוטה; מרקיזיו, סיסוקו/מלו; דייגו; מרטינז/לנזפאמה, אמאורי, פפה. במערך הזה יובה לא צריכה להתעסק יותר מדי ברכש התקפי כי יש מספיק ווינגרים וגם יאקווינטה יכול לשחק באגף ימין. במרכז ההתקפה אמאורי ברוטצייה עם טרזגה כאשר יאקווינטה יכול להצטרף גם לשם. כמובן זה גם מחזיר את דייגו היישר לעמדתו הטבעית. במצב כזה באמת כל מה שנשאר ליובה זה מגן שמאלי(באסטוס, אאוגו, יש גם את טרמולינאס) והשאר יהיו רק בונוסים.
איזה שקט מעצבן. דייגו, לא דייגו, קרסיץ', לא קרסיץ'.. בנתיים הזמן רץ ויובה צריכה לרכוש לפחות עוד ארבעה שחקנים.
דז'קו מתחיל לכבוש שערים עצמיים בדקות הסיום על מנת להבהיר שהוא לא מרוצה בוולפסבורג. אולי זה ישכנע את הגרמנים למכור?
עד שיש תיאוריה הזויה ולא מבוססת לאחז בה, אל תהרוס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ואם אני לא טועה הוא היה הקפטן גם בעונה שעברה.
מסכים. אי אפשר בחלון העברות אחד להחליף את כל הקבוצה כי זה לא יצליח בחיים אל אם כן תבזבז מאות מליוני יורו שליובה אין(וגם נוגד את המורשת של יובה) כי צריך זמן לחיבור, צריך לעשות את זה בהדרגה, כל שנה להביא שניי שחקנים איכותיים להרכב ועוד שחקן איכותי לגיבוי איפה שנוצרה בעיה וכך יובנטוס תוכל להשתפר בהדרגה עד לרמה שבה היא רגילה להיות, כרגע עם כל הפאניקה הזאת ליובה יש הרבה יותר סיכוי ליפול שוב מאשר להצליח, בטח אם תאבד את דייגו. הפיתרון הכי טבו הוא שבינתיים יחשוב דל נרי איך הוא בונה לעצמו את המערך הטוב ביותר עם השחקנים שעומדים לרשותו, לחזק בשחקן הגנה טוב ושחקן התקפי טוב ולנוח עד הקיץ הבא, כך לטעמי תוך שלוש-ארבע שנים יובה תחזור להיות קבוצה אדירה.
לאחר שטיאגו הושאל לאתלטיקו מדריד, אקדאל לבולוניה ופאולסן נמכר לליברפול, השם התורן בגזרת גיבוי לשחקני הקישור הוא ג'רמיין ג'נאס האנגלי מטוטנהאם, שאיבד את מקומו בהרכב. ההצעה המתגבשת היא השאלה עם אופציה לרכישה ב-10 מיליון ליש"ט בקיץ הבא. כל עוד הוא רביעי בהיררכיה, אני בסדר עם זה. לא צפיתי בשחקן אז אין לי דעה לגביו, אני רק חושב ש-10 מיליון ליש"ט זה תג מחיר די מחייב.
כן בטח! רק על זה שהוא חשב על תסריט כל כך הזוי מגיע לעיתונאי הזה להיות מפוטר. ולקבל בעיטה בתחת על הדרך. עוד ביובנטוס, מארוטה צפוי להיפגש בסוף השבוע/תחילת שבוע הבא עם דוידה ליפי בנוגע להארכת החוזה של ג'ורג'יו קייליני.