לפי YNET יובה יקבלו עליו 4.5 מיליון ליש"ט, אבל כך או כך זה כבר התחלה טובה, השאלה אם זה כבר לא קצת מאוחר מדי...
4.5 מיליון ליש"ט = 2.75 מליון יורו * 2 (יש גם בונוס בגובה 1.2 מיליון אירו, תלוי בהעפלה לליגת האלופות אני מניח)
מה אתם חושבים על פאולסן?? לא יצא לי לצפות במשחקי יובה בליגה השנה , ככה שאני לא כל כך מבין מי השחקן ומה יכולותיו, למיטב הבנתי די מבסוטים באיטליה שנפתרו מהשחקן, מה שרומז שליברפול כנראה לא הביאה משהו להיט.
מכירת דייגו תהיה הגיונית אך ורק במידה ובמקומו יגיע חלוץ בעל טכניקה גבוהה ויכולת דריבל שיכול לסדר לעצמו מצבים. כל אפשרות אחרת תהיה בעייתית מאוד מבחינת יצירתיות כללית של הקבוצה. ד'זקו - כן. פאציני - ממש לא.
מכירתו של פאולסן ועוד ב5.7 מליון יורו זאת באמת סיבה למסיבה, אבל מצד שני יובנטוס נשארה רק עם 3 קשרים באמצע ותהיה חייבת לצרף שחקן נוסף. במחיר הזה אפשר לצרף את דניאלה גאלופה מפארמה. גם איטלקי, גם שידרוג ענק לפאולסן וגם לא ידרוש הוצאה מעבר לכסף שנכנס מליברפול.
בהנחה שסיסוקו ומלו נשארים, הקשר שיגיע במקומו של פואלסן יהיה המחליף של מארקיזיו. קשה לי להאמין ששחקן כמו גאלופה, שנמצא כבר כמעט שנה על גבול הזימון לנבחרת, יסכים לעצור את ההתקדמות שלו בפארמה בשביל להגיע לספסל שלנו. כמו שכבר אמרתי פעם, קאנדרבה היה מושלם לתפקיד הזה. אבל הוא כידוע כבר לא איתנו. חדשות בנושא דייגו - אחרי שאתמול היה נראה שמארוטה נוטה לקבל את הצעת 17 מליון היורו של וולפסבורג, מדווחים היום באיטליה ששאלקה מוכנה להציע ליובנטוס סכום טיפה יותר גבוה ושההחלטה איפה לשחק ככל הנראה תהיה בידיו של דייגו עצמו. כך או כך, לפי מצב הדברים כרגע קשה לראות את דייגו ממשיך ביובה מעבר לימים הקרובים.
אבל איך 4-4-2?! דייגו בכלל לא חלוץ!! לכל האוהדים המבולבלים ושאר החבר'ה שלא סגורים על מה לצפות מדלנרי מבחינת שיטת המשחק והמערך, הנה טור מרתק מבית היוצר של האופסייד הנפלא, שמנתח את ה"אני מאמין" של דלנרי תוך כדי התייחסות לעונות הקודמות (גם שלו וגם שלנו) והשוואות לשיטת המשחק של ראניירי וקאפלו. תקדישו לו 10 דקות, זה יעזור לכם לקבל מושג איך פחות או יותר אנחנו הולכים לשחק העונה.
זה נראה נורא נחמד בכתב, אבל אי אפשר להסיק הרבה מזה לגבי תוצאות על השטח. בסופו של דבר כולנו קוראים את זה, נכנסים לאופוריה, ואיך שמתחילה העונה משהו לא עובד. לכל מערך יש אנטי-מערך, דל נרי יצטרך להוכיח אם הוא באמת בליגה של הגדולים בכך שיצטרך לנצח טקטית את המאמנים האחרים בליגה. בכל מקרה, תמיד טענתי שלדייגו יש מקום ביובנטוס, אך אני לא אתנגד אם נמכור אותו לכל המרבה במחיר ונביא חלוץ טכני שמסוגל לייצר לו ולאחרים מצבים (כמו זלאטן של קאפלו, אפרופו הכתבה). בנזמה, פורלאן וכו'.
ברור שזה לא מבטיח שומדבר ואין שום סיבה להכנס לאופוריה (ממה בדיוק? מהציור היפה עם הכדורים והחצים?), אבל זה טור שבהחלט נותן איזשהו מושג לגבי ההעדפות של דלנרי ומסביר איזה מערך הוא יציב כאופציה הראשונה. היכולת שלו להפוך את הסכמה הזאת לקבוצה איכותית על כר הדשא ולהביא תוצאות זה כבר משהו אחר, שתלוי בהרבה גורמים אחרים ולא בכתבה כזאת או אחרת.
ההסברים על הממוצעים של דלנרי בהתקפה ובהגנה ביחס לקבוצות, ובכללי נימת המחבר במאמר יוצרים את הרושם שיש לנו מאמן לא פחות טוב מקאפלו, ולפיכך הציפיות עולות. בכל אופן, אף מילה על הצד הטקטי של הכתבה. מסכים לגמרי.
לא מבין אותכם,ה4-4-2 שלנו דורש חלוץ נסוג,כמו אלכס,כמו שדייגו לומד עכשיו,פורלאן ודזקו הם לא בדיוק כאלה,מכירה של דייגו לא תוביל לכלום חוץ מלחרא של התקפה.
ממה שהבנתי קמוראנסי צריך לשלם פיצויים על איזה שחקן שפצע לפני איזה יותר מ15 שנה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx בכל אופן, הדרישות שלו לא הולמות, אלא מוגזמות....אין לו איזה כפר לכלכל באמצע הפאמפאס!