יובנטוס 2010/11 :: אושר תקציב רכש משמעותי

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by ADP, Jul 2, 2010.

1. juventiner Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

קראתי על הספקולציות האלה אתמול, פשוט מהלך תמוה. דייגו בכל משחק נותן את כל כולו, ובמצב בו אנחנו נמצאים שחסרים בקבוצה שחקנים שמשקיעים כמוהו...פשוט אי אפשר להרשות לעצמנו לתת לו ללכת

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא דז'קו ולא נעליים. המהלך הזה של וולפסבורג קשור אך ורק לדייגו כי מסימוביץ' עובר כנראה לפיורנטינה ...

3. avdz7 Member

אחלה. רק נותר לי לקוות שיובנטוס לא תסכים, ובטח שהשמועות על זה שהוא מתאמן עם סלהמדזיץ' וגרוסו אינם נכונות, כי זה כבר מעליב ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx ) לשחקן כמוהו שמשקיע בכל משחק וכבר הביע את נכונותו לשחק עבור המועדון.

4. N כמוני Member

דייגו הוא שחקן שאני מאוד אוהב, אבל כנראה שהוא לא מתאים למערך של דלנרי. אם יימכר במחיר טוב, ויגרום רכישתו של דזקו, וקראסיץ אז המכירה שלו שווה את זה. אני לא ראיתי את דייגו במשחקי ההכנה בקיץ וגם לא מול שמרוק, אבל שנה שעברה דייגו נראה לי בהרבה משחקים דווקא די אפטי.

5. uri מנהלים

גם אני חושב, שגם אם למרעית עין דייגו בולט במגרש, למעשה רוב הפעולות שלו לא מביאות תועלת. בטח שבמערך של דל נרי, שחקן כמו ג'וזפה רוסי יוכל לתרום יותר.

6. avdz7 Member

אין סרט כזה, לפחות לא הקיץ

7. Joel Gion Member

עזוב שאני לא מסכים לחלוטין עם המשפט הזה, אבל נגיד - מילא היה בשוק שחקן שיכול לתפוס את מקומו במערך החדש, אבל כמו שזה נראה כרגע במידה ודייגו אכן יעזוב אנחנו נפתח את העונה עם רביעיית החלוצים מהעונה שעברה. וזה לא טוב בכלל.

8. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

בסוף נצא קירחים מכל הצדדים. דייגו יעבור לזאבים תמורת 16 מיליון, ואנחנו נקבל כנראה את דז'קו. אך מה זה יעזור לנו אם נפסיד גם את דייגו וגם לא נוכל לרכוש את קראסיץ'? העיקר נמכור את דייגו בשביל שהמאמן הבינוני הזה שגם ככה לא ישאר הרבה זמן בטורינו יהיה מרוצה מעצמו ומהשיטה המדהימה של ה-4-4-2 שלו. המועדון הזה עושה צעדים ענקיים לקראת היותנו אייאקס 2. העיקר יש לנו שחקנים כמו אמאורי, יאקוווינטה, פפה, מרטינז ולנזפאמה... מארוטה סע הביתה, המפתחות בפנים.

Last edited: Aug 12, 2010
  9. Ohad_Glr Member

התקשורת בספרד מספרת שאתם מועמדים רציניים לרכוש את לאס דיארה.

יש דיבורים על זה גם באיטליה?

Last edited: Aug 12, 2010
  10. Joel Gion Member

יש הרבה שחקנים שהתקשורת באיטליה מזכירה כמועמדים ליובה, בשמועות על לאס דווקא לא יצא לי להתקל.

:aa1: רשמי - כריסטיאן פואלסן שחקן ליברפול. יובנטוס תקבל 2.75 מליון יורו עכשיו וסכום זהה בראשון ליולי של השנה הבאה.

ביי ביי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מילים לתאר את האושר שבי.

12. N כמוני Member

לא ברור לי איך ליברפול שילמו סכום כל כך גבוה על הפלופ הזה.
    צעד ראשון וחשוב של יובה בהפטרות מהזבל. עכשיו נשארו רק גרוסו, סלהמדזיץ', זבינה, וטיאגו.

13. Marrone Member

אני לא מאמין שליברפול אשכרה קנו אותו.

14. Joel Gion Member

מפואלסן אמנם הצלחנו להיפטר, אבל קאמורנסי ממשיך לעשות בעיות - לפי הTMW עסקת העברתו לבירמינגהאם פוצצה ברגע האחרון. אני לא סגור בדיוק על הפרטים, אבל מדובר מן הסתם בסיבות כלכליות שמעכבות או גרוע יותר מחבלות במעבר. במקור אחד קראתי שהוא לא מרוצה מההצעה הכספית של האנגלים, ובמקום אחר כתבו שהוא דורש מיובנטוס פיצויים על התרת חוזהו. כך או כך, אני מתחיל לחשוש שלא נצליח להעזיב אותו הקיץ. הסוכן שלו הודיע לפני כמה שבועות שבמידה וקאמו לא ימצא קבוצה עד ה15 באוגוסט הוא יישאר בקבוצה גם בעונה הקרובה.

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאמו נוטה לעשות את המוות כשהאינטרס של הקבוצה מתנגש עם האינטרס הפרטי שלו. בעונת הירידה הוא היה ממש קוץ בתחת תקופה מסוימת עד שנרגע כי לא מכרו אותו בקיץ, ואני זוכר שעוד בעונת העלייה הוא דיבר על המחויבות שלו בכך שלא עזב את הקבוצה בירידה - בטח, כי לא הספיקו למכור אותך בזמן, או כי ליון ושאר קבוצות הפח שהתעניינו לא הסכימו לשלם מחיר הולם.

הנטייה להיות קוץ בתחת ממשיכה גם הקיץ כאשר הצדדים מתהפכים. אני חושב שעדיף ליובנטוס לשלם לו פיצוי חלקי ולשחרר אותו מאשר לשלם משכורת לעונה שלמה לשחקן חסר-תועלת.