וסליחה שאני לא עורך את ההודעה - לא מצליח.. אתה רציני ?!? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx בחיי, אנשים פה הושפעו מהמאמן האפס הקודם..
לא יודע, יש לי תחושה מסוימת של צריבה עקב השאלתו של ג'יו לפארמה. אף פעם לא אבין למה מאמנים אף פעם לא נתנו לו את הצ'אנס להוכיח את עצמו. 3 מאמנים נתנו לו פירורים והרביעי בכלל לא יורק לכיוונו ומשאיל אותו לקבוצת אמצע טבלה. הדבר שהכי מרגיז מבחינתי זה שהוא אף פעם לא קיבל צ'אנס של ממש. תמיד הוא קיבל 15-20 דקות ולא יותר מכך. הפעמים היחידות בהן הוא פתח היו כאשר היו פציעות בסגל, ובפעמים היחידות שהוא אכן פתח וקיבל 90 דקות משחק הוא הוכיח את עצמו מעל ומעבר. בפעמים היחידות בהם הוא שיחק העונה יובה נראתה נהדר, כאשר ג'יובינקו ודייגו הראו כימיה נהדרת ביניהם. אולי זה המערך הנוקשה של דלנרי, או שאולי זה בכלל משהו אחר, אך לעולם לא אבין למה הוא לא זכה להזדמנות להוכיח את עצמו. כולי תקווה שבעונה הקרובה הוא יראה לכל המפקפקים למיניהם מיהו באמת סבסטיאן ג'יובינקו ויוכיח לכולם שמקומו באמת ביובנטוס.
מה הקשר לדל פיירו? מה שזה בסך הכל אומר זה שבעקבות ההתעניינות של הסיטי בחצי מהחלוצים הפעילים באירופה, אדבאיור קולט שמנצ'יני לא בונה עליו ורוצה להבטיח לעצמו מקום עבודה ברגע שאחד כזה יגיע לקבוצה ויתפוס לו את המקום בהרכב. הטוגולזי בטח שמע שבעיתונות הבריטית והאיטלקית משתעשעים ברעיון שהוא יגיע אלינו וחשב שהדברים האלו שהוא אמר (או לא, זה לא משנה) יגרמו למארוטה לעלות לטיסה הראשונה למנצ'סטר. מה שהוא כנראה לא לקח בחשבון זה שאנחנו לא הולכים לראות אף שחקן מצטרף אלינו עד שנשלים את המכירה של לפחות שניים מבין זבינה/פואלסן/טיאגו/גרוסו/קאמורנסי. וגם כשזה יקרה, חלוץ תהיה העדיפות האחרונה לחיזוק אחרי קיצוני, מגן שמאלי ובלם.
מכירת גרוסו וקאמורנסי ? שטות. ואיך אולי במקום דל פיירו ? החצי עונה האחרונה שלו ביובה [יותר נכון הספסל שלו בחצי העונה האחרונה], מעיד שזה די הגיוני, והיו על זה דיבורים. נכון שלא צריכים בהכרח חלוצים, אבל כבר ראינו שיובה לא בדיוק נבנית טוב, כך ששומדבר כבר לא יפתיע..
אלכס הוא מלך,הוא השחקן הכי טוב ששיחק ומשחק בשורות יובנטוס אי פעם. אבל הוא לא אחד מהחלוצים הטובים בעולם,ומכיוון שהוא לא כזה,אין לו כבר מקום בהרכב,גם היום,פשוט כי דייגו שחקן מהיר יותר,חזק יותר,טכני יותר ו צעיר יותר,אין זה אומר שאין לו מקום בקבוצה,אבל צריך להודות באמת,גם אם היא כואבת. לגבי ג'יו - אני כלכך מסכים שהוא פשוט לא קיבל את הצ'אנס שלו.. זה פשוט חבל ואני מקווה שעוד לא בזבזנו אותו. אני חושב שהבעיה שראו בו המאמנים זה שהוא ילד,הוא תמיד העדיף למסור לגדולים גם כשיכל לבעוט,הוא לא היה מספיק אגרסיבי בהגנה ובירידה להגנה,וממה שנראה לי,הם פשוט ראו בו שחקן לא בשל.הם כמובן טעו,כי בכל פעם שנכנס הציג כדורגל נהדר,ומעבר לכך הם מעולם לא נתנו לו מספיק זמן ובטחון לקבל את החוצפה לה היה זקוק בשביל להתחיל לבעוט ולא תמיד לכבד את הגדולים.
:aa1: אלא אם יקרה משהו בלתי צפוי ברגע האחרון, כריסטיאן פואלסן יהפוך לשחקן של ליברפול בימים הקרובים. :aa1: המתווך בעסקת קאמורנסי - בירמינגהאם חושף שהקשר הסכים למעבר לאנגליה ושהעסקה אמורה להפוך לרשמית ביום שני. הקבוצה האנגלית מעוניינת גם בפאביו גרוסו. הניסיון העגום במכירת שחקנים בקיץ האחרון אמנם מלמד שאסור לשמוח לפני הזמן, אבל סוף סוף טיפה סימנים חיוביים. נראה שלאט לאט השחקנים שדלנרי לא מעוניין בהם קולטים את המסר ומסכימים לעזוב לקבוצות שיתנו להם תפקיד מרכזי יותר. זבינה, אתה הבא בתור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/2gunsfiring_v1.Xxx
מה עם מלו? המאמן רוצה להשאיר אותו? בונה עליו? או שישמח לשחרר תמורת איזה סכום של עשרה מליון אירו או משהו בסגנון
דלנרי הודיע לפני כמה ימים שמלו ויאקוינטה נמצאים בתכניות שלו וששניהם יישארו בקבוצה. בהתחשב בזה שפואלסן וטיאגו יעזבו ממש בקרוב ושאקדאל יושאל לבולוניה, יהיו לנו בסך הכל 3 קשרים מרכזיים בסגל, ולא רק שאין צורך למכור את מלו במצב כזה, אלא יותר חשוב לדאוג להביא קשר נוסף שיגבה את השלישייה הזאת. מארקיזיו הוא באנקר בהרכב, מומו והברזילאי יאבקו על המקום לצידו וצריך להגיע עוד שחקן שיהיה המחליף של האיטלקי. במערך הצפוי קאנדרבה היה משתלב יפה מאוד לדעתי, חבל שויתרנו עליו.
ראינו בשנה שעברה שמלו לא מתאים לבצע את התפקיד ההגנתי שעושה סיסוקו אז זה לא ממש ברור לי.. בכל אופן אני חושב שהכימיה בין מומו סיסוקו למרקיזיו מעולה ועדיף שמלו יספק בשעת הצורך גיבוי לשניהם...
דווקא בשנה שעברה מלו היה פחות גרוע בעמדת סיסוקו מאשר בעמדת מרקיזיו, כלומר, למרות הציפייה שהוא יתרום משהו להתקפה, הוא היה בעיקר גרזן (חמום מוח למדי).
בשורה התחתונה הוא לא יהיה טוב ממרקיזיו בעמדה של מרקיזיו ולא טוב מסיסוקו בעמדה של סיסוקו. לכן עדיף שיהיה על תקן גיבוי.
למלו יש איכויות רבות, שאפשר להבחין בהן רק כאשר הוא נמצא בפורמה טובה ובמצב רוח מרומם - הוא מוסר ברמה עולמית, הוא פיזי ומסוגל לבצע עבודה הגנתית בצורה מצוינת ובשילוב של שניהם הוא מסוגל לקחת את הכדור ליריבה ומיד ליצור התקפה מהירה, בניגוד לסיסוקו שעושה את זה יותר לאט (קודם מוסר לקשר אחר ואז מצטרף להתקפה). העניין אצל מלו זה שיש לו דם חם, כיאה לברזילאי, וכשאין לו תחושת ביטחון הוא יכול לאבד את הראש בקלות. סוג של מניה-דיפרסיה, ואני מקווה שאת שלב הדיפרסיה שלו כבר עברנו. הוא יכול להחליף את סיסוקו בהרכב ולעשות את זה מושלם.