יובנטוס 2009/10 :: מי ישרוד את המהפכה בקיץ?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Juventini, ‏1/7/09.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה בצחוק, אבל מוחמד שבה את לב האוהדים כבר בעונתו הראשונה.

2. Joel Gion Member

ולמרות זאת, אין שום סיכוי שפאלומבו יגיע על תקן שחקן ספסל. יותר מזה, אני גם לא רואה את מומו הופך לשחקן ספסל, ככה שלדעתי פאלומבו יגיע רק אם אחד מבין סיסוקו או מלו יעזבו. קראתי לפני כמה ימים שבורדו מתעניינת באדון תמנון, בעוד שהיום מתפרסמות ידיעות על רצון של ליברפול לרכוש את הברזילאי בתמורה לאקוילאני.

3. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

סיסוקו בשיא היכולת לא רואה את פאלומבו (לדעתי) ממטר. עדיף לראות שחקן בן 25 מאשר שחקן בן 29 שמתקרב בצעדי ענק לגיל 30 ושבתוך שנתיים יהפוך ככל הנראה יותר לנטל מאשר לתועלת. עם כמה שאני מעריך את פאלומבו מקצועית, אני מעדיף את סיסוקו בכל אספקט ואספקט. זה לא נכון להגיד שהעונה שלו הייתה גרועה, כשכמעט ניתן להגיד זאת כמעט על כל השחקנים. עם מאמן שידריך אותו בצורה נבונה, סיסוקו יחזור להיות אחד מהשחקנים הטובים בעולם בעמדתו (כמו שהוא היה תחת ראניירי).

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבר ראשון - ההרכבים ומסעות הרכש שהוצעו כאן דמיוניים לחלוטין (ואני מודע לכך שהכותבים עצמם הבהירו את זה). פרט לעובדה שהדבר לא מסתדר מבחינה תקציבית, אופי השחקנים לא תואם את העמדה שיובנטוס של מארוטה אמורה לנקוט. האופי של הקבוצה הולך להיות איטלקי מאוד ואני לא חושב שנראה יותר מדי כוכבים גדולים מגיעים מבחוץ, אם בכלל. כל איזכור של טורס לא רלוונטי ליובנטוס.

בנוגע לסיסוקו vs פאלומבו: סיסוקו בשיאו אכן טוב יותר מפאלומבו, אבל הבעיה היא שהשיא הזה נדיר מדי. אני חושב שמארוטה קולט את אותו הדבר שקלט בניטז בזמנו כשויתר עליו - סיסוקו פשוט לא יציב מספיק מבחינת תרומה לקבוצה. הוא שחקן שחודש אחד טוב, חודש אחד לא, חודש אחד מפלצתי וחודשיים אחרים בחדר הטיפולים. זה בעייתי מאוד לשחקן בעמדה כל-כך קריטית. קאפיטאנו פאלומבו שחקן הרבה יותר יציב ממנו ואצלו אתה תקבל תמיד את אותו הדבר. אני אישית מקווה כמובן שפאלומבו ישאר בבית שלו ויעזור לדוריה להעפיל לליגת האלופות.

5. FelaKaT Member

התסריט שיהיה לפי דעתי:

קסאנו, פאציני, קולארוב ועוד בלם יחתמו.

דל נרי ישחק 4-4-2, יובנטוס תראה אפורה כמו שלא הייתה מעולם, תעוף בחצי גמר הליגה האירופית ותסיים במקרה הטוב למקום שמוביל לאלופות (וזאת בהנחה שלא נפסיד את המקום הרביעי).

כל התקוות שלי נעלמו אחרי ההחתמה של דל נרי. אנחנו יותר ויותר הולכים ומזכירים את אינטר של פעם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בכלל לא מבין למה משווים את פאלומבו לסיסוקו ולא למלו.. הם הרי אלה שמתנגשים באמת באותה העמדה,מלו של פיורינטינה היה טוב מפאלומבו,אז כן אם כל הכבוד לפאלומבו,בהנחה שמלו חוזר ליכולת של פעם,פאלומבו נדחק לספסל,איך שלא תסתכלו על זה..

במקום מארקיזיו? למה מי מת?

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההנחה היא שאם רוכשים את פאלומבו, אחד ממלו או סיסוקו יימכר. אף אחד מהשלושה לא יהיה מוכן לשבת על הספסל. מלכתחילה לא אמור להיות מצב שבו כל השלושה נמצאים בקבוצה ולכן ההנחה - שאם מלו יחזור לכושר טוב פאלומבו ידחק לספסל - לא רלוונטית.

8. avdz7 Member

אני לא חושב שהבאתו של פאלומבו רצויה, כי שחקן כמו מלו הוא שחקן מאוד דינמי וחשוב לדעתי במערך של 3 קשרים. לגבי סיסוקו הוא די מזכיר את פאלומבו (אני חושב, רק שפאלומבו מגוון יותר) מבחינת סגנון המשחק ואני גם מאמין שסיסוקו שחקן עדיף עליו (גרזן ענק לדעתי, שחקן אנדרייטד בטירוף) בהרבה. על מרקיזיו אין מה להרחיב...

9. Joel Gion Member

עכשיו זה רשמי, לואיג'י דל נרי הוא המאמן החדש של יובנטוס

הטקטיקן מאקוילייה חתם על חוזה לשנתיים הבאות וירוויח שכר של כ2 מליון יורו לעונה. לי נותר רק לקוות שההגעה שלו, של מארוטה ואניילי תסמן אכן תחילת עידן חדש ישן בשחור לבן. עידן של חזרה לשורשים האיטלקים ובנייה מחודשת של האופי היובנטיני שאנחנו כל כך מתגעגעים אליו.

http://www.tuttosport.com/images/30/C_3_Media_1055330_immagine_l.Xxx
    שיהיה בהצלחה ופורצה יובנטוס!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/5/10
  10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא כלכך מבין את ההנחה הזאת,ממתי פאלומבו הפך לפירלו של 2006? אני חושב שאנשים פה קצת מתבלבים,אם כל הכבוד לפאלומבו הוא לא סופרסטאר,העונה ארוכה ומלאה פציעות 5 שחקנים על 3 עמדות אומר שכולם ישחקו,אחרי זה יווצר מצב שאנחנו בכלל עם פאולסן וחסן במרכז לחצי עונה...

אם זה פאלומבו על חשבון מלו או מומו אז אם כל הכבוד לו,שוב, הוא לא פירלו,שיהיה לו בהצלחה במוקדמות הצ'מפיונס.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/10
  11. uri מנהלים

לי נראה שפשוט חסרות לכם דקות פאלומבו. בכל אופן, נראה כי סמפדוריה נחושה לא להתפרק יותר והיא מערימה קשיים על נסיונות יובנטוס לרכוש את הקשר. לכן יובנטוס תפנה לאלברטו אקווילאני. על פי הקוריירה הצעה בגובה 11 מיליון כבר על השולחן של ליברפול.

12. yonmu Member

העברה של אקווילאני ליובנטוס טובה מהרבה בחינות לדעתי.
    מדובר בשחקן מוכשר, איטלקי שכבר שיחק בסריה א' (כל שההתאקלמות תהיה קלה יותר), שחקן שבעמדה שלו הוא בדיוק מה שיובנטוס צריכה (מלו וסיסוקו הם יותר מדי בשביל עמדת גרזן אחד בקישור, וצריך שחקן שהוא יותר מנהל משחק בנוסף למרקיזיו) ושאפילו אם הוא ייפצע יש ליובה מספיק עומק במרכז הקישור (גם אם לא בשחקנים יצירתיים כמוהו, אבל אף אחד לא מצפה שיהיה את צ'אבי על הספסל).

קישור כזה:
    -מרקיזיו-אקווילאני-מלו
    -------------דייגו--------

כם שחקנים כמו סיסוקו וקאנדרבה על הספסל בהחלט ראוי לשאיפות של יובנטוס.

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אוהב את רעיון אקווילני,הוא יושב בול על מרקיזיו,מה גם שלחמאה מזכוכית יש רגליים יותר חזקות משלו..

ולאורי,אני לא מזלזל בפאלומבו,אבל אתם פשוט מנפחים אותו,הוא לא ברמה של מומו/מלו בכושר טוב,ופה הצגתם אותו כאילו אנחנו קונים עכשיו את פירלו.

14. N כמוני Member

מישהו מוכן להגיד לי מאיפה הדיבורים על פאציני ופאלומבו, מלבד מהעובדה שהם שיחקו אצל דל-נרי שנה שעברה יש עוד משהו שמקשר אותם ליובה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/5/10
  15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגברת הזקנה, מודל 2010-2011:

http://juventus.com/site/filesite/news/presentazione.Xxx
    משמאל לימין - ג'וזפה מארוטה, אנדראה אניילי, ז'אן קלוד-בלאן, לואיג'י דל נרי.

"להיות כאן זו סיבה לגאווה גדולה ,אני חלק מאחד המועדונים החשובים בעולם. אני מתחיל את החוויה החדשה הזאת עם תשוקה כשהמטרה היא יישום הכישורים והמקצועיות שלי שנרכשו לאורך השנים ממקצוענים ממני בסידור המועדון", אלה היו מילותיו הראשונות של ג'וזפה מארוטה ביום הצגתו הרשמית כג'נרל מנג'ר החדש של יובנטוס. משימה קשה עומדת בפני הביאנקונרי הטרי: "יובה חייבת לחזור למקום אליו היא שייכת, וכדי לעשות את זה צריך כוח קבוצתי בלתי-ניתן-לעצירה, כפי שאני קורא לזה, כמו זה שבמועדון. ככל שהוא חזק יותר, ככה הקבוצה שעל הדשא חזקה יותר".

מארוטה התייחס לתפקיד החדש שלו במועדון וענה ביחס לשוק ההעברות הממשמש ובא: "אם אעשה את העסקאות באיטליה או מחוץ אליה? אני לא מגביל את עצמי, למרות שאני בעד הרעיון של התוצרת האיטלקית, שכבר הוכיחה את עצמה בעבר, הן ברמת המועדונים והן ברמת הנבחרת, וגם בתחום הנבחרת הצעירה. כמובן שרכישת שחקנים איטלקים קלה יותר (לשחקנים עצמם), אבל אני לא מבטל רכישת זרים. אנחנו נחפש את הטוב ביותר".

לבסוף, תשובתו של מארוטה בנוגע למתכון המושלם לניצחון, כשנשאל אם יובה תוכל לעמוד נגד קבוצה (בשוק ההעברות) כמו אינטר: "בכדורגל תמיד רוצים לנצח. אני מאמין שחוזק של קבוצה הוא לא רק כלכלי. ישנם ערכים נוספים שחשובים יותר מכסף, כמו פרויקט ממשי ונאמנות למועדון על ידי השחקנים".

לואיג'י דל נרי יתחיל את עבודתו המעשית במחנה האימונים בפינצולו, אך היום נערכה הטבילה במערכת: " אם אני מתרגש? זה הגיוני להתרגש כשיובנטוס פונה אליך אבל אני יודע מה עומד בפניי. אני מודה להנהלה על ההזדמנות שנתנה לי. אני מבטיח את מלוא המחויבות לתת לקבוצה הזאת את הפיזיוגנומיה שהיא ראויה לה כדי שתחזור לרמתה ולספק את האוהדים. אישית, בשבילי זה האתגר הכי חשוב כמאמן. בעבר הצלחתי לעבור מספר אתגרים ואני מוכן לתת מהניסיון שלי לסידור מחדש של המועדון".

לקוח מהאתר הרשמי של יובנטוס.