יובנטוס 08/09 :: ממשיכים להתחזק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏3/7/08.

  1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    אני הייתי משתמש בשחקנים שאורי השתמש בהם, אבל במערך שונה. אני אוהב את מערך היהלום שאיגור מציע וזה שווה ניסיון. כל זאת כמובן מנקודת הנחה שדייגו הוא שחקן שכן יכול לשחק במספר עמדות בקישור. סיסוקו קשר אחורי, קאמו' ימין ומרקיזיו משמאל ממש במרכז השדה ודייגו מאחרוי שני חלוצים. שני החלוצים יהיו שחקן גבוה וחזק (אמאורי/יאק'/טרזגה?) והחלוץ השני/חופשי יהיה ג'ובינקו. דל-פיירו שחקן גמור. העונה שעברה הייתה עונת שיא שלא תחזור יותר. גם בתחילת העונה כשעשו סביבו הייפ מטורף אחרי שהבקיע 214 שערים מבעיטות חופשיות, חשבתי שזה לא אותו דל-פיירו של העונה שעברה ושעיקר ההייפ נובע מהחזרה שלו לבמה המרכזית בליגת האלופות. מאז הוא הצליח להדרדר אפילו עוד יותר ואני מאמין שאין לו יורת מקום בהרכב הפותח של קבוצה שרצה לסקודטו. אם האגו שלו לא ימנע זאת, ADP צריך לקחת על עצמו את תפקיד האס מהספסל והג'וקר המנטלי שיתמוך בחבריו בעונה הבאה שתהיה ארוכה וקשה.

    שלישיית ההגנה הכל-איטלקית בסדר גמור לדעתי. מגן כמו זוניגה יכול להיות ניסוי מעניין לצד ימין, בטח עם היכולות ההתקפיות שלו (אנחנו מדברים על מערך יהלום) - אבל כמו שזה נראה כרגע, אני חושב שנכון לעכשיו הוא בסה"כ גרסה ימנית של ורגאס.
     
  2. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,760
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    יותם, העניין הוא שצריך לדעתי להתאים את המערך לסגל השחקנים. בערך היהלום קאמורנסי משחק על עמדה לא נוחה עבורו, כך גם מרקיזיו (גם אתה לא יכול להתחייב על הצלחתו כקשר שמאלי). יותר מכך, בסגל אין לאף אחד מהם מחליף. ואילו על העמדה האחת של הקשר האחורי יש 4 שחקנים המתמודדים עליה (סיסוקו,פאולסן,טיאגו וזאנטי). גם על עמדת החלוץ החוד יש 3 מתחרים. זאת ועוד, לשחקן כמו מרקיוני אין מקום בסגל. כדי לעבור למערך היהלום יובנטוס תצטרך יותר מדי שינויים, שגם לא בהכרח יצליחו. המערך שלי ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ), לעומת זאת, מתחלק בצורה מאוזנת בסגל השחקנים. כמו כן, מאפשר לכולם לשחק בעמדות הטבעיות להם.
     
  3. Joel Gion Member

    הצטרף ב:
    ‏25/4/04
    הודעות:
    2,874
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קשרי הצד במערך היהלום לא צריכים להיות שחקני קו טבעיים, סיידורך וגאטוסו במילאן וזאנטי, מונטרי ו-ויירה באינטר הן דוגמאות מספיק טובות. ההתאמות שיובה תצטרך לעשות בתנאי שאכן תעבור למערך הנ"ל לא כאלו גדולות. כמחליף לסיסוקו יש את זאנטי או אפילו את פאולסן אם ישאר, קמורנסי יהיה הבק אפ של מרקיזיו והבעייה היחידה בשלישיית הקישור הזאת בסגל הנוכחי היא הקשר אמצע/שמאל, שם צריך להביא שחקן חדש (ד'אגוסטינו שכבר הצעתי או טיאגו מוטה שדיברנו עליו פה הרבה יהיו בחירות מצוינות) והמחליף של השחקן הזה שיבוא יהיה טיאגו (שוב, כמו פאולסן במידה ואכן ישאר). מרקיוני גם ככה רוב הסיכויים שיעזוב בסיום העונה ככה שזאת לא בעיה רצינית מדי.
    בעניין ג'ובינקו, אני חושב שאם אכן מתכננים לשדרג את המעמד שלו בקבוצה בעונה הבאה אז העמדה שאסור לו לשחק בה היא כקיצוני שמאלי, הוא הרבה יותר מרשים כחלוץ שני או שחקן חופשי מאחורי החלוצים, ולכן גם אם בסופו של דבר דייגו לא יגיע - סבה יוכל לספק את הסחורה בתפקיד הזה.
     
  4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    אתה לא קצת סותר את עצמך?
    מצד אחד אתה אומר שקאמורנזי יהיה בעמדה לא טבעית עבורו (אמצע) ובו זמנית אומר אותו דבר על מרקיזיו.

    ----------סיסוקו-----------
    ---מרקיזיו----------קאמו'---

    כשהם מסודרים ככה, מרקיזיו הוא זה שגולש קצת מחוץ לתחום שלו.


    ----------סיסוקו-----------
    -------מרקיזיו--קאמו'-------
    -----------דייגו------------

    כשהם מסודרים ככה, קאמו' הוא זה שנמצא בעמדה הפחות טבעית שלו.


    אין שום מצב (לפחות לא כזה שאני דיברתי עליו) ששניהם יהיו מחוץ לשטח הטבעי שלהם בו זמנית. במקרה הכי גרוע זה יקרה רק לאחד, וגם את זה אפשר לסדר עם קצת עבודה באימונים. נותנים לקאמורנסי לגנוב מעט ימינה מדי פעם ועובדים על תיאום עם שחקנים אחרים שידעו לחפות עליו באיזשהי צורה כשזה קורה. לא טענתי שמרקיזיו צריך לשחק בכנף או אפילו קרוב לזה - אם מולינארו ימשיך להשתפר מבחינה התקפית כמו שהוא השתפר העונה, זה בכל מקרה גם לא יהיה נחוץ.

    במערך שלך אתה גם מוחק לגמרי את דל-פיירו. זה יכפה על ראניירי לשנות מערך בכל פעם שדל-פיירו יקבל דקות. מצד שני, אולי זה בעצם לא דבר כל-כך נורא כשמדובר בג'וקר מהספסל. שחקן חדש ורענן שעולה עם מערך חדש ורענן שישנה את מהלך פני המשחק. סביר.

    לא מסכים לגבי טיאגו וזאנטי. שניהם יכולים לשחק כקשרי מרכז שדה, לאו דווקא רק כקשרים אחוריים. טיאגו בכלל לא נתפס אצלי כקשר אחורי וזאנטי במרכז השדה הוא גרסה זקנה יותר של ד'אגוסטינו (כל הקטע עם מסירות האומן וכו'). זה יוצא סיסוקו ופאולסן על עמדת הקשר האחורי; קאמורנסי, טיאגו, מרקיזיו וזאנטי על 2 עמדות הקישור המרכזי; דייגו, מרקיוני, ג'ובינקו ודה צ'לייה (?) יתנו את האפשרויות והגיוון בקישור ההתקפי.

    אני לא מבין את הטענה שלך לגבי 3 שחקנים שיתמודדו על עמדת חלוץ החוד. אתה אומר את זה כאילו במערך שלך המצב הוא שונה. אמאורי וטרזגה (?) על עמדת החוד. דל-פיירו וג'ובינקו על עמדת החלוץ השני. יאק' שחקן כלבו התקפי שיכול לשחק בשני התפקידים (רק שבניגוד ל-ADP וג'ובינקו, הוא יהיה הימני מבין צמד חלוצים). אני לא רואה פה שום בעיה.

    למרקיוני בהחלט יש מקום בסגל. כל עוד קאמורנסי כשיר, הוא שחקן ספסל, בדיוק כמו היום, בדיוק כמו שיקרה גם במערך שלך. כניסה שלו במערך שלי פשוט תכפה על ראניירי לשנות מעט את הפריסה על פני המגרש. בדיוק אותו אפקט שלדל-פיירו יהיה על המערך שלך. במילים אחרות: אם למרקיוני אין מקום בסגל כשמדובר במערך שלי, לדל-פיירו אין מקום בסגל יובנטוס כשמדובר במערך שלך.

    למה אתה מוותר על קאמורנסי?

    ולמה שמרקיוני יעזוב? יש לו חוזה לעוד עונה (לפחות).
     
  5. Joel Gion Member

    הצטרף ב:
    ‏25/4/04
    הודעות:
    2,874
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כי ככה אני אתאכזב פחות כשאני אראה אותו נפצע שוב ושוב. אסור לבנות עליו כשחקן הרכב, לא אחרי השנתיים האחרונות המלאות בפציעות שלו. גם לטרזגה היו כמה עונות כאלו שהוא לא הפסיק להפצע, ובקבוצה ידעו לעשות את הדבר הנכון ולהביא לו אלטרנטיבה ראויה (די ואיו ב2002 ואמאורי בקיץ האחרון). זה גם מה שצריך לעשות עם קמורנסי לקראת העונה הבאה לדעתי, בגילו ובנטייה המעצבנת שלו להפצע כל חודש (לא באשמתו, אבל זה עדיין מעצבן) אסור לבנות עליו כשחקן מרכזי, בטח אם משנים את המערך ואת השיטה לכזאת שבה הוא פחות בא לידי ביטוי.
    צריך להביא עוד קשר מרכזי טוב, לתת את האשראי בהרכב למרקיזיו ולהפוך את קאמו לשחקן רוטצייה בלבד (משמעותי ולא זניח אמנם, אבל רק רוטצייה ולא באנקר כמו שהוא היה). מסכים עם שאר הדברים שכתבת על זאנטי וטיאגו, הם רחוקים מלהיות קשרים אחוריים נטו (טיאגו בכלל לא כזה) ויחד עם קמורנסי יוכלו להיות מחליפים ראויים לשלישייה הפותחת.

    בעניין מרקיוני, אני קורא בפורומים באיטליה שהוא לא ממש מרוצה מהמעמד שלו, ויחד עם זאת הבנתי שיש בו התעניינות מכמה קבוצות אחרות בסרייה אה. לא רואה אותו ממשיך בקבוצה בעונה הבאה, במיוחד אם בסופו של דבר המערך אכן ישתנה.
     
  6. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,760
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    אני פשוט חושב שקשר מרכזי במערך של 4 קווי שונה מתפקיד הקשר השמאלי במערך יהלום, ולכן ישנה אפשרות שכמו שלקאמורנסי העמדה הזו תהיה פחות טבעית, כך גם למריקזיו שיתקשה, למשל, לתרום להתקפה מהאגף השמאלי (חלק ניכר מתפקידו במערך זה).

    אכן, כתבתי בהודעתי שאני מוחק את דל פיירו מההרכב. אך, כן - בדיוק כפי שניסחת אתה - חושב שאפשר לשלב אותו כאס מהספסל בשכשנכס גם משנה את המערך.

    יפה שהבאת את הדוגמה של ד'אגוסטינו, כי פה, פחות או יותר, קבור הכלב. ד'אגוסטינו משחק באודינזה כקשר מרכזי, כאשר יש משמאלו קשר שמאלי התקפי (די נאטלה), כך שנטל ההתקפה מהאגף השמאלי אינו נופל עליו ואילו במערך היהלום (בדיוק כפי שאתה מצפה מקאמורנסי בימין) כך גם על מרקיזיו בשמאל יפול הנטל. שוב, לדעתי (ואולי פה אנחנו לא מסכימים) תקפיד הקשר המרכזי במערך קווי של 4 שונה (בעיקר מבחינת התרומה ההתקפית) לזה של קשר שמאלי או ימני במערך היהלום. ולכן, קיים סיכוי סביר שגם מרקיזיו, גם טיאגו וגם זאנטי לא יצליחו לתרום מעמדה זו את התרומה המצפוה מהם. כך בעצם, אתה בונה עונה שלמה (אנחנו לא מדברים על מערך למשחק מסויים, אלא על בנית סגל לשנה שלמה) שחקנים שאינם משחקים בעמדות מוכרות להם, כאלה שאינם בהכרח יתאימו את עצמם אליהן.

    שוב, הדגש הוא לא על העובדה שישנם 3 שחקנים על תפקיד אחד, אלא על כך שבעוד שישנם כמה עמדות שבהם אין לך שחקנים "טבעים" לעמדות שאתה מציב אותם, בעמדות מסויימות אתה "שוחה" בשחקנים טבעים. כלומר, לדידי, אינו קיים איזון בסגל.

    שוב, השאלה אם מרקיוני יהיה מוכן להישאר במצב שהוא יודע שהאפשרות שלו לשחק היא רק כמחליף ובעצם אין עמדה בה ישחק כשחקן הרכב. שוב, השאלה היא איך יסתדר בתפקיד שאתה הצעת לו, העמדה של דייגו. אני חושב שוהא לא מתיאם לעמדה של דייגו ועדיף הרבה יותר כשחקן התוקף מאגף.

    אני חושב, שכאשר בונים סגל, אי אפשר לבסס אותו על יותר מדי "סימני שאלה". הסגל, צריך להיבנות (בנסיון לפחות) של שלמות והידוק. ולדעתי ההצעה שלך, שאולי תתאים למשחק ספציפי, היא אינה טבעית מספיק עבור יותר מדי שחקנים. כמו שאמרתי, לדעתי לפחות, כדי שהמערך שלך יעבוד יותר מדי שחקנים יצטרכו ללכת ויותר מדי לבוא (כמו למשל קשר כמו סטאנקוביץ' או סיידורף שבסבירות גבוהה הרבה יותר ימצאו נוח את העמדה השמאלית או הימנית בקישור במערך יהלום).
     
    נערך לאחרונה ב: ‏14/4/09
  7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    המערך שהציג אורי נראה מאיים מאוד וחזק מספיק בשביל להתמודד על אליפות. חוד שיכלול רוטציה בין אמאורי וטרזגה (ויאקווינטה במקרה של פציעה של אחד מהם) הוא אחד הטובים באירופה. ווינגר נוסף (שכפי שנראה נמצא בתוכניות הרכש לקיץ הקרוב בתור מחליף לנדבד) כמו דויד סילבה ביחד עם ג'ובינקו, דייגו, קאמורנזי, מרקיוני ודה צ'ילה ישלימו התקפה נהדרת שיכולה להשיג את התוצאות הנדרשות במקביל לכדורגל אטרקטיבי.
    למרות זאת אני רואה שתי בעיות מרכזיות בשינוי שכזה. ראניירי מצטייר בעיניי כמאמן מהדור הישן שמקובע על דרך מסויימת מאוד ולא בנוי לשינויים. מאמן כמו ספאלטי שהצליח עם מערך דומה ברומא היה יכול להתאים הרבה יותר. דבר לא פחות חשוב הוא דל פיירו. אוהדים רבים לא יסכימו עם הטענה שהוא יכול לעצור את ההתקדמות של יובנטוס, אך במקרה של שינוי עליו דיברנו,אם כל הצער לא יהיה לו מקום במערך החדש.
     
  8. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏29/1/04
    הודעות:
    1,709
    לייקים שהתקבלו:
    506
    אתם מקדימים את המאוחר. ראניירי התבטא לא פעם שגם אם יבוא שחקן כדוגמת דייגו, הוא לא מתכוון לשנות מערך. ה-4-4-2 תפור על יובנטוס ויהיה תפור על יובנטוס עוד הרבה שנים, למרות שבמשחק נגד צ'לסי ראניירי עלה עם ה-4-4-3, אך מכיוון שלא הייתה לו ברירה. ראניירי הוא לא מאותם סוג המאמנים שאוהבים לשנות מערך. הוא מאמן מהאולד סקול, אם אתם רוצים לראות שחקנים שיותר מתרכזים בהתקפה מאשר בהגנה תביאו מאמן לא איטלקי (למעט ספלאטי/גאספריני שמוכיח השנה שהוא מכוון בעיקר להתקפה השנה עם ג'נואה). זאת דעתי, בכל אופן.
     
  9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    חשבתי שיובנטוס הפסיקה לעלות עם המערך הזה אחריי הקאלצ'ופולי.
     
  10. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,760
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    אנחנו לא מקדימים את המאוחר, כיוון שאין אנחנו נותנים את דעתנו לגבי המערך שיהיה, כי אם על זה שרצוי ושיהיה. בכל הנוגע ל 4-4-2, אני די מסכים איתך ולכן, עוד באותה ההודעה בה הבאתי את הבשורה על דייגו כתבתי "אם העיסקה תצא לפועל, אני מקווה בשביל יובנטוס שהברזילאי ישחק - ובצורה ראויה - כקשר שמאלי."
     
  11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    מילות הסיכום האלה שלך הגיוניות ונשמעות נכונות. אני כמעט מסכים איתך, אבל ברגע שאני מסתכל על כמה מהטענות הנקודתיות שלך, אני מקבל שוב ספק.

    אני משווה את זה למילאן בימים הטובים שלה. מרכז הקישור במערך היהלום של אנצ'לוטי היה גאטוזו מימין וסיידורף משמאל. סיידורף היה ההתקפי יותר, וגאטוזו קיבל על עצמו משימות הגנתיות לחלוטין שכוללות שמירה על פירלו וחיפוי על האגף הימני כשקאפו עולה להתקפה. תהפוך את הצדדים, ותקבל את קאמורנסי בתור סיידורף ואת מרקיזיו בתור גאטוזו. ככה אני חושב שזה צריך להראות כשיובנטוס מתקיפה:

    -------------דייגו----------------
    -----------------------מולינארו--
    -----קאמורנסי-------------------
    -------------------מרקיזיו-------
    -------------סיסוקו--------------

    נראה קצת עקום, אבל אני חושב שתבין למה אני מתכוון. זה כמו לשים מראה מול המערך של מילאן של אמצע העשור הנוכחי. התרומה ההתקפית של מרקיזיו בכל מקרה לא מתבססת כיום על פריצות באגף. הוא קשר מרכז שדה שהתרומה ההתקפית היחידה שלו היא מסירות עומק ועזרה בבניית ההתקפות בתור עוד שחקן שפנוי למסירות קצרות כשהעסק נתקע מעט ומחפשים פירצה. במובן הזה, אין הבדל משמעותי בין לשחק בתוך עיגול האמצע או 10 מטר שמאלית לעיגול האמצע (נקודת המוצא שלו במערך היהלום).

    חוסר האיזון היחיד כרגע הוא בעמדת מרכז השדה עם כל עניין הטיאגו/זאנטי ודומיהם.

    אני מודע ליכולות של מרקיוני ואני מודע לזה שפליימייקר מאחורי החלוצים הוא לא. מעולם לא הצעתי לשים אותו בעמדה של דייגו. שים לב שהשוותי אותו לדל-פיירו במערך שלך, בגלל שכמו ADP, גם מרקיוני ידרוש שינוי מערך ברגע שהוא יכנס. מרקיוני יכנס לעמדת הקיצוני הימני. עדיין, המצב שלו זהה לזה של דל-פיירו וכל עוד לא בוכים על אלכס, אין צורך לבכות על מרקיוני.

    ד'אגוסטינו באודינזה משחק במערך 4-3-3. הנטל ההתקפי המובהק נופל בעצם על שלושה שחקנים (פפה, קוואל' ודי-נטאלה). ביובנטוס של מערך יהלום המצב יהיה דומה - הנטל ההתקפי המובהק יפול על 3 שחקנים (חלוץ חוד, ג'ובינקו, דייגו). קאמורנסי ייתן גיבוי התקפי, מרקיזיו הגנתי, סיסוקו גרזן שמנקה. מולינארו אמור להמשיך את ההתפתחות ההתקפית שלו ולתרום מצד שמאל. הוא עשה את זה לא מעט מול צ'לסי.

    כל זאת מגיע אחרי זה:
    ולהוציא את כל הכסף של המרקאטו כדי לקנות שחקן בכיר ואז לשים אותו בעמדה הלא טבעית שלו זה יותר הגיוני? כולנו יודעים שזה דפוק לגמרי. לא סתם ראניירי צוטט בכל חור אפשרי ככזה שמתנגד להבאת דייגו בגלל שזה יגרום לו לשנות את המערך. במילים אחרות - הוא יודע טוב מאוד שאין טעם לתפקד את דייגו בצד שמאל במקומו של נדבד. אין מקום ל4-4-2 עם קישור שטוח כשדייגו נמצא בסגל.

    שום דבר לא מושלם. בעולם מעט יותר מושלם או סתם מנומס כלפי האיטלקיות, יובנטוס הייתה מוציאה 50 מיליון על ריברי, שמה אותו במקום נדבד באגף השמאלי והכל היה נהדר. מה לעשות שיש לה כסף רק לדייגו, והעמדה הטבעית של דייגו היא פליימייקר מאחורי החלוצים. ככה הוא שיחק עוד בימים שלו בסאנטוס (מאחורי רוביניו).

    אתה אוהב את המערך של ספאלטי, אני אוהב את זה של אנצ'לוטי. אתה "מפיל" את המערך שלי בטענה שהוא לא מאוזן מבחינת הסגל ושיש יותר מדי שחקנים שימצאו מחוץ לעמדות הטבעיות שלהם וזה נשמע הגיוני, אבל אני עדיין מתקשה למצוא עד כמה זה באמת רלוונטי למערך היהלום במקרה שישתמשו בו ביובנטוס.


    וכל זה בגלל ידיעה על דייגו... מה יקרה כשידווחו על חתימה של קסאנו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
  12. avdz7 Member

    הצטרף ב:
    ‏1/4/07
    הודעות:
    3,464
    לייקים שהתקבלו:
    436
    קסאנו יכול לשחק כקשר שמאלי, לא?
     
  13. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,760
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    אולי דעותינו חלוקות בעניין, אך לידי אי אפשר להשוות את יובנטוס הנוכחית למילאן משתי סיבות עיקריות:

    ראשית, בצורה ניכרת היכולת ההתקפית של מילאן הושפעה מהגאוניות של פירלו, תוציא את פירלו מהמערך ותעמיד שם (באותה מילאן) את סיסוקו (שאם כל הכבוד ליכולת ההגנתית המדהימה שלו אין בכלל טעם להשוות את התרומה ההתקפית שלו לזו של פירלו) ולדעתי המערך לא יעבוד התקפית בצורה טובה ולליקוי ההתקפי של גאטוזו תהיה משמעות רבה הרבה יותר.
    שנית, המגנים של מילאן היו שמות כמו קאפו, מאלדיני, זמברוטה, סרג'יניו, אודו ויאנקולובסקי. כולם שחקנים בעלי יכולת התקפית מובהקת. ליובנטוס, לעומת זאת, אולי רק דה צ'ליה מתאים להגדרה. עם כל הכבוד שאני רוכש למולינארו, הוא עדיין חלש התקפית, למרות השיפור, ובטח שלא משתווה לאלו של מילאן. שוב סימן שאלה עבורי, ופעם נוספת יש צורך ברכש של מגנים ימניים מובהקים התקפית. ועוד לא דיברתי על כך שלא בהכרח קאמורנסי יצליח לעשות בצורה מושלמת את התפקיד של סיידורף.

    כמו שאמרתי מלכתחילה, אני חושב בגילו הנוכחי דל פיירו צריך להישאר בשביל האוהדים ובשיל דקות מסויימות כאס מהספסל. אני לא חושב שמרקיוני יסכים להישאר כניצבת לפניו עובדה כזו (שאינו ישחק לעולם בהרכב), אלא אם במידה ונגיד קאמורנסי פצוע למשל, יהיה זה ברור מאליו שמשנים מערך ומרקיוני נכנס לעמדה שונה.

    1. אני לא אוהב את המערך של ספאלטי, אלא רק חושב שבסגל השחקנים שיהיה ליובנטוס (אם דייגו יגיע) זה יהיה המערך המתאים ביותר.
    2. אני לא מפיל את המערך שלך, אני לא פוסל אותו ומסכים איתך שיש סיכוי שדווקא שלך יעבוד טוב ואילו שלי זה שיפול. זה אפשרי בהחלט. אלא, שלי עולים יותר מדי "סימני שאלה" בנוגע לשחקנים מסויימים שלא בהכרח יצליחו לשחק בעמדות החדשות שלהם. וכמו כן, על התפקוד ההתקפי של המערך הזה כמכלול. אני סה"כ מנסה להלבין את סימני השאלה ולשפוך אור על הסיבות למחלוקת בינינו.

    קסאנו יושב בול על המשבצת של ג'ובינקו במערך שלי! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏14/4/09
  14. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,760
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    בענין הזה: אני משער שישנה מחלוקת בין סאקו לראניירי. ואני חושב שדייגו יהיה הרכש של סאקו, כזה שנכפה על ראניירי (אם וכאשר כמובן). היום בכדורגל המודרני, בטח שברמות הגבוהות, כבר לא רואים קבוצות משחקות ב 4-4-2 קווי. אם אני לא טועה, אף מועדון ברבע גמר ליגת האלופות, כמו כן, אף לא אחד ברבע גמר גביע אופ"א משחק במערך הזה. אולי בעוד ראניירי מאוהב ומאמין במערך הזה, סאקו חושב שהגיע הזמן להמשיך קדימה ולהסתגל לכדורגל המודרני ובהתאם לכך גם לשנות את המערך. ודייגו עבורו הוא בדיוק השחקן ישאפשר ליובנטוס את השינוי הזה.
     
  15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/5/05
    הודעות:
    9,626
    לייקים שהתקבלו:
    3,746
    מה יאפשר? יכריח! אם כל רצוננו הטוב,דייגו הוא לא מחליף לנדבד,וזה ידוע גם שזו בדיוק המחולקת הקיימת,בין סקו לראניירי.

    ויותם
    מצטער אבל מארקיזיו הוא לא גאטוזו,בטוח שלא באופי המשחק שלו,הנטייה שלו היא התקפית הרבה יותר,הוא אוהב להצטרף ולהגיע למצב בעיטה מרחוק ולעזור לחלוצים,הוא אוהב בעיקר למסור מסירות עומק,בכל מקרה גאטוזו הוא לא.מה גם שמולינארו הוא עדיין מגן עם יכולות התקפיות מוגבלות גם שתלמיד משתפר מ50 ל60 או אפילו ל70 זה עדיין לא אומר שבשנה הבאה יקבל פתאום 90,בטוח שאי אפשר לצפות ממנו..

    אם דייגו יבוא אנחנו נאלץ לדעתי לעבור לאחד מכמה מערכים:
    1.ההצעה של אורי
    2. 4-2-2-2 שכזה,מעין:

    --------סיסוקו-----מרקיזיו------
    -------ג'יובינקו-----דייגו-------
    כשהנטל ההתקפי מהאגפים ייפול על המגנים...(גם במערך זה אגב יש בעייתיות עם אלכס מכיוון שאלכס אוהב לרדת אחורה,כלומר עלול להתקע ברגליים של סבה ודייגו)
    3.במידה וקאסנו בא אפשר לעבור למערך אללה ברצלונה בסגנון:

    -------סיסוקו-----מארקיזיו-------
    -------------דייגו--------------
    --קאסנו--------------ג'יובינקו--
    ------------אמאורי-----------
    לשחק בימין סבה יכול.. ואני בטוח שחילופי מקום אם קאסנו זה טריק שיכול לחרף הגנות מצוין,מעבר לזה צריך לציין שדייגו יצטרך לתת בהגנה אולי יותר ממה שהוא נותן בברמן וגם ג'יובינקו וקאסנו יצטרכו לעזור.
    אני מכניס פה בעצם את סיסוקו לנעליו של טורה,את מרקיזיו לנעליו של צ'אבי ואת דייגו לאינייסטה...