יובנטוס 08/09 :: ממשיכים להתחזק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏3/7/08.

1. פול סקולס Member

סחתיין על הספורטיביות של קאמורנסי...

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אמאורי יהיה כשיר למשחק החשוב מול אינטר בשבוע הבא.

דייגו אמנם קרוב מאוד לחתימה ביובנטוס אבל מי שמתרחק כרגע הוא דויד סילבה שמבוקש גם על ידי ריאל מדריד וידוע שהוא מעדיף להישאר נכון לעכשיו בספרד.

3. Joel Gion Member

גם אני מעדיף שהוא ישאר בספרד. שחקן טוב, אבל ממש לא מדהים כמו שמנסים להציג אותו בתקשורת. מה גם שעדיין לא היה אף ספרדי שהצליח באיטליה, ואני לא רואה אותו הופך לראשון. מעדיף את ריברי אם נמשיך ב4-4-2 הקווי ואת דייגו אם נעבור בשעה טובה ומוצלחת ליהלום.

4. FelaKaT Member

בשעה טובה? אתה באמת רוצה לראות את יובה עוברת ליהלום כאשר מולינארו וגריגרה יהיו המגנים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

5. Joel Gion Member

למולינארו יש עוד הרבה מה ללמוד אבל הוא לאט לאט משתפר (גם בחלק ההתקפי) ואני מאמין שיש לו פוטנציאל להפוך לשחקן יציב וטוב. להביא מגן ימני טוב וזול זה ממש לא בשמיים, וגם אם לא גריגרה הוכיח בעונה שעברה שיש לו יכולות התקפיות לא רעות בכלל, השנה הוא אמנם חושך אבל הרבה מזה בגלל הפציעות שהוא חווה. בכל מקרה להשאר במערך הנוכחי בעונה הבאה זה אומר לקחת הימור שקאמורנסי ימשיך להפגין יכולת גבוהה ולא יפצע, מה שאני לא רואה לצערי קורה. בגילו ובנטייה שלו להפצע כל חודש הייתי הופך אותו לשחקן רוטצייה בלבד, מחליף למארקיזיו בצד ימין של שלישיית הקישור נשמע לי פתרון טוב עבורו.

6. FelaKaT Member

אתה יותר מדי אופטימי.

אם יובנטוס רוצה לעבור ליהלום וגם להצליח בעונה הבאה היא צריכה מגנים הרבה יותר מאלו שיש לה בסגל. במערך היהלום למגנים יש ערך הרבה יותר חשוב מאשר ב4-4-2.

תוסיף לזה שנצטרך לסבול עוד עונה את לגרו ומלברג בתור בלמים, את פאולסן בתור שחקן כדורגל ואת ראניירי בתור מאמן ותגיע בעצמך למסקנה שזה לא משנה באיזה מערך נשחק בעונה הבאה, אנחנו בדרך לעוד עונה שחונה.

7. Joel Gion Member

אופטימי אני ממש לא, איך בדיוק הגעת למסקנה הזאת? סך הכל כתבתי על השינויים שהייתי רוצה לראות בסגנון המשחק של הקבוצה.

בקשר למולינארו וגריגרה כבר כתבתי את דעתי, ואני חוזר ואומר שאני מאמין שהם יצליחו להשתלב היטב במערך החדש אם אכן יהיה כזה ולהפוך למגנים התקפיים ראויים, דבר מחייב בשיטה הזאת.

זאת כבר בעייה הרבה יותר רצינית מסוגיית המגנים והמערך החדש, גם אני חושב שראניירי צריך לעזוב בסיום העונה ויחד איתו צריך גם להפטר מכל מיני פאולסנים וטיאגוים למיניהם. אני מסכים שעם מאמן כל כך בינוני ושחקנים חלשים שמקבלים תפקיד מרכזי בקבוצה לא נגיע רחוק, אבל יחד עם זאת אני מקווה שהלחץ של האוהדים באיטליה יעשה את שלו ובהנהלה יפנימו שכדי לחזור למקומה הטבעי הקבוצה לא יכולה להסתפק באנשים בינוניים, על הקווים ובסגל השחקנים.

8. uri מנהלים

מולינארו הוכיח העונה, לפחות לכל אלה שלא מחזיקים דעה קדומה לגביו, שהוא מגן ברמה גבוהה שראוי ליובנטוס. מה גם שיש פוטנציאל עצום כמו דה צ'ליה כמחליף. עמדת המגן הימני בהחלט בעייתית וגם ראניירי יודע זאת. לא פעם העונה, העדיף את מלברג במקום גריגרה ועכשיו את זבינה. באשר לבלמים, לגרוטליה נותן עונה פאנטסטית, אבל בהחלט יש צורך בבלם נוסף לגיבוי. יובנטוס בנתה על אנדראדה, אך זה נפצע (שוב) בתחילת העונה. אני מאמין שביובנטוס יודעים שבקיץ הם חייבים להביא עוד בלם ראוי.

באשר למערך, בהתחשב בעובדה שדל פיירו כבר די גמור, ובנוסף לכך גם האופי שלו הדרדר (הפך לאנוכי מאוד) המערך שלדעתי יתאים הכי טוב עם דייגו זה 4-2-3-1. משהו כזה:

-----------------בופון-----------------
    מולינארו-קייליני-לגרוטליה-מגן ימני חדש
    ----------מרקיזיו----סיסוקו-----------
    --ג'ובינקו--------דייגו-------קאמורנסי--
    --------------אמאורי-----------------

9. Joel Gion Member

במערך הזה יש שלושה שחקנים שהתרומה ההגנתית שלהם שואפת לאפס, ועוד אחד שכנראה ישב חצי מהעונה ביציע בגלל פציעות. אסור לקחת את קאמורנסי בחשבון כשחקן הרכב, הוא לא הצליח לשמור על הגוף שלו בשנתיים האחרונות, ועם כל הצער שבדבר אני גם לא רואה אותו עושה את זה בעונות הבאות.
    כמו שכבר כתבתי, הייתי רוצה לראות את היהלום כשדייגו/ג'ובינקו יפתחו מאחורי צמד החלוצים ועוד קשר מרכזי סטייל לדסמה/ד'אגוסטינו מגיע בשביל להשלים את שלישיית הקישור עם מומו ומארקיזיו.

10. פ''ת של מכבי Member

מולינארו שייך לרמה הגבוהה? אז כנראה אני יכול לשחק בתור המגן השמאלי הפותח של נאפולי. כנראה לא ראית את המשחק המביך של מולינארו, רק לאבד כדורים הוא יודע. אז הוא מהיר, ומדי פעם מתקל, זה הופך אותו לשחקן ברמה גבוהה? כמה שטויות אתה פולט במשפט אחד...

11. uri מנהלים

כן, הא...

12. פ''ת של מכבי Member

"כן, הא..."
    אוו, פשוט בוגר מצידך. אם שחקן שלא יודע להרים כדור לרחבה, שחקן שכל פעם שעובר את החצי מאבד את הכדור, שחקן שבקושי למסור יודע. אז אתה צודק, יש לו את כל הסטנדרטים להיות מגן שמאלי משובח ומצוין. מגן מן המעלה הראשונה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/09
  13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, כי זה מה זה בוגר להגיד שאתה יכול להיות מגן שמאלי בנאפולי..

14. פ''ת של מכבי Member

כי זאת ההשוואה. אם מולינארו ייתפתח להיות מגן שמאלי ברמה גבוהה, אז אני כנראה אגיע לנאפולי בתור המגן השמאלי הראשון.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/09
  15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין מה אני מתייחס אליך אם אתה באמת חושב ככה...