יובנטוס 08/09 :: ממשיכים להתחזק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏3/7/08.

1. Joel Gion Member

לגרו הפך לבאנקר אצל ראניירי בשנתיים האחרונות, והאמת שדי בצדק. הוא כבר מזמן לא אותו כישלון שהוא היה בעונה הראשונה שלו ביובה ובשנתיים האחרונות הפך לבלם יציב ולא רע בכלל. פעם בכמה משחקים עדיין יש לו טעויות שמזכירות לנו שהוא רחוק מלהיות מושלם, אבל בסך הכל הוא בלם טוב וראוי להיות שחקן הרכב בקבוצה.
    למרות כל הנקודות החיוביות הללו, בכלל לא הייתי מתנגד לראות בלם על לצד קייליני בעונה הבאה, לגרו כבר לא צעיר ומעניין אם הוא יוכל להציג יכולת גבוהה לאורך עונה שלמה בעונה הבאה ואולי אפילו בזאת שאחריה. הבעייה שאין הרבה כאלו פנויים ולדעתי זאת הסיבה המרכזית שבהנהלה מחפשים שחקנים לעמדות אחרות.

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני סקרן לדעת מה יובנטוס מתכננת בנוגע לקרישיטו. הוא יכול לשחק בתור בלם, מגן שמאלי ובתור קשר שמאלי. קייליני כבר יושב על עמדת הבלם השמאלי ונראה לי מוזר לשחק עם 2 בלמים שגדלו בצד שמאל. בעמדת המגן השמאלי יש את מולינארו המאד סולידי ואת דה-צ'לייה שלא כל-כך ברור מה קורה איתו. עם ג'ובינקו ורכש של קסאנו/סילבה/מי שזה לא יהיה, הקישור השמאלי הולך להיות תפוס ללא מעט שנים.

מה עושים עם הבחור? מדובר באחד השחקנים הטובים העונה בליגה.

איגור, אני דווקא חושב שמסתובבים כרגע בשוק לא מעט בלמים ברמה הכי גבוהה (או עם פוטנציאל להיות כאלו) במחירים סבירים יחסית. בוקטי, אגר, קייאר - כולם בלמים שעם מעט לחץ, אפשר יהיה להחתים בסביבות ה-13 מיליון יורו. היום התפרסמו ידיעות שיובנטוס בדרך להשיג זכות ראשונים על קייאר. גם בטורינו יודעים שלגרוטלייה עומד לפני העונה האחרונה או לפני אחרונה שלו בהרכב הפותח.

3. uri מנהלים

בוקטי בעצמו בלם שמאלי. מעניין יהיה לראות אם הוא יכול לשחק בצורה שלמה יחד עם קייליני (שליפי יעשה טובה ויבדוק זאת באימוני הנבחרת). אם כן, אז כדאי ליובנטוס להשקיע בו, מה גם שהיא יכולה להקריב את קרישיטו ופאלדינו עבורו (למכור את חצי השני של הכרטיסים שלהם למועדון מג'נובה).

נערך לאחרונה ב: ‏27/3/09
  4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמובן. הרי זה תמיד ביאבה בימין, פרארי באמצע, בוקטי בשמאל. כל הכבוד לי שהצלחתי לשלול את קרישיטו ובו זמנית לתת הזדמנות לבוקטי, למרות ששניהם מאותו ה"מוצא". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

5. uri מנהלים

זה פחות עניין של "מוצא",קרי מיקום על המגרש, ויותר העובדה ששניהם שמאליים ברגל. אבל אל תפסול את זה לחלוטין. בעוד קרישיטו הוא שחקן דינמי בעל נטיה לאגף (לכן גם מצליח היטב כמגן וקשר שמאלי), בוקטי הוא לפני הכל בלם (המרגיש הרבה יותר נוח במרכז) ולכן בכוח (פוטנציאל) יש לו סיכוי טוב יותר להצליח לשחק גם כבלם הימני מבין השנים. אך שוב, זה משהו שיש לבדוק. באופן כללי חוליית הגנה שלמה יותר עם בלם ימני בימין (קנבארו ולגרו בנבחרת) ושמאלי בשמאל (קייליני ובוקטי בנבחרת).

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם בוקטי לא יסתדר בימין, תמיד יהיה אפשר להתנחם בסנטקרוצ'ה - בלם ימני מובהק.

7. uri מנהלים

אגב, מה קורה עם אנדראדה... כרגע לפחות הוא עדיין שחקן של יובנטוס.

אה ונער יום הולדת, אל תשכח את קאניני :aaa8: .

8. Joel Gion Member

אפשר גם להוסיף את זפאטה ופליפה מאודינזה וסאנטקרוצ'ה מנאפולי. כולם שחקנים טובים ועם הזמן יכולים גם להפוך למעולים, אבל בטווח המיידי (זאת אומרת בעונה הבאה) הם לא יהיו מה שישדרג את ההגנה שלנו. להביא את קייאר כדי שישב על הספסל עונה שלמה ויחכה שלגרו יזדקן זה לא משהו שמתאים ליובנטוס לעשות, ואני מאמין שהיא באמת לא תעשה משהו כזה (למרות הדיווחים באיטליה על קייאר, אם כבר יגיע הקיץ בלם צעיר על המשבצת של המחליף הראשון זה יהיה לדעתי קרישיטו).
    כששכתבתי בלם על התכוונתי למישהו עם רקורד מוכח שיגיע היישר להרכב וידיח את לגרוטאלייה לספסל. כאלו אין יותר מדי והיחידים שעולים לי לראש כאופציות ריאליות (אם כי מאוד יקרות) הם גאמבריני, קרבאליו ואולי מארקז (תלוי בהמשך ההתפתחות של פיקה ובחזרה של מיליטו).

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורי, אני חושב שאני לא היחיד ששכח מקאניני. הוא בלם טוב, אבל תמיד הייתה לי את התחושה שיש לך איזה פטיש לבחור שגורם לך להעריך אותו יתר על המידה. תודה דרך אגב על איחולי יום ההולדת.

איגור, קארבליו ומארקז הם בערך בגיל של לגרו', לא? גמבריני הוא סוג של אנטאצ'בל בפיורנטינה ובכל מקרה הוא רכש שיכול להחזיק מעמד 5-6 שנים בהרכב. אגר הוא שחקן צעיר מאוד שיכול להגיע בסכום סביר ולתת הופעות ברמה הכי גבוהה כבר בהווה. שחקן כמו קייאר נראה לי הכי הגיוני ללכת עליו - שילמד שנתיים תחת לגרו' ואז לאט לאט הוא יכול לתפוס את המקום בהרכב. במצב הקריירה של לגרו', שחקן שזקוק לעוד שנה-שנתיים של חפיפה יהיה מושלם ליובנטוס.

10. uri מנהלים

בסדר, אבל יש לי פטיש גם לבוקטי וסאנטון ותראה לאן הם הגיעו... הבעיה שגרמה לך ולאחרים לשכוח אותו זו הפציעה. אחרי שנה נפלאה שלו (05/06), שנה בה נוצר ה"פטיש" שלי, הוא נפצע לשנה וחצי!!!, תקופה בה לא שיחק כדורגל. השנה הוא מתחיל שוב לחזור לעצמו, למרות שכבר נעדר חודשיים עקב עוד פציעה. אני מעריך ומקווה שאם ישמור על בריאותו, הוא יחזור לתודעה בשנים הקרובות. ונחזור ליובנטוס...

נערך לאחרונה ב: ‏28/3/09
  11. Joel Gion Member

מארקז וקרבאליו אמנם פחות או יותר באותו הגיל של לגרו, אבל לדעתי בלמים יותר טובים ממנו, לכן שדרוג ברמתם כן יראה לי הגיוני (בערך כמו שהיה עם קנבארו במקום מונטרו ב2004, רק עם הבדלי רמות פחות גדולים). גאמבריני אכן אנטאצ'בל כרגע, אבל לך תדע לאן המצב יזרום במידה והויולה לא תעלה לצ'מפיונס.

בקשר לקאייר, אני מודה שראיתי אותו מעט ואני מגבש את הדיעה שלי עליו בעיקר על סמך מה שאני קורא פה ובתקשורת האיטלקית. בכל מקרה, מוכשר ומבטיח ככל שיהיה, הוא לא מה שיהפוך את מרכז ההגנה שלנו לטוב יותר בטווח המיידי ולכן אני בעד להביא בלם יותר טוב מלגרו (ע"ע השלושה שציינתי קודם או מישהו ברמתם), או להשאר עם לגרו וקייליני בהרכב ועם המחליפים הנוכחיים כגיבוי ולהשקיע את הכסף בעמדות אחרות, יותר בעייתיות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/3/09
  12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגר הוא חלום לדעתי,לטעמי יובנטוס לא תביא בלם במחיר של 10 מיליון ומעלה השנה,אפילו ביובנטוס מופתעים לטובה מלגרו שהפך לבנקר והעובדה הזו הפכה את עמדת הבלם שהייתה בקיץ 06/07 לאחת החמות(בסוף אדנראדה הגיע אבל נו מילא..) לעמדה שלא ישתגעו עליה הקיץ,גם עם אנדראדה ייעזוב ולא יממשו את הזכות על קנזביץ'(שני דברים שצפויים לקרות) עדיין אני לא מאמין שיוציאו סכום כזה על בלם,אל תשכחו שיש(לטעמי לפחות,אבל אני תמיד נוטה לכיוון שחקני הבית),את אופציית אריאודו,ואפשר להחזיר את קרישיטו.
    בכל מקרה לא חושב שתהיה החתמה גדולה בעמדה הזו אצלנו השנה..

13. FelaKaT Member

סמכו עליי-הרכישה היחידה בהגנה של יובה השנה תהיה בלם ברמתו של קנזביץ' ולא משהו מעבר לזה. כל שאר העמדות (על פי צוות האימון וההנהלה) מכוסים היטב.

יובנטוס תביא שם גדול שהיא לא צריכה (דייגו, קסאנו בתור קשר שמאלי), ראניירי יכשל שוב בשאר הרכישות הקטנות ויוביל את יובנטוס לעוד עונה בינונית מינוס.

14. uri מנהלים

:aa1: טוטוספורט: חוזהו של הבלם הפורטוגלי, ז'ורז'ה אנדראדה, בוטל באופן רשמי.

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא היה שחקן מאוד טוב בזמנו, גם בנבחרת וגם בדפורטיבו. הוא בא על תקן בלם ברמה גבוהה ולולא הפציעה הארורה ההיא ברומא (אם אינני טועה) בתחילת העונה שעברה הוא בוודאי היה פותח בהגנה שלנו. חבל לי עליו, אך הצעד הזה היה מתבקש והיה קורה במוקדם או במאוחר. רק שיחלים וינסה להמשיך את הקריירה שלו, ושיהיה לו בהצלחה.