יובנטוס 08/09 :: ממשיכים להתחזק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏3/7/08.

1. פירנצה Member

מלברג בהחלט מיותר, בקשר לקאסנו נראה לי שזה ספין תקשורתי וגם ככה להביא אותו זה להיכנס
    למיטה חולה

2. Ampelmann Member

הבעיה של יובנטוס מאז חילופי ההנהלה הכפויים, היא שיש אפרויות גדולה מאוד סביב המועדון הזה בכל מה שקשור לרכש. אפשר לראות את זה טוב מאוד בהודעה האחרונה של יובנטיני. מבט קצר על השמות שהגיעו או קושרו ליובה (מלברג, פולסן, טיאגו, אלונזו וכו') מגלה רשימה מאוד בינונית. אין ברק, אין ניצוץ. ליובה יש יהלומים. יש את ג'יובינקו, נדבד, אלכס, קייליני, בופון...אבל שם זה נגמר. האקדמיה פורחת אבל שום חיזוק קרדינלי לא מגיע. לא מתקרב. בעיה של כסף? בעיה של מוניטין עגום? בשלב מסויים יצטרכו לשנות בטורינו גישה אם הזברות רוצות שוב לטפס את המדרגה האחרונה בדרך לסקודטו.

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

גל,יובה לא צריכה את דייגו או שם מפוצץ כדי להפוך לקבוצה מאיימת באירופה,היא צריכה,מגן ימני ובלם ברמה עולמית,או לפחות כשרונות שיכולים להפוך לכאלה.אני מאוד מאמין שגם דה-צ'לייה גם מארקיזיו וגם ג'יובינקו יכולים להפוך לשחקני הרכב ולשדרג את יובה,זה קורה בבארסה ואין סיבה שזה לא יקרה באחת מהאקדמיות הטובות בעולם,האיטלקים רק צריכים להתחיל להאמין בילדים ולא להתחיל להשאיל אותם לנצח.

מה שכן,ההנהלה לא נראית כאחת שמאמינה בהם יותר מדי ומכוונת לבינוניות,דייגו ,מיליטו(שהיום בבארסה) ,VDV ואלונסו הם השמות שרניארי ביקש,מלברג,פאולסן וטיאגו זה מה שהוא קיבל.... ופה הבעיה.

4. yoni10 Member

אורי, עכשיו אתה מבין למה התכוונתי כשאמרתי שקאמורנסי אנדרייטד? התכוונתי יותר מבחינת התודעה שלו בקרב האוהדים ויש לומר גם בקרב פרשנים ואנשי מקצוע שלא מעריכים אותו מספיק, שלא מחשיבים אותו כאחד הכוכבים של יובנטוס. המציאות היא שקאמורנסי הוא כיום אולי השחקן החשוב ביותר של הקבוצה ביחד עם בופון ורוב חובבי הכדורגל לא מבינים את זה. הם לא מבינים שהקשר הימני הטוב בעולם נמצא ביובנטוס.

5. uri מנהלים

אוי נו, מצאת לך על מי לבסס את דעתך. מספיק שהנבחרת והקבוצה שלו נהנת ממנו בכל פעם מחדש, מספיק שאתה יודע מה הוא נותן לקבוצה ולנבחרת שלך. למה זה לא מספק אותך? ולמה כל כך חשוב לך שגם כל אחד פה בפורום, שספק אם ראה בשנה-שנתיים האחרונות משחק של יובנטוס או איטליה, ידע לומר שמדובר בשחקן אדיר ונדיר...

אגב, מלברג, כמו במשחק נגד פיורנטינה, נתן אתמול משחק ללא דופי עד הדקה ה-90 ואז עשה טעות של טירון. מנגד, קרישיטו הבריק מול מילאן, אבל מצד שני, כמו שמילאן נראת זה עוד לא אומר דום דבר.

6. yoni10 Member

זה לא כל כך חשוב לי העניין הזה עם קאמו. הדבר החשוב בשבילי זה התרומה שלו ליובנטוס.

אני בהזדמנות הזו הבהרתי את הנקודה שלי בנוגע לזה שבתודעת אוהדי הכדורגל הממוצעים (ולא האיטלקים הנעלים כמונו) קאמו לא נמצא ברשימה אחת עם השחקנים הגדולים ביובנטוס בפרט ובעולם בכלל.

7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

יאללה מכות!

8. uri מנהלים

מה זו הרוח הרעה שנכנסה בך יואבוש... החזרה ללימודים כל כך קשה? אתה מנסה לעצבן אותי כאוהד פיורנטינה בפורום של הקבוצה, עכשיו אתה מעודד אלימות...

בכל אופן, לסיום הנקודה. מי שרואה משחקים של יובנטוס ונבחרת איטליה באופן קבוע לא יכול שלא לראות את התרומה והיכולת של קאמורנסי, ולהפך, כאשר מישהו מדבר על יובנטוס ואיטליה בלי להזכיר את קאמורנסי כאחד השחקנים הטובים והיותר תורמים באירופה, סימן שלא ראה את יובנטוס או איטליה בזמן האחרון. לא היה פה נסיון להתרסה מצידי, אלא סה"כ נסיון להראות שעד שיובנטוס לא תהנה שוב שם דבר בליגת האלופות, ועד שהליגה האיטלקית לא תמשוך צופים אקראים כמו הפרמייר-ליג והמשחקים של ברסה וריאל, אין מה לצפות שקאמורנסי יהיה שם מוכר גם בפיות הכלל, וזה בוודאי לא סימן לחוסר הערכה שלו מצד אנשי המקצוע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/9/08
  9. itzikhai Member

לא חושב שיובה צריכה ניצוץ, מזה ניצוץ? שחקן של 25-30 מיליון דולר?
    יובה בונה את עצמה בצורה מעולה, סיסוקו ופאולסון מספקים את הסחורה(בינתיים)
    נדבד מראה כל פעם מחדש שיש בעל בית וקמורנסי, פשוט קמורנסי, שחקן נהדר,
    נכס לכל מאמן, אמאורי פוגע, דל פיירו גם, טרזגה חלוץ שיפגע מתישהוא ויאקווינטה עושה
    רושם של שחקן טוב.. ג'יבינקו הכישרון הנהדר יכול בקלות להשתלב בהרכב,
    הגדולה זה לא לבנות סגל משמות מפוצצים אלה לבנות שמות מפוצצים מסגל.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. פירנצה Member

אה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

11. itzikhai Member

התכוונתי שעדיף לפתח שחקני בית צעירים ולעשות מהם סטארים שיתרמו לקבוצה שלך
    מאשר לפוצץ את הסגל שלך בשחקנים סטארים מבחוץ על חשבון שחקנים צעירים..
    ניסיתי להביא אותה במשפט, לא כלכך הלך לי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. Chievo Member

http://images.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2008/09/22/0K7D0I4L--346x212.Xxx

יובה הודיעה שטרזגה יחזור בעוד 4-5 חודשים (בשנת 2009)

See ya next year http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה צפוי,בכל זאת עבר שתי עונות בלי פציעות סך הכל,וחוץ מזה הפציעה שצריכה ניתוח ...
    סך הכל בפעם הראשונה דבר כזה לא מלחיץ אותי איפלו לא קצ,לא שטרזגה לא חלוץ ענק ולא יהיה הפסד,אבל כשיש את אמאורי,יאקווינטה,אלכס וקאמו כשנקווה שתמישהו גם גי'ובינקו ייכנס אני רגוע,ואל תשכחו את נדבד ומרקיוני שהשלים משחק בלי להפצע.

14. Don Joan Roman Member

חבל שטרזגול ייעדר חמישה חודשים אבל בשביל זה יש ליובנטוס את אמאורי ויאקווינטה שאמורים לחפות על חסרונו של הסקורר הצרפתי המצויין ואני מאמין שנסתדר בסופו של דבר, במיוחד אם דל פיירו ונדבד ימשיכו ביכולת שלהם.

בנוגע לקמוראנסי, לא מהשחקנים שאני הכי אוהב ביובנטוס ולא מהפנטזיסטים כדוגמת מסי ושות' אבל הוא שחקן פנטסטי שעושה עבודת הגנה והתקפה נהדרות, מרים כדורים מדוייק וגם משחק עם חוכמה ולא נכנס סתם ראש בקיר, בעצם יש לו כל מה ששחקן קו צריך והוא אחד מהשחקנים שהייתי לוקח איתי לכל קבוצה בעולם.

נערך לאחרונה ב: ‏24/9/08
  15. itzikhai Member

מכה קשה, מלך השערים של הקבוצה שנה שעברה, אבל זה משהו שהעלו אותו כאפשרות
    בשביל זה יש את אמאורי ואת הנסיך בכושר מעולה ואת יאקווינטה..