נכון יש לנו מספר שחקנים שהם ברמה מאד בינונית, מולינרו, זבינה, לגרוטאלייה. אבל שחקן כמו דז'אן סטנקוביץ' אף פעם לא יתקבל ביובנטוס בברכה. ויש מספר סיבות. הוא שחקן אינטר, שחקני אינטר לשעבר לא ישחקו ביובנטוס, אין בכלל מה להרחיב בנושא הזה. שנית, הוא גינה כמה וכמה פעמים את יובנטוס בכלי התקשורת באיטליה, וקרא ליובנטוס בשמות גנאי, ואחרי כל זה, הוא ישחק ביובנטוס? אין בזה כלל היגיון.
פאביו קנבארו? כריסטיאנו זאנטי? אני לא אתפלא אם סטאנקוביץ' יהיה הבא בתור. אני בכל אופן חושב שאין לו מקום באינטר ואני מעדיף לקדם על חשבונו את פלה.
לא התבטעתי כראוי אז, שחקן שמלכלך על יובנטוס בתיקשורת, לא ישחק שם, ראית מה קרה עם סטנקוביץ', אילו הפגנות עשו בגללו אוהדי יובה. הוא לא ישחק בחיים ביובה, אני יכול להבטיח לך זאת. פלה שחקן מצוין, מאד התרשמתי ממנו בעונה שעברה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=811860 מוזר שרק באתר הזה יש דיווחים על כך שקבוצות אנגליות וארסנל בפרט רוצות את ג'יובינקו. כל יום באתר הזה יש ידיעה חדשה עליו שקשורה למכירה אפשרית ומה שמצחיק זה שאין שום ציטוטים, הסוכן שלו אמר כבר לא מעט פעמים שהוא יחתום על חוזה חדש ושסבה כבר מת לשחק ביובנטוס כי זה החלום שלו. לא מספיק ובכתבה שהבאתי כתוב שארסנל מציעה 7.5 מליון יורו - סכום מצחיק לכל הדעות.
ביום חמישי באתר הרשמי של יובנטוס עלה הדו"ח שמפרט את מצבו הכלכלי של המועדון לחלק האחרון של העונה החולפת. מאותו סיכום השנתי אפשר היה להבחין בחור לא קטן בתקציבה של הגברת הזקנה עקב הטיפולים השונים בג'ורג'ה אנדרדה (ההפסד הכולל הוא 6,8 מיליון יורו). כמו גם, צויין שהרווחים של החברה הצטמצמו עד ל-.7.8%, לעומת 42.5-46.1% בעונת הירידה של המועדון.
יוני, הידיעה ב-Goal.com נסמכת על הפרסומים בתקשורת האיטלקית. גם Sky היום פרסמו שאנחנו מתכוונים להציע 7.5 מיליון יורו לערך תמורת ג'יובינקו (זו רק הצעה ראשונית. בד"כ המועדון מציע כהצעה ראשונית סכום נמוך יחסית). אני יודע שהכוונות של ונגר לגביו רציניות (הוא שלח סקאוטים לצפות בו באולימפיאדה). להערכתי, תהיה הצעה רשמית מטעם המועדון, אך לצערי אתם לא תשחררו אותו ותאלצו לתת לו את מבוקשו.
לא ראיתי בשום מקור איטלקי אמין ידיעות על כך שיש סיכוי שהוא יעזוב. הגיוני שיהיו הצעות, אבל מה שבטוח זה שסבה עצמו לא חושב אפילו על עזיבה ואפילו סוכנו אמר זאת. בהצלחה בחיפושים, מקווה בשבילכם שתמצאו שחקן ברמתו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
לדעתי, הדבר היחיד שמונע עדיין את הארכת החוזה שלו זה רק העובדה שהיה לו קיץ מאד מאד עמוס ובלי מנוחה. הוא השתתף בטורניר טולון ועכשיו האולימפיאדה. הוא לא הספיק להתאמן עם הקבוצה אפילו לא פעם אחת. אני בטוח שכמה ימים אחרי שהוא יחזור הוא יאריך את החוזה בלי בעיות.
לפי החוזה המקורי ג'יובינקו עדיין מקבל את המשכורת של שחקן צעיר מפרימוורה. אני מאמין שעם חזרתו לאיטליה הכל יסתדר והבחור יקבל חוזה משופר, אין שום סיבה שזה לא יקרה.
לא מספיק הכלבים האנגלים הרסו את מאקרונה ביאנקי לופלי וכמעט גם את רוסי.הם רוצים לדפוק לאיטליה עוד כישרון צעיר. צריך לחזור שוב לתקדימים של שנות ה90 ששחקן שמשחק מחוץ לאיטליה לא ישחק בנבחרת.אני מקווה שלליפי יהיה את הביצים לעשות את זה שוב
זה לא נכון, ג'ובינקו חתום על חוזה מקצועני. הוא מרוויח 100 אלף אירו לעונה, אבל זה ברור שמגיע לו יותר ויובנטוס גם יתנו לו.
:aa1: פנרבחצ'ה הציעה חוזה לטיאגו והשחקן סירב בטענה שהליגה הטורקית לא לרמה שלו. :aa1: סיסוקו חותם על חוזה של 5 שנים עם יובה.