הכי מצחיק הוא שכאשר אנדרי דיבר על שחקני בית, אוהדי ארסנל הביאו שמות של אדאמס (עלה מהנוער לפני 24 שנה) ושל וולקוט (נרכש בלא מעט מיליונים מסאותהמפטון).
הגרלה קלה ליובנטוס בסיבוב השלישי. נפגוש את ברטיסלבה או את טמפרה יונייטד. צריך לגמור את הסיפור במשחק הראשון בטורינו ובגומלין יהיה אפשר לתת דקות משחק ראשונות לשחקנים שיחזרו מהאולימפידה, מארקיזיו דה צ'לייה וג'יובינקו (בתקווה שונגר לא יקח אותו לארסנל.... סתם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx ).
אני לא מבין בכלל איך אוהדי ארסנל עדין משתמשים במנטרות האלה, אין לכם שחקני בית וזה עובדה, על מה יש לכם להתווכח פה? הלוואי וכל המועדונים בעולם היו כמו מנצ'סטר יונייטד עם גיגס,סקולס,נוויל,פלטצ'ר,אושיי,קמפבל,אוונס,בראון, כולם בסגל של הקבוצה הראשונה לעונה הבאה, כולם שחקני בית, תענוג, ולא נשכח גם את פוסטר השוער.
מספיק! תדברו על כדורגל אנגלי במקום המתאים, אל תספימו פה 2 עמודים, ותווכחו על שחקני הבית של ארסנל. הגרלה קלילה ליובה, נתראה בליגת האלופות!
קמפבל, אוונס, פוסטר, כמה פעמים הם כבר שיחקו שאתה מחשיב אותם כשחקני בית? אם אתה הולך בגישה הזאת אז אני אני יכול להביא לך שמות כמו ג'סטין הויט, שחקן בית לכל דבר, מארק ראנדאל וג'ק ווילשייר שגם הם צפויים להיות בסגל של הקבוצה הראשונה לעונה הבאה. אני מעדיף שחקנים כמו קולו טורה מאשר לקנות אנגלים כמו רוני, פרדיננד והארגריבס בעשרות מיליוני פאונד ולהרגיש שהם סמלים. עריכה: סליחה, אולי אפשר להעביר את הויכוח לדיון אחר.
yoni10, אגב, גם מארקיזיו על הכוונת של ארסן. הכוונות שלו מאוד רציניות בנוגע לג'יובינקו ומארקיזיו. כמובן שיותר סביר שהם ישארו ביובנטוס. וכמובן שאני לא אשתתף בדיון האינפנטילי שהתפתח פה. ואם כבר אני מבקר פה, אשמח לשמוע מה דעתכם על אינלר השוויצרי שמשחק באודינזה (בדיון של ארסנל יותר מתאים, כמדומני). תודה.
אם אתה אומר משהו על וונגר, אתה אינפנטיל. אם אתה אומר משהו על ריאל, אתה מאחרוני בעלי העקרונות בכדורגל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
לא סתם נבחרתם לכותבים הסובייקטיבים, הדיון שלכם לא סתם גרר תגובות.. הגרלה מצויינת ליובנטינים, אין שאלה פה בכלל והם חייבים לעלות.
אמאורי:"יובנטוס פייבוריטית לאליפות, יש לנו סגל חלומי" אמר החלוץ כאשר נשאל על סיכוייה של יובה לאליפות העונה. כשנשאל על כל החלוצים שיש ליובה ועל מקומו בקבוצה:"זה שיש הרבה חלוצים זו תחרות בריאה סה"כ, וזה גם יתרון". קיילאני:"אמנם סטנקוביץ' שחקן של אינטר, אבל השחקנים שלנו אוהבים אותו והוא יכול לגבור על אוהדינו ולהיות שחקן הקבוצה. אני לא יודע מה החליטה ההנהלה, אבל אני חושב שסטנקוביץ' צריך לעבור אלינו ולא להישאר בנרזורי.
אני ממש לא אוהב את ההחלטה להביא את סטנקוביץ'.גם מביחנה מקצועית קשה לי לומר שהוא מתאים,ובטח שמבחינה ספורטיבית זאת החלטה שגוייה. יובנטוס צריכה לחזק את ההגנה שלה.בזה צריכים להיות ממוקדים המאמצים עכשיו,לא בסטנקוביץ'.
סטנקוביץ שחקן ממש גדול. תמיד הערכתי אותו עוד מאז שהיה בלאציו. אבל אני לא רואה אותו משתלב במערך של יובה מבחינת כדורגל נטו אין לו מה להועיל ליובה אבל מצד שני יובה חייבת לסתום את הפה לאוהדים שלה ולהראות להם שיש בוס חדש והוא זה שיקבע את החוקים. כי אם ההנהלה תתרפס בפני האוהדים אז אפשר לסגור את הבסטה וללכת הביתה לא ראיתי איי פעם דבר כזה מעניין אם בתקופת מוג'י או בפניי בוס אחר היה קורה מצב כזה. ההנהלה משדרת רכרוכיות וזה יתנקם בהם קשה בעתיד עם לא יעמדו על שלהם עכשיו
יצא לי לקרוא בספורט 5 ששחקני יובה יקבלו מענקים אם הם יזכו בתואר העונה, או אפילו אם הם יגיעו לגמר, או חצי גמר. כנראה שרק בעזרת תמריצים שכאלה יובה העונה יכולה להצליח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx אליפות: חצי מיליון יורו לשחקן. מקום שני: 200 אלף יורו. זכייה בליגת האלופות: חצי מיליון יורו. העפלה לגמר: 200 אלף יורו. העפלה לחצי הגמר: מאה אלף יורו.
אני לא תופס הרבה מסטנקוביץ', שחקן שפשוט עבר את השיא. תג המחיר שלו מגוחך לגילו. והוא אף פעם לא ילבש את המדים היובנטינים. הוא אמר פעם לתקשורת האיטלקית שיובה היא קבוצה מושחטת, קבוצת זבל, כך הוא קרא לה. שחקן כזה, בחיים לא ישחק ביובנטוס. פשוט מגוחך, שעדין קיימת אפשרות ששחקן כמוהו ישחק ביובנטוס, מגוחך להפליא.
הבעיה היא לא בסטאנקוביץ. כי יש לכם בכל מקרה שחקנים פחות טובים ממנו אז מקצועית הוא בטוח לא יזיק. אבל ההיתרפסות בפניי האוהדים היא פצצת זמן מתקתקת שתתנקם ביובה בעתיד