זאת דעתך ותו לא. הוא כבש העונה בסה"כ 15 שערים, נפצע לא מעט ואם יובה רוצה לבנות את עצמה לעוד שנתיים שלוש אז אין לה מה לעשות עם טרזגה. את זה אפשר להגיד גם על טוטי, אבל מה אתה רוצה להגיד בזה?
טוטי? הסמל הניצחי של רומא?? אם כבר נדבקת לרומא תשווה אותם לקיבו או מנסיני אבל טוטי לרומא זה כמו דל פיירו ליובה עם כמה הבדלים לטובת הרומאי. ואני רוצה להגיד בזה שמבחינת נאמנות למועדון טרזגה לא שונה מבופון.
המשך לכתוב את דעותך ונכבד אותן, אבל אנא ממך אל תכניס מילים לפי. לעולם לא אמרתי דבר כזה, יותר מכך טענתי אחרת:
הי' מיותרת., התכוונתי לאור(SAVIOLA). כן, הרי הוא דיבר לא פעם על מעבר לריאל מדריד ורק חוזה עתק השאיר אותו ברומא.
הוא אף פעם לא אמר שהוא רוצה לעזוב, הוא דרש מההנהלה חיזוק ואיים שאם לא יעשו את זה הוא יעזוב. לדעתי זה מראה על אכפתיות לקבוצה בנוסף לרצון להתקדם ולזכות בתארים. לשאר השמועות חסרות בסיס בתקשורת אני לא מתייחס. לגבי החוזה שלו הוא לא כזה ענק כמו שהוא נראה. טוטי מרוויח 5.5 מליון יורו בעונה אבל כל הזכויות פרסום שלו שייכות לרומא כך שהקבוצה מוציאה עליו 2.5 מליון יורו נטו בשנה. (לפי זה גם נקווה תיקרת שכר).
לגבי דברים שנאמרו כאן,בתור אחד שראה את יובנטוס באינטרנט מרבית העונה כשכל שבת/ראשון/שני/רביעי וכו' הייתי מחפש יום שלם לינקים אני חייב להגיד כמה דברים. א.תרומתו של טרזגה העונה הייתי שולית,הוא צריך לעזוב כי הוא מיצה עצמו ביובה,הוא עוד לא סמל.אומנם כל האוהדים אוהבים אותו אבל הוא לא יסכים לוותר על מקומו למען הונטלאאר(שנשאר רק חלום רטוב שלנו).במקרה שהונטלאר לא בא(מה שכנראה יקרה) הוא היה צריך להישאר. ב.בוז'ינוב הוא ענק,הוא אדיר והוא כשרון פשוט ענק.במעט המשחקים ששיחק הוא היה מצוין,כבש כמעט בכולם(ואל תתנו לי את הדוגמאות שדשאן הכניס אותו בדקה ה82,89 וכו').אוהדים רבים בעולם מעריכים מאוד מאוד את הבולגרי וזה היה אחד הכעסים על דידיה.אם כל הכבוד לו מסביב לפיצוץ הפרשה נשכח שדשאן אומנם עשה לנו טובה אך לעתיד המועדון עדיף היה שיעזוב.ניהול המשחק שלו לא עולה על זה קזירגי באיטליה והרבה החלטות שקיבל עלו ליובה בנקודות. ג.כולנו ראינו את יאקווינטה במונדיאל ובאודינזה בתחילת העונה שעברה ולפני שנתיים.היום הוא פשוט לא זה.הוא חלוץ בינוני והתרומה שלו ליובה מזערית.בצד ימין יש לנו את מרקיוני וקאמו,בהנחה שקמוראנזי עוזב פאלדינו,ג'יובינקו ובוז'ינוב(שכלכך חבל שעוזב) כולם יכולים לשחק בצד ימין וכולם גם יעשו את זה טוב מיאקווינטה.בעניין החלוץ הנסוג,שוב דלפיירו,פאלדינו,ג'יובינקו ובוז'ינוב שוב כולם טובים ממנו.חלוץ מטרה -טרזגה וזלאייטה,זלאייטה אולי נופל ממנו וזה רק אולי,אם הונטלאאר היה מגיע כמובן שהוא עדיף ובהרבה. המיקום של יאקווינטה בסגל של יובנטוס הוא על המשבצת של זלאייטה בלבד,כלומר חלוץ לשעת צרה ולא יותר. בניגוד לטרזגה וקמוראנזי בופון בשנה שעברה לא רץ ודיבר על שהוא עוזב ושהוא רוצה לעזוב.הוא אמר שהוא צריך לחשוב על זה,היה כנה עם המועדון והאוהדים ובסוף החליט להישאר,בדיוק כך היה השנה.מעולם הוא לא דיבר עם קבוצות אחרות אלא רק אמר שהוא צריך להחליט בעצמו והחליט להישאר,בהחלט אחד המוערכים. עוד משהו לגבי יובנטוס ההבדל העיקרי בין ההנהלה של השנה לטריו האגדי הוא החוסר עמוד שדרה שלהם,מקרה כמו שקרה עם טרזגה בחיים לא היה קורה לבטגה,ג'יראודו ומוג'י כמו כן בחיים לא היו מועלים שמות בינוניים כמו יאקווינטה ואלמירון והונטלאאר כבר היה בדרך לפה.ההחלטות שעושה סקו הם פשוט איומות וזה מתחיל בהבאת במוסונג בשנה שעברה דרך העלאת שמם של יאקווינטה ואלמירון ועד לחזרה אפשרית של מיקולי שתהיה שיא האבסודריות והבינוניות. המקרה היחיד שמשמח אותי לאחרונה היא שמועה שמיקולי יהיה כלול בעסקה שתשלח אלינו את בארזלי ואותו לבארברה.
קשה לי לשמוע על חלוץ שכבש 15 שערים והיה דומיננטי, כתרומה שולית לעונה. יש גם לזכור שאלו שערים בליגה נטו, ללא כל השתתפות במפעל אירופאי, שזה גם פגע בטרזגה עצמו באיזשהו מקום.
הכוונה בשולית היא שכן,הוא עזר לנו לנצח 5-1 וכאלה,אבל לא זכור לי שער נצחון שלו העונה.כן הוא חלוץ ענק ותרומתו גדולה,אבל ליד התרומה של בופון נדבד דלפיירו ואפילו קמוראנזי,לידם תרומתו הייתה שולית.
מה שכן עזיבתו של קמוראנסי בהחלט תפגע ביובנטוס. הוא שחקן מדהים וכל כך השתלב ביובנטוס יהיה חבל שיובנטוס תאבד אותו ועוד בגלל 400 אלף יורו בלבד.
אני לא רוצה להתחייב לך, אבל אני זוכר שהיו כמה משחקים שהוא הביא. מעביר לזה יש גם תרומה שלא באה לידי ביטוי בכבישת שערים, אך אין טעם לבכות על חלב שנשפך, או שחקן שהלך ?
לגבי בוז'ינוב אני לא יופתע משום דבר, ואיך שאני לא מסתכל על זה הייתי מעדיף להשאיר את מוטו על פניו. נכון, אני לא ראיתי את יובנטוס כמו בשנים קודמות, אבל אני מתבסס על מה שראיתי (יותר מחצי מהמשחקים העונה), ולכן יכול להיות שאני טועה, אבל יכולות התקפה והבקעת שערים הם לא הדברים היחידים שאני רוצה מחלוץ. דווקא לפאלאדינו אני סוגד, שחקן שאוהב את המועדון עדיף לי על שחקן מושאל גם אם הוא תורם הרבה פחות שערים. את יאקווינטה ראיתי במודניאל וכמו כן גם בתקצירים, ואני עדיין לא מבין למה אתה כל כך מתנגד אליו... הוא בינוני? SO WHAT, מה נגיד על חמוראנסי? בומסונג? זלאייטה? זבינה???(???).