אני חושב שיובנטוס תוכל לשחק במערך 4-3-1-2 בכיף כשדל פיירו או ג'ובינקו פליימייקרים מאחורי טרזגה ואמאורי או יאקווינטה. יובנטוס תוכל לשחק גם במערך 4-51 של מילאן כשעל תקן סיידורף וקאקא יהיו דל פיירו וג'ובינקו (התפקיד המועדף עליו הוא באמצע מאחורי החלוצים). 4-4-2 גם אפשרי מאד. יש לנו 4 חלוצים שיכולים לשחק כולם אחד עם השני בחוד וג'ובינקו יכול לשחק בכנף בעמדה של נדבד, למרות שהוא לא יודע לעשות הגנה. אם זה לא ילך איתו בעמדה הזו הוא יוכל לשחק כחלוץ שני כמו אלכס. לואי ויטון: סבה בטוח ילבש את מדי יובה בעונה הקרובה. הוא אמר זאת, הסוכן שלו אישר את זה כמו גם ראניירי וכל הטריו בהנהלה. גם דה צ'לייה חוזר במאת האחוזים להיות גיבוי בעמדת המגן השמאלי. לגבי מארקיזיו, לא ידוע עוד כלום.
גיבוי? כרגע מולינארו הופך להיות הגיבוי של דה-צ'לייה ולא ההפך.... אנחנו כנראה נשחק 4-4-2,לגבי ג'יובינקו והגנה,הוא כמו טוטי בקטע הזה,כשהכדור אצלו הוא לא אצל היריבה,זאת ההגנה שלו..
לא מזמן קראתי כאן על נסיונות של יובנטוס להחתמת יאן הונטלאאר\דייגו\רפאל ואן דר ואארט. מישהו יכול לעדכן אותי מה בסוף הוחלט ונסגר?
לי זה לא נראה כאילו יובה בחרה בקיץ הנוכחי לעשות בחזרה את המעבר לסטטוס של קבוצה גדולה שמתמודדת על האליפות. ידוע לכולם שהורדת הליגה היוותה מכה כלכלית אנושה לקבוצה (בצירוף עזיבת כוכבים, ללא כספי טלוויזיה, ללא צ'מפיונס ליג ל-2 עונות ועוד). עשינו את הצעד המתבקש לחזור לסריה א' תוך עונה אחת ואפילו הפתענו כשהתברגנו יחסית בקלות למוקדמות האלופות. השאלה שנשאלת היא אם עכשיו נותנים את הפוש הכלכלי והלחיצה על הדוושה כדי לעשות צעד נוסף להתמודד על האליפות, או שעוברים עוד עונה שתחזיר את מרחב התמרון הכלכלי למועדון, כך שגם בעונה הקרובה מדברים על הגעה למקומות 3-4, ורק בקיץ הבא תתבצע ה"לחיצה החזקה על הגז". דעתכם?
תשמע,בסה"כ מה שהפריד העונה בין יובה לאליפות זה נפילות מול הקטנות,הפסד לנאפולי ולרג'ינה תוצאות תיקו מרגיזות נגד טורינו ועוד.... יובה נצחה את כל שלושת הגדולות(אינטר רומא ומילאן) והפסידה רק לפיורנטינה וגם זה בדקה ה90,מה שחסר זה בלם ומגן ימני ברמה גבוהה+קשר מרכזי יצירתי ברמה גבוהה,כי בתכלס בשאר העמדות יובה מכוסה,בופון הוא עדיין השוער הטוב בעולם קמוראנזי בכל זאת מחזיק במדליה מהמונדיאל וטרזגה תמיד שווה המון שערים בעונה. קייליני התגלה כמדהים בעמדת הבלם לכן צריך עוד בלם אחד ברמה גבוהה+מגן ימני טוב(מה שחסר ליובה כבר שנים!)+קשר מרכזי יצירתי ליד סיסוקו,ואלונסו הוא לא הפתרון... בסה"כ מועד העברות אפילו עוד לא התחיל ככה שמוקדם לדבר על הצהרת ההכוונות..
זה נכון, אבל אפילו אם נעזוב את ברצלונה (פפ גוארדיולה, אלבס ורכש נוסף) וריאל מדריד (כריסטיאנו רונאלדו?), ונתרכז במה שמסביבנו - מילאן (דרוגבה/שבצ'נקו/אדבאיור? זמברוטה ואחרים) ואינטר (מוריניו שיביא חברים מהברידג') נראה שהעונה רק נגמרה אבל אסור להשאר מאחור. כבר אין לנו את מוג'י (לטוב ולרע) שיחתים את קנבארו וזלאטן ב-31 באוגוסט ב-23:00 בלילה (אני זוכר נכון?) שוב, זה עניין של כוונות ותכנון לטווח רחוק, ואת זה אפשר לדעת כבר מעכשיו. לגבי מה שרשמת על זה שהעמדות מכוסות- זה כנראה נכון אבל בכל הקשור לעומק בסגל אני חושב שאנחנו מתחת לשתי המילאנזיות בהרבה.
גיא אני מבין שלא ראית את סיסוקו במדי יובה כי היכולת שלו ביובה היא אותה יכולת כמו שהוא הציג נגד בארסה לפני שנתיים,מול מילאן הוא נתן משחק ענק,הוא חילץ כודרים לפירלו ולקאקא ולכל מילאנזי מסכן שנאלץ לדרוך באזור מרכז המגרש של יובה.הוא עושה עבודה שחורה נהדרת,אנחנו צריכים עכשיו איזה קשר מרכזי עם יכולת התקפית משובחת... וגל לגבי עומק,אני חושב שמלברג ואנדראדה הם גיבוי לא רע בעמדת הבלם(+זבינה וגריגירה) בקישור יש את קלאודיו מארקיזיו הסופר כשרוני וכריסטאנו זאנטי שהם גיבוי מעולה,שוב חסר שחקן ברמה ואולי עוד איזה חוטב עצים לעומק...(אל תשכח שגם נדבד וגם קמוראנזי יכולים לשחק בתור קשר מרכזי) בעמדת הקיצונים פאלדינו,לדעתי עושה עבודה מצוינת למרות שלא מקבל את הקרדיט,הוא יכול לשחק גם בימין וגם בשמאל+סבסטיאן ג'יובינקו שהוא כשרון-על הייתי אומר שהעמדות היחידות שבהם העומק והחוזק של יובה הוא על הפנים זה עמדות המגנים. מה שכן,זה נכון לאינטר יש עומק אדיר והגיבוי יותר טוב,אבל ממילאן אנחנו בכלל לא נופלים..
מאז שהגיע בינואר הוא הפך לאחד הקשרים האחוריים הטובים בליגה, יחד עם קמביאסו ודה רוסי. עם הזמן הוא ימשיך ללמוד ולהשתפר ואני מעריך שתוך שנה שנתיים יהיה לנו את אחד מהקשרים האחוריים הטובים בעולם. מה שכן, אנחנו בהחלט חייבים מישהו איכותי לידו. למרות העונה האחרונה הטובה שלו, זאנטי לא מספיק טוב בשביל למשוך אותנו קדימה גם בליגה וגם באירופה, מה גם ששניהם ביחד יצרו מרכז קישור אפור מדי. על מארקיזיו אף אחד עדיין לא בונה ברצינות ואת טיאגו ואלמירון אני מקווה לראות עפים מהמועדון כמה שיותר מהר. אקוילאני יכול להיות מעולה, אבל התמורה שרומא דורשת עליו מוגזמת כרגע לדעתי. צ'אבי אלונסו הוא תעלומה, אני לא בטוח איך הוא ישתלב בכדורגל האיטלקי מה גם שבעונות האחרונות הוא נוטה להפצע יותר מדי. התקווה האישית שלי היא לראות את דז'אן סטאנקוביץ' מגיע אלינו, אבל למרות שיש סיכוי טוב שהוא יעזוב את אינטר הקיץ לא נראה לי שזה יקרה דווקא ליובה. הלוואי ואטעה...
אם סטנקוביץ' יעבור ליובה, הוא יראה לכולם את מה הוא שווה, כי כנראה המקום המתאים לו זה במרכז הקישור, ובאינטר הוא תמיד שיחק באגפים או מאחורי החלוצים, לכן הוא היה בינוני.
עמדת המגן השמאלי סגורה-מולינארו (בינוני, אבל עוד יכול להשתפר) ודה צ'ליה יתחרו עליה. עכשיו נשאר בלם (שנראה לי לא יגיע) ומגן ימני (שכמעט בטוח לא יגיע) ויש ליובה הגנה. סטאנקו לא יגיע ליובה, הוא כבר דחה אותה בעבר ולא יהסס לדחות אותה שוב.
בנוסף לטורניר האמרויות ולמשחק נגד דורטמונד, יובנטוס קבעה גם משחק אימון נגד מנצסטר יונייטד בביתה. http://juventus.com/site/eng/NEWS_newseven...5C10407C25B.asp אני רואה שיובה הולכת על יריבות מרות שלנו בסוף שנות ה-90.
בהצלחה ליובנטוס. טעון שיפור רב עד לעונה הבאה, וככל הנראה אותם משחקי ידידות עם הקבוצות האלה יעזרו לראניירי ולהנהלה להבין אם חסר משהו, ואיך אפשר לתקן אותו..