שלום,יש לי בקשה,אני מחפש 2 תמונות די ישנות של דל פיירו מהקלפים של סופרגול בשנת 2000 בערך,הייתה תמונה אחת שהוא מחייך עם זקן צרפתי ועוד תמונה שהוא מצולם תוך כדי תנועה עם כדור ועם הפנים כלפי מטה,יש למישהו את התמונות האלה במקרה?
אני מחזיק מאמאורי שחקן טוב, אך לא יותר מזה, ולדעתי יובה שילמה הרבה כסף תמורתו למרות שלדעתי הוא לא שווה את מה ששולם עבורו. בסך הכל, יובה עשתה חיזוק משמעותי להתקפה שלה שכנראה תכלול את דל-פיירו, טרזגה, אמאורי ויאקוויטנה. מדובר בהתקפה טובה לכל דבר. השאלה שלי לאוהדי יובה היא: האם לדעתכם ראניירי יתן לאמאורי לשחק בהרכב? ואם כן על חשבון מי?
דל פיירו וטרזגה ישארו בהרכב בעונה הבאה. יש מצב גדול שיובה תעבור לשחק ב 4-3-3. אמאורי מתאים לשיטה זו וגם גיובינקו יכול לשחק בשלישייה הקדמית.
4-3-3 לא מתאים לדל פיירו מאותה סיבה שזה לא מתאים לו בנבחרת, הוא מזדקן, הוא לא יכול לרוץ דרך האגפים, טרזגה ישחק בחוד, אמאורי אולי יתאים לשיטה הזאת אבל מה עם אלכס. אולי 4-3-1-2 שבו דל פיירו ישחק מאחורי צמד החלוצים טרזגה ואמאורי יתאים יותר.
דל פיירו מזדקן ולא יכול לשחק דרך האגפים?עם יד על הלב,כמה משחקים ראיתה עונה של יובה?קרוב לוודאי שראית מעט מאד,אם בכלל.ראיתה את המשחק שלו נגד אינטר?מה הוא חולל שם למטארצי,מטארצי כבר תיקל אותו,כדי שלא יעבור אותו.אלכס עשה ממנו שם פשוט צחוק.ואלכס אולי כבר לא צעיר,אבל עדין,דרך האגפים הוא רץ המון פעמים עונה אצל יובה.לא עכבתי אחריו במדי איטליה.
הוא פורץ הרבה דרך האגפים, אבל לחרוש את האגף באופן קבוע כמו שרוביניו או מסי עושים הוא לא יכול, ובגלל זה גם באיטליה יהיה לו קשה להשלים 90 דקות. אם הוא יהיה קשר התקפי מאחורי אמאורי וטרזגה זה יכול להיות מצוין ליובנטוס.
אם אני לא טועה, הוא אמר שבנבחרת הוא לא ישחק בתפקיד הזה. חוץ מזה, לא חוכמה גדולה לעבור את מטראצי באותו יום.
לא מוריד לרגע מהגדולה של אלכס השנה בכלל,ומול אינטר ומילאן בפרט. לגבי המערך,אני לא יודע את כל האמת,עדיף לנו לפחות כרגע לשים את ג'יובינקו בתור קשר התקפי מאשר אלכס,אלכס הוא בכל זאת חלוץ.אפשר למצוא לזה פתרון,רק צריך לחשוב.
למה? הרכב כזה- ---טרזגה---אמאורי--- ------דל פיירו------ כשג'יובינקו יכול לעלות מהספסל ולגוון את המערך עם מעבר לקיצוניים או סתם להחליץ את פיירו, הוא ממש לא רע.
תכלס, כמו שאמרו הוא לא חרשן, הוא לא שחקן כנפים כמו מנסיני, טאדיי. לפעמים מחפש לפרוץ דרך האגפים אבל זה לא אומר שזאת העמדה הכי טובה שלו, בהתחשב בעובדה כשהודיע שהוא לא מוכן לשחק בעמדה הזאת בנבחרת, זה רק אומר שזאת לא העמדה המועדפת של אלכס. ובחייאת, בפעם הבאה כשאתה רוצה להוכיח משהו או להתווכח איתי, אל תגיד שאני לא ראיתי משחקים של יובה, כי זה באמת פוגע בי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
לא מאמין שראניירי יחליף בעונה הבאה את ה4-4-2 שלו ליותר מכמה משחקים ספורים (כמו העונה נגד רומא, לדוגמא), ככה שהדיבורים על 4-3-3 קלאסי או על דל פיירו מאחורי טרזגה ואמאורי די מיותרים כרגע. הרבה יותר הגיוני שנשאר עם רביעיית קישור ונראה רוטצייה בין אלכס, אמאורי וטרזגה. אם אכן זה התכנון של ראניירי, אני מאוד מקווה שההנהלה תוכל לנצל את המצב העדין של מנציני ברומא ולחטוף אותו במחיר מציאה. עם כל הכבוד לנדבד וסבה (שעדיין אני בכלל לא בטוח שישאר בסגל, וחושש שהוא יושאל בשנייה האחרונה לאיזו סיינה/ליבורנו), אנחנו חייבים בדחיפות קיצוני שמאלי איכותי.
אין שום סיכוי שסבה ילבש חולצה אחרת מלבד זו של יובה שנה הבאה... רק למקרה שלא שמעת,מחאות עצומות של אוהדים מכל העולם,מאות אלפי מיילים,קרזות של האולטרס ועוד שאמרו דבר אחד להנהלת המועדון - אין סבה-אין כסף. כלומר עם ג'יובינקו יושאל/יימכר האוהדים לא ייקנו מנויים ולא יבואו לראות את הקבוצה,ייתנתקו מיובנטוס ממבר(היה המון לחץ דרך שם) ההנהלה נכנעה(הוא היה בדרך להיות בעסקת אמאורי) וגם הסוכן וגם ההנהלה כבר אישרו-הוא יהיה אצלנו שנה הבאה...