הוא חלוץ שני,בול על המשבצת של דל-פיירו. מה גם שבמחשבה קדימה השיתוף הנפלא שלו עם ג'יובינקו באצוריני יכול לתרום לנו ולאיטליה מאוד..
לאוהדי יובנטוס, אתם לא "מפחדים" ממרכז שדה שיורכב מפלאמיני וסיסוקו? לדעתי מדובר במרכז מגרש הגנתי מדי, שלא מספיק טוב כדי לדחוף קדימה ולא מספיק יצירתי. או שאולי סיסוקו השתפר בדברים האלה מאז שהוא הגיע ליובנטוס? (אני מודה שלא ראיתי אותו כמעט ביובנטוס)
אם מרכז המגרש שלנו יהיה מורכב משניהם אני אהיה מרוצה. סיסוקו הוכיח בחצי העונה שהוא משחק ביובה שיש לו יכולות התקפיות לא רעות בכלל. לגבי פלאמיני אני לא יודע. אוהדי ארסנל אולי יכולים לכתוב האם יש לו תכונות התקפיות. אבל בכל מקרה עונה הבאה יהיו ליובנטוס שחקנים יצירתיים באמצע כמו ג'ובינקו, מרקיזיו, קאמורנזי ועוד רכש אני מקווה כך שאני לא דואג.
לפלאמיני יש מסירות מצויינות כמו זאנטי אם לא יותר, הוא אולי לא יצירתי כמו טיאגו, אבל הוא יהיה מספיק טוב בשביל להחזיק את הקישור של יובנטוס ביחד עם סיסוקו. מקסימום יש את מארקיסיו. לגבי סיסוקו-הוא כבר הוכיח שיש לו יכולות התקפיות לא רעות בכלל, אל תשכחו שהוא התחיל בתור קשר התקפי. ג'יובניקו עתיד לשחק בתפקיד של נדבד ולא באמצע.
אלסיו סקו: "ג'ובינקו, מארקיזיו ודה צ'לייה יחזרו ליובנטוס ביוני, וזה סופי. לנזפמה יושאל לקבוצה מהסרייה "A
ממתי ג'וזפה רוסי רוסי הוא חלוץ? הוא קשר התקפי, חלוץ הוא בטח שלא, לפחות זאת לא העמדה הטבעית שלו. אפשר להביא את אמאורי לטעמי וגם את רוסי, אמאורי לעמדת החלוץ, ורוסי לעמדת הקישור ההתקפי.
שחקן ענק, כל כך הייתי רוצה לראות אותו חוזר עוד הפעם מפרישה בנבחרת, כדי לראות אותו שוב עם צ'כיה, ביורו הקרוב.
שחקן מעולה ובעל כושר מאוד גבוהה יחסית לגילו מקווה עוד לראות עוד באיצטדיון החדש (אם האיצטדיון יושלם לפני תאריך הגיוס שלי (בעוד כשנה וחצי) אז אני טס לאיטליה לראות משחק של יובנטוס ולא אכפת לי ידידות/אימון או ליגת אלופות או גביע או ליגה או מה שלא יהיה).