דל פיירו לא פורש מה יש לכם? תוציאו את השטות הזו מהראש שלכם! ולגבי אמאורי,הוא אומנם טוב אבל אני הייתי מעדיף את ג'יוזפה רוסי...
ידידי, כשאתה מוסיף תגובה, כדי שתקבל תגובה יותר מפורטת, קודם תנמק ותסביר את דבריך בצורה הכי טובה שיש, אתה מוזמן תמיד להביע את דעתך בנושא כלשהו, זה פורום לא? אולי באמת די עם תגובות ציניות שכאלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx הגדרה - המשמעות של הצירוף " סוג ב' "- כאן במובן שאלה לא השחקנים שקבוצה צריכה להביא כדי להילחם על הסקודטו בשנה הבאה, שחקנים שלו נחשבים כשחקנים טובים כדי לסחוף את הקבוצה לזכייה באליופת איטליה ולרוץ עד לשלבים מתקדמים בליגת האלופות, מה שאפיין את יובה לפני שירדה ליגה ואת השחקנים שהיא הצליחה להנחית בטורינו לא קיים כבר לצערי, אבל אולי זה ישתנה בקיץ, מי יודע. ללא קשר ליכולת של אמאורי, אם במקרה שאתה חושב שהוא דווקא יכול להוביל את התקפת הגברת הזקנה לסקודטו או תואר כלשהו, אני גם לא מתנגד לזה, נשמע הגיוני מאוד, אבל עדין לסמוך על שחקנים כמוהו אז יש בזה קצת סיכון משום שאתה לא יודע איך הוא יתקדם במדיהם.
הסיבה היחידה שיש להחתים את פלאמיני זה במידה וטיאגו עוזב והקישור(המרכזי) שלנו יראה בעונה הבאה בערך ככה:מארקיזיו,סיסוקו,פלאמיני,זאנטי.אם סקו מתכוון להשתמש בפלאמיני במקום מרקיזיו.... שישרף..
א. אני מאמין, אמאורי בא על תקן חלוץ שני/מחליף. לדעתי הוא מספיק טוב כדי להתמודד על עמדת חלוץ מחליף או אפילו למלא את המשבצת של החלוץ השני גם אם הכוונות של יובה שנה הבאה להלחם על הסקודטו (בקיצור שחקן לגיטימי גם לקבוצה בסדר גודל כזה). בין היתר עמדת החלוץ ביובנטוס היא מספיק איכותית גם ככה. יש את טרזגה שהוא תמיד גולר, דל פיירו שמתחיל לפרוח מחדש ויקינטה (כמו שקורא לו מאיר איינשטיין) שתמיד יכול להוות כקלף מנצח מהספסל. ב. פלאמיני הוא ממש לא שחקן סוג ב', לא יזיק ליובנטוס שחקן סטייל גאטוזו שנלחם, מתקל, אחד שנותן את הנשמה. במשחק מול מילאן הוא שיתק לגמרי לבד את קאקא, אין הרבה שחקנים שמסוגלים לעשות כל כך הרבה עבודה בקישור. עובדה, בעונה הכי טובה שלו, זאת גם העונה הכי טובה של ארסנל בשנים האחרונות וזה לא שהוא היה סתם שחקן שולי, העונה הוא היה הבורג מרכזי בקבוצה יחד אם פאברגאס ובמשחקים שהם הוא לא שיחק ארסנל נראתה רע. חוץ מזה תסתכל כמה קבוצות מתעניינות בו ולא לחינם, מה שטוב לבאיירן או למילאן טוב גם ליובנטוס.
הבעיה עם פלאמיני שעד לפני שנה הוא באמת היה שחקן סוג ב' ורק השנה עשה עלית מדרגה והשתדרג לשחקן סוג א' (לא אוהב את ההגדרות הללו, אבל אתם התחלתם). ולכן יש סיכון בהבאתו, האם יצליח לשחזר את היכולת מהעונה האחרונה גם באיטליה. אני בהחלט מסכים עם Bianconeri שהתנאי להבאתו צריך להיות רק אם יגיע כמחליף לטיאגו הכושל. בעניין אמאורי, אני ממש לא מבין מה אתם עוד צריכים משחקן כדי שירשים אותכם. הוא די סוחב את התקפת פאלרמו על גבו ומגיע לו שדרוג למועדון צמרת. הביעה היחידה שאני רואה היא העובדה שלמרות שהוא לא חלוץ רחבה, עדיין מדובר חלוץ ציר שמשחק לא מעט עם הגב לשער וככזה אני לא בטוח עד כמה יעבוד בצורה שלמה השילוב שלו עם טרזגול. עדיין מוקדם לדבר, כיוון ששום צעד עוד לא נעשה, אולם לפי הלך הרוח כרגע אני לא אוהב את ההתנהלות של יובה. נראה שבקבוצה לא מאמינים בפאלאדינו, מרקיוני, מולינרו, נושרינו ואיטלקים צעירים אחרים ומעדיפים למלא את הסגל עם זרים. חבל.
אלו הם שמועות בלבד,אבל כן חבל לי בעיקר על פאלדינו ונוצ'רינו שדי גדלו אצלינו,דווקא פאלדינו נותן עונה סבירה יחסית לאילוצים שנותנים לו,ולתפקיד הזר שהוא מקבל,אני לא מאמין שהוא יעוזב(על ידי הקבוצה) אלא רק יעזוב מבחירה אישית.נוצ'רינו נתן העונה עונה מצוינת והוכיח שיש לו מקום בסגל,לא צריכה להיות שאלה שהוא צריך להיות אצלנו גם בשנה הבאה. מרקיוני הוא סיפור עצוב,זה לא שביובה לא האמינו בו הוא פשוט היה פצוע 70 אחוז מהזמן ולא כשיר למשחק עוד 10 אחוזים מהזמן שלו ביובה.הוא היה נהדר בפארמה אבל סובל פשוט מחוסר מזל בגלל פציעות...
אורי, דווקא ביובנטוס הודיעו ששנה הבאה יחזרו עוד 4 צעירים מהשאלה (דה צ'ליה, מארקיסיו, ג'יובניקו, קרישיטו) ושהם יהוו את הסגל ביחד עם נוצ'ריניו ומולינרו. מארקיוני ופלאדינו לא הוכיחו מספיק את עצמם, אם כי הראשון לא הפסיק להיפצע ואילו השני לא זכה למספיק הזדמנויות. לגבי הבאתו של פלאמיני, הכל תלוי בעתידו של טיאגו ובמערך שראניירי מתכנן להציב בעונה הבאה. פלאמיני יכול לבוא על חשבונו של טיאגו ולשחק בצוותא עם סיסוקו במרכז הקישור של יובנטוס באם זאת תמשיך לשחק ב4-4-2, ואז מארקיסיו ונוצ'ריניו (שהיה מצויין בתחילת העונה אך לאחרונה חלה ירידה ניכרת ביכולתו) יהוו גיבוי כאשר זאנטי יהיה שחקן גביע ולא יותר (עם כל הכבוד למה שהוא תרם, הוא לא יכול לרוץ 90 דקות). בכל מקרה, יובנטוס לא אמורה להפסיד מהבאתו כלום מלבד המשכורת שלו וגם אם הוא יכשל יהיה אפשר למכור אותו בעונה שלאחר מכן. לגבי אמאורי, מדובר בחלוץ טוב אבל לא בטוח אם הוא זה שצריך להחליף את דל פיירו. לדל פיירו יש המון תכונות שלברזילאי חסר, הוא לא בדיוק משלים את טרזגה וזה יהיה הימור מסויים במידה ויובה תבנה על שיתוף הפעולה הזה. הפנטזיה שלי לגבי מחליפו של דל פיירו זה בנזמה. הקבוצה שתביא אותו, ולא משנה כמה היא תשלם עבורו, תרוויח בגדול. מדובר בשחקן הטוב ביותר שיצא בליון אחרי אסיין. נושא שמאוד מדאיג אותי הוא העובדה שבהנהלת יובנטוס קיבלו החלטה ככה"נ לא לרכוש שום שחקן להגנה. עם כל הכבוד לזבינה וגריגרה, הם לא האופציות האופטימליות עבור קבוצה שרוצה לרוץ חזק בכל המסגרות והגיע הזמן שיובנטוס תביא מגן ימני נורמלי, מאז ימי טוראם אין לנו אחד כזה. ועוד דבר, ככה"נ שהקבוצה תסתפק בארסנל הבלמים שיש לה כיום בתוספת של מלברג במקומו של סטנדרו (חבל, דווקא עושה רושם של בלם לא רע בכלל) וקרישיטו. אני לא בטוח איך אנדרדה יחזור מהפציעה הקשה שלו ואני גם לא בטוח שאם הוא יחזור להיות בלם טוב הייתי רוצה שהוא יהיה הבלם ליד קייליני/קרישיטו (תלוי איפה קייליני יתופקד בשנה הבאה). יובה חייבת לרכוש בלם מהרמה הגבוהה ביותר שיש ולשחרר את לגרו ואולי גם אנדרדה (בהנחה שמלברג בלם שלישי).
לגבי בלם,בארצלי או גאמבריני הם האופציות האולטימטיביות,זה עצוב אם אנחנו נסתפק בלגרוטלייה ומלברג לעונה הבאה...
אגב, מגן ימני. זה די סגור שזמברוטה חוזר לאיטליה ולא מזמן קראתי איפשהו שישנה אפשרות שזה לא יהיה בהכרח למילאן, אלא בחזרה ליובנטוס. עוד אופציה מצויינת הוא פיליפ לאם שבוודאות לא ימשיך בבאיירן בעונה הבאה. יכול להיות רכש לא רע בכלל לעמדת המגן.
זקארדו בינוני מדי, לאם יקר מדי וזאמברו לא יחזור ליובנטוס, הוא כבר אמר את זה. אין מגן ימני שמסיים חוזה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
רוסי לא בדיוק חלוץ (נראה לי). בויאריאל הוא חלוץ נסוג, אבל באנגליה הוא היה קשר התקפי-חלוץ נסוג, משה באמצע.