יובנטוס 07/08 :: מתחזקים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י saviola, ‏1/6/07.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: בראיון שהעניק אמאורי השחקן הברזילאי גילה שחלומו הוא לשחק ביובנטוס. "דל פיירו הוא אלוף וזה יהיה כבוד גדול לשחק איתו. הוא וטרזגה הם שתי חלוצים ברמה הגבוהה ביותר וזה החלום של כל אחד לשחק איתם, למה זה לא יכול להיות החלום שלי? יש דיבורים בין ראשי הקבוצות על מעבר ונראה מה יהיה. אני כרגע שמח גם בפלארמו אבל עדיין השאיפה הגדולה זה יובה".

נ.ב., אמאורי אמר לפני כחודשיים בראיון שחלומו הגדול: רומא.
    מה קרה פתאום? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

:aa1: יובה קיבלה זימון לשחק בטורניר האמירויות, טורניר ידידות שיתקיים בקיץ ובו ישחקו בין השאר גם המבורג, ריאל וכמובן ארסנל.

הטורניר יתקיים בשני ובשלישי באוגוסט.

:aa1: ככל הנראה פאלדינו עוזב את יובה. המועמדות העיקריות הן נאפולי, פאלרמו ופיורנטינה.

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אז אמאורי ביובנטוס, מה שסולל את דרכו של פלאדינו החוצה.
    האם הגעתו של אמאורי סולל גם את פרישתו של הנסיך ?
    ימים יגידו.

בכל אופן, מה שיובנטוס צריכה לחזק בעיקר זה את ההגנה הרעועה, שאיתה היא לא תגיע לשום מקום. גם איזה קשר עושה משחק לא יזיק.

3. yoni10 Member

בכושר הנוכחי שלו נראה לך שהוא חושב על פרישה? כבר כמה שנים טובות לא ראיתי אותו משחק כמו שהוא בחודשים האחרונים.

4. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

יש שחקנים שמעדיפים לפרוש בשיאם שיזכרו מהם הרבה דברים טובים, ושלא יהיה דברים שיעכירו את עזיבתם.
    כמובן שאני וכל אוהדי יובה מייחלים לו להמשיך עוד עונה, שתיים וכמה שיותר - אך זאת בהחלט אופוצייה שהועלתה בפורום רשמי של יובנטוס (בפורום איטלקי יש לציין), ויש שמועות.

נקווה שזה ישאר רק בגדר שמועות.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מדברים כאילו אלסנדרו בן 36, הוא בן 33, לא נפצע בכלל ובכושר נהדר. אין שום סיבה שכרגע דל פיירו יודיע על פרישה, שחקן גדול שאני מקווה שלא יפרוש בשנים הקרובות.

6. תמיד דל-פיירו Member

יש פעמים בחיים שצריך לחשוב לפני ששולחים הודעה עם זיוני שכל כל כך מעצבנים.
    דל-פיירו הכי רחוק בעולם מלפרוש, ידידי היקר.
    הוא אפילו הצהיר שהחוזה שלו שמסתיים ב2010 בגיל 35 ,לא יהיה החוזה האחרון שלו ככדורגלן.

ואני בטוח שהעונה הזאת, היכולת והחזרה (רק בלי פאדיחות) לצ'מפיונס ממש לא גורמות לאף שחקן בעולם לחשוב על פרישה...

ואם אתם חושבים שהבאתו של אמאורי תגרום לפרישה או אפילו לירידה לספסל אתם פשוט טיפשים..צר לי...
    אמאורי וטרזגה הם שני סקוררים,חלוצי חוד שלא מתאימים לשחק ביחד ודל-פיירו כמו שהיה בעבר ונשאר היום הוא השחקן הכשרוני היחיד בקבוצה ואין אף מאמן הגיוני שישאיר אותו בחוץ.

אמאורי בא כדי לחזק את הסגל לצ'מפיונס, הבעיה היחידה שזה יבוא על חשבון יאקווינטה כנראה שלאור היכולת שלו העונה לא מגיעה לו את היחס הזה.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בופון:"זה תמיד הישג להבקיע 3 שערים במשחק, במיוחד נגד קבוצה כמו מילאן. היינו טובים מאוד כשלא נתנו למשחק להיגמר בפיגור 2-1. היינו טובים אך היינו גם ברי מזל כי מילאן הראתה את אחת המחציות הטובות העונה במחצית הראשונה".

תוראם:"יובה טובה מאינטר. אני שיחקתי ביובה 5 שנים וזו הייתה תקופה מדהימה. זה היה החוויה הגדולה ביותר לשחק במועדון כזה עם שחקנים כאלה. מילאן שיחקה טוב, בעיקר במחצית הראשונה אבל יובה בכושר נהדר. אני ראיתי את המשחק של יובה נגד אינטר ויובה היו פשוט מדהימים. דל פיירו היה מדהים וטרזגה כרגיל כובש".

8. Chievo Member

יאקווינטה קיבל עוד פציעה כשערך אימונים עם הקבוצה ביום שלישי ויעדר לעוד שלושה שבועות, זה לא כזה משמעותי עבור יובה, אבל בהחלט יכול לפגוע בסיכויי השחקן לקבל זימון מדון דונאדוני ליורו.

9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע על באיזה פורום אתה קורה... אבל זה נשמע יותר ממגוכח שאלסנדרו יפרוש השנה...

10. yoni10 Member

מה גם שהוא רוצה לשחק עוד פעם בצפמיונס ליג ולהוסיף לעצמו עוד תואר מיני רבים שהוא לקח.

11. {forza-haifa} Member

אין לו מה לחשוב על פרישה .
    בגילו הוא יותר טוב מהרבה חלוצים צעירים שאני מכיר . הוא פשוט רוצה לפרוש ושיזכרו אותו כמשהו טוב ולא כמו שחקנים שהיו טובים אבל בעונת פרישה שלהם כולם דרכו עליהם בגלל שהיו בכושר ירוד .

12. Number 8 Member

פלאמיני סגור ביובה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/4/08
  13. Chievo Member

בתקשורת האיטלקית מדווחים שהוא יותר קרוב לשחק ביובה בשנה הבאה מאשר לשחק מועדונו הנוכחי.

פאק, עוד פעם מחפשים שחקנים סוג ב', אמאורי, פלאמיני...

14. MHFC Member

עם יכולת שכזו של דל-פיירו זה יהיה אבל אם הוא יפרוש.
    דל פיירו משחק כאילו הוא שחקן צעיר שרק החל את הקריירה שלו, הוא רץ, משקיע, נלחם, מבקיע שערים, אז למה לפרוש? הבחור בן 33 וחצי, יש לו עוד חוזה בקבוצה לשנתיים, וכרגע עם איך שהוא נראה הוא בכיף יכול להמשיך שנתיים-שלוש ולתרום עוד הרבה ליובנטוס כפי שהוא עשה עד כה.

בנוסף היורו יחל בקרוב מאוד, ובמקום דונאדוני הייתי מביא גם לדל פיירו את המקום בהרכב של נבחרת איטליה, אין סיבה שאלכס לא יהיה בהרכב עם היכולת שלום כיום.

15. אחד_מנתניה Member

סוג ב', אתה לא יודע על מה אתה מדבר, נכון?