האמת היא שזה לא כזה מנותק מהמציאות,אני שמעתי איזה דיווח שמוריניו אמר שהוא רוצה לאמן באיטליה(לא יודע כמה זה אמין) ואני לא בטוח שאם תהיה אפשרות לא יקפצו על מוריניו... בכל אופן אם זה יקרה סביר להניח שרק בקיץ...
נוסף לכל הבעיות שלנו עד כה, הנה עוד אחת די רצינית: http://www.channel4.com/sport/football_italia/oct3c.html מה שהכי כואב זה שסקו אומר "דל פיירו עלול לעזוב"... כזה אפס. אני לא יודע איך אני אוכל לראות את דל פיירו במדים אחרים... פשוט בלתי אפשרי.
קשה לי להאמין שהוא באמת יעזוב,סקו אידיוט אין ספק בכלל אבל אפילו הוא לא ייתן לדל-פיירו לעזוב,יאכלו אותו חי בטורינו.מה גם שקשה לי לראות את דל-פיירו עוזב בעצמו...
דל פיירו האריך את חוזהו עד 2010. הוא ירוויח 4 מיליון בעונה הראשונה, ו-3.7 מיליון בשנייה. סוף סוף זה נפתר, זה טוב לכדורגל האיטלקי.
אגב, בסופו של דבר ראשי יובנטוס יצאו כשידם על העליונה, משום שבסה"כ זהו קיצוץ של 20% ממשכורתו של דל פיירו.
לא בכלל לא. אלכס אינו רק שחקן בן 33 הוא נחשב לסמל של הביאנקונרים מזמן, זה כשלעצמו יכול לגרום לדחיפה במוראל של השחקנים, להנהלה אין אופציה אחרת מלעשות את הכל כדי להאריך לו את החוזה. ובכל זאת גם ההנהלה הפחיתה את המשכורת שלו. אגב, גליאני על החתמתו של אלסנדרו "גם אצלנו ישנם קיצוצים במשכורתם של השחקנים".
נו זה לא הפרש ענק, מה שגם עוד לפני שהוא יחתום הדברים הסתבכו, המשא ומתן נמשך להרבה זמן, זה היה צפוי שההנהלה תציע לו סכום כזה, בנוסף לכך בשנה הבאה הוא ירוויח פחות. ובסופו של דבר כמו שאורי אמר ראשי יובנטוס הם המרוויחים מהחתמתו, ולאט לאט הם יפחיתו לו את המשכורת.
לא זה לא הגזמה זה שדל פיירו כבר ותיק ביובה והוא מציג יכולת ראויה הוא יכול להמשיך בקבוצה ואכן כן לקבל גם משכורת כזו .