- קנאברו בדרך חזרה ליובנטוס. הקורירה מפרסם שכרגע מתנהלות שיחות בין יובה לריאל מדריד, וקנאברו יהיה שחקן של יובה בימים הקרובים. - העיתונים באיטליה ואנגליה מפרסמים שיובה הגישה לארסנל הצעה רשמית בסך 6 מליון יורו על ג'ילברטו סילבה, הקשר הברזילאי המצוין. ארסנל דורשת 9 מליון יורו, אבל התפשרות של אחד הצדדים אפשרית.
יובנטוס תארח הערב (שבת, 21:30 שידור ישיר בספורט2) את ליבורנו במסגרת המחזור הראשון בסרייה A. הסגל של ראניירי יחסר את זדנק גריגרה וקאמורנסי. הצ'כי נפצע במשחק נבחרתו וקאמורנסי חוזר בהדרגה לאימני הקבוצה. ליבורנו מגיעה לאחר עונה מצוינת בזירה האירופאית אך אכזבה יחסית בליגה. מקום 11 היה המקום אליו הגיע הקבוצה הטוסקנית. טבאנו מוולנסיה, דייגו טריסטאן מדפורטיבו לה-קורוניה ומאיורקה, ג'יאניקדה מיובנטוס ודוראסו מפריס סן-ז'רמן הם רק חלק מהשמות שהגיעו לליבורנו. הקבוצה מצויידת במאמן פרננדו אורסי שצפוי לפתוח במערך זהיר של 4-4-2 כאשר טבאנו וטריסטאן יהיו בחוד של ליבורנו. מצדה של יובה, כאמור גריגרה לא יטול חלק במשחק הערב ואת מקומו יתפוס זבינה הצרפתי. נוצ'רינו הועדף על פני טיאגו הפורטוגלי והוא צפוי לשתף פעולה עם אלמירון בקישור האחורי של יובה. "אני מחכה כבר בקוצר רוח לראות את קבוצתי משחק מחר. אנחנו עבדנו קשה וטוב מאוד בשבועות האחרונים. יש לנו סגל טוב ואנחנו חייבים להוכיח זאת על כר הדשא. רק נקודות נלקחות בחשבון בכדורגל, מילים לא מספיקות", אמר קלאודיו ראניירי לקראת המשחק החזרה של יובה לסרייה A באופן רשמי. הרכבה המשוער של יובנטוס: בופון; קייליני, קרישיטו, אנדראדה, זבינה; נדבד, נוצ'רינו, אלמירון, סאליהאמיצ'יץ'; דל פיירו, טרזגה. ישפוט את המשחק: גבריאל גאבה. שיהיה לנו בהצלחה הערב!
לא מפספיק למקומות 4-1 ? קבוצת אמצע טבלה בינונית ואפורה ? תחשבו שוב. 1-5 מבריק לגברת הזקנה על ליבורנו בראשות טרזגה [שלושער] והחלוץ החדש יאקווינטה [צמד]. לאחר 2-0 בדקה ה-75, באו 4 שערים [3 של יובנטוס] שסגרו את תוצאת המשחק ותבוסה גדולה לליבורנו.
מצאת לך מדד מול קבוצה שנחלשה בזמן שהקבוצה שלך מלאה מורלית ורעבה לניצחון!? אני חושב שאתם תגיעו לגביע אופ"א או לליגת האלופות מהמקום הרביעי. יש לזה סיבה אחת פשוטה: המאמן שלכם, הוא לוזר בדם הוא כישלוני היה וכישלוני ימות כנראה.
הניצחון היה מאוד חשוב ליובנטוס, אבל הדברים הטובים שיש לקחת מהמשחק הזה הוא לאו דווקא התוצאה, אלא האופי היובנטיני והסגנון הכה מוכר שנראה כאילו מהלך השנתיים האחרונות לא השפיעו כלל וכלל. שילובם של הצעירים המוכשרים חשוב מאוד, משום שעם כל הכבוד טיאגו וגריגרה הם לא שחקנים שידחפו את יובנטוס לפיסגת הכדורגל העולמי, לעומת זאת עם יתפתחו נכון, אז שחקנים כמו נוסשרינו, קרישיטו וקייליני בהחלט הדמויות המתאימות. בסה"כ נראה שיובנטוס מאוד התגעגע לסריה A, אבל באותה מידה גם הסריה A התגעגע ליובנטוס.
שמע, אומנם ליבורנו קבוצה די קטנה, אך אין להמעיט בגודל הניצחון - אחרי הכל ליבורנו היא לא מים. בהחלט אפשר במשחק ה-1 העונה שיובנטוס משחק עם רמה גבוהה, למרות כל העיתונאים שביקרו אותה שהסגל שלה מספיק לאמצע טבלה, ואולי זה עדיין נכון [מבחינתם] - אבל אולי זעאת הצהרת כוונות להמשך.
אני מסכים איתך ליבורנו לא חבורה של קונוסים וליבורנו עוד תעשה השנה דברים יפים עם הרכש שהם עשו למרות שזאת לא תיהיה ליבורנו של לוקארלי..... ועם זאת מגיע ליובה קרדיט על הניצחון שזה בתכלס מה שהם רצו...ה5-1 זה בונוס+משחק עם רמה גבוה... עם כל האהבה שלי אל יובה היא לא תיקח אליפות לדעתי...ואני אשמח אם היא תסיים במקומות 2-4 מה שלדעתי הם ראויים לו...
אל תשכח ששחקנים כמו דל-פיירו נדבד טרזגה ובופון שיחקו אתמול,והם האופי שאתה מדבר עליו,הם עמודי התווך של הקבוצה כבר המון זמן,זה מתחיל בדל פיירו ועובר דרך טרזגה וקמוראנזי(שלא היה אתמול) ונדבד ובופון הם האופי היובנטיני והם אלה שיצטרכו להעביר את זה לקרישיטו,לנוצ'רינו,לפאלדינו ולקייליניו ואולי שנה הבאה(לפחות ככה אני מקווה) גם לג'יובינקו ומרקיזיו.
לגמרי לא שכחתי ומעולם לא טענתי אחרת. להפך ציינתי שמאוד חשוב שזה מועבר לנוצ'רינו וקרישיטו ולא לגריגרה וטיאגו.
משחק יפה של יובנטוס , יקווינטה נראה כמו רכש לעניין - ואני מת על השחקן הזה. אבל המשחק הזה הוא בכלל לא אינדיקציה להמשך העונה , אומנם יובנטוס יוצאים בהרגשה מצוינת ואם היא תמשיך ככה אוהדי יובנטוס יכולים לשמוח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx. האם ה5-1 היא הצהרת כוונות או משחק ראשון נלהב של יובנטוס לכבוד עליית לסרייה א' , את זה נראה רק בהמשך העונה. בנתיים 1-0 לאינטר , ואני מאושר עד הגג http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx.
זהו רק מחזור ראשון, יהיה מעניין לראות אתכם מול המילנזיות רומא וגם פיורטינה . הדבר הכי חלש אצלכם הוא המאמן! סה"כ אני לא מאחל לכם ליגת האלופות כי אני מאחל את זה לקבוצתי שלי .. . אבל אני נותן לכם במקרה הכי חזק מקומות 4-5
בצ'לסי בעונת 03/04 הוא היה צריך לקחת אליפות ולא לקח... בולנסיה הוא נכשל. אולי הוא פשוט לא בנוי לקבוצות ענק , כנראה שזה אומר משו על יובה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
ארסנל נתנה עונה ענקית אז ולהגיע אם צלסי לחצי הגמר זה לא כל כך כישלון, לדעתי אם הוא היה ממשיך בצלסי הוא היה זוכה איתה בליגה, נכון שראניירי עושה לפעמים טעויות של ילד, עדיין הוא מאמן שיכול להצליח אם יובה.