יובנטוס 07/08 :: מתחזקים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י saviola, ‏1/6/07.

1. Chievo Member

ישר ולעניין - אם זה באמת נכון וקייליני בסופו של דבר יעזוב, אז ראניירי בן זונה וההתאחדות של הכדורגל צריכה לזרוק אותו לכלא ... ואני כנראה הולך להתאבד אם ידיעות על שחקנים שעוזבים את הארץ ממשיכות לזרום...

2. FelaKaT Member

קייליני יהיה מוערך יותר אם יצליח להחזיר עטרה ליושנה בסיטי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx בגלל ש?
    הסיבה היחידה שבגינה קייליני יערוק לסיטי היא בגלל כסף ותו לא. סיטי לא תזכה באליפות לפחות ב5 שנים האחרונות, ספק אם היא תצליח להתגנב לאלופות בשנים הקרובות ככה שאין לקייליני שום סיבה מקצועית או הגיונית להעדיף את הסיטי על פני יובנטוס מלבד הכסף.

אני כבר לא מבין את הנהלת יובנטוס, זה התחיל אי שם עם החתמתו של בומסונג ואלוהים יודע איפה זה יעצור.

3. Sergio Ramos Member

זאת תהיה שטות של קלייני לעזוב את יובנטוס, הוא כרגע נמצא באחת הקבוצות הטובות בעולם ששואפות כל שנה לפחות לתואר אחד בסדר גודל של אליפות איטליה. אז למה לא לעזוב, יש לא עתיד מושלם כאחד המגנים הטובים בעולם לאחת הקבוצות הגדולות בעולם, למה לא לעזוב לסיטי של אריקסון, אם כל זה שמיליארדר קנה אותם ובונים שם קבוצה לטווח הארוך, אשר מטרותיי מכוונים גבוהה, אף אחד לא אמר שסיטי תצליח. אם הוא ילך יובנטוס תאבד שחקן מושלם שהיא יכולה לבנות עליו לשנים ארוכות, ובכלל אם ילך הוא רק עלול להרוס את עצמו. הישארות שלו תעשה טוב לשתי הצדדים. מקווה מאוד שקלייני ישאר, לא הייתי רוצה לראות אותו מבזבז שנים בקבוצות כמו סיטי. ובכלל הוא יהיה עוד אבדה גדולה לליגה האיטלקית.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם 'קייבו'. אחרי ששומעים מהי כנראה הסיבה לויתור הצפוי של ראניירי על קייליני (הגעה של היינצה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ), מבינים שהמילה שתתאר את המהלך בצורה הנכונה ביותר היא "פשע". מהלך שכזה כל כך מתסכל, בעיקר כי מדובר ביובנטוס. זו לא רג'ינה שלא יכולה לסרב לדמי ההעברה הגבוהים שמנצ'סטר סיטי מציעה לה... אני לא מבין איך אפשר לוותר כל כך בקלות על קפטן האזוריני בשביל כמה מיליוני פאונדים. אני מקווה עוד איכשהו שההעברה לא תצא לפועל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/7/07
  5. tom Member

זה לא תלוי ביובנטוס ובכסף שהיא תקבל אלא הרצון של קייליני להשאר או לא להשאר, זה תלוי אך ורק בו. אם הוא יחליט שהוא רוצה להשאר ויאמר זאת להנהלה, הוא ישאר.

6. 1936FCBJ Member

עזוב במה זה תלוי, מעציב אותי שהם מוכנים לתת לו ללכת...
    אם הוא רוצה ללכת זה באמת טימטום שלו, ליובה יש סיכוי טוב לשחק בעונת 08\09, מה שבינינו אין לסיטי. יובה תרוץ על אליפות ב-08\09 (התקווה שלי שגם השנה),

איזה אידיוט יעדיף קבוצה שבשנים האחרונות בינונית ועכשיו לפחות מצטיירת שהיא בדרך האיטית למעלה? גם אם כן, הדרך הזאת הרבה יותר איטית משל יובה.

כבר השתלבת ביובה, הכדורגל האנגלי השונה, בשביל מה?

אני מתפלל שזה לא יקרה, לדעתי לקייליני יש פוטנציאל עצום בין הרגליים, והוא יכול להיות מהמגנים הטובים בעולם אם הוא ימצה את הפוטנציאל שלו.

תישאר!!!

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא כבר עכשיו אחד הטובים בעמדתו תודות לחולשה העולמית בעמדה הזו.
    ללא ספק תוך כמה שנים הוא יהיה טוב יותר, אבל שיישאר באיטליה...

8. tom Member

אין דבר כזה, יובנטוס לא יכולה להשאיר אותו בכוח למרות שהוא לא רוצה.
    אם הוא לא רוצה לשחק ביובנטוס מי היא שתכריח אותו, מקרה קאמורנסי&טרזגה לא יחזור בשנית, אין להם הרבה ברירות אם זה מה שהוא רוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/07
  9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קייליני הכריח את עצמו בכך שהוא חתם על חוזה.

10. tom Member

בתי הקברות מלאים בשחקנים שחתמו על חוזה וביטלו אותו כשנוח להם.
    כיום עם החוקים החדשים אין אפשרות להכריח שחקן לשחק עבור קבוצתו, הוא בעל הכוח העיקרי וההחלטה לגבי עתידו תלוייה בו.
    אם הוא בוחר לא לשחק ביובנטוס ונחוש בדעתו לעבור לסיטי אין שום דבר שיובה יכולה לעשות נגד זה מלבד להשאיר אותו בכוח, ואת זה היא לא תעשה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/07
  11. 亚历山大帕托 Member

אתה גורם לזה להישמע כאילו זה דבר רע.

12. tom Member

לכל דבר יש יתרונות וחסרונות.

13. uri מנהלים

עוד מוקדם לצאת בהצהרות, אבל בניית הסגל של יובנטוס לעונה הקרובה נראת שעורייתית. נסו להשוות את ההרכב לפני שנתיים עם זמברוטה, קנבארו וטוראם לזה הצפוי להרכיב את קו ההגנה היובנטיני בעונה הקרובה. צר לי לומר, אבל זה הרכב של שאריות. אם היינצה באמת יגיע כמגן השמאלי, אז בעצם יובנטוס רוכשת שחקן שלא טוב מספיק להרכב של מנצ'סטר ועוד מוותרת בשבילו על כשרון מקומי שבעוד שנים מספר עוד יהיה מהטובים בעולם. במרכז ההגנה אנדראדה, שנכון הוא בלם טוב, אבל יחד עם זאת הוא בלם שקבוצות כמו ריאל מדריד וברצלונה לא ראו בו שחקן טוב מספיק בשבילם. ואיתם גריגרה וזבינה. לא רק שזה הרכב בינוני בשביל קבוצה שפעם היתה הטובה בעולם, אלא גם איטלקי אחד אין בקו ההגנה הזה.

בושה.

14. 亚历山大帕托 Member

אין פה חסרונות.

15. tom Member

שחקן שמחליט על עתידו ויכול לבטל הסכמים שנחתמו כבר עם קבוצותו בלי לעשות דין וחשבון לקבוצתו זה יתרון?
    תאר לך שקאקא יקום מחר על צד שמאל ויחליט שהוא מפר את ההסכם שהוא חתם עליו והוא לא רוצה לשחק יותר במילאן, איזה יתרון יש פה בדיוק? אין לקבוצה שלך צד בעיניין בכלל.