יובנטוס 07/08 :: מתחזקים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י saviola, ‏1/6/07.

1. yoni10 Member

ואתה יודע את כל הראיות שהיו נגד יובה ומילאן. לא ידעתי שאתה שופט בבית המשפט באיטליה.
    די עם הביטויים האלה "קנתה משחקים". יובה לא קנתה שום משחק, היא לא שילמה לשחקנים, להנהלות של קבוצות יריבות. תבין, יובה או מוג'י השפיעו על שיבוץ שופטים למשחקים. מכאן ועד לקנות משחקים זה רחוק מאד.

2. 亚历山大帕托 Member

לשלם לשופט שיטה משחקים לטובתה זה נקרא לקנות משחקים. ולא צריך להיות שופט בבית משפט כדי להסיק מהראיות שהוצגו בתקשורת שמוג'י אשם. לא סתם הוא ועוד כמה בכירים בהנהלת יובה התפטרו מיד, עוד לפני שיובה קיבלה את עונשה באופן רשמי.

שוב, אין לי כלום נגד הקבוצה, אבל למה האוהדים מגנים על התארים האלה שהושגו ברמאות? אני בטוח שהשחקנים לא אשמים, גם הם רומו, וגם האוהדים - במיוחד הם. למה לא להגיד שאכן נעשה לכם עוול ע"י ההנהלה המושחתת שלכם, ואם הם עזרו לכם לחגוג אליפויות מזויפות, אז אתם לא צריכים אותם? זה מה שהייתי מצפה ממועדון פאר כמו יובנטוס. בינתיים זו התנהגות יותר נחותה משל אינטר שחגגה תואר שבה לא זכתה.

3. דניאל_ה Member

ממש לא מסכים איתך, אם אין לך הוכחות שמוג'י המשיך גם בעונה שאחר כך אז אין שום סיבה שיגזלו גם את התואר הזה. באותה מידה מי אמר שגליאני לא ניסה לקנות עוד קוונים?
    למה הם התפטרו? דעתי בישביל להוציא את המועדון מההקשר. מה שהם חששו קרה, שהמועדון קיבל את העונש הקשה והם עצמם קיבלו עונש די קל.
    5 שנים הרחקה וקנס בישבילהם זה כלום.. הקריירה שלהם לא תיגמר.
    מוג'י גם אמר את זה כמה פעמים בראיונות אחר כך.
    למה אנחנו מגינים עליהם? כי אנחנו זוכרים את השנים היפות אנחנו לא זוכרים אותם כמו שכולם זוכרים כ"מושחתים" אנחנו זוכרים את כל הדברים הטובים שהם עשו. 10 שנים רצה הטריאדה והביאה גביעים מכל הסוגים מכל המינים, ומה שנקרא אף אחד לא מושלם וחבל שזה נהרס.

אגב קאפו כנראה סגר בברגמינהאם סיטי תמורת 3.5 מיליון.

4. 亚历山大帕托 Member

אתם רומנטיקנים, אפילו מעלימים עין מהדבר הכי מגעיל שיכול לקרות במשחק הזה. אני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי על מקרה בו היה מתגלה שמילאן רימתה אפילו פעם אחת במשך הקמפיין האירופאי האחרון שלה. ולא הייתי זוכר שום טובות לראשי מילאן אם היו מתגלים כרמאים מושחתים. לא הייתי רוצה שהם ייצגו את הסמל שאני אוהב, ואם היתה להם יד בתואר שלא הגיע לנו, לא הייתי מכיר בו. ליובנטוס יש כל-כך הרבה אליפויות, מועדון מפואר, בשביל מה לכם להמשיך עם החרפה הזאת ולהגיד שהגיע לכם לזכות? לא מבין.

5. yoni10 Member

זו ממש לא בושה להגיד שהגיע לנו לזכות בתארים שלקחנו ובתארים שנשללו מאיתנו. מקצועית ולפי מה שנראה לעין בשתי העונות הקודמות ליובה כן הגיע לזכות באליפויות האלו. יובה הייתה יציבה וחזקה יותר לאורך כל העונה ממילאן, שלא נדבר על אינטר.
    זה שמילאן הצליחה יותר מיובה בליגת האלופות בשנים האחרונות לא אומר כלום. ליגת האלופות של היום היא לא מדד בכלל בשבילי ( ראה עונת 2004, מונאקו - פורטו ).

6. דניאל_ה Member

אבל אפשר להגיד שכן היה משהו לא בסדר במובן מסוים.
    אחרי הערעור קיבלם בחזרה את הכרטיס לליגת האלופות (למוקדמות עדיין אומר שזה ליגת האלופות).
    באותה מידה הערעור הזה היה צריך להחזיר לנו סקודטו אחד שנקלח לא בצדק! אני לא מדבר על 04/05 אני מדבר עכשיו על 05/06.
    אני לא אומר ש-2 הסקודטואים נלקחו לא בצדק אלה רק אחד נלקח בצדק.

7. FelaKaT Member

אני לא יודע מה הזוי יותר-להציע על חלוץ (יחסית) אלמוני מחצית מתקציב הרכש או לכנות את בירינדלי (שחקן ההגנה הכי גרוע של יובנטוס העונה אחרי בומסונג) כאבן הפינה של ההגנה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

קשה לי להאמין שיובנטוס תרכוש בסופו של דבר את בארזאלי. מיקולי בדרכו לפאלרמו בתמורה לכ5 מיליון יורו ועל פי הדיווחים יובנטוס סירבה להכליל בעיסקה את הבלם, ככה"נ עקב סירובו של ראניירי.

במידה ונרכוש את מיליטו (למה לא לנסות להביא את קיבו? מדובר בפחות או יותר באותם סכומים), אזי צריך להביא לפחות עוד בלם על מנת להשלים את ההגנה (נכון שצריך גם מגן ימני, אבל לא סתם חידשו את החוזה של זבינה בסכום כה גבוה), קשה לי לראות את גריגרה מצליח להוות גורם משמעותי בהגנה בעונה הבאה.

אגב, אם מיליטו מגיע, קרישיטו נשאר בגנואה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/7/07
  8. 亚历山大帕托 Member

לי אין מושג מה קרה ביובה במהלך העונה האחרונה, לכן אמרתי שזה מה שנראה לי, כי בירינדלי הוא שחקן ההגנה הכי מנוסה שנשאר ביובה, והוא בכלל לא רע. שמחתי שתיקנתם אותי ושפכתם קצת אור, אבל השמות האלה גרדשידכטו ועוד כל מיני יאנגסטרים לא אומרים לי כלום (כמו לרבים אחרים, אני מניח). אני לא מבין מה אתם חושבים שהם יעשו בסריה א', אבל נחיה ונראה...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/7/07
  9. Ampelmann Member

בירינדלי לא גרוע, הוא פשוט הרבה מעבר לשיא. אני עוד זוכר לו טובות מהעונות הראשונות ביובה כשעוד שיחק עם פררה, פסוטו וקונטה האגדיים.

10. FelaKaT Member

בעונת 02\03 הוא היה בשיאו, בעיקר במשחקים נגד דפורטיבו (שכלל כמובן שער ענק) וריאל ברבע, היום הוא לא יותר מסמל על הספסל.

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה?

12. tom Member

כי מעדיפים להמשיך להשאיל אותו כדי שיקבל יותר ניסיון מאשר שיחמם את הספסל ביובה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/07
  13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

פראנק לאמפרד, קשרה של צ'לסי בעונה החולפת סירב להצעת צ'לסי להאריך את חוזהו. השמועות קושרות אותו ליובה.

14. Chievo Member

אני בשוק, הוא באמת סירב להאריך את החוזה !!! לאמפארד ליובנטוס נשמע מוזר, אנגלי באיטליה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ...

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יבוא,לא רק שאנחנו לא יכולים לעמוד במשכורת שלו(אם הוא סירב לצ'לסי....) אנחנו לא יכולים להציע לו ליגת אלופות והבחור בן 29.אם הוא ייעזוב(ואני מאמין שלא) הוא יגיע לקאמפ נואו....(גם לשם השם שלו נקשר)