יובנטוס 07/08 :: מתחזקים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י saviola, ‏1/6/07.

1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק קראתי על זה בגאזטה,זה משמח שמאמינים שנדבד יישאר,קצת פחות משמח שסומכים על בלאן וסקו....

2. Jose Mourinho Member

צא רגע מההזדהות האיטלקית ותחשוב בהיגיון על ההצלחה של הקבוצה שלך. כל קבוצה תעדיף את ויירה על פארו/מרקיזיו/מארסקה/אנערף. זה בפן המקצועי. ביובנטוס שואפים לליגת האלופות עם שחקני צמרת ולא לגביע אופ"א עם "שחקנים שמקיאים דם".
    עכשיו, אתה בעצם רומז פה שויירה לא מתאמץ בשביל הקבוצה בה הוא משחק לעומת השחקנים הצעירים? ויירה הוא מקצוען מהרמה הגבוהה ביותר שתמיד יתן 100% לקבוצה בה הוא משחק וכך הוא היה ויישאר תמיד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/6/07
  3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תתעצבן אינטריסטה,נתתי את ויירה בגלל שהוא שחקן מצויין ששיחק ביובנטוס אבל אין לו באמת שום קשר לסמל.וגם בגלל שבכמה תגובות מעליי אמרו שמעדיפים אותו
    ושוב,יש לנו את הפרימוורה הכי מוכשרת באיטליה ואני מאמין שאם אנחנו נאמין בהם ונטפח אותם ליד שחקנים כמו דלפיירו,נדבד,טרזגה,קמוראנזי ובופון ואפילו טיאגו+שחקנים מנוסים אחרים במקום להשאיל אותם אנחנו נהנה מסגל שרץ גם לאליפות וגם לליגת האלופות והוא בכל זאת מקומי בחלקו.

4. Jose Mourinho Member

אין קשר לזה שויירה מאינטר, אם לזה התכוונת. גם אם היית אומר את זה על אמרסון וכו' הייתי טוען אותו הדבר. ויירה יתן 100% בכל קבוצה בה ישחק גם הוא לא ינשק את הסמל אחרי שיבקיע. ו80% של ויירה עדיפים על 100% של פארו או מרקיזיו כרגע.
    בסיטואציה רגילה מבחינת יובה, שחקני נוער יושאלו להשתפשף בקבוצות אחרות. מצד שני, אם עונת בנייה היא לא הזמן לטפח צעירים מוכשרים אז מתי כן.

5. tom Member

ויירה עדיף על מרקיזיו? קודם תראה את הבחור לאחר מכן תחליט.
    אני לא טוען שכרגע הוא יותר טוב. אך בתור יליד טורינו, אוהד יובנטוס, קפטן הפרימוורה ואיטלקי אני מעדיף אותו לא פחות מויירה.
    תחכה עם ההצהרות לפני שתראה אותו, ימים יגידו מי היה עדיף בסופו של דבר.

6. Deki Member

ויירה לא צריך להוכיח שום דבר לאף אחד. הוא אחד הקשרים האחוריים הטובים ביותר בעולם וכמו שאינטר מעליי אמר, הוא נותן את הנשמה שלו בכל קבוצה. עשרות שחקנים יוצאים מפרימוורות ורובם בסוף לא מצליחים. עוד לא הגענו ליום שבו אפשר להשוות את מרקיזיו לויירה.

7. tom Member

אף אחד לא ביקש מויירה להוכיח משהו. זה שהוא אחד מהקשרים האחוריים מהטובים בעולם זה נחמד, אך מצד שני הוא גם שכיר חרב סדרתי.
    עשרות שחקנים אכן יוצאים מהפריוומרה אך שחקן כמו מרקיזיו לא ראיתי כבר הרבה זמן.
    שחקן נשמה כמו מרקיזיו לא תמצא בהרבה מקומות בעיקר לא בעידן של היום ששחקנים עוזבים בשביל כסף מועדונים שעשו אותם למי שהם היום.
    חוץ מהיותו מוכשר תהיה בטוח שהוא לא יעזוב קבוצה אחרי 9 שנים רק בשביל לזכות ביותר תארים, הוא יירק דם בשביל המועדון והסמל ובשבילי זה מעל הכל.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/07
  8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

http://www.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2007/06/25/0JJW3QKM--346x212.Xxx
    בעזרת האבא-סוכן,חורחה טרזגה,הבן חתם לעוד 3 בקבוצה שבה שיחק והצליח בקריירה שלו {140 שערים בשבע עונות!}.האתר הרשמי של הטורינייייזים החליט להוציא הודעה שבה רשום כי החלוץ הצרפתי-ארגנטינאי חתם ביובה על חוזה חדש עד ה30 ליוני 2011.

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

tom,להשוות את מרקיזיו,או על שחקן מהפרימוורה של יובה,זה כבר בדיחה.
    שקודם יקרעו איזה זוג-או שתיים של נעליים,איך אומרים:"מה שווירה שכח הם עוד לא למדו".
    כמה מוכשרים שם לא יהיו (ובאמת שאין לי מושג) עדיין ווירה עדיף על בפניהם,הם לא יהיו מסוגלים להחזיק את הקישור של יובה,הקישור של מילאן,אינטר ורומא פשוט יאכל אותם חיים.
    אלה שחקנים מוכשרים,ואולי עוד כמה שנים אפשר יהיה לדבר איתם בנשימה אחת עם שחקנים כמו ווירה,ובכול זאת אתה מדבר איתי על שחקנים שעוד לא סגרו עונה אחת שלמה בסריאה א',מול שחקן שכבר לקח כל תואר אפשרי בכדורגל.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההשוואה באמת מיותרת,אבל וזה אבל גדול,כדי שעוד כמה שנים הם יתפתחו לכאלה הם צריכים לשחק ליד כאלה.ובגלל זה חבל שרק טיאגו וזאנטי יוכלו לעזור פה.אם היינו קונים שחקן ברמה או אפילו איזה סיסוקו שכבר נתן משחק או שניים ברמות הגבוהות אז הם היו מתפתחים לשחקנים כאלה.ונגר האמין בויירה הצעיר כשה לא הצליח במילאן כמו שהאמין בהנרי,אנחנו צריכים להאמין בכשרונות שלנו....

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק..
    וביגלל זה אני חושב שיובה חייבת להביא את אמרסון לקבוצה,גם כדי שהחשקנים הצעירים ילמדו מימנו,וגם כדי שבאמת יוסיף כח לקישור האחורי,זאנטי שחקן מאוד בינוני,וטיאגו שחקן מצויין,אבל הוא טוב כשיש אחוריו שחקן שהוא עושה עבודה שחורה.

12. uri מנהלים

לא מסכים עם הקביעה הזו שלך. לא יכול לומר לך איך היתה השנה האחרונה שלו בסריה B, אבל במשך השנים שאני צפיתי בו תמיד הוקסמתי מיכולתיו ולא לשווא לבש את מדי הנבחרת 17 פעמים. לא שאני טוען שהוא כרגע נמצא בטופ העולמי, והאמת כנראה גם לא בשיאו שלו, אבל הוא דווקא אחד שלא רק שצפוי לתרום ליובה, אלא גם לחנך לוהוות דוגמא לדור הצעיר.

(אגב זה שהוא תוצר מחלקת הנוער של פיורנטינה לא בהכרח משפיעה על דעתי).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/6/07
  13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי מסכים איתך ליפני שנתיים-שלוש כשהוא היה באינטר..
    אבל מאז הוא נפל מאוד ביכולת שלו,והוא לא האיש שיכול להחזיק את הקישור של יובה,לפחות אם הקבוצה רוצה לרוץ בצמרת,במיקרה הטוב מחליף ראשון.
    והאמת שגם בשיא שלו הוא לא היה כזה שחקן שאפשר להיתפעל מימנו. שחקן סביר לא יותר מיזה.

14. tom Member

אני באמת לא מבין אתכם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx .
    אתם קוראים בכלל מה שאני כותב? אני לא משווה אותם מבחינת יכולת אלא מבחינת הקרבה ואהבה למועדון ועל זה אין ספק שמרקיזיו לוקח בגדול.
    כמו שרשמתי, אני מעדיף שחקן שקורע את הנשמה יורק דם למען הסמל והמועדון ולא שכיר חרב שיעזוב בשביל כסף.
    קצת הבנת הנקרא חברה.

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים מסכים ושוב מסכים,מעדיף את מרקיזיו בכל יום על ויירה,מעדיף נשמה על שכיר חרב.
    ודווקא זנטי הוא דוגמא מצויינת לצעירים,גם אם היכולת שלו ירדה,הוא עדיין יכול לתת דוגמא נהדרת.