יובנטוס מחזירה לשרותיה את אנטוניו נוצ'רינו שגדל במועדון.עוד קשר מרכזי ואני כבר לא יודע מה יהיה.טיאגו,אלמירון,זאנטי,נוצ'רינו וג'יאנקידה.אני לא רואה מקום לא לפארו,לא למרקיזיו וגם לא לסיסוקו,במקום זה אני רואה בינוניות.במקום לבנות על מרקיזיו ופארו שהראו שהם נהדרים אנחנו מחזירים את נוצ'רינו לאחר עונה סבירה? מחתימים את אלמירון הבינוני? נו באמת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
קרוב מאוד לחתום בקבוצה,זה בעיניין של יום-יומיים עד שתצא הודעה רשמית. *ג'ילארדינו אמר שהוא מעוניין להגיע ליובה. יש שחקן שכדי דווקא ללכת עליו,רטוניו קאאסנו מריאל מדריד,הוא פשוט מת לעוף מריאל מדריד,וגם בריאל לא ממש רוצים ליראות אותו נישאר,והוא עשוי לעזוב תמורת מחיר נמוך מאוד.
קאסנו יודע גם לשחק כחלוץ מטרה,הוא עשה את זה בהצלחה גדולה ברומא בעונת 2003/04 עם קאפלו וטוטי ששיחק מתחתיו.
רק חבל שמאז הוא לא חוזר לאותה עונה. פוטנציאל ענק, האופי שלו הורס את ההתפתחות וההתפכחות שלו כשחקן. מבוזבז!
כפי שאשד כתב, טיאגו כנראה יגיע ליובה, ויחתום בקרוב מאוד. איפה שמעת על זה? בינתיים דווקא מי שמעוניינת בנוסף ליובה בג'לארדינו היא גם פיורנטינה שלאחר שאיבדה את טוני שעזב לבאיירן מינכן, פיורנטינה מציעה 10 מיליון ליש"ט עבור ג'ילארדינו, אומנם מילאן דורשת סכום גבוה יותר של 17 מיליון ליש"ט. בדיוק. במידה וקאפלו יישאר בריאל אין לקאסנו שום סיכוי לקבל דקות בעונה הבאה בריאל, ככה שהכי עדיף מבחינתו זה לעזוב (למרות שגם אם הוא יישאר הוא לא ממש במטרות של ריאל). אולי אם יחזור בחזרה לאיטליה, השמחה, הביטחון והמוטיבציה תחזור לקאסנו, ואז אולי נראה אותו מזכיר את הימים הטובים שלו, כי את כל זה אין לקאסנו בריאל, הוא רק סובל שם.
אמרנו על קסאנו שתחת קאפלו הוא ייפרח שוב,זה לא קרה,אני לא חושב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו את הסיכון גם ככה ההנהלה שלנו נראית כשאופת לבינוניות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
קראתי באיזה אתר (לא זוכר) שהוא מעדיף את יובה מאשר את פיורנטינה. בקשר לקאסנו,גם מילאן רופציה טובה מאוד עבורו,השילוב שלו עם רונאלדו יכול להיות מוצלח מאוד. ההימור עליו לא יהיה כ"כ גדול ביגלל המחיר המאוד זול שהוא יגיע תמורתו,מה גם שהוא יכול להיות המחליף של דל פיירו בעתיד.
קסאנו שיחק במשבצת של חלוץ מטרה, אבל לא בתפקיד של אחד כזה. קסאנו עשה המון תנועה לצדדים כדי לפנות מקום לטוטי, עשה גם לא מעט תנועה לאחור כדי לקבל את הכדור מטוטי. הוא לא ביצע תפקידים של המטרה לכדורים ברחבה. אם יובנטוס תרצה אותו כשחקן מטרה היא תצטרך לשנות את כל התפיסה שלה למענו. ולמען טראבל מייקר כזה לא הייתי משנה גם את צבע הנעליים. למרות שהוא כשרוני בטרוף. כבר הבאתי את דעתי. נאפולי תתאים לו יותר.
לא בדיוק. קסאנו שיחק ליד טוטי ב442 של קאפלו, הוא סיים עם 14 שערים (טוטי כבש 20 באותה עונה) וזאת העונה הכי טובה שלו בקריירה כשהנקודה הבולטת ביותר היא הבישולים שלו לטוטי. שאר העונות שלו דיי עלובות בכל מה שקשור לכיבוש שערים.
לקסאנו היום אין מקום גם באף קבוצה בסריה א', וזה כבר מעצבן לקשר כל שחקן אפשרי ליובנטוס. ואם כבר, שכחת את מונטלה שבאותה עונה היה מצויין לצד שניהם.
מונטלה באותה עונה היה פצוע,וכימעט ולא שיחק (כמה מפתיע..) בקשר לקאסנו,אני חושב שהוא יכול להתאים,אבל זאת דעתי..