פארו לא יספיק ליובה בשביל לרוץ לצמרת, אבל מצד שני הוא צריך להתפתח ולשבת על הספסל לא ממש יתרום לו, אז הוא צריך להיות מושאל. ולגבי זאנטי - כמה עוד קשרים אחוריים טובים ממנו תמצא בתור גיבוי? אלמירון/טיאגו וסיסוקו(גם אותי מאוובה לא הרשים ממה שראיתי ממנו) אמורים להספיק לעונת בנייה, אין הרבה קשרים ברמה ממש גבוהה שיובה תוכל להביא כרגע, אולי תצליחו להחזיר את אמרסון עם קצת מאמץ.
אנטוניס הזה יותר השקעה לעתיד... הוא די צעיר לפי מה שהבנתי ההחתמה של יאקווינטה והמשך ההתעניינות בהונטלאר, ביאנקי וקשרים אחוריים דוגמת מאבובה/סיסוקו - נותנת לי הרגשה שיובנטוס אולי תשחק סוג של 4-3-3/4-5-1 כמו של ברצלונה, כשדל-פיירו ויאקווינטה בצדדים ו-3 קשרים באמצע (שניים יצירתיים ואחד גרזן מאחורה). זה נשמע הזוי כי זו עדין יובנטוס, קבוצה שמעלה אסוסיאציות בעיקר הגנתיות, אבל לכו תדעו מה ראניירי מתכנן לעצמו...
לגבי השאלה הראשונה שלך-פארו. ולא צריך את אמרסון, לי מספיק את סיסוקו ומארקיסיו\אלמירון באמצע. דל פיירו ויאקווינטה באגפים? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
מה אתה מעדיף? יאקווינטה (אין לו איזה שם קיצור או משהו? יאק אולי?) עומד כמו מגדלור באמצע הרחבה ומוריד כדורים לדל-פיירו שבא מאחור? בכל אופן, בהצלחה במאבקים עם לאציו וסאמפ על מקום בגביע אופ"א
לא, תחליף את יאקווינטה בהונטלאר, מצלצל לי הרבה יותר טוב. תודה, אולי אחרי הניסיון של העונה תספר לי איך היה להתמודד על מקום באירופה? אתה יודע, איך חכם כבעל ניסיון..
אבל יאקווינטה כבר שם ובכל זאת, עדיין מזכירים את השמות של הונטלאר וביאנקי. מה צריך להבין מזה? היה בעיקר משעשע לראות את זאמפריני מתחרפן כל פעם מחדש כשההזיה שלו, של פאלרמו מחזיקה מעמד בטווח ארוך מול מילאן, מתנדפת
לא חבל שהוא יתבזבז על הספסל? כמו שאמרתי, עדיף לשלוח אותו להשאלה לעונה או שתיים ולקבל אותו משופר, ובינתיים תסתדרו עם זאנטי.
ויטורינו אנטנס(אם ככה מבטאים) הוא מגן שמאלי בן 20,לא קיצוני והוא משחק כרגע בנבחרת הפורטוגלית עד גיל 21,ממש לא צריכים אותו.
הוא בן 24 וכבר עבר השאלה ואת הפריצה שלו הוא עשה העונה. למה להשאיל אותו? הוא יקבל את ה20 משחקים שלו במילא, ואם ירשים הוא יקבל גם מעבר לזה. הוא גם קיצוני. בכל מקרה, גם אם נקנה אותו, ככה"נ נשאיל אותו לקבוצה אחרת.
פארו לא מספיק טוב? פארו? לכל הפחות הוא ברשימה יחד עם פירלו וויירה ב'קשרים הטובים באיטליה'. הוא דווקא כן שחקן שחייב להיות קבוע בהרכב, ושחקן שאפשר לסמוך עליו שיעשה את העבודה (הייתה לו עונה ממש אדירה). דווקא את הפריצה שלו אני כן זוקף לדשאן (למרות שכמובן אם יכל הוא היה פותח עם ויירה) ואישית אני מעדיף אותו על כל אחד אחר שיגיע.
למה מה הוא כבר עשה בקריירה שלו ?!?!?! נתן עונה טובה בסריאה ב'.. יש הבדלים ענקיים בבין הסריאה א' לסרייאה ב'. עד שהוא יגיע לרמה של ווירה ופירלו, עם ביכלל הוא יצטרך ליקרוע הרבה מאוד זוגות נעליים. שחקן סביר,לא יותר מיזה. ניסחפת.
אתה טועה, אבל אין לי מה להתווכח כי עוד לא ראית אותו. זה שהוא רק פרץ זה לא אומר שהוא לא מספיק טוב לסריה א'. אני לא אומר סתם, נחכה ונראה.
הוא לא אמר שפארו לא מספיק טוב לסרייה א'. מה שכן, פארו עוד לא הוכיח שיש לו מקום בקבוצת צמרת בסרייה א' ובטח ובטח שהוא לא נמנה באותה רשימה עם קשרים כמו ויירה ופירלו.