יובנטוס 07/08 :: מתחזקים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י saviola, ‏1/6/07.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

טיאגו הוא קשר 50/50 הוא יודע לעשות גם הגנה וגם לעשות דברים יפים בקישור ההתקפי. ואתה בתור אוהד פורטוגל צריך לדעת את זה..

ומאבובה שחקן מאוד מוכשר,הוא אמורל בעתיד להיכנס לנעליים של ווירה בניבחרת צרפת.
    סיסוקו שחקן טוב,אבל הוא לא עולה בהרבה על מאבובה.

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים בהחלט
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx
    ד"א השמועות האחרונות מקרבות את טיאגו ליובנטוס אפילו עוד יותר, לאחר שבודמר חתם בליון הדיווחים אומרים שטיאגו יעשה את הדרך החוצה... לטורינו.

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/07
  3. Joao Moutinho Member

טיאגו הוא אכן חמישים חמישים, אבל בהגנה הוא רך כמו חמאה ממה שאני זוכר (הרבה זמן לא יצא לי לראות אותו), אי אפשר להשוות אותו לסיסוקו ומאוובה הגרזנים.

סיסוקו הוא הרבה יותר מוכשר ממאוובה, מאוובה הוא לא שחקן כישרוני במיוחד, בעוד שלסיסוקו צפוי עתיד גדול, אני אחזור על מה שאמרתי, אפילו אוהדי בורדו הגדולים לא תופסים ממש מ-מאוובה.

4. tom Member

חלק מזערי עד אפסי. הקטע הוא שגם בלעדיו היינו עולים, כל מאמן בינוני היה מצליח.
    תאמין לי שסתם אני לא כותב דברים. אם לא הייתי רואה כל כך הרבה משחקים השנה לא הייתי טוען את הדברים הללו בכזאת נחרצות.
    בכל מקרה אני מסכים איתך שקאפלו בעונתו השנייה נכשל בליגת האלופות כי היא באמת הייתה המטרה החשובה, אך בעונתו הראשונה קודם כל מה שעניין את מוג'י ושאר ההנהלה זה סקודטו, ואת זה הוא השיג.

אני בטוח במאת האחוזים שאם קאפלו היה נשאר עוד עונה היינו מגיעים רחוק מאוד בליגת האלופות ואפילו קיימת סבירות גבוהה שהיינו זוכים בפעם השלישית, אך בסופו של דבר אנחנו יודעים מה קרה, ואין טעם לטחון מים.

5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין טעם לדון באם ואם אבל לגבי דשאן,שוב,החלק שלו ממש לא מזערי.אל תשכח שהוא הגיע לקבוצה שאף אחד לא רצה להגיע אליה,הוא הגיע כי הוא אוהב את המועדון לא בגלל שום סיבה אחרת,הוא לא היה חייב לנו כלום.
    אני לא חושב שיכולונו להביא מאמן בקליאבר גדול מזה של דשאן ליובה אחרי הפרשה,כנראה שאנשים נוטים לשכוח מהר מאוד את המצב שהיינו בו בקיץ שעבר.אנחנו צריכים להגיד לו תודה שהוא בא לעזור לנו ושהוא לקח את הקבוצה קדימה,לטעון שלמאמן אין שום קשר להצלחת הקבוצה אבל יש לו קשר לכל החלטה רעה זה פשוט אטימות.דשאן לא מאמן גדול אבל הוא לא כזה גרוע כמו שעשית ממנו.

6. tom Member

דשאן עשה את זה בשביל עצמו ותו לא. הוא הגיע מפני הוא חשב שבשנה הבאה (אם וכאשר) הוא יעלה את יובה לסרייה A הוא יקבל את משרת האימון גם השנה.
    אתה לא באמת מאמין שהוא "עשה את זה בשביל המועדון שהוא אוהב" נכון?, הוא צרפתי אחרי הכול.

אתה כנראה לא מעודכן אבל לפי הפרסומים האחרונים הוא מתקשר לשחקנים שמשחקנים ביובה (טרזגה, במוסונג, קאמורנסי ובאלזרטי) ומנסה לשכנע אותם לעזוב את יובה, הוא גורם לכאוס מוחלט בין השחקנים וההנהלה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/07
  7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמעתי על העניין עם השיחות.זה לא בסדר כמובן,מצד שני הוא קיבל חתיכת סטירה מההנלה.
    אני בעצמי מעדיף את רניארי לבניה של יובנטוס אבל אני בכל זאת מודה לדשאן שהיה איתנו השנה,ואין שום קשר לזה שהוא צרפתי,גם פלטיני וזידאן היו צרפתים.

8. MHFC Member

בלי יובה- הליגה האיטלקית היא לא ליגה?
    ועוד איך שכן, העונה פשוט הקבוצות סבלו מפרשת השחיטות שהתנהלה בקיץ, וזה השפיע על כל הליגה, ולכן ראינו את הליגה כל-כך חלשה ועם מעט מאוד קהל במגרשים, ועם הרבה פחות פופולריות. אבל בהחלט עם חסרונה של יובנטוס הליגה האיטלקית היא לא אותה ליגה, אבל עדיין אי אפשר לבוא ולהגיד שהליגה האיטלקית היא לא ליגה.

דווקא בטוטספורט מפרסמים שטיאגו מתלבט בין יובה למילאן..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/6/07
  9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכוונה שלא הייתה שבלי יובנטוס הליגה האיטלקית נראית הרבה הרבה יותר גרוע,וזה נכון.

לגבי טיאגו,זה שהוא מתלבט בין יובה למילאן לא סותר את מה שאמרתי.הוא עדיין מתקרב ליובה לפי השמועות.

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.juventus.com/Allegati/f_Iaquinta%20is%20Bianconero1235304c6eb481-30eb-40c1-bfeb-2164a49b261.Xxx
    :aa1: יאקווינטה הוא סופית שחקן יובנטוס בעונה הבאה.

we're screwd http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/07
  11. FelaKaT Member

דשאן רצה לעזוב את יובנטוס מרגע שמשרת האימון בליון התפנתה ולפי פורומים מסויימים הוא אף רצה לקחת עימו את טרזגה וקאמו.

הוא יצא גרוע מהסיפור הזה לא פחות מאשר ההנהלה, ועל פי הפירסומים האחרונים הוא צריך להתבייש בעצמו ולרדת למחתרת.

בכל מקרה, אם השמועות נכונות, ומרכז המגרש שלנו יורכב מאלמירון\מארקיסיו(כישרון אדיר!)-טיאגו, אפשר לסגור את הבאסטה כבר עכשיו.

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

טיאגו לא רע ומארקיזיו כשרון אדיר אבל אנחנו צריכים איזה סיסוקו איתנו,אלמירון הוא לא יותר מבינוני.חוץ מזה שגם פארו וזאנטי נמצאים.

13. FelaKaT Member

פארו כנראה הולך לאמפולי , ועם כל הכבוד לזאנטי, זה פשוט לא זה.

אני לא רוצה לחשוב איך יראה הקישור של טיאגו-מארקיסיו, מול הקישור המשולש של אינטר\מילאן(אלא אם כן יובה באמת תשחק עם פליימקר ו3 קשרים אחורים, מה שקשה לי להאמין). יובה פשוט חייבת גרזן בקישור האחורי שלה(ולא, מאוובה הוא לא יותר מכסחאן לא מועיל).

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אנחנו מביאים את אלמירון על חשבון פארו זה פשוט אבסורד,אם אנחנו רוצים קישור חזק אנחנו צריכים מישהו ליד זאנטי/מרקיזיו,שוב אני דווקא כן בעד מאוובה אבל מי שבאמת הייתי רוצה לראות שם זה את סיסוקו,חוץ מזה שהשיפורים המיידים חיבים להיות בהגנה.אם נצליח להחתים גם את מיליטו וגם את בארצלי אנחנו מסודרים מבחינת בלמים ואז אפשר להתפנות לרכוש את דראנטה כמחליף לנדבד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. FelaKaT Member

אלמירון שחקן לא רע, אבל יהיה מיותר להביא גם אותו וגם את טיאגו. לטעמי, עדיף יהיה להביא את אלמירון בכדי שיהווה מחליף למארקיסיו.

ואן דר וארט ככה"נ יהיה מחליפו של נדבד (אלא אם כן ההנהלה שלנו תבריק ותחתים את זנדברג במקום), במידה והוא יהיה כשיר לכל העונה, מדובר ברכש לא רע בכלל.

אגב, על פי הדיווחים, יובנטוס החתימה קיצוני שמאלי פורטגלי העונה לשם אנטוניס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/6/07