אני לא מבין למה יובנטוס מנסה להתחים על המקומות של לא צריך כמו חלוץ קשר התקפי למה צריך את הונטלר שיש את דל פירו פרו והחלוץ הנוס, שמשחק בסגל של איטליה הצעירה למה לא מנסים להתחים בלם ברמה וקשר אחורי אם נסיון כדי לנסות לסדר את הסגל בחלק הגנתי זה הדברים הכי מלחצים שאני יכול לחושב על זה ואם הנלה רוצים עוד חלוץ אז יש את מיכולי המוכשר ששיחק בפנפיקה
מיקולי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx קודם כל בחלק ההגנתי החתמנו את זדנק גרייגרה בלמה של אייאקס שיכול לשחק כבלם וגם כמגן ימני, את גאבי מיליטו (99%) שהוא בלם ברמה גבוהה מאוד באירופה. יש הרבה מאוד דיבורים על ברצאלי שהוא הבלם הכי טוב שיכול להגיע, ויש סיכויים רבים שהוא יבוא.
ואם בארצלי יבוא כשמיקולי הולך לפאלרמו עשינו שני ציפורים במכה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ולגבי דשאן,שיטת המשחק של קאפלו עבדה בליגה אבל כשהוא היה צריך לעשות שינויים בליגת האלופות וגם בליגה(ראה תבוסה 3-1 למילאן) הוא פשוט לא היה מסוגל ועשה טעויות גדולות.גם אז אפשר להגיד שניצלנו בגלל שהיו לנו הברקות של שחקנים,לעזאזל תראה איזה סגל היה לנו! בופון,זמברוטה,קנאברו בשיאו,תוראם,אמרסון,ויירה,נדבד,קמוראנזי,דלפיירו,טרזגה,זלאטן ובכל זאת עפנו פעמיים ברצף מול קבוצות שהיו נחותות מאיתנו.כל דבר פחות מאליפות באותם שנתיים עם כזה סגל,הוא כשלון.
אור, הוויכוח שלנו נגמר בזמן שקראת לקאמורנסי בינוני, ובכל מקרה, אם יש בקבוצה שחקנים בינוניים אין זה אומר שצריך להוסיף עוד בינוניות לקבוצה. רק אני מודאג מהשם של ריקלמה?
בארצאלי, ואן דר וארט, דייגו, מיליטו, סיסוקו, הונטלאר, רוסי. זאת רשימה של שחקנים שמועמדים רציניים ליובנטוס וחלקם אף מאוד קרובים ליובנטוס. למה לשלם כל כך הרבה כסף על שחקנים בינוניים כגון יאקווינטה, ריקלמה(הוא אולי לא בינוני, אבל הוא לא מתאים ליובה), מאוובה וטיאגו?
יובה בתקופת קאפלו פעלה על-פי הברקות של שחקנים כמו "קבוצתו" של דשאן?(!), אם זה מה שאתה חושב אין לנו באמת על מה לדון, מצטער. אתה יכול להגיד שהוא היה משעמם, מגעיל, הפסיד בליגת האלופות לקבוצות "נחותות" (שהגיעו עד לגמר-כולל אחת שזכתה ואחת שהייתה רחוקה רבע שעה עם 10 שחקנים מזכיה, וכולנו יודעים שזה נדיר שהקבוצה הכי טובה באירופה באמת זוכה בליגת האלופות) אבל להשוות את קאפלו לדשאן זה כבר משהו אחר.
אתה הבאת את ההשוואה,זה שהם הגיעו עד לגמר לא הופך את זה למתוק יותר או לאפילו סביר,היינו טובים מהם ב95 אחוז מכל עמדה במגרש,היה לנו עומק טוב יותר על הספסל אבל המאמן שלנו החליט שהוא,יש לו משחקי כוח עם דלפיירו שיותר חשובים מהמשחק כרגע.קאפלו לא עשה כלום ונכשל,המטרה הייתה ליגת האלופות,כולם ידעו את זה.מה שאני אומר זה שמה שאתה אומר על דשאן אפשר לטעון גם על קאפלו,שלא הוא היה אחראי לאליפות אלא השחקנים.בדיוק ככה אתה טוען על דשאן.אל תטעה לרגע,אני חושב שאם מאמן אחר על הקווים היינו יכולים לסיים את זה הרבה לפני,בוז'ינוב היה נשאר אצלנו והרכש המיועד שלנו אולי לא היה בינוני כלכך אבל להגיד שלדשאן אין שום חלק בעלייה זה כבר מגוכח.
טיאגו ומאבוובה לא נופילם מסיסוקו... ושחכת את אמרסון שגם עשוי לחזור ליובה אחרי שמילאן ככו להניראה מוותרת עליו.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx על מה אתה מקשקש? טיאגו הוא בכלל התקפי, ואילו סיסוקו ומאוובה הם הגנתיים, איך אפשר להשוות? ועכשיו להשוואה הנורמלית, מאוובה באותה רמה של סיסוקו? אפילו אוהדי בורדו הגדולים ביותר מודים שהם ישמחו לעשות קופה על מאוובה, ושהוא לא רמה גבוהה בכלל.