לגבי טרזגה אני לא בטוח כל כך יש לו הצעות מלא מעט קבוצות וכבר היו דיבורים שהוא יעזוב. ואני מסכים שעדיף שיזכרו את נדבד כשחקן שנאמן ליובה מאשר שחקן באמצע טבלה בליגה אנגלית.
אתה אומר את זה כי אתה מקווה שהוא יגיע לליברפול?(ההתעניינות היחידה הייתה ליון וליברפול כשריאל וצ'לסי בגדר שמועות בלבד)
לדעתי אין מצב שטרזגה ישאר ביובנטוס. שחקן שהבקיע כמות עצומה בעונה האחרונה בטוח יהיה מחוזר. חוק: לעולם יהיו הצעות לשחקנים טובים וטרזגה הוא אחד מהם. לדעתי הוא בסוף יהיה ברומא, ומה גם יש שמועות שהיא מציעה 12 מיליון יורו עבורו.
אני לא רואה את בופון נשאר ביובה בליגה השנייה. שוער שכרגע זכה במונדיאל ונחשב לאחד מהשוערים הטובים בעולם אם לא הטוב שבהם לא הולך לשחק בליגה השנייה באיטליה.
תתפלא.... חוץ מהסוכן שלא שאמר שהופון יישאר ביובה גם דשאמפ אמר את אותו הדבר היום. אני מקווה שאני לא מאנחס ומחר בופון עוזב =\. לגבי טרזגה - לרומא לא שווה לו ללכת,יובנטוס עוד תחזור להיות אמפריה זה עניין של זמן רומא אולי תהיה שנה הבאה באלופות אבל לא נראה לי שיותר מזה סך הכל היא לא מאריות אירופה.טרזגה לא יימכר לרומא,אני לא מאמין מקסימום יושאל וזה במרה הכי גרוע כי יובה רוצה לשמור על טרזגול אצלה.
וואו אז הסוכן שלו אמר, לא נראה לך שלסוכן יש אינטרסים? דשאן אמר את זה, אז שוב, ביג דיל, הוא אמר. בופון לא ישחק בליגה השנייה, הוא פשוט לוחץ על יובה שתסכים למכור אותו למילאן על-אף שאביאטי הלך לטורינו.
רומא ניבנת לאט לאט,אם יווצר מצב שרומא יקחו אליפות השנה (בעזרת השם !),או אפילו מקום שני. אתה ידע כמה כסף זה יכניס למועדון ?! ותוסיף את ליגת אלופות... זה יעזור להביא עוד רכש ולאט לאט רומא תהפוך שוב לאחת הקבוצות החזקות באיטליה. עד שיובה יחזרו לייגה הראשונה יקח זמן,אתה צריך להיתפלל שהם לא יירדו לליגה השלישית אחרי עונש כזה,יקח להם עוד שנתיים לפחות,וד אז מה כבר ישאר ביובה ? אולי דל לפיירו,ואף אחד לא מבטיח לך שהוא יהיה בכושר טוב ויציג את אותה יכולת. אז אל תהיה כ"כ בטוח שלא כדי לטרזגה לעבור לרומא... עכשיו יובה משלמת על זה שהיא לא קנתה את אביאטי עד עכשיו. אביאטי עצמו אמר שהוא מוכן לרדת עם יובה ליגה,אבל יובה סחבו את זה עוד ועד,ועכשיו כשהוא הבין שזה לא זז הוא חתם בטורינו.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx משום מה אני נוטה להאמין למאמן ולסוכן מאשר לילד באינטרנט.
יובה אשמה? כשיש לה את בופון? מילאן אשמה שמכרה את אביאטי,היא בעצם אמרה ליובה שהיא לא רוצה את בופון,או חושבת שהיא יכולה לעשות מה שהיא רוצה,גם להרוויח על אביאטי דרך טורינו וגם לקנות את בופון.