הדלה אלפי עובר שדרוג כעת, מסלול הריצה יבוטל, לאחר זה האיצטדיון יכיל 50 אלף צופים, סיום עבודות הבנייה תהיה לאחר סיום עונת 2007/2008 ואז סוף סוף נוכל לראות את הקהל של יובנטוס במשחק :aaa021: :aaa021:
מה האלטרנטיבות? מזה משנה, אני בטוח שאפשר למצוא מאמנים מספיק טובים בשוק גם אם אדון ליפי לא יחתום, העיקר לא קפאלו. ולמרות שהריב המתוקשר עם דל-פיירו הוא בעיקר הסיבה שאני מתעב את קפאלו, המאמן עזב בשנייה ששמע שיובה יורדת ליגה בלי להסתכל אחורה ועכשיו הוא יחזור אחרי שדשאן עשה בשבילו את העבודה המלוכלכת? לא נראה לי. ממש לא. ובנוסף למעט מהאליפויות שהשגנו איתו הכדורגל בכלל לא היה מלהיב, ההפסדים בליגת האלופות היו באשמתו בעיקרם, בגלל ניהול משחק גרוע. ובכלל הוא מיצה את עצמו בטורינו, הוא כבר לא רצוי. אבל אני בכלל לא לחוץ מזה, הוא לא יגיע אל תדאגו. אף אחד מהצדדים לא רוצה. אני מאד מקווה שליפי יחזור כי אחרת אני לא חושב שיש מאמן שמתאים יותר ליובה מדשאן למרות הביקורת. אבל כן זה רשמי כבר, דשאן עוזב בסוף העונה! ביינתים יובה לא מרשימה בכלל בהרכב חזק בבית מול מאנטובה, משחק חלש בשליטתה המוחלטת של יובה אבל בלי מחץ. מחצית 0-0. עידכונים בהמשך.
אסור שקאפלו (או כל אחד מהאנשים שעזבו את יובה הקיץ) יחזור. חבל שדשאן התפטר, אחרי שהראה נאמנות ליובה. האמת, הוא לא מספיק טוב כדי להצעיד את יובה לגדולות..
מה רשמי? איזה רשמי מי רשמי? יובנטוס היום אמרה כי זה לא נכון שדשאן התפטר. זה לא רשמי בכלל דשאן יעזוב,המחלוקת כרגע היא בין סקו לדשאן,סקו האחראי על הרכש כנראה לא מוכן ללכת לפי הקו של דשאן.קראתי בפורום של יובה שאחד אמר שאם בגלל שסקו לא מביא את השחקנים שדשאן מבקש מה גורם לנו לחשוב שקאפלו או ליפי או כל מאמן אחר כן ירצה לבוא? והוא צודק.מה שכן אם נותנים לי לבחור מאמן,ליפי מיצה את עצמו והגיע הזמן שנמשיך הלאה.פרנדאלי,צ'זרה פראנדלי.
בסופו של דבר 2-0 קליל מול מאנטובה הבאמת חלשה שבקושי עברה את החצי. טרזגה בראש עם הראשון, נדבד בשער יפייפה עם השני. יובה הבטיחה את אליפות הסרייה B!! עכשיו באמת אפשר ללכת לים או יותר נכון לאגמים. בשני המשחקים שנותרו אני באמת מצפה לראות את ג'יובניקו בהרכב הראשון,את פיקולו. את בטגה. את דה-צ'לייה!!
אם באמת דשאן עוזב, לדעתי יובה חייבת ללכת בכל הכוח על פראנדילי מאמנה של הויולה למרו שהאריך את חוזהו כפי שאני זוכר.
ליפי חוזר ! האיש והסיגר חוזר לספסל של הגברת הזקנה אחרי 3 שנים. פחות מ-24 שעות אחרי ההיתפטרות של דשאן,ביובה לא מחכים וכבר החתימו את ליפי,אלוף העולם למי שכבר הספיק לישכוח. וספקולציות כבר רצות,האחורנה שבהם אומרת שבעקבות החזרה של ליפי,גם קאנאברו יחזור ליובה. קישור כאן.
המהירות שבה הדברים קורים פשוט מדהימה. דשאן מתפטר, יובה מכחישה ובו בזמן מחתימה את האיש שלקח גביע עולם בקיץ. אם היה מישהו שרציתי במקום דשאן זה ליפי, מאמן טוב שבניגוד לקאפלו מנסה גם לזכות בליגת האלופות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
הכל עוד לא רשמי... זה רק שמועות,העובדה שיש בעיות עם דשאן,שהוייה התפטר ושליפי פנוי,זה עוד לא סגור אז אל תמהרו!.
OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG ממש ממש לא צפוי... אלוהים זה נשמע טוב (למרות שלא ממש הייתי אומר את זה בסוף עונת 03/04 הזוועתיתי)... אני חושב שהוא יכול לעשות רק טוב ליובה, בטח שיותר מדשאן ואני גם מאמין יותר מתמיד שנוכל להגיע למקומות 1-4 עם חיזוק נכון....
זה רשמי, זה מיותר, אבל זה יעשה רק טוב בסופו של דבר. דשאן עשה את שלו, דשאן יכול ללכת. ליפי? ברוך הבא. קאפלו? לא, לא לא!!!
בגלל שלדעתי מגיע לו להמשיך, בגלל שאם לא רצו אותו יכלו לפטר אותו ולא לגרום לו להתפטר ובגלל שאם מאמן נקרא כדי לעלות קבוצה ליגה, אז מן הראוי שהוא ישאר. זו דעתי בכל אופן.