פרט לזה שבוז'נוב לא הציג יכולת מרשימה העונה, כרטיסו שייך לפיורנטינה והוא אמור לחזור לשם בסיום העונה. אז האם לדעתך היה צריך בכוח לדחוף אותו בהרכב, גם על חשבון פאלדינו... לי זה לא נראה הגיון בכלל.
סליחה? לא הציג יכולת מרשימה? הוא שיחק אולי משחק אחד שלם כל העונה וכבש בו שלושער.בוזי'נוב מופלה על ידי דשאן פעם אחר פעם.דשאן פשוט מבזה אותו.וד"א יובנטוס קבלה עליו אפוציה למיטב ידיעתי,אם הוא היה מקבל הזדמנויות היינו מקבלים אותו,אל תשכח שמוטו אצלכם ובלאזי בהשאלה.
לבוז'נוב 17 הופעות בליגה ועוד 3 בגביע, נכון שמתוכם רק 9 בהרכב הראשון ועדיין בקבוצה שבסגל שלה ניתן למצוא את דל פיירו, טרזגה, פאלדינו וזאלייטה, אפשר להבין למה הוא שיחק כמה ששיחק, מה גם שמספר הדקות שלו גדול יותר מזה של האורגוואי. עוד דבר, יש דברים שאתה מפה לא יודע, אבל במערכת שם אולי כבר ברורים. כל הדיבורים על רכש של חלוץ לקראת העונה הבאה כנראה אומר שביובנטוס לא מתכננים לבולגרי עתיד במדי הזברה. מוטו אגב כבר לא שייך ליובה, שילמנו עליו 8 מיליון אירו, שאגב הוא שווה כל אירו שהוצאנו עליו ויותר.
בוז'ינוב יותר טוב מזלאייטה ומוכשר לא פחות מפאלדינו,הוא יכול להיות הדבר הבא בכדורגל העולמי.חוץ מזה שלגבי מוטו אמרתי,מוטו אצלכם ובלאזי בהשאלה,ולא מוטו ובלאזי בהשאלה,אני יודע שמוטו נמכר.
אני לא מבין למה כולם מתלהבים מיובנטוס?!שימו את פאלרמו נגיד בליגה השנייה ותראו איך היא מביסה את כל הליגה,זה כאילו בית"ר ירושלים עכשיו תהיה בלאומית,מה העניין?!
יובנטוס איבדה לא מעט שחקנים עקב הירידה לליגה השנייה וגם אל תשכח שהורידו לה נקודות, הרבה אנשים פה מאייסוקר לא צפו לעלייה כל כך מוקדמת וכל כך קלה. בכל זאת, אנשים פה מתלהבים מהחזרה של יובה לסיירה אה, זה מעניין איך יובה תראה לאחר החזרה מסיירה ב', איך יובה תשפיע על הליגה, מה יובה יכולה לתת לסיירה אה, המפגשים עם הקבוצות הגדולות, ו"דרבי איטליה" וכו...
לפי הדיווחים האחרונים הוא סגר, ההכרזה הרשמית תצא בקרוב. יאקווינטה חתם ל 4 שנים ביובנטוס, יקבל 2 מיליון יורו לעונה.
דשאן היתפטר מאימון יובה (?!) Sky TG24 מפרסם שהמאמן הצרפתי הודיע לראשי יובה שהוא לא מעוניין להמשיך בקבוצה,למרות ניסיונות השיכנוע של בלאן. הסיבה לעזיבה היא ככול הניראה מחלוקות עם אלסיו סקו על הרכש לעונה הבאה. אין עדין הודעה רישמית על העזיבה,אבל צפוייה לצאת בקרוב. המועמדים להגיע במקומו הם: פאביו קאפלו שעשוי לחזור אחרי עונה במדריד,דבר שלא ממש ישמח את הקפן אלסנדו דל פיירו,שנימצא בסיכסוך עם המאמן הוותיק. עוד שם שעלה הוא לא למרצ'לו ליפי. קישור כאן.
רק לא קאפלו.... אני חושב שזה לא בריא לקבוצה הפיטורים האלה עכשיו,פשוט כי אין מחליף הולם בשוק.אנחנו צריכים אותו בנתיים וזה ממש חבל עם הדיווח נכון,מה גם הדיווחים על יאקווינטה מתחזקים.זה פשוט בזיון.
אם זה נכון אז אסור שקאפלו יגיע, הוא יושיב כל הזמן את אלסנדרו על הספסל וישתק לחלוטין. רואים שלדל פיירו יש עוד הרבה לתת, הוא עדיין בועט טוב, הוא עדיין מבקיע. אם דשאן עוזב, אז כדאי שליפי יגיע, מאמן טוב עם הישגים.
אסור לקאפלו לחזור ליובה. מרצ'לו ליפי הוא מאמן גדול ואני חושב שהוא יכול להרים את יובה חזרה ויכול לסדר לה השתתפות בליגת האלופות בעונת 2008/2009 יש לי שאלה... בעונה הבאה יובה חוזרת לדלה אלפי?
מה לעשות שבתקופה של קאפלו היו 2 חלוצים עדיפים על דל פיירו בגילו המתקדם. ליפי סביר לניח שלא יחזור לאמן, אז מה האלטרנטיבות שלכם אוהדי יובה? פאביו מאמן עצום.