יובנטוס: דשאן התפטר!,מחפשים מאמן חדש

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Bianconeri, Jul 17, 2006.

1. saviola Member

פעם הבאה שתכיר קצת יותר, תלך לכניסה של האוטובוס של השחקנים, ואם תיפול על סדרן נחמד תוכל להכנס למסלול של האוטובוס שמביא אותם עד השער, לפחות זה. אני אישית התבאסתי קצת שלא יצא לי לשבת מאחורי השער בפעם האחרונה שהייתי שם, מעניין אם יצא לך לשבת שם? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

2. תמיד דל-פיירו Member

חשבתי שתתעניינו יותר במשחק, אחרי הכל זה פורום כדורגל לא פורום טיולים...לא? מצטער שאכזבתי...

הטיול היה מתוכנן בשביל המשחק לא להפך כך שלא באתי במטרה לטייל, הייתי כבר באיטליה וטורינו ברובה די משעממת, פשוט עיר תעשייתית גדולה. יש לה מרכז יפה מאד, עתיק עם מוזאונים וכיכרות מדהימים אבל לא היה הרבה יותר.
    הייתי שם 48 שעות כך שגם אם רציתי לא היה לי הרבה יותר מדי זמן.
    דל-פיירו הוא גיבור ילדות שלי, אין מה לעשות. הפסדתי את המשחק שלו בתל-אביב בצ'מפיונס ולא אסלח לעצמי על זה ולכן לפני הגיוס שלי הייתי חייב להגשים את החלום הזה, פשוט חייב.
    רק חבל שגם הוא לא שם שער קטן.
    היו כמעט 13 אלף צופים במשחק, שמילאו בעצם בדיוק חצי איצטדיון, את הכרטיס קיבלתי מתנה מחבר של אבא באיטליה . שביררתי לפני המשחק מצאתי את הכטיס היקר ביותר והוא עלה 50 יורו, כנראה שלא לפרסום יש כרטיסים יקרים יותר וחבר של אבא שרצה לפנק קנה לנו לא בפחות מ90 יורו לכרטיס.
    לא יודע למה כל כך יקר,למזלי לא שילמתי גם.
    הכרטיס היה במקום אולי הטוב במגרש, למעלה ובדיוק מול קו החצי, וביחד עם האיצטדיון המדהים הזה, קיבלתי חווית משחק מושלמת פשוט.
    אולי הקהל שם פחות קופצני מאשר מאחורי השער אבל גם זאת חוויה.
    פעם הבאה? לא בקרוב וכנראה שכבר יהיה איצטדיון חדש אבל להבאה אני אדע איפה השחקנים ואיפה לשבת...לצערי אני בספק אם דל-פיירו עוד יהיה...

בשדה התעופה יש חנות של יובנטוס, זה פשוט גן עדן, אם היה לי 1000 יורו לבזבז, הייתי מוצא שם על מה.
    פשוט גן עדן לכל אוהד!!

קאצו- ביקרתי בעוד מקום, בעיר קרובה לטורינו, איברה, שם גר החבר של אבא, ביקרנו אצלו והיה מדהים. מקום יפייפה , חוץ מזה היינו רק בטורינו, פשוט לא היה זמן.

3. uri מנהלים

שמח שנהנת!
    :aaa15:

4. Chievo Member

מה פתאם?! אכזבת אותנו!! זה רק כי משחק כדורגל רואים פה, אבל טיול באיטליה ובטורינו ולהשתתף עם קהל יובה זה משהו שלא קורה כל יום נכון, ולכן רציתי לדעת יותר על זה.

אני מאוד שמח שנהנת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx :aaa15: , וגם שיובה ניצחה בתוצאה מדהימה באותו משחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

איבראה {ivrea} אתה מתכוון?!רק אם היית כמה שבועות לפני כן היית מקבל תפוזים לפרצוף!
    את דל פיירו ראיתי כבר ברמת גן,זה הספיק לי.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

6. תמיד דל-פיירו Member

כן שם , קצת צפונית לטורינו, די קרוב. למה שאקבל תפוזים בפנים? תפרט בבקשה...

ומזה הפרצוף הזה על דל-פיירו?
    אם יש לך משו לא טוב להגיד עליו, הדיון של יובנטוס זה לא המקום..

7. Chievo Member

לפי מה שהבנתי הם נוהגים לעשות את זה כל שנה, כולם לובשים כתום וזורקים תפוזים, אולי כדי להזכיר את המהפכה האיטלקית.

8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

לא ממש לא,זהו הקרנבל של איבראה.כמו שיש תחפושות ובתי ספר לסמבה בברזיל,או ליצנים בגרמניה,מסכות בונציה אז באיבראה יש תפוזים.

9. Chievo Member

http://neatorama.cachefly.net/images/2007-02/orange-fight.Xxx
    זה האירוע שאני מתכוון אליו, הצבע הכחול לא הסמל של הממלכה האיטלקית??
    בכל זאת זה לא משנה זה לא דיון תפוזים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

Last edited: Mar 24, 2007
  10. bianco-nero Member

בגלל שליובה יש מספר אוהדים גדול יותר מכל קבוצה איטלקית , בגלל שיובה זכתה ביותר אליפיות מכל קבוצה אחרת באיטליה ובגלל שיובה תחזור להיות אמפריה עוד שנתיים . אפשר לחשוב ירדה ליגה .. הנה היא חוזרת השנה והיא בדרך הבטוחה ביותר . בגלל זה צריך לפתוח דיון על יובה ואני אהיה אחראי שהיא גם תהיה מעודכן כל הזמן

11. Leicester Haifa Member

בחדשות הספורט אמרו שפרינגס כנראה יעבור ליובה.
    אני יכול לקבל אישור לזה ?

Last edited: Apr 7, 2007
  12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

13. uri מנהלים

משחק שני רצוף שאני רואה את יובנטוס שבעיקר הזכירו לי כמה הקבוצה הזו חסרה לסריה A. כמו גם קאמוראנסי שנתן לכבודי שני משחקים נפלאים. פורצה מאורו!

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הודעה טובה לכל היובנטינים צופי הוט (אני לא יודע אם זה רלוונטי לגבי צופי יס).

ערוץ ספורט2, שעד היום היה במתכונת של משחקים בתשלום של הליגה האנגלית, שינה את מתכונתו. מהיום ערוץ זה ישדר כל מיני דברים הנוגעים לכדורגל באירופה, (בעוד שספורט1 ישדר כל מיני דברים הנוגעים לכדורגל הישראלי) והרבה דברים שלא כדאי להחמיץ. ערוץ זה משדר בין היתר את משחקיה של האחת והיחידה, יובנטוס, והיה שידור של יובה-ל'צה. אני לא יודע אם זה הולך להימשך ואם כן אז יובה חוזרת לטלוויזיה!

15. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל שהדיון הזה לא פעיל יותר.
    מישהו שמעודכן ומעורה יכול לתת סקירת ביניים לקראת העונה הבאה?
    מי כבר חתום? (אני יודע שסליהמידג'יץ' וגריגרה)
    מי על הכוונת? (אני יודע שרצו את קלוזה ופרינגס שכנראה לא יגיעו מברמן)
    מי מועמד להחתך החוצה, מי רוצה לעזוב ומי מבוקש על ידי אחרות?

תודה.