יש כאלה שגם מסתכלים על חצי הכוס המלאה, סוף סוף השחקנים ירדו לקרקע ויבינו שהעלייה לא בכיס שלהם, בטח ובטח שהמקום הראשון בסכנה! אני מקווה שכבר ביום שלישי נראה שיפור וה"ביאנקונרי" ינצחו.
השחקנים היו צריכים לרדת לקרקע עוד ב1-1 מול רימני בתחילת העונה.העונה הזאת הייתה אמורה להסתיים בלי הפסד,חבל על כל ההתקפי לב המיותרים האלה.
עמרי, שנינו יודעים שכבר עלינו. לא משנה מאיזה מקום ועם כמה הפסדים נסיים, מה שחשוב שבעונה הבאה יובנטוס תשחק בסריה A. לא צריך לקחת כלום בדרמטיות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
זה לא נכון,ולא משנה אם עלינו או לא.כשההגנה נראית ככה זנדק גריגירה הוא לא זה שאנחנו צריכים להחתים אם על הכבוד,גם אם הוא בא בחינם עדיף להשקיע את הכסף של החוזה שלו במרטסקר/בארזלי+פליפה/פאטי מאשר לשלם לו.אל תשכח שאם לא נעמיד שנה הבאה קבוצה ראויה טרזגה ובופון לא יישארו לעוד עונה של בזבוז,הם רוצים לחזור לטופ,וגם אנחנו.ואם כל הכבוד גריגריה טוב רק לרוטציה,ואני מקווה מאוד שהוא בא רק לשם.
לא אמרתי שגריגרה הוא מי שאנחנו צריכים, להפך. לזרוק בלמים זה טוב, אבל בינינו הסיכוי של כל אחד מאלה שרשמת להגיע לדלה אלפי נמוך, למרות שעל כל אחד כבר אמרו שהוא סגור. ההגנה תהיה הבעיה הכי גדולה כשנחזור, אבל עד אז...
ג'ילברטו סילבה ? האם זה השחקן שיובנטוס צריכים ? יש פירסומים ושמועות שיובנטוס הציעה לארסנל בעבור סילבה כ-7 מיליון ליש"ט... לוקה טוני כנראה לא יצטרך לחוד ההתקפה בסופו של דבר.
יובנטוס מנצחת 1:0 ב"אולימפיקו" מול טרוויזו משער של פאלאדינו, דל פיירו בישל לחלוץ הצעיר. אני ראיתי את המשחק ובאופן אישי נהנתי, המחצית הראשונה הייתה די שבלונית של יובה אבל היה שווה לחכות למחצית השנייה, משחק מגוון ונהדבר של כל שחקני יובה, ומה עוד נותר לומר על דל פיירו? כמו יין טוב שמשתבח עם השנים!
יובה מנצחת 1-0 קטן את טרוויזו במשחק ביתי ללא טרזגה,קאמורנסי וזאנטי שלא נכללו בסגל. פלאדינו שהחליף את טרזגה בחוד ההתקפה כבש את השער היחיד מבישול של דל-פיירו, מי אם לא. נאפולי סיימה רק בתיקו, יובה פותחת פער 3 בצמרת.
שאפו על התוצאה 5-1. אם פעם לא סבלתי את יובה, הצעירים המקומיים מחממים את הלב, ועוד ליובנטינים כמוכם, לא?
פלאדינו עם שלושער, יובה מנצחת 5-1 את טרייסטינה, ולמי שהיה ספק עד עכשיו - התסריט האפשרי היחיד שנשאר הוא זה שיובנטוס עולה מהמקום הראשון. ברכותיי על שובכם לסרייה אה... אם הייתי יובה הייתי כבר עכשיו מארגן משחקי ידידות בקיץ מול יריבות מהטופ של אירופה על מנת להיזכר איך משחקים מול קבוצות ברמה גבוהה. היום בפעם הראשונה ראיתי משחק בסרייה בי ואני חייב לומר שיובה התרגלו יותר מדי ליריבות חלשות והם חייבים קצת תזכורת לאיך משחקים מול קבוצות חזקות, כי אם לא הם יקבלו שוק במשחקים הראשונים בליגה.
טוב פאלדינו פשוט ענק, משבוע לשבוע אני רק מעריץ אותו יותר וכמובן שהוא מצדיק את המקום בחתימה שלי. זה לא רק השערים, זה כל מה שמסביב, בהחלט אפשר לסמן אותו כשחקן שמזדהה עם הסמל של יובנטוס ולא עוד שכיר חרב כמו שלמדנו על כמה שחקנים בקיץ.
שרק ימישיך ככה,הוא חלוץ מאוד מוכשר שסימנו אותו כבר מגיל צעיר שהוא יהיה כוכב גדול. באיטליה גדל כישרון גדול,אני מאמין שעוד שנה-שנתיים ניראה אותו גם מגיע לניבחרת.
היום בבוקר חזרתי מהטיול המופלא לטורינו בה ראיתי לראשונה את הקבוצה שאני מעריץ מגיל 8 ובמיוחד את השחקן האהוב עלי בעולם- אלסנדרו דל-פיירו חברה, זאת חוויה מדהימה! אין דברים כאלה בארץ ומדובר במשחק בליגה השנייה באיטליה איזה אירגון משחק, כמה סדרנים ושומרים והכל הולך טיפ טופ. אני גם שמח לבשר שהייתי האוהד הראשון שנכנס למשחק באותו יום, בשנייה שהשערים נפתחו קפצתי על המטרה לצערי, לא הצלחתי במשימתי לפגוש את שחקני הקבוצה ולפחות את דל-פיירו ומשימתי כשלה בגלל השמירה הכל כך כבדה והמצלמה בלי הרבה בטריות שנותרה לי. בקשר למשחק, לא מאמין שנפלתי דווקא לחוויה הזאתי, 5-1 במשחק הטוב ביותר של יובה השנה, הצגת כדורגל שמתאימה לרמה הגבוהה ביותר. השחקנים הטובים במגרש היו מתאו פארו שכל המחמאות שנתנו לו כנראה מוצדקות, השחקן עובד על המגרש נונ סטופ, עולה להתקפה בונה התקפות וחי את המשחק במחצית הראשונה כשזאנטי היה על המגרש לצדו הוא הראה יכולת טובה שבאה לידי ביטוי גם בבישול לשער השלישי אך הוא הצטרך לעזור בהגנה די הרבה כי זאנטי מרשה לעצמו לעלות די הרבה. במחצית השנייה ראו כבר שהוא הבוס במגרש והוא שלט בקצב, עלה וירד והיה מדהים, שחקן המשחק בשבילי. פאבל נדבד הבלתי נלאה פשוט מדהים, רץ בלי הפסקה, יורד לגליצ'ים גם בדקה ה90 וזה לא סתם קלישאה במגרש רואים טוב מאשר במסך המחשב עם האינטרנט האיטי איך השחקן משקיע את כולו ומתרגז גם ביתרון 5-1 כשלא הולך. פאבל נתן משחק הרואי בחלק הקדמי שעשה צירופי מסירות מדהימים במהלך כל המשחק עם רפאל פלאדינו ודל-פיירו, ואם היה גם מעז לבעוט מה שלא עשה רק פעם אחת וחבל מאד כי יש לו טילים, היו גם רואים שער של הצ'כי כי היה פנוי פעמים רבות אך תמיד חיפש בדיוק כמו דל-פיירו את המסירה או את ההזדמנות היפה יותר שתלהיב יותר את הקהל. ואחרון כמובן רפאל פלאדינו שעם שלושער לא יכול להיות במשחק לא טוב. חוש קליני יש לו להבקעת שערים? ככה זה נראה, לא מתבלבל מול השוער וכל המצבים הקלים שהגיע אליהם הסתיימו בשער, בנוסף רפאל הראה שהוא יודע יותר מזה שהתמסר בצורה יוצאת דופן טובה עם דל-פיירו ונדבד במהלך כל המשחק ושיגע את ההגנה. אתם בטח שואלים איפה דל-פיירו? אז דל-פיירו שכל כך חבל לי שלא שם איזה שער קטן בשבילי היה טוב מאד ברובו של המשחק אבל כמו שכבר ראיתם זה היה היום של הצעירים עד הסוף. במחצית הראשונה היה מצויין, מיד לאחר השער שספגנו, יובה פתחה את המשחק והעבירה את הכדור לנסיך שיעשה משו מועיל. אולי על השער רשום קאמורנסי ועל הבישול המגן שלנו אבל השער כולו של דל-פיירו שקיבל את הכדור לקח על עצמו שני שחקנים פינה את הכנף לפדריקו ומשם השער היה משחק ילדים. דל-פיירו קיבל כדורים רבים במחצית הראשונה והיה יכול להבקיע אם רק רצה יותר, התמסר עם נדבד ברחבה כאילו היו בשכונה, כל כך קל היה להם שם. הגנה מחרידה יש לטריסטיינה יש להודות. שני מצבים לגול היו לו במחצית הראשונה, הראשונה הייתה מפתיע שכדור הגיע אליו במקרה מול שער כמעט חשוף דל-פיירו פשוט ירה את הכדור בטיל, הכדור זעזע את החיבור, כל כך קרוב. ההזדמנות השנייה הובילה לשער השלישי של יובה במהלך כדורגל מבריק של הקבוצה שהחלה בהמסרויות גאוניות של שני החלוצים שלנו. דל-פיירו טייל עם הכדור מול ההגנה המסכנה של היריבה, השאיר לפאלדינו, עשה תנועה לרחבה וקיבל כדור מבריק מול שוער, קורה לכולם, הכדור התבלבל בין הרגליים ולא הגיע לרגל הנכונה ולכן דל-פיירו אילתר ונתן עקב שהיה יכול להסתיים כמדהים אבל לצערנו הבלם הצליח למנוע את המשך הכדור לשער. מחצית שנייה-יובה כבר שיחקה בקלות והנסיך לא מאד אהב את זה , הוא כנראה רצה עוד ועוד והכדורים קצת הפסיקו להגיע אליו משום שביתרון כזה אין צורך לרגעי קסם וניסו להפעיל גם את שאר השחקנים, אלכס שבישל את הרביעי בעוד מסירה גאונית לרפאל , כנראה רצה מאד להבקיע משלו והיה נראה קצת מתוסכל שלו הכדורים לא נכנסו, דשאן יצא מלך שלא הוציא אותו ולא הוסיף לעצבים כי באותם רגעים היה נראה דל-פיירו כבר סיים את המשחק, איבד כדורים ולא רץ הרבה אבל אחרי שהבין שלא יוחלף הוא השתחרר וחזר להציג יכולות גבוהות שהתבטאו במצב האחרון של יובה בו דל-פיירו טעטע בבלם בקלות אך דווקא הפעם השוער מתח איברים והציל גול בטוח. חבל. קאמו? כבש שער חשוב למעט זה היה בינוני ולא עשה פעולות חשובות, דרך אגב בהקראת השמות האוהדים שרקו לו בוז וכנראה שהגול המהיר קצת הרגיע אותם. כמו שאתם מכירים אותו הוא קצת טמבל, הוא עושה די הרבה שטויות למען האמת וזה לא היה משחק חזק שלו, מחצית שנייה לא נגע בכדור אבל מחצית ראשונה הכדורים זרמו אליו די הרבה וחוץ מכמה מסירות טובות והגול איבד הרבה מאד כדורים. זאנטי נתן משחק חלש, קורה, הוא נפצע בראש ופחד לעלות לכדורי גובה והוחלף בצדק. בומסונג נתן משחק טוב ושקט. קילייני פשוט נורא כבלם, משחק קטסטרופלי שלו, כל פעם שתקפו אותו הקהל היה בפאניקה, פשוט אסון כבלם. איך דשאן לא רואה את זה???? איך אפשר??? לא יאומן פשוט איך מאמנים אטומים, חייב לחזור שמאלה!! זבינה? חח משחק מצחיק, בדרך כלל הוא חלש בהתקפה ועושה עבודה שקטה בהגנה? אז הפעם ממש לא משחק התקפה מרהיב שלו, דני אלבס? זבינה לא רואה אותו חחח משחק מצוייןש לו בחלק הקדמי? אבל כושר אין לו? אחרי שהוא עולה יש חור בימין, הוא פשוט לא יורד. וזה בעיה קשה. הקהל ששרק לו בוז בפתיחת המשחק, בסוף הריע לו למרות הכל כי נתן משחק טוב ועשה בצדק דשאן שהחליף אותו קצת לפני הסוף. בופון? אשם בשער , אולי כי היה עוד מופתע ולא מוכן חוץ מזה משחק שקט שלו. תמונות בהמשך... היה מדהים!!!!!
כמה קהל היה במשחק ?? וכמה עלה הכרטיס של המשחק?? ספר לנו יותר בנוגע לטיול ופחות על המשחק ואיך שחקו השחקנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx