יובנטוס: דשאן התפטר!,מחפשים מאמן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏17/7/06.

1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

השבוע הודיעו ביובנטוס על העברתו הרשמית של גריגריה ליובנטוס. גריגריה,בן 27 בעוד חודשיים וקצת יגיע בהעברה חופשית לאחר שחתם על חוזה לחמש שנים(!) בקבוצה.
    הבלם מגיע כמובן מאייאקס ולנו נשאר רק לבכות שהוא אמור להחזיק לנו את ההגנה.ואני ציפיתי לברזאלי...
    http://www.juventus.com/Allegati/f_Grygera%20joins%20Juventus1422220e678b97b-45ea-478e-aa25-f34f2338567.Xxx

2. FelaKaT Member

הרכישה שלו לא פוסלת את הגעתו של ברזאלי, בסה"כ יובנטוס בינתיים מחתימה שחקנים שיוסיפו עומק לסגל בלי לשפוך כסף(מלבד הכסף שנשפך על קרישיטו) וכמעט כל שם שעולה(פאטי, דאינלי, ואן דה בורה, פיזארו, מצלדר)עולים גרושים אם בכלל והם יבואו אך ורק בכדי להיות שחקני רוטציה(אולי חוץ מבראצו או גריגרה שיאיישו את עמדת המגן הימני),
    תהיה בטוח שיובה תצרף לפחות בלם ברמה גבוהה להרכב(מטרסקר או בארצאלי), קשר אחורי, קיצוני ואולי אפילו חלוץ(למרות שלא צריך, חובה להשאיר את בוז'ינוב). יש 50 מיליון יורו לשפוך, ותהיה בטוח שזה לא ילך על שחקן אחד(ובטח לא על טוני כמו שחלק מהעיתונים מפרסמים).

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מרטאסקר אדיר, אך קשה לי להאמין שברמן ישחררו אותו. הוא מחזיק להם את כל הקבוצה העונה.

4. FelaKaT Member

השם שלו עלה יותר מפעם והסכום שברמן דורשת בעבורו דומה פחות או יותר לזה של בארצאלי, רק ששם ברמן לא דורשת להכליל את קרישיטו אלא את קובאץ', זה לא משנה מי יבוא, שניהם בלמים מעולים.

5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שחשוב הוא אבל שאחד מהם באמת יגיע.כי מה שאני חושש שאם כל הערכה שיש לי לקרישיטו הוא ובומסונג/קובאץ' זה פשוט אסון.ברזאלי ומרטסקר יכולים למשוך אותו למעלה ולפתח אותו.העדפה שלי היא כרגע למרטסקר כי פשוט הוא משחק בקבוצה גדולה יותר,הוא מנוסה יותר ולדעתי גם טוב יותר.מצד שני ברזאלי הוא איטלקי וזה משהו צובט בלב.

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/07
  6. FelaKaT Member

אני מאוד מקווה שדשאן בסוף לא ימשיך עם קייליני בתור בלם.http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

אגב, בשנה הבאה חוזרים אלינו 2 שחקנים, פאלוצ'י(מלך השערים של קבוצת הנוער בכל הזמנים) ומולינארו(מגן שמאלי), יהיה מעניין.

7. תמיד דל-פיירו Member

אחרי דיבורים רבים בין הצדדים באמת סוף סוף חתם בקבוצה גריגרה שחקנה בן ה27 בקרוב של אייאקס.
    גריגרה חברו של נדבד לנבחרת צ'כיה משחק לרוב בתפקיד הבלם אך משחק טבעי גם בימין בהגנה ואף במקרה הצורך בצד שמאל.
    שחקן הגנה מצויין, גבוה חזק עם משחק ראש מצויין ולכן אני מעדיף אותו כבלם משום שיכולת התקיפה שלו לקוייה בחסר והגעגועים לזמברוטה לא יעשו לשני הצדדים טוב אז עדיף שישחק כבלם ויתרכז בהגנה.
    דרך אגב בדיוק זה מה שאמר השבוע זבינה בראיון לתקשורת שהיכולת הטובה שהציג מול קרוטונה הייתה כי שיחק בלם, תפקיד בו הוא מחוייב להגנה ולכן מרגיש טבעי יותר מצד ימין.
    בסופו של דבר הוא אותו סוג שחקן כמו זבינה, אולי קצת יותר מגוון ונקווה שישתלב יותר מדי, יש מקום לשניים כאלה בקבוצה, אין ספק אבל לדעתי זהו סימן גדול בקרב שיחרורו של זבינה.

קילייני בתור בלם לעומת זבינה וגריגרה זה אסון מהלך, הבנאדם הוא קיצוני טבעי עם משחק התקפה טוב אבל בלי הרבה ניסיון בחלק האחורי ולדעתי זה נורא התפקוד החדש שלו, מקווה שלא ימשך לעוד הרבה זמן.
    הקשר לשני הצעירים:
    קודם כל, קצת מצחיק אותי שנגעת רק בשני אלה ליובה יש בערך קבוצה שלמה שתחזור שנה הבאה מהשאלה משוערים- לאנדרי בונופוי ועד חלוצים כדוגמאת פאולוצ'י המצטיין בשורות אסקולי וריי וולפטו הסופר כשרוני.
    לא לשכוח גם את מיקולי, גאסברוני, סקולי, קאפו, אוליביירה ועוד ועוד ועוד. הרשימה באמת ארוכה. בספק אם ישרדו מהרשימה הזאת שחקנים בשנה הבאה.
    קצת מצחיק שבחרת לציין את מולינרו, לטעמי המגן של סיינה הוא בינוני למדי כבר לא כזה צעיר ואותו? אם אתה שואל אותי לא צריך להחשיב בתור כישרון לעתיד.

שבוע טוב.

8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

תהיה בטוח שוולפטו לא יחזור,הוא צעיר מדיי.אולי הוא יושאל לסיינה.מה שהכי הגיוני שייקרה זה שטקינרדי יחזור כדי לעבות את מרכז המגרש כל החלוצים,כולל פאלוצ'י ישארו בהשאלות שלהם(אלא אם כן בוז'ינוב יעזוב ואני מקווה שלא) גאסברוני אולי יגיע ואולי גם מסיילו חוץ מהם אני לא רואה עוד שחקנים מגיעים.

9. saviola Member

מרסקה ומיקולי... שניהם מסיימים חוזה השאלה.

10. תמיד דל-פיירו Member

חחחח היית רוצה שמרסקה יחזור אה? שחקן הרכב באחת מ4 הקבוצות הטובות בספרד?
    אז לא...מרסקה נמכר לסביליה לפני שנתיים, הוא כבר לא מושאל תמידי.
    זהו, מרסקה דווקא הוא שסוף סוף קוצר את הפירות לא יובנטיני יותר.

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שאמרו מעליי,מרסקה לא בהשאלה הוא שייך כולו לסביליה.ומיקולי מסיים חוזה אבל בטח ישלח לאחד חדש,אני לא רואה אותו חוזר.

12. saviola Member

התבלבלתי עם טאקינארדי... ולא אמרתי שאני רוצה אותו, בניגוד למיקולי שאותו אני מאוד רוצה.

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

טקינרדי יחזור כנראה,ואיך אתה לא רוצה את מרסקה? אחד הקשרים העולים בכדורגל והוא אחד שגדל אצלנו בבית.מצד שני איך אתה יכול לרצות את מיקולי? החרפה הזאתי לא צריכה להיות שייכת לנו בכלל.

14. saviola Member

אני לא רוצה את מרסקה כי הוא משחק בדיוק בתפקיד של פארו, ולידו צריך מישהו מהדרג הראשון ולא את מרסקה (שד"א לא כל כך מרבה לשחק שם העונה). את מיקולי אני רוצה רק מבחינה מקצועית, כי לשפוך 30 מיליון יורו על חלוץ כשהמצב הכספי גם ככה לא טוב נראה לי קצת חבל.

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם טרזגה יעזוב,שום חלוץ לא יגיע.. אם הוא כן יעזוב הרי שהכסף מהמכירה שלו יספיק לקניית אחר,ואם בוז'ינוב נשאר אני חושב שהמחליף יכול להיות איזה סקולי כזה...