יובנטוס: דשאן התפטר!,מחפשים מאמן חדש

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Bianconeri, Jul 17, 2006.

1. תמיד דל-פיירו Member

הרכב באמת מצחיק ודשאן אשם בהפסד בעצם...
    שוב בוז'ינוב לא זוכה לדקה,מאד לא מובן לי למה...זלאייטה היה חלש במיוחד מילא טרזגה שהיה נוראי גם הוא לפחות יכול בדקה אחת לשנות הכל אבל זלייטה שגם ככה לא עדיף על בוז'ינוב,בושה.
    ושדה-צ'לייה נכנס במקום בירנדלי זה טוב ויפה אבל שזה בדקה ה92 זה כל כך חסר משמעות.
    קאמורנסי חזר מפציעה וטוב שלא פתח אבל לא צריך להמציא המצאות בהרכב,פיקולו הוא בלם מיסטר דשאן! אין לך קשרים? תשחק עם גוזמן,תוריד את דל-פיירו. בלם לא יודע לשחק במרכז המגרש,תפקיד מאד חשוב עבור שחקן שהתפקיד שלו זה להרוס, ואין לי שום בעיה עם פיקולו.

דל-פיירו באמת היה נקודת האור היחידה,היה שותף בכל התקפה,יזם ניסה אבל גם לו לא הלך.
    הבעיה שלו הייתה שהוא היה לבד, טרזגה בכושר הזה באמת לא יהיה נורא אם יתרענן בקבוצה אחרת.
    ואני לא רוצה לבכות על הסגל החסר כי אנחנו היינו צריכים לנצח גם ככה...

חבל, האמנתי בדשאן קצת יותר. מפתיע אותי לרעה.
    הבעיה הגדולה היא מרכז השדה, זאנטי וג'יאנקדה חייבים לחזור מה שבטוח שנדבד חייבים לעבור לשחק באמצע כי מרקיזיו פשוט לא מספיק טוב וחייבים שחקן עם ניסיון במרכז.

2. Joel Gion Member

ההחלטות הטקטיות שלו פשוט עצובות. ושלא נדבר בכלל על ניהול המשחק העלוב.
    דשאן זה טוב ויפה בשביל מגרשי הבוץ באלבינולפה, יובה בחיים לא תצליח איתו בשנה הבאה בסרייה אה. ליפי עדיין פנוי, לא?
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכל אוהד יובה יש איזו אמונה בליפי,אבל אחרי הקדנציה האחרונה אולי זה לא זה.
    אבל מוריניו רב עם אברומביץ' לא?

4. Joel Gion Member

הקדנצייה האחרונה? שתי אליפויות וגמר ליגת האלופות ב3 עונות, לא רע בכלל.
    בעונה האחרונה הוא כבר היה עם הראש בנבחרת (כולם ידעו שהוא יחליף את טראפטוני גם במידה שאיטליה הייתה זוכה), לא חיזק את הקבוצה כמו שצריך (הרבה בגלל חוסר התמיכה של משפחת אניילי) וניסה לסחוב עונה אחת יותר מדי עם השלד הזקן בהגנה.
    מוריניו מאמן מעולה, ליפי המאמן הכי טוב בעולם. הוא הדבר הכי טוב שיכול לקרות ליובנטוס.
    Daydreaming http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהה
    עונה אחרונה כמובן,לא הקדנציה עצמה.
    ברור שליפי יהיה הדבר הכי טוב עבורנו,פשוט כי היובנטוס הכי טובה שאנחנו זוכרים היא בימיו ועדיין אחרי העונה האחרונה יש איזו מרירות כלשהי.
    אבל שוב אולי ככה ,אולי בוז'ינוב יישאר ונתחיל להראות כמו שצריך,אבל חבל אני סתם חולם.

Last edited: Jan 14, 2007
  6. Robin Member

נראה לי שאתם קצת חיים באשליות. עם כל הכבוד ליובה הקבוצה הגדולה, עונה בסריה ב' משמעותה הפסדים כלכליים עצומים. אין לכם מספיק כסף בשביל לבנות קבוצה שיכולה לזכות באליפות בעונה הבאה, אולי עוד שנתיים שלוש - בגלל זה אתם מעוניינים בהרבה שחקנים צעירים שתוכלו להשיג בסכומים נמוכים יחסית. אמנם אני מודה שלא ראיתי את יובה העונה אבל נראה לי שאתם מגזימים עם הביקורת על דשאן. אם אין קשר אחורי הורס הרבה מאמנים וממש לא רק הוא שמים בלם בתפקיד הזה. הרבה מהשחקנים בתפקיד הזה התחילו בתור בלמים או יכולים לשחק בשתי העמדות (הלגרה במקור קשר אחורי, סרחיו ראמוס שיחק בתור קשר אחורי הורס בריאל מתישהו, ג'ילברטו התחיל בתור בלם, אסיין) ככה שממש אי אפשר להאשים אותו שהוא ניסה את זה אחרי שיש כל כך הרבה דוגמאות של מקרים שזה עבד (ואני בטוח שהוא ניסה את זה באימון לפני שהוא עשה את זה במשחק). חוץ מזה, דשאן נראה כמו אחד המאמנים הצעירים המבטיחים באירופה ולא סתם איש רציני כמו אברמוביץ' היה מעוניין בו (ראיין אותו אחרי שהוא הוביל את מונאקו לגמר ליגת האלופות). תתחילו לתת לו קצת יותר קרדיט ולהוריד את האובר-הייפינג של ליפי. כן, הוא מאמן גדול אבל הוא גם עשה דברים לא נכונים במונדיאל וכולכם ירדתם עליו (בסוף איטליה זכתה אבל אי-אפשר להגיד שהנבחרת הצליחה לגמרי בזכותו כמו שאפשר להגיד על נבחרת פורטוגל למשל עם סקולארי או צרפת למשל שאם היא הייתה זוכה זה היה למרות המאמן ולא בזכותו). כשקאפלו אימן אצלכם הוא היה המאמן הכי טוב בעולם, מסתבר שכל פעם משתנה מי המאמן הכי טוב בעולם לפי מי אתם רוצים ליובה... בכל מקרה, ליפי לא יבוא אליכם עם כל הכבוד לזה שהוא אוהב את יובה ובלה בלה בלה, ליפי הוא מאמן ברמה של מישהו שרוצה להתמודד על אליפות ויובה לא הולכת להיות קבוצה כזאת כבר תוך עונה (ואין לכם מספיק כסף בשביל לבנות סגל שיתמודד על משהו כזה תוך עונה). חוץ מזה הוא כבר די מיצה את עצמו באיטליה ואני חושב שהעבודה הבאה שלו תהיה באחת משתי הליגות הגדולות (מצטער אבל מאז הפרשייה של הקיץ, יש רק שתי ליגות גדולות ובזה אתם חייבים להודות.

עוד שני דברים, לפי מקור בארסנל יובה הציע 2.7 מיליון יורו על פרדי ליונגברג וונגר דחה את ההצעה (נראה כמו מישהו שמתאים שהוא יעבור אליכם בתקופת המעבר, שחקן מעבר לשיא אבל שעוד יכול לתרום ולעזור לצעירים וכו'). עוד נאמר שאתם מעוניינים בריברי אבל אני לא רואה אותו מגיע אליכם בשום קונסטלציה (למה לו לעבור אליכם כשהוא יכול לבוא לארסנל או ריאל וגם לא נראה לי שיש לכם את הכסף).

דבר שני, למה אתם מהללים את קנאברו מצד אחד ומצד שני אתם כועסים ושונאים את תוראם וקאפלו? אין הבדל בדרך שהם עזבו, רק בדרך שזה הוצג. קנאברו לא עמד להישאר בליגה השנייה עם יובה ובצדק, שחקן שיש לו עוד שנה שנתיים ברמות הגבוהות לא יעשה את זה ואותו דבר תוראם. מאמן עם שם עולמי כמו קאפלו לא הולך לאמן בליגה השנייה. חוץ מזה הם כולם היו על שכר ענק שיובה לא יכלה לשמור עליהם גם אם הם היו מסכימים.

7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אחדד לך כמה נקודות.
    אני מודע טוב מאוד למה שדשאן עשה במונאקו ובהתחלה חשבתי שזה מינוי מבורך,אבל להציב את פיקולו,שהוא מגן ד"א,לא בלם בתור קשר ימני זה אומנם אכשהו הגיוני,אבל כשיש לך את קמוראנזי,בוז'ינוב(שכבר נוסה בתפקידים האלה והיה לא רע),גוזמן שיודע לשחק שם ואפילו דה צ'לייה הצעיר,פיקולו צריך להיות האפשרות האחרונה.
    יותר מזה,הזלזול הזה בבוזי'נוב פשוט מעצבן,כל פעם שהוא שיחק הוא היה מצוין,הוא כשרון אדיר וזה פשוט כואב להפסיד אותו,אם כל הכבוד לזלאייטה אני מעדיף את בוז'ינוב.
    איך אתה רוצה גם שלא נתלהב מליפי? המאמן שנתן לנו כלכך הרבה והיו ליובה זמנים כלכך יפים איתו,תמיד יש איזו תקווה שהזמנים האלה יחזרו.
    לגבי קאפלו,כבר שנה שעברה טענתי שיש לו לא מעט בעיות,בייחוד משחקי האגו מול דל-פיירו שכלכך הפריעו לקבוצה.לגבי שמועות,כמעט כל שחקן באירופה קושר ליובנטוס,אתה באמת מתפלא שגם ליונברג?
    חוץ מזה שאני מאמין שכן אפשר לרוץ לאליפות.הסגל שלנו טוב משל רוב הסריה אה כיום,אתה פשוט לא מכיר את הסגל...
    למה אנחנו כועסים על תוראם וקאפלו?את קאפלו אני שונא בגלל התאקלים עם דל פיירו,שהוא עזב לא בכיתי.אבל תוראם,תוראם היה הקפטן השני שלנו אחרי דל פיירו עשה במועדון כלכך הרבה שנים ותמיד אמר שהוא נאמן.ופתאום אחרי שהוא עוזב הוא מלכלך על המועדון ואומר דברים שהם לא במקום.איך אתה רוצה שלא נכעס?
    תאר לך שכשויירה עזב הוא היה מלכלך על ארסנל/שאר שחקנים וכו'.

8. Robin Member

אני אמנם לא מודה בפרטי הפרטים ולכן בקשר לזה אני לא יוכל להגיב אבל בקשר לבוז'ינוב, ידוע שהשחקן הוא בעל כישרון גדול אבל בעל מוח כנראה קטן וטמפרמנט גדול. אפשר אולי אפילו להשוות אותו לאיברהימוביץ' (רק שבטח לא באותה מידה). יש סיבה שפיורנטינה מכרה אותו ושהוא לא פתח אצלהם בהרכב רוב הזמן וגם יש סיבה שדשאן לא נותן לו הזדמנות. אני לא זוכר אבל לא החתימו אותו לפני שדשאן מונה למאמן?

בקשר לליונגברג, הבאתי את זה כי זה ממקור אמין ולא ראיתי את זה כל כך מפורסם בעיתונות האמת.

בקשר לתוראם, הרי לא נראה לי שראיתם אותו כיותר סמל מקנאברו וזה לא כאילו שהוא היה אוהד יובה, הרי הוא היה ברומא לפני זה. איך הוא לכלך על יובה בדיוק? הוא היה על שכר גבוה מאוד ובמילא יובה כנראה הייתה מוותרת עליו.

אני פחות או יותר מכיר הרבה מהסגל ואולי תגיעו למקום בליגת האלופות (בקושי רב) אבל לא תזכו בליגת האלופות ואולי תצטרכו להיפרד מכמה שחקנים מרכזיים כמו טרזגה ובופון בסוף העונה בגלל שלא יהיה לכם מספיק כסף לבנות סגל מספיק טוב בשביל להתמודד עם אינטר (שבנוסף לסגל המצוין שלה שאולי צריך החלפה של כמה שחקנים בהגנה למרות הרקורד הטוב שלה העונה מתכוונת להוציא הרבה מאוד לכבוד שנת ה-100 של המועדון - מכבי ת"א אול אובר אגאיין? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx). זה מעין פרדוקס כי כסף לא יהיה הרבה בלי מכירה ושחקנים ירצו לעזוב בלי שיקנו שחקנים. אם לשחקן כמו ריברי כיום יש אופציה של ריאל, ארסנל או יובה כיום, אם אתם נמצאים במציאות אז אתם צריכים להודות שהוא יעדיף את שתי הראשונות על פני השלישית אלא אם כן הוא צעיר מוכשר שירצה לקבל דקות משחק (משהו כמו מה שונגר עושה ודשאן באמת נראה לי מאמן מתאים לבנות קבוצה ככה). דרך אגב, אל תשלו את עצמכם שבופון אוהב את יובה פשוט לא הייתה לא אופציה טובה במיוחד בקיץ והוא כמו רוב השחקנים האיטלקים לא רוצה לעזוב את איטליה (אני מניח גם שחברתו שהוא מתכנן להתחתן איתה בקרוב לא רצתה לעבור למדינה אחרת).

9. Joel Gion Member

תודה על התזכורת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    בקיץ נכנס ליובנטוס סכום של כמעט 75 מליון יורו ממכירות שחקנים. רובו לא שומש כי מן הסתם אין צורך להתחזק משמעותית בליגה השנייה, גם בסגל הנוכחי יובה גדולה על הליגה. הסכם זכויות השידור שנחתם עם סקיי איטליה לפני שנה וחצי יכנס לתוקף בעונה הבאה ויכניס לקבוצה סכום מכובד מאוד (אם כי עדיין רחוק מהסכום המקורי שנחתם בזמנו, כ-100 מליון יורו לעונה). בנוסף לכסף שמשפחת אניילי הבטיחה להקציב לרכש יעמוד לרשות הקבוצה תקציב בהחלט סביר לבזבז על שחקנים. לא בסדר הגודל של צ'לסי וריאל מדריד, אבל מספיק בשביל להביא מספר שחקני מפתח (בעיתונות האיטלקית מדווחים על 40-50 מליון יורו, נחיה ונראה).
    הכעס על דשאן הוא ממש לא רק בגלל שהוא עקשן ואדיוט בכל מה שקשור ליחסי אנוש. בוז'ינוב הוא אחד הכשרונות הגדולים בעולם וחבל יהיה לראות אותו עוזב בגלל סיבות כאלו הזויות, אבל זה לא מסתכם בזה. זה גם בגלל החלטות טקטיות תמוהות וסגנון המשחק המוזר והלא מוגדר, ההתעקשות והקרדיט המוגזם של שחקנים מסויימים (בירינדלי ובומסונג לדוגמא), חוסר מתן הצ'אנסים לכשרונות הצעירים שלנו והרשימה נמשכת. לא רציתי את דשאן בקבוצה כשליפי עזב לפני שנתיים וחצי, לליגה השנייה הוא כנראה מספיק אבל אני מאוד חושש מאיך שהקבוצה תתפקד איתו בשנה הבאה.
    זה כמו שאני אגיד לאוהד ארסנל ממוצע לא לסגוד לארסן ונגר. הבן אדם עשה עם הקבוצה שלי משהו שלא הרבה אם בכלל עשו לפניו. יובנטוס שלו היא הדבר שאני הכי מתגעגע אליו. וכן, הוא המאמן הטוב בעולם. וכן, הוא הסיבה המרכזית שאיטליה אלופת העולם.
    ואם כבר הזכרת את המצב של בופון וטרזגה, הוא בדיוק יכול להיות ההבדל בין השארות שלהם לבין עזיבה.
    תעשה לי טובה. משחקן ששימש כקפטן של הקבוצה ב90 אחוז מהמשחקים בעונה שעברה אתה לא מצפה לאמירות כאלו.
    על קאפלו אני לא כועס, מבן אדם שערק ליובנטוס מרומא (פעמיים!) אי אפשר לצפות להרבה. האכזבה שלי ממנו הייתה מקצועית נטו מהתפקוד שלו.
    חברה שלו צ'כית, אז לא נראה לי שזה קשור. גם אם כן וזה נכון, אני לפחות יודע להעריך את העובדה שהוא לא רץ לסוכן שלו והזכיר בכל ראיון את המצב העגום של הקבוצה וכמה שלא בא לו להיות חלק מהמצב הזה. זה דרך אגב ההבדל בינו ובין טרזגה לבין אותו טוראם שלא הבנת למה אנחנו שונאים פתאום.

10. תמיד דל-פיירו Member

חבריי הגיבו על הרוב רק רציתי להוסיף בסוגיית ריברי למשל או כל שחקן גדול שאתה לא מוצא סיבה למה יעדיפו את יובה על ארסנל...

1.אם כל הכבוד לארסנל,לפי איך שהדברים נראים אם נעלה ליגה ונתחזק במקומות הנכונים לנו יהיה סיכוי טוב יותר לקחת אליפות באיטליה מאשר לכם באנגליה.

2.שחקנים לא תמיד מגיעים רק לקבוצות הכי גדולות אחרת מזמן היה אפשר לסגור את הכדורגל, יובה היא מועדון ענק! הכי גדול באיטליה עם עבר מפואר, אין שחקן בעולם שלא ירצה לשחק שם. ריאל היא מועדון ענק גם אבל שחקן כמו ריברי שרואה שחקנים בקליבר של רונלדו וקסאנו מתייבשים על הספסל יחשוב פעמיים אם ירצה לבזבז את הקריירה שלו בספסל של הברנבאו.

וחוץ מזה דיברת בכזאת כלליות בהודעה שלך שגובלת בגיחוך מזה אתם סוגדים לקנאברו לעומת טוראם?
    מזה אמרתם שקפאלו הכי טוב בעולם לפני שנה?
    אל תזרוק פה הודעות כלליות כנגד אוהדי יובה באשר הם,אם תרצה להגיב לכל אחד בחוד,תגיב.
    אני לא זוכר הרבה ששיבחו שנה שעברה את קפאלו,המשחק הנרפה,האמון המוגזם בזלאטן ודיכוי הנסיך.

את דשאן אני מאד הערכתי שהגיע מה לעשות שאולי אתה לא בקיא בפרטים הקטנים אבל דשאן מנהל משחקים בערך כמו רוני לוי, עושה חילופים רק כי צריך לכסות את מלאי ה3 ומכניס את דה-צ'ליה בפיגור 1-0 בדקה ה92,אין שום הצדק ושום היגיון לדבר כזה.
    זלאייטה היה מחריד שלא נדבר על טרזגה וכמה שבוז'ינוב לא יהיה פרובלמטי הוא היה חייב להיכנס דקה 60 ולרענן את מרכז ההתקפה.
    בקשר לפיקולו,תחסוך לי את ההרצאות על הלגרה ובלמים אחרים שנהגו לשחק קשרים.
    אתה לא ראית את פיקולו אני מניח, הוא בלם, מגן ימני! בלי טכניקה. בגרוש. ולא הוא לא היה קשר הורס, הוא דווקא נחשב לקדמי מבין השלושה מעין פול סקולס-הדבר האחרון שפיקולו ידע לעשות. בזיון. נקודה.
    עדיף אפילו לשחק עם שחקן אלמוני מהנוער.

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לויס ויטון דון,בעוד אנחנו מפנטזים על חזרה של ליפי,כנראה שמישהו שמע אותנו מלמעלה,היום בצ'אנל 4 פורסם כי ליפי חושף חזרה אפשרית וסנסציונית ליובנטוס.
    "קבלתי הצאות מכמה מועדונים זרים,אבל דחיתי את כולם.אם לא אקבל הצעה מעניינת אני עשוי לנוח עוד שנה."
    "אני אולי אפילו אחזור ליובה,מי יודע?,אני רק רוצה להבהיר שזה רק רעיון"

12. Joel Gion Member

לא ראיתי את זה בשום מקור אחר, אז כנראה ששוב צ'אנל 4 מעוותים דברים ועושים הרבה יותר מדי מציטוטים תמימים. אבל אי אפשר לדעת, בכדרוגל (במיוחד האיטלקי) הכל אפשרי.

בכל מקרה, מי שכן קרוב ליובנטוס הוא חסאן סליהמידיץ'. הבוסני של באיירן מסיים חוזה בסוף העונה ויש סיכוי גבוה מאוד שהוא יגיע לטורינו בקיץ.

13. XabiAlonso Member

אם ריברי יגיע לריאל, הוא ממש לא ילך לשבת על הספסל.

רק השאלה מאיפה יובה תביא את כל המזומנים לרכוש את כל השחקנים שנמצאים בתוכניות שלה.
    הרי הירידה לליגה השנייה פגעו באופן קשה מאוד בהכנסות של הקבוצה.

Last edited by a moderator: Jan 16, 2007
  14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

:aa1: חסן סלימדיציץ' (בן 30 מבאיירן מינכן)סופית שחקן יובנטוס מהעונה הבאה.
    http://mediadb.kicker.de/news/1000/1100/3000/artikel/569984/salihamidzic_fingerzeig-1168885086_zoom21_crop_400x300_400x300+3+0.Xxx

15. Joel Gion Member

הגרסא חמומת המח והפחות מוצלחת של זמברוטה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    רכש מעולה לדעתי, למרות שהוא כבר מעבר לשיא הוא יתרום עומק, ורסטיליות והמון נסיון לסגל בשנה הבאה.