עם חזרת דל פיירו להרכב יש לדשאן 3 אפשרויות לפני דה צ'לייה או שדל פיירו יפתח עם פאלדינו ואז או בוז'ינוב או גוזמן או שכל אחד מהצרופים הללו,בכל מקרה הם יהיו בעדיפות על דה צ'לייה.
לא יודע למה אתה כל כך נחרץ שגוזמן מועדף על דה-צ'ליה... באמת שלא...גוזמן עד היום לא עשה דבר שיצדיק את זה...דה-צ'ליה כישרון ענק שאף הספיק לכבוש. אז האפשרות היחידה לפני דה צ'ליה זה דל-פיירו, כי בוזינוב ופלאדינו יפתחו בטוח, אני אישית כאחד המטורפים על דל-פיירו לא חושב שהוא צריך לפתוח כי צריך לתת לו לחזור לאט מהפציעה ככה שלדעתי דה-צ'ליה מועמד די רציני להרכב הראשון.
תגידו זה נראה לכם הגיוני לפתוח עם כל הצעירים? כאילו לא שאני אומר שלא צריכים לתת להם לשחק ולהשתפשף, השאלה היא האם הדבר הזה יקנה לנו מקום בסרייה A, כי אני חושב שקודם צריך לדרוס את הליגה ויש לנו את היכולת לעשות את זה, להבטיח את מקומינו בליגה הראשונה ואז לתת לצעירים לשחק בלי הגבלה..
הדברים לא עובדים ככה,חוץ מזה שיש כלכך הרבה פצועים אין לנו ממש ברירה.חוץ מזה שהצעירים שלנו הם הטובים באיטליה.למה לא לתת להם הזדמנות.המשחקים הקרובים לא יכריעו את העלייה שלנו.
לפני מס דקות הסתיים המשחק בין יובנטוס לורונה.יובה נצחה 1-0 משער של קמוראנזי בדקה ה56. זלייטה היה גרוע.פאלדינו היה טוב וניסה המון וראו את המוטיבציה האדירה שלו.פארו מראה תסמינים של מנהיג באמצע המגרש ומרקיזיו גם נראה טוב.קמוראנזי ניסה קצת יותר מד לבד.סף הכל יש עתיד ורוד אבל חייבים לעבוד על הסיום מול השער.במחיצת השניה דל פיירו נכנס בערך בדקה ה60 במקום בוז'ינוב ויובה התחילה לשחק הרבה הרבה יותר טוב.היינו צריכים לגמור את זה ביותר מ1-0. מה שמעצבן אותי הוא שכל השופטים החליטו שהם מענישים את יובה על הקלאצ'יופולי ועכשיו שורקים נגדנו כאילו כדי לתקן את הנעשה,או כדי כאילו להראות שהם לא מושחתים או משהו.אני לא זוכר ששריקות כל משחק נגדנו היה חלק מהעונש.
לגבי השיפוט, העונה ככל הנראה הם קבעו לדפוק את יובה. ברוב המשחקים שלנו היו טעויות קריטיות נגדנו, אבל גם ככה אנחנו במצב טוב. פארו, בוז'ינוב(שחקן ענק) פלאדינו ומארקיסיו הם העתיד שלנו, ביחד עם חזרה אפשרית של הבלם קריסיטו(יואב, תקן אם צריך, אני מדבר על הבלם של גנואה שמחצית מכרטיסו שייך ליובה) והרכישות העתידיות צפויה להיות לנו קבוצה צעירה וטובה. כמו שבלאן אמר, יובה תחקה את מדיניות הרכש של ונגר.
http://www.juventus.com/Allegati/f_Criscito17565105c33ac10-678b-4d00-a605-72f52d39f99.Xxx נקווה מאוד לראות אותו בקיץ... אני מנסה לברר אם הוא זומן למשחק נגד לוקסמבורג ביום שלישי.
מתפרסמות שמועות באיטליה, שיובנטוס רוצה לצרף את הקשר חבייר מאסצ'רנו מווסטהאם בקיץ הקרוב. The former Corinthians man moved to the Premiership side during the summer along with his fellow countryman Carlos Tevez, signing a four-year contract with the London club. However, he has struggled to adapt to life in England and has allegedly asked the Hammers to let him leave. Mascherano was already linked with a move to Italy in the past few months and had been urged to join the demoted giants in the January transfer window by Argentina boss Alfio Basile. Coach Didier Deschamps is a big fan of Mascherano and had confirmed that the club was close to signing the midfielder in the summer, before the negotiations failed. http://www.channel4.com/sport/football_italia/dec11h.html http://www.channel4.com/sport/football_italia/imgs/mascheranonews.Xxx האם ילבש את המדים של יובה?
מה אתם ממהרים?יש את נאפולי.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx עריכה אחרי שעתיים: סעמק עם היובנטינים האלה,עד שמילאן תגיע לסריה בי אין סיכוי לנקום בהם.בקיצור נאפולי רק 1-1 עם צ'זנה ואתם הרווחתם....
להתבודד בפסגה או להישאר עם הליגה שתי אופציות קיימות בפני יובנטוס ודשאן הערב: לברוח לליגה ולכוון הצהרות לקראת הסרייה A או להמשיך ולאכול קש עם שאר הליגה. דל פיירו צפוי לפתוח בהרכב היובנטיני, טרזגה יחזור מפציעה ארוכה אל הסגל. יובה תצטרך לעבוד קשה כדי למנוע ירידה למקום השני ולשמור על המקום הראשון, דשאן וההנהלה רוצים להמשיך ולנשום אוויר פסגות, המסע מול צ'זנה ב"אולימפיקו" מתחיל בפריוויו הבא. http://juves.sportneto.co.il/stay.Xxx שישי, 22:00, איצטדיון ה"אולימפיקו", יובנטוס תארח את צ'זנה למשחק שהכל תלוי בחניכיו של דשאן במסגרת המחזור ה-16. לאחר הניצחון הקטנטן מול ורונה משער של קאמו, יובה תשחק הערב למשחק הרבה פחות מאיים מול צ'זנה, הזכורה לנו מהגביע. כל תוצאה מלבד ניצחון תיראה בלתי אפשרית וניצחון אכן יקרב את היובנטינים אל הליגה הראשונה. צ'זנה: את רוב שנותיה בילתה בליגת המשנה עם גיחות לליגה הראשונה: צ'זנה הוקמה בשנת 1940. היא הגיעה בפעם הראשונה לסריה ב' ב-1968 ועלתה לסריה א' ב-1973. עם שחקנים כמו פיירלואיג'י קרה וג'יאנלואיג'י סאבולדי, המועדון סיים במקום ה-11 בעונה הראשונה בליגה הבכירה ואותו הדבר בשנה שאחר-כך. בעונת 75/76 צ'זנה הפתיעו את כולם שסיימו במקום ה-6 והעפילו לגביע אופ"א. התהילה הייתה קצרה והיא ירדה בחזרה לסריה ב' בשנה שאחר-כך. לקח לה קצת זמן לשקם את עצמה והיא חזרה לליגה הבכירה ב-1981, וסיימו במקום ה-10, אבל היא החזיקה רק שנתיים וירדה שוב לסריה ב' ב-1983, ובילו 4 שנים בליגת המשנה. אחרי שניצחו בפלייאוף, הם חזרו לסריה א' בעונת 87/88 וגם שם בילו 4 שנים והם ניצלו מספר פעמים מירידה. אחרי שירדו לסריה ב' ב-91, צ'זנה קיבלה צ'אנס לחזור לליגה של הגדולים, ב-94, עם שחקנים כמו אלסנדרו טאוגורני, אמיליו סאלווטי, לואיג'י פיאנגרלי, אלדו דולקטי ודאריו הובנר, לקבוצה היו את הכלים לחזור אבל הם סיימו עם אותו מספר נקודות כמו פאדובה והפסידו בפלייאוף עלייה, מה שגרם למכה קשה מאד בקבוצה שירדה לסריה C1 ב-97. אחר כך היא חזרה לסריה ב' והייתה קרובה לעליה לסריה א' אבל שוב הפסידה בפלייאוף ואז נתקעה בסריה ב' 4 שנים. בעונת 2003/04 פאבריציו קאסטורי החל לאמן את הקבוצה הצנועה, קאסטורי הוא מאמן בעל ניסיון עשיר וידע רב בכדורגל האיטלקי. בעונת 05/06 צ'זנה הייתה קרובה מאד לעליה שסיימה במקום ה-6 אבל שוב הפסידה בפלייאוף עלייה. הגנת יובה תצטרך להיזהר בעיקר מהחלוץ, אמיליאנו סאלבטי, סקורר עם חוש מפותח מאוד לשערים. יובנטוס: דל פיירו חוזר להרכב, טרזגה לסגל: יובנטוס מגיעה מעודדת יחסית לשבועות האחרונים שפקדו אותה בפציעות אצל רוב הסגל היובנטיני, הערב טרזגה חוזר לסגל וכנראה דל פיירו יחזור להרכב. בופון כרגיל יעמוד בשער וינסה למנוע שערים מול ההתקפה הבינונית של צ'זנה, לפניו ישחקו הבלמים, קובאץ' ובומסונג שמשתבחים כמו יין טוב, בצדדיהם של הבלמים ישחקו קייליני הצעיר ובירינדלי הוותיק. בקישור ההגנתי ישחקו ככל הנראה פארו הצעיר שהופך להיות קבוע בהרכב של דשאן וזאנטי אשר חוזר מפציעה ארוכה ויחזור לתפקד בקישור האחורי של ה"גברת הזקנה", זאנטי יחליף את מארקיזיו שתיפקד לא רע בזמן שזאנטי היה פצוע, הערב כריסטיאנו יחזור לעצור ולבנות התקפות. קאמורנסי שנמצא בכושר פנטסטי וביכולת עוד יותר טובה ימשיך לתפקד בקישור הימני כאשר בצידו השני ישחק ככל הנראה פאלאדינו שהוכיח לא פעם השנה כי אפשר לסמוך עליו כאשר מצוותים אותו להרכב. ההתקפה עשויה להיות מורכבת מדל פיירו שיחזור להרכב לאחר שבועות שלא היו בסגל וזאלייטה או בוז'ינוב שישחקו לצידו של אלכס, דויד טרזגה יורכב על הספסל ואף הוא חוזר לסגל היובנטיני לאחר מספר שבועות של ההיעדרות מהמגרשים. החלוץ הצרפתי התראיין השבוע ואמר את הדברים הבאים: "אני בכושר טוב עכשיו, אני חשבתי על חזרה בשבוע שעבר, אבל ביחד עם הצוות הרפואי והמאמן החלטנו לדחות את ההחלמה שלי לעוד שבוע ימים. ביום שני אני התאמנתי ביחד עם כל הקבוצה, כך שאני חושב שאני אהיה מוכן לקראת המשחק שיתקיים ביום שישי". טרזגה נשאל האם הוא יוכל לשחק משחק מלא, כלומר משחק בן 90 דקות והצרפתי ענה: "אחת הסיבות שבחרתי להישאר אחרי האימונים וגם ההחלטה שלי לנוח עוד שבעה ימים היא בגלל שרציתי במשחק הבא להיות מוכן באופן מלא, לשחק 90 דקות מלאות, שאני אהיה ביכולת ה-100% שלי ושאני אוכל לשחק משחק מלא, כל זאת בתנאי שהמאמן יבחר להכניס אותי להרכב". דויד נשאל האם הוא מתגעגע לכבוש שערים ולשחק: "זה לא הגולים שאני מתגעגע אליהם, אלא הכדור, מחבר'ה שבקבוצה והדשא הם הגעגוע העיקרי שלי, הגולים זה דבר משני בגלל שאני יודע שהגולים באים בתור משהו קבוצתי, העבודה שלי היא להפיק גולים כמה שיותר, אנחנו נמצאים גבוה בטבלה, דבר שנותן לי לחזור במוטיבציה גבוהה, אנחנו מחפשים לשחק את הכדורגל הטוב ביותר, אנחנו חייבים לנצח את המשחקים אך עם זאת לחשוב איך עושים זאת עם סגנון. הסרייה B קשה מבחינת קושי ההגנות של הקבוצות, לכן קשה לנו לשחק כדורגל אטרקטיבי, זה קשה אבל אנחנו חייבים לעשות את הדרך שלנו על מנת לעלות לסרייה A". טרזגה נתבקש להשיב לשאלה האם בשנה הבאה תהיה לכם היכולת להביא עוד סקודטו?: "תראה, אני פה כבר 7 שנים וזכיתי עם יובה בארבעה סקודטויים, ברור שאנחנו רוצים להגיע להישגים אבל עדיין מוקדם לדבר על העתיד, נשאר לנו עוד 7 חודשים קשים ואנחנו עדיין לא זכינו באליפות הסרייה B, מה שאני יודע זה שאנחנו נותנים הכל למען הקהל". הרכבה המשוער של יובנטוס (4-4-2) : בופון; קייליני, קובאץ', בומסונג, בירינדלי; פאלאדינו, פארו, זאנטי, קאמורנסי; דל פיירו, זלאייטה/בוז'ינוב. דניאל הייק ואנוכי על הפריוויו, תנו תגובות..
מועתק מדיון החדשות בנעוץ: :aa1: לפי פירסומים באיטליה וגרמניה,מירוסלב קלוזה סגר ביובה לעונה הבאה. לדעתי זה בולשיט ענק, למה למירוסלב קלוזה לסגור ביובה, כאשר יובה עדיין לא הבטיחה את העליה שלה לסריה אה, למרות שהיא כבר דוהרת לעשות זאת? מה גם שאם קלוזה אכן חתם ביובה, אז היו מתפרסמים הפירסומים בעיתונים אמינים מאוד, כי אני בטוח שהפירסומים הללו הגיעו מאתרים לא אמינים במיוחד. אגב כל הכבוד לאלו שהכינו את הפריוויו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx יובה חייבת את הניצחון, לפי מה שראיתי הטבלה מאוד צפופה, וניצחון יכול להרחיק אותה מעט מהאשר, הפסד יסבך אותה.