ב-1 בנובמבר לכבוד חגיגות ה-109 שנה ליובה, היא תפעיל (לא מצאתי מילה אחרת..) את הערוץ שלה,הערוץ הביאנקונרי! בערוץ יהיו משחקים,אימונים,ראיונות,היסטוריה של יובה הכל! לכתבה במלאה! http://www.juventus.com/it/news/detail.asp...1203000&ID=9066 Forza Juve!!!!!
אם אני יובה, כבר מביא רכש בינואר הקרוב לקראת העונה הבאה (לליגה הראשונה), ולא מחכה עד הקיץ. לא מבין את בופון.. הוא רוצה לעזוב בעונה הבאה, אז למה הוא נשאר העונה לבזבז שנה שלמה בליגה השניה? אני מאמין שהוא ישאר, באבואה ישאר.
כי הוא אוהב את המועדון.והוא רוצה להחזיר אותו לסריה אה,הוא לא רוצה לעזוב כמו שכולם רצו הוא רוצה לעזוב אחרי שהוא מרגיש שהוא מיצה את עצמו ביובנטוס והוא הגיע עם יובנטוס להרבה דברים.אולי ייעזוב,אולי לא. לגבי רכש,צריך 2 בלמים חדשים לפחות עוד מגנים ומחליף דחוף לנדבד.אם היה עודף כסף אז גם שחקן לקישור באמצע,אבל בנתיים זה עובד די טוב כשפארו,זאנטי וג'אינקידה עושים רוטציות ומרקיזיו מקבל גם דקות מדי פעם.
- הנסיך שהופך למלך - אם יש מישהו גדול בכדורגל האיטלקי השנה, זהו הנסיך מטורינו, אלסנדרו דל-פיירו... למרות ירידתה של אלופת איטליה לליגת המשנה, ועזיבת מיטב הכוכבים לליגות הגדולות ביבשת, נשאר הנסיך נאמן לממלכתו, וירד איתה לליגת המשנה לקרב חסר סיכוי, שהקבוצה גוררת איתה 17 נקודות למטה! תוך כדי שאינטר גונבת את ההצגה בסאן-סירו, ב4-1 הנפלא מול מילאן, הוסתה תשומת הלב מטורינו... יובנטוס שפתחה את העונה בצליעה ב 1-1 במחזור הראשון, תוך כדי אובדן 6 משחקניה הבכירים ומינוס 17 נקודות, הצליחה להתרומם מן העפר עד למקום השני!!! אבל הזרקור שמאיר מעל העיר טורינו שייך כולו לאיש אחד...אלכסנדרו דל פיירו... מנהיגות,השקעה ונחישות מהחלוץ שכל אירופה כבר השאירה מאחור. אני בתור אוהד יובה גאה, חייב להסית את תשומת הלב מהמילאנזיות הארורות! אין שחקן נשמה אחד שם (חוץ ממאלדיני). שתי הקבוצות הללו, שרוב הרכבם בנוי משחקנים של קבוצות אחרות, נהנות מתשומת לב בליגה הבכירה על חשבון גבה של ה"גברת הזקנה" מטורינו... אבל אני בטוח שהנסיך, שסוף סוף הפך למלך! יצעיד אותנו בגאווה לליגה הבכירה על מנת שנוכל להחזיר את תארי האליפות שנשדדו מאיתנו!!! עכשיו אם תסלחו לי אישתי קוראת לי לנקות כלים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx
דל-פיירו הפך למלך מזמן. כמה תיקונים:הדרבי נגמר 4-3 לא 4-1. יובנטוס במקום ה10 בליגה ולא במקום ה2 יש לי תיקו אחד ו7 נצחונות רצופים עם מאזן של 15-2 עם ההגנה הטובה בליגה וההתקפה השניה אחרי גנואה עם 17 שערי זכות. דל-פיירו משום מה כל פעם צריך להביחן מחדש,הוא מלך.וכל הקבוצה נראתה רע שכולם חכו לשער ה200.עכשיו השער כבר בא ובמשחק הבא מצפים ליכולת טובה יותר וקצת יותר מ1-0 קטן.המשחק ביום רביעי מול ברשיה ולא קל בכלל.הקפטן הנצחי של יובה הוא המקביל של מאלדיני מבחינ הנשמה ההשקע ביובה.רק לקרוא את המכתבים שהוא כתב לאוהדים.מדהים.אני לא מעריץ שחקנים בדרך כלל.אותו ואת נדבד כן.
כן התכוונתי רחוקה 3 נקודות מהמקום לליגה הבכירה אבל תודה על התיקון... בכל מקרה אני עדיין בגישה שדל פיירו הפך למלך ממש כי תשאל כל איש ברחוב מי החלוצים הגדולים לדעתו בשנים האחרונות אולי אחד או שניים יגידו אלכסנדרו...והם גם יהיו אוהדי יובה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx
לחזק את צד שמאל וזהו....צריך לתת לצעירים קצת קרדיט ואולי להוסיף איזה קשר בעל שם למרכז...מישהו כמו טדסקו מפרוג'יה...או שם ממש גדול כמו קאקה...אבל הוא בטח לא יעבור בחיים ובטח לא ליובה אבל מישהו בסגנון...אני לא זוכר מישהו יצירתי בתקופה האחרונה ביובה חוץ מזיזו... ואם צריך לתת למישהו לשחק בקישור זה מרצ'יסטו, האיש הזה מוכשר בטירוף וצריך יותר לראות קצת דשא וביאנקורי... מה דעתך על שחקן כנף כמו רייס או משהו שיותר סביר שיקרה כמו סולארי? :aaarse:
זיזו?נדבד לא היה מספיק יצירתי בשבלך? יובנטוס של 02/03 שהפסידה אומנם באותו גמר למילאן אך זכתה בסקוטדו אז הייתה אחת הקבוצות היותר טובות שהיו לנו.ואחת הטובות בכודרגל האירופי. למרכז צריך מישהו כמו ויירה שחקן 50-50 כזה שידע לבנות התקפות,לחלץ כדורים וכו'.בקישור האחורי אפשר להסתפק עם זאנטי/פארו/ג'יאניקדה. עמדות הבלם חייבות חיזוק ומהר.קובאץ' ובומוסונג שאני לא מבין למה הגיע הם שני בלמים שמתאימים לספסל שלנו.ברזאלי הוא אופציה מצוינת ואני מקווה שיגיע.ביחד איתו כדי לקחת עוד בלם,פליפה הוא אפשרות מצוינת לדעתי. מחליף אפשרי לנדבד?עם כל הכבוד לרייס אין את זה לדעתי,וסולארי כבר זקן.המחליף האידיאלי מבחינתי הוא מסי אבל הוא יגיע רק בפרו אבולושן או בפיפא.עם העניינים בין מנצ'סטר לרונאלדו היו מדרדרים הייתי אומר שהוא יכול להגיע(כי הוא אופציה מצוינת) אבל אני לא רואה את זה באופק,זה היה אפשרי לפני הפרשה,עכשיו כבר לא. קשה לחשוב על מחליף מתאים.אוליבירה לא ברמה וגם לא קאפו(שניהם מושאלים ושייכים לנו)אבדולי קונקו הוא רק עוד כשרון.אני יכול לחשוב אולי על שניידר למרות שגם הוא לא הכי ריאלי.
אי אי אי אנחל כייף לקרוא! יש לי שאלה האם אתם חושבים שיהיה יורש למלך הזה? יש בכלל דיברוים על זה אולי בנוער משהו מישהו? לא נראה לי שינחת ביובנטוס אחד כמו דל פיירו
ידידי ביאנקורי... אתה שוכח שנדבד נתן עונה מעולה אחת! ונדבד כבר לא אותו נדבד ויובה צריכה שחקן חדש ויצירתי...וקשר אחורי בסגנון דווידס...אבל רבים יגידו פה שאני נאחז בעבר... אבל מה לעשות שלא נחתו ביובה שחקנים טובים בעמדות האלה (אולי ווירה, אבל הוא היה עונה אחת ואמרסון שבאמת היה טוב גם ברח) אבל אני לא זוכר זוג מוכשר כמו זיזו ואדגר... ובשבילך אלכסנדרו... באמת אין כמו דל פיירו אבל רבים בטורינו בונים על פאדלינו (שלדעתי אולי יגדל לחלוץ מחליף טוב) אבל אני חושב אישית שאלכס השחקן הכי מדהים שפגשתי למרות שיש רבים טובים ממנו, אבל הוא פשוט נשמה... אגב אני שמעתי שבצרפת בליגה השנייה יש שחקן בשם פרליאלי, שהוא הזידאן הבא ובשנה הבאה הוא בספורטינג ליסבון והוא כבר מחוזר אחרי כמה הגדולות של אירופה (אני מקווה שהוא דומה באמת לזיזו בסגנון המשחק ושהוא יגיע יום אחד לטורינו). אני אישית מאמין שבלם אחד יספיק ליובה בשנה הבאה... וצריך כבר להביא את טדסקו מפרוג'יה!!! האיש שחקן מצויין שרק צריך במה גדולה להוכיח את עצמו... אבל אני סומך אל יובה שעושה תמיד את הקניות שצריך, להביא לנו מישהוא מבריק בשנה הבאה (כי אם תחשבו על זה: ווירי,זידאן,אינזאגי,דווידס,טורצ'לי ועוד נקנו בגרושים). יום טוב חבריי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
פאלאדינו מבחינתי הוא היורש הטבעי לכתר.רק חבל שלא נותנים בו אמון.כי לבחור יש הרבה כדורגל ואם אנחנו לא ניתן בו אמון בסוף הוא יברח לנו בין היידים.נדבד עושה כלכך הרבה בשביל המועדון שזה מדהים.הוא מוכן לבלות את השנה האחרונה בקריירה שלו ביובנטוס רק כדי להחזיר את המועדון חזרה ולעזור לצעירים.אין יותר מזר.שנה הבאה טקינארדי יחזור מויאריאל אני בטוח ב90 אחוז.יש לנו הרבה מושאלים שיכולים לעזור אבל שני בלמים אנחנו חייבים.ומחליף לנדבד.
נכון, לכן הוא עדיין מתבשל ודשאן מכניס אותו מדי פעם למשחקים, אני מאמין שאין יורש לדל פיירוhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
דל פיירו הוא משוג השחקנים כמו זידאן כזה... נוחת פעם במילניום... לדעתי בעשור הקרוב לא יהיה חלוץ כמו אלכס,אבל אם יהיה מה טוב... Forza Del Piero Fedelta Bianconera! :aaa031:
מה זה החיפושים האלה אחרי יורש? דל-פיירו עדיין כאן ויישאר כאן אני מאמין בשלוש השנים הקרובות הוא יכול עוד לתרום הרבה מאד... יש מספיק כשרונות צעירים וגם מיקולי וגם סקולי כבר אמרו עליהם דל-פיירו הבא וזה לא כל כך עבד אז לאט לאט עם התיקוות לפלאדינו ונקווה שהוא באמת יממש את ההבטחה כשיקבל את ההזדמנות. יום רביעי יובה במשחק משלים מול ברשיה,ניצחון והיא כבר מקום רביעי ואז באמת אפשר להגיד ששום דבר כבר לא יכול לעצור אותה. זאנטי מוצהב,ג'יאנקדה עדיין פצוע ויש לנו בעיה קטנה באמצע.אני מציע להעביר את נדבד למרכז שישחק את ה50-50 כי עם הניסיון שלו הוא מסוגל לדעתי לתרום יותר מהמרכז כי היכולות שלו באגף נאבדו עם הזיקנה. פארו הוא השחקן היחיד ש100 אחוז יפתח זה בטוח ולדעתי במקום נדבד בשמאל,דל-פיירו ישחק שם ויבנה הרכב קצת יותר מאיים של כמעט שלושה חלוצים ובוז'ינוב יקבל שוב הזדמנות בחוד לצד טרזגה..אולי אפילו לשלב את פלאדינו במקום אחד מהם. קאמורנסי לדעתי מוכיח השנה שאין עליו ומרקיוני הייתה רכישה קצת מיותרת,הייתי מעדיף אם אוליביירה וקאפו היו פה במקומו ומקבלים את ההזדמנויות שמגיעות להם,כי הם לא פחות טובים ממנו ויכולים לשחק גם בצד שמאל בצורה טובה. בהגנה קילייני צפוי לחזור להרכב מההרחקה, ולדעתי אפשר לנסות לשלב את לגרוטגלייה בהרכב במקום קובאץ' או בומסונג שכבר משחקים 90 דקות מהמחזור הראשון ובטח ישמחו לרוטציה. בירנדלי המנוסה ימשיך לשחק בצד ימין ובופון בשער. ההרכב שלי: בופון קילייני בומסונג(קובאץ) לגרוטגלייה בירנדלי דל-פיירו פארו נדבד קאמורנסי טרזגה בוזינוב(פלאדינו) אז למרות הרצון שלי,דשאן כנראה יפתח עם נדבד בשמאל ודל-פיירו בחוד לצד טרזגה אך אולי יאפשר מנוחה לטרזגה,ואז כנראה נראה את זלייטה בהרכב. וכנראה לצד פארו יתן הזדמנות למרקיזיו הצעיר שלטעתי זאת טעות כי יש מספיק שחקנים טובים ממנו שעוד לא קיבלו את ההזדמנות כמו פלאדינו ובוזינוב ובהזדמנות כזאת שיש פציעות והרחקות הוא צריך לשנות קצת את השיטה כדי לאפשר להם לשחק.
נדבד לא קשר אחורי, דל פיירו גרוע בשמאל ומארקיזיו היה מצויין בכל משחק ששיחק, למה לא לשתף אותו? מארקיוני, בדקות ששיחק עד עכשיו, היה טוב מאוד ואין לי שמץ על פי מה אתה מעדיף את קאפו ואוליברה. מה הם כבר עשו? מארקיוני השאיר כמעט לבדו בשנה שעברה את פארמה ליגה. אני לא מבין למה דשאן ממשיך לתת קרדיט לברינדלי באגף ימין, עם כל הניסיון שיש לו הוא פשוט גרוע. באלצארטי היה טוב מאוד שנה שעברה באגף ימין וקייליני טוב מאוד בשמאל, למה לא לתת לזה צ'אנס ולהמשיך לשחק עם ההגנה הרעועה הזאת? בופון כבר משחק שלישי מצטיין, לא הגיע הזמן להוריד ממנו קצת את העבודה?