גם אני לא חושב שבונים על נדבד למרות שיש לנדבד עוד הרבה מאוד מה לתרום ליובנטוס, ליובנטוס לא חסרים שחקנים מעירים מוכשרים וטובים שיכולים להיות דל פיירו נדבד הבאים..
אני לא יודע עד כמה בוז'ינוב הוא "דור עתיד". בכל זאת מדובר במי שיובה קנתה בכמה וכמה מליונים ולא בגידול עצמי. יובנטוס, כמו הרבה איטלקיות, מעדיפה להביא שחקנים בשיא הקריירה- דוגמאת הרכש של אמרסון, ההרכב המבוגר של מילאן וגם הרכישות האחרונות של אינטר, שלא ממש השקיעה בדור העתיד. זו המגמה האיטלקית. בליגות אחרות, כמו הספרדית והגרמנית, יש יותר מקום לצעירים שעליהם בונים למספר שנים, באיטליה רוצים תוצאות ומיד, לכן צעירים משתלבים פחות ולכן גם ההבדל בין הנבחרת הצעירה לבוגרת כל-כך בולט. סביר להניח שכשביובה יראו צורך רק אז יחפשו פתרון. כל זמן שנדבד מספק את הסחורה (ובליגה השניה הוא בהחלט עושה את זה), לא יהיה רכש חדש. לא ליפי, לא קאפלו ובטח שלא דשאן, ייבשו כוכבים על הספסל בשביל צעירים.
אני מסכים איתך בחלקית, אני חושב שככה הכל קורה בליגה האיטלקית כמו שאמרת על אינטר ואינטר היא דוגמא מצוינת לכך שהיא קנתה את ווירה וזלאטן וקרספו ועד כאלה שהם על סף סיום הקריירה אבל דווקא יובה מטפחת ומצעידה את דור העתיד שלה, כך לדוגמא את הקייליני שבהרכב הראשון או ג'יאניקדה ועוד צעירים מעולים שעתיד עוד לפניהם..
אני לא יודע עד כמה זלאטן הוא הדוגמא הנכונה...בסוף הקריירה?! קיילני וההוא עם השם המציק הם רק תוצאה של קיצוצים. בשנה הקודמת הם ראו קצת דשא ואני ראיתי הרבה חושך...
ההוא עם השם המצחיק קוראים לו ג'יאנקידה ולהגיד עליו שהוא צעיר זה קצת מצחיק בהתחשב בזה שהוא בגיל של דל-פיירו ושכבר השיא שלו מאחוריו. אפלמן,אתה בטח לא ראית ממנו חושךף שנה שעברה כי הוא קיבל מספר דקות מועט ביותר,קפאלו לא עשה רוטציה במרכז המגרש ולכן אין פלא שאמרסון ווירה נפלו מהרגליים בסוף השנה וג'יאנקדה כל פעם שנזרק להציל את המולדת לא היה בכושר הראוי. והחושך שראית מקילייני? צר לי לאכזב אותך הוא מגן העתיד של איטליה,שחקן נהדר וכישרוני. שיש לו מקום בהרכב כמעט בכל קבוצה בסרייה א'. אני לא יודע מה אתם כל כך פסימים אבל אני באמת חושב ששנה הבאה אנחנו בסרייה א' ועם חיזוק בשתיים-שלוש מקומות יש לנו קבוצה לצמרת שתסיים ב4 הראשונות. ובעוד שנתיים שנחזור לאירופה אני מאמין שזהו,יובה תחזור להיות אותה קבוצה גדולה שתרוץ לאליפות ובאירופה,חזק כפי שהיא יכולה. ואני מקווה שדשאן ימשיך לאמן כי אני סומך עליו,הוא ביאנקונרי אמיתי ואני מאחל לאלכס שאמר השבוע בעיתונות שהוא בכלל לא בדרך לפרישה בזמן הקרוב ואפילו בהבטיח שישחק עד גיל 40 לזכות עוד פעם אחת באלופות כי הקודם היה כל כך מזמן וחוץ מזה עכשיו הוא הקפטן והמנהיג הבלתי מעורער.
ממש לא המגמה באיטליה היא כזו: מגדלים שחקנים בפרימוורה->משאילים אותם לקבוצות בליגות נמוכות,הם מציליחם->משאילים אותם לקבוצות סריה אה->הם מציליחים,מחזירים אותם חזרה לקבוצה.העניין שזה בקושי קורה.השנה ליובה יש לא מעט כאלו אבל במצב רגיל היו רק אחד או שניים.למילאן יש את בוריילו שיתייבש על הספסל.ליובנטוס יש את פאלאדינו שאנחנו ממש מבזבזים אותו.כמו גם את מיראנטה.רק פארו באמת צובר נסיון ויהפוך להיות שחקן קבוע אצלנו לשנים הבאות.
אם אני מבין מה רשמת, אנחנו לא עושים את התליך של השאלת שחקני הפרימוורה בגלל שהשנה היא שונה עקב זאת שירדנו לסרייה B ואנחנו צריכים יותר את הצעירים, רק דבר אחד אני די חולק עלייך, נכון שפארו יהיה שחקן העתיד של יובה ודשאן בונה עליו רבות, אך אתה רשמת שפאלאדינו "לא מנוצל" ואני חלק עלייך, דשאן נתן לו ונותן לו במשך העונה לשחק, נכון עדיין לא כמו פארו שהוא שחקן הרכב אבל עדיין פאלאדינו עומד על משבצת שקשה לו לתפוס, מקווה שהבתי אותך נכון..
הבנת אותי נכון בערך,כן יש השאלות ולא מעט.יש המון ובחלקם הגדול היינו יכולים להשתמש לדעתי. פאלאדינו מנוצל? הוא לא קיבל העונה 90 דקות אפילו,מה שפאלאדינו כועס עליו זה שבוז'ינוב מועדף לפניו.
וזה שבוז'ינוב לפניו אתה לא חשוב שזה נכון? כמה שפאלאדינו צעיר ומוכשר וכל מה שאתה יכו ללומר עליו, בוז'ינוב הוא אחד החלוצים הטובים שיש היום בעולם והוא עוד ישתפר עם דשאן ירבה לשתפו..
כרגע בוז'ינוב לא יותר מעוד פוטנציאל. אחד הטובים בעולם? אולי עוד שנתיים. יובה מנצחת היום 1-0 את טרויזו בחוץ ומורידה את המינוס לנקודה אחת בלבד, כשלקבוצה גם משחק חסר. כריסטיאנו זאנטי כבש שער נפלא, בעיטה חזקה ומדוייקת לפינה מתוך הרחבה אחרי בישול יפה של קאמורנסי. החדשות הטובות הן שגם היום הקבוצה מנצחת במשחק חוץ לא קל מול יריבה פוטנציאלית לעלייה, החדשות הרעות הן ששוב בופון היה השחקן המצטיין במגרש. חוץ מזה, בקבוצה אופטימיים לגבי האפשרות שחלק מהנקודות שהורדו יוחזרו לקבוצה, דבר שיקפיץ אותנו מינימום למרכז הטבלה. ההחלטה הסופית (בהחלט) צפוייה להתקבל בסוף החודש.
קל לדבר קשה לעשות מסתבר... יובה במשחק נוראי בטרוויזו!!!! במחצית הראשונה השחקן שנגע הכי הרבה בכדור הוא בופון, המחצית השניה הייתה בכלל קטסטרופה!!! משחק עלוב של ההגנה ובהתקפה דל פיירו וטרזגה לא עשו הרבה ושעשו לא צלפו... בופון אם ימשיך ככה לא יפתיע אותי אם הוא יזכה בכדור הזהב, דשאן איכזב אותי מאד! חילוף ראשון דקה 75 ויובה ממשחקת ככה! תראה איך הקבוצה שלך משחק תנסה לשנות משהו שיציל אותנו שיותיר לנו טיפת כבוד ועד שהוא עושה חילוף הוא עושה חילוף דבילי, מוציא את קאמורנסי השחקן היחיד שמצליח לעשות משהו (וכל זה בהליכה...) אבל העוד יותר טימטום שבמקום לעשות סדר במרכז ולהכניס את גאוניקיידה במרכז ולהשאיר את נדבד קשר קידמי יחיד שיפציץ מהמרכז הוא מכניס את מרקיוני שיעשה את אותה עבודה שקאמורנסי עושה... אני מקווה שלדשאן יש גם תירוץ טוב לזה שהוא לא השתמש בכל החילופים במשחק כזה מזביע או למה בכלל ברינדלי מקבל דקות משחק, הוא לא סוחב את עצמו על המגרש אז הוא עוד צריך שאיזה חלוץ ירוץ לו בין הרגליים כל המשחק... חבל סתם לעשות לו סחרחורת... בקשר לוויכוח על הצעירים, אני גם חושב שיובה צריכה לשלב אותךם יותר אבל פאלאדינו ומירנטה קצת קשה להתלונן... יש לך אופציה השוער הכי טוב בעולם או כישרון? אני הייתי ממשיך עם בופון... דל פיירו/טרזגה או שחקן צעיר או נער הפלא הבולגרי? אני הייתי ממשיך עם ADP וטרזגול... למרות שלדעתי צריך לנסות את דל פיירו עם בוז'ינוב אם טרזגה עם בוז'ינוב כי פשוט אין מחץ בהתקפה.. ומה-5 דקות שבוז'ינוב ששיחק לפני שבועיים אני דווקא אהבתי את המהלכים שהוא עשה גם שהוא עשה טעויות כביכול הוא עשה בהם מהלכים טובים... פארו מקבל את הדקות שלו ומראה שהוא לא סתם שחקן צעיר אלה שחקן צעיר מעולה ודור העתיד בהחלט של הביאנקונרי. עוד 3 ימים יש כבר את המשחק הבא ואני מקווה שהדשאן עשה חושבים ויקבל החלטות טובות כולל חילופים וגם השחקנים צריכים לקלוט שזו לא ליגה של ילדים שאם תבוא להם עוד שבועיים ברשיה היא לא תרחם כמו טרוויזו אלה תביא לנו את כל ה-6 בראש... !Forza juve dai non moralle mai !il champione the italia siamo noi !Inter pezzo di merd
מישהו חשב שהוא כן יעזוב? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx כבר ביולי האחרון הוא הצהיר שהוא נשאר ביובה לפחות עד סוף העונה הקרובה ושזה אתגר בשבילו להחזיר את יובה לסרייה אה.