יובנטוס: דשאן התפטר!,מחפשים מאמן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏17/7/06.

1. Juventus Member

החתמה גרועה של יובה...
    שחקן שכבר הוכיח שהוא חסר ביטחון ולא טוב למעמד של קבוצה כמו יובה.
    לדעתי פאטי יכל לשמש אופציה יותר טובה, יובה היתה צריכה להשאיל אותו לעונה אחת עם אופציה לקנייה, אין כאן מה להפסיד בהנחה שכבר יודעים למה בומסונג מסוגל...

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה בהחלט הייתה עדיפה,פליפה שיכולותיו בסריה אה כבר מוכחות היה אפשרות טובה לקניה.

3. תמיד דל-פיירו Member

מה אתם לעזעזל רוצים מאלן בומסונג??

פאטי וגיבה יותר טובים? מי אמר? לשחקן יש ניסיון בינלאומי,ויכול לשחק בכל העמדות בהגנה..הוא בדיוק השחקן שאנחנו צריכים ואם שכחתם אנחנו לא מתמודדים על ליגת האלופות אחרת קנאברו היה עדיין לובד את המדים אלא על הסרייה בי אז אני חושב שזה חוצפה קצת להגיד ששחקן עם 20 הופעות בנבחרת צרפת הוא לא מתאים...
    כשנעלה שנה הבאה אז נחפש שחקנים חדשים ואני גם רואה את בומסונג מסתדר טוב מאד בסגל של קבוצה שרצה לאליפות בסרייה א...
    החתמה מצויינת לפי דעתי ואם זבינה,פיקולו וטודור יחלימו יש לנו הגנה מצויינת ועם עומק טוב לליגה של 42 משחקים..

4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה אתה מדבר בתור מישהו שלא ראה את העונה האחרונה של ניוקאסל. הוא היה בינוני ביותר ולא הזכיר כל כך את התקופה הטובה שהייתה באוקזר, מה שמראה אצלו חוסר יציבות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

להפך, אני אוהד כל שחקן שמסכים לבוא/להישאר ביובה גם בסריה ב', ואם בומסונג יחזור אל התקופה הטובה שהייתה באוקזר הוא יכול להיות החתמה מעולה בשבילנו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

http://www.channel4.com/sport/football_italia/aug25m.html

לא חוסך במילים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

5. Ampelmann Member

בסה"כ אתם שוכחים שלא מדובר פה בהערכות לעונה רגילה. בומסונג יכול להספיק לסרייה ב' בלי הרבה בעיות (דה-וינו זה לא לאמפרד). עד כמה שזה חבל, ביובה לא יכולים להרשות לעצמם לבנות את הסגל שיתגבש לעונה הבאה, אבל מה שיש זה בהחלט מספיק לעלייה בסטייל ובלי דאגות. בומסונג לא ישאר כאחד מעמודי הטווח של הקבוצה אלא אם יפתיע בצורה יוצאת דופן.
    מה שכן, בזה, די עושה רושם שיובנטוס מוותרת על הצ'אנס היחיד לאירופה בעונה הבאה- הגביע.

6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזאת אומרת? חייבים לחשוב על התווך הרחוק.לא רוצים את במוסונג ליותר מסריה בי? משאילים אם אופציית רכישה.פליפה היה מגיע והוא גם צעיר יותר וגם טוב יותר. רק חבל שיכול להיות שהגעת פליפה תהיה במקום פאלאדינו.כלכך חבל שפאלדינו אולי יעזוב לאודינזה! זה פשוט מרגיז השחקן הצעיר שלנו מהפרימוורה שלנו ולא מקבל את ההזדמנות שלו אחרי שכל פעם מביא את נאמנותו.היורש של דל-פיירו אפילו חלק אמרו.אנחנו פשור מבזבזים אותו.
    ולנושא הבלם,יש מציאות טובות יותר יובה אומנם בסריה בי אבל היא עדיין יובה.בארזאלי היה יכול להגיע מקסימום היה אפשר לקנות אותו ולהשאיר אותו אצל פאלרמו לעונה.

7. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה שמסקרנת אותי- מישהו יודע אם מבחינת מחירי כרטיסים, מחירי מנויים, מרצ'נדייזינג וכדומה, יובנטוס התאימה את מחיריה לליגה השניה? או שמכיוון שברור לכולם שזה זמני, אין שינוי בנושאים האלה?

8. saviola Member

נקודה מעניינת. רק צריך להפריד את המרצ'נדייז ממחירי הכרטיסים והמנויים.
    מבחינה תאורתית ומעשית, קהל היעד של המרצ'נדייז לא השתנה, לפחות לא במוצרים הרשמיים של המועדון. אני מאמין שאם אני יטוס השנה שוב, בבאסטות מסביב לדלה אלפי לא יהיו אותו כמות של מוצרים כי פחות ופחות אנשים יבואו למשחקים. לגבי כרטיסים, נכון לעכשיו לא מוכרים ולא מפרסמים מחירים דרך האתר הרשמי, אלא רק בקופות האיצטדיון. בכל מקרה, חייבת להיות הוזלה במחירי הכרטיסים, אחרת האיצטדיון הזה יהיה ריק מתמיד.

9. Butragueño מנהלים

יובנטוס לא תעלה לליגה העונה, ולא בעונה הבאה.
    כל השחקנים עזבו ספינה טובעת, לא שאני מאשים אותם.
    כמוראנסי, זלאטן, וייארה, אמרסון, זמברוטה, טוראם, וכאנברו ואדריאן מוטו וקפלו עזבו, זנטי הגיע.
    בעוד שנה שנתיים נדבד ודל פיירו יפרשו, ויובנטוס תהפוך לקבוצת תחתית של הSeria B.

חבל מאוד.
    העונה ללא ספק אינטר לוקחת את האליפות.

10. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

צוחק מי שצוחק אחרון. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx

11. תמיד דל-פיירו Member

קבוצת תחתית בסרייה בי...לך תשחק בפיפא בחייאת..זה לא המקום בשבילך...
    איך אני איתך שעם המינוס 17 היא עולה ובסטייל ותוך 3 שנים חוזרת להיות אימפריה...

איך מועדון של בעלים שהוא הבעלים של פיאט יהיה מועדון תחתית בליגה השנייה...מה אתה מבין בחיי...

השחקנים שעזבו כמעט כולם מעל גיל 30,שמות גדולים כן..אבל הם לא העתיד של המועדון וזה שטוראם וקאברו עזבו עבור 15 מיליון יורו זה בסדר גמור...כי עם 15 אפשר להביא 3 בלמים צעירים ועם עתיד גדול..

ועכשיו לנושא אמיתי-בקשר לנושא בומסונג שעלה פה שנית...אני עדיין לא מבין עם כל הטענות שלכם איך יש לכם זכות להכתיר אותו כסוס מת אז הייתה לא שנה גרועה...גם לקנאברו באינטר,זה לא אומר שהוא בלם חלש...תנו לזמן לעשות את שלו...אני מבטיח לכם שהוא יעזור לנו לעלות ליגה וישאר גם שנה הבאה בסרייה א' כשחקן חיוני בסגל...

ביום ראשון משחק גביע מעניין מאד מול נאפולי...
    דוד טרזגה ולגרוטגלייה הצטרפו לרשימת הפצועים ולא יצאו למשחק...הסגל די חסר והיריבה קצת יותר קשה אבל אנחנו עדיין חייבים לעבור...
    דל-פיירו וקאמורנסי ששותפו מעט במשחק האחרון ואלכס אף כבש לאחר 17 שניות במגרש צפויים לקבל הרבה יותר דקות...בהצלחה!! משחק סופר חשוב!!

12. Butragueño מנהלים

אין לי שום כוונה לעצבן אותך או משהו, זו דעתי.
    ואם יש משהו שאני יותר בטוח בו הוא שיובה לא תעלה בעונה הקרובה.
    ואתה תראה שטעית

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

15 שניות לא 17. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

ולהוא שצחק על יובה.
    קמוראנזי לא עזב בכלל.הגיעו לא רק זאנטי אלא:מירנטה,פאלאדינו וגוזמן הנהדרים חזרו מהשאלות כמו גם לגרוטלייה וטודור בנוסף לפיקולו ופארו הצעירים הועלו גם שחקנים מהפרימוורה של יובה שזכתה בעונה האחרונה(סך הכל יש לנו את הפרימוורה הכי טובה).בנוסף עליהם הגיע בוזי'נוב הסופר כשרוני אחד ה-כשרונות היום ואנטרייטד אמיתי בגלל העונה אשתקד בפיורנטינה.אוי ואיך שכחתי כמובן את מרקו מרקיוני הנהדר בנוסף לזאנטי.כן,קבוצת תחתית של סריה B.נו באמת.

14. Butragueño מנהלים

לא צחקתי על יובה. אני לא יודע למה הבנתם את זה.
    זו דעתי, אז אולי הגזמתי. לא קבוצת תחתית. אבל מה שבטוח, בעונה הבאה היא לא תעפיל לseria A. אל תתקפו אותי, זאת דעתי והיא לא תשתנה לא משנה מה יהיה

15. As Roma Member

חחחחחחחחחחח שלום לכולם......
    אני צוחק כי זה מצחיק
    אני מתאר את עצמי במצב שרומא היו יורדים ליגה, עדיין אני הייתי ממשיך לאהוד אותם, אבל זה מצחיק כזה...... לא יודע למה.
    בקיצור, אני מאחל ליובה הצלחה, שיחזרו מהר לליגה הראשונה. ואם הם לא, אז אני מאחל לליגה הראשונה להתפתח , כי הרי יובה היא לא "כל הליגה" ורק יובה ירדה לבסוף.

אז ככה שיובה לא יהיו ממש חסרים לפי דעתי.
    ולא שאהבתי את יובה שהם היו בליגה הראשונה.
    זהו.