ההתנתקות עוד לא נגמרה וכבר 3 אירועי ירי של ערבים. הראשון היה שיגור 3 פצמרים על גני-טל-אין נפגעים(מן הסתם אף אחד לא נשאר במקום) השני ירי לעבר מוצב צה"ל סמוך לנווה דקלים השלישי ירי בגבול ישראל-מצרים. וזו רק ההתחלה של המהלך שכל כך הרבה(לטענת הממשל) רצו בו. אלו התוצאות של המהלך ההכרחי והחיוני שיציל את לקיומה של המדינה היהודית, ושוב, וזו רק ההתחלה. בשביל מה היינו צריכים את הגירוש הזה? אויב יש להשמיד-לא לפנק.
אריאל מה אתה חושב שיהיה הלאה? אתה באמת מאמין ללוקש הזה שמוכר אריאל שרון לכל העם שיהיה שלום? אם אתה שואל אותי... בחיים לא יהיה איתם שלום הם ערבים ואין שלום עם ערבים לפי דעתי כי להם אין לב. הם יתמיד ישנאו אותנו ואנחנו לא נקנה את האמון שלהם בלתת להם את גוש קטיף. זה או הם או אנחנו לא נוכל לחיות ביחד באותו מקום. הם שונאים אותנו עד כדי כך שהם מוכנים להתאבד ואצלנו זה שונה.. (אחת הנשים של הפלסטינאים שנהרגו אמרה בחדשות שאם היא תראה מתנחל היא תוציא לו את המעיין-שתלך כפרה על האדמה ששם.) רק דבר אחד הבנתי היום - מלחמת האחים החלה אריאל שרון אולי השיג את המטרה שלו אבל העם נחצה לשניים היום,הוא גרם לחייל יהודי להוציא יהודים מהבתים שלהם לאן הגענו? זה לא מה שציפיתי ממנו כשבחרו בו וככה הוא לא דיבר בהתחלה אריאל שרון תחזיר את המפתחות ולך הביתה ביישת את העם גרמת לזה שיהודים יצאו מהבתים שלהם בשביל ערבים שכשהם יכנסו לשם הם יחגגו ואנחנו נישאר בלי כלום. גרמת היום למלא יהודים להוריד דמעות עד כאב בשביל מה? ערבים! תודה רבה באמת. יוחזר ביבי לשלטון.!!! :aaaprot:
אני מסכים איתך במאת האחוזים. שלום בחיים לא יהיה עם המטונפים האלה. לא קיים שום סיכוי כזה וכל אנשי מפלגות השמאל נמצאים על סמי הזייה ובאשלייה שאם תפנה כמה אדמות יהיה שלום, מחשבה שגויה שעולה לנו באלפי קורבנות והמספר עוד עולה. לא הייתי מגדיר מלחמת אחים. אבל הדיקטטור הבוגד בהחלט הביא עלינו קרע ענק עם הציבור הדתי-ציוני. רבים מהם טוענים שהם לא מרגישים חלק מהמדינה ומהדגל ומספר לא מבוטל מהם כבר הגיש בקשה לביטול האזרחות הישראלית שהיא היחידה שלהם. ואני לא קונה את הבולשיט של ביבי. הכל כדי לעלות לשילטון. לא אשכח לו בחיים שהוא הצביע בעד הפינוי בהצבעה בכנסת. היידה פייגלין.
חלק רואים את המתנגדים לפינוי כגיבורים.. אבל ההתנהגות של חלקם מבישה,איך אפשר לכנות את חיילי צה"ל נא*ים? איך אפשר להשפיל ככה את אנשי הביטחון כפי שהיה היום? יש גבול מסוים,בלתי נתסבל.
אוף. אתם לא יודעים כמה מדכא לקרוא את הדברים שאתם אומרים כשאתם ניזונים רק מהתקשורת. אני מקווה שזה ייגמר כבר שבוע הבא, הספיק לי.
פולדש!!!! אני שמח שחזרת הבייתה בריא ושלם. התמונות אתמול היו קשות,מאוד קשות. גם אתה חטפת סיד משולב במים (חומר רעיל מאוד כשהוא מעורב בצורה כזו) וצבע?
פולדש, שלא תחשוב שהתכוונתי מגרש בצורה שלילית פשוט חיפשתי איזה חרוז כדי להחזיר את ארתור לאוף טופיק. אז אם זה פגע בך אני באמת מצטער
חס וחלילה יעקב. הבנתי וזה אפילו העלה חיוך קטן על פניי. לא, לא, למזלי לא חטפתי שום דבר ובסה"כ הייתי במגע עם אנשים מתונים יותר. אמנם היו כמה התפרעויות אבל הן לא הגיעו למצב רציני מדי ונעצרו די מהר. מחר בערב אגב אני חוזר וביום ראשון כבר ימשיך הפינוי.
ברוך השם. זה פשוט טירוף מה שהלך שם. סיד מעורב במים יכול לגרום לעיוורון תמידי, נזק בלתי הפיך שהורס חיים שלמים
אני חייב להגיד, יש לי הערכה עצומה וכבוד גדול למתנחלים, להנהגתם ולתומכיהם (AKA השב"חים). אורח הרוח וגדולת הנפש שהם הפגינו עם החלטתם להמנע מכל אלימות פיזית כנגד חיילים ישראלים הראתה שהם ביסודם מלח הארץ ואנשינו הטובים ביותר. אבל האירועים אתמול בכפר דרום די ערערו את זה. האלימות הפיזית שננקטה כנגד החיילים מגעילה אותי. ומה זה הדבר הזה, לשפוך חומצה? לזרוק סיד? שישפכו דלק על חיילים ויציתו, למה לא. לא איבדתי את הכבוד הגדול שאני רוחש למתנחלים, אבל לילדים הקטנים והמטומטמים על גג בית הכנסת בכפר דרום אני מרגיש רק תחושה אחת - הם הם הבוגדים, קצרי הרוח, הקיצוניים שאנחנו כל כך לא צריכים במדינה הזאת. צריך לשפוט אותם במלוא חומרת הדין על פגיעה מכוונת בחיילים ישראלים, ולשלול מהם את האזרחות לפני שהם יספיקו לבטל אותה בעצמם (אפשר לעשות את זה לפני גיל 18?). אני לא יודע אם אני בעד ההתנתקות, או נגד ההתנתקות. אני מהאנשים שנקרעים בין ההיגיון הקר (כיבוש, דמוגרפיה) לבין הלב (אדמה, חיים, ביטחון). אני אחכה ואראה איך יתפתחו העניינים. אבל דבר אחד אני יודע - אני לא רוצה כאלה קיצוניים כחלק מהמדינה, אנשים שמוכנים לפגוע בחיילים שכל פשעם הוא מילוי פקודות שניתנו בעקבות החלטות דמוקרטיות (כן, דמוקרטיות, דמוקרטיה מעוותת אבל דמוקרטיה)
אני בכלל לא מבין למה מבזבזים זמן לפנות אותם. אני חושב שאחרי שהצבא יצא משם הפלשתינים יטפלו בהם בשבילנו ולא נצטרך לסבול את אותם חארות.
בדיוק! כל מה שהיה צריך זה לתת להם תאריך, צו פינוי, שבו הם צריכים לפנות. לתת להם איזה שבועיים ולתת למי שרוצה את כל האמצעים שהוא צריך ושהצבא יכול להעמיד לרשותו (ארגזים, מכולות, עזרה נפשית ופיזית), כדי לעבור את זה. אחרי התאריך הנקוב, מי שלא יצא משם - בעיה שלו. לדעתי זה היה הולך הרבה יותר טוב.
על הנייר, בטח, רעיון מצויין במבחן המציאות זה לא יעמוד, אלו הם אזרחים ישראלים, רובם בכלל לא מתנחלים. אתה לוקח על אחריותך את דמם, ואת דם הפלסטינאים שהם ירצחו, אתה לוקח על עצמך את האש שתספוג בעקבות ההחלטה "להפקיר" אחים, ואש בינלאומית על העובדה שהאדמה שהשארת לערבים עויינת אם זה היה כל כך פשוט ... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx