יהודי איראן יאולצו לענוד סרט צהוב

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Alexander Hleb, ‏19/5/06.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אשמח לדעת לפי מה אתה קובע את זה. אחמדינג'אד לא עשה עליי רושם של אדם מאופק.

2. Gerrard Member

ואתה אומר את זה על סמך....?
    כי דווקא לי אחמדקה נראה מאוד מאוד מטומטם וכפי שאמר הוסטפר ידיד מעל גם "לא מאופק".

3. FelaKaT Member

אהמדינג'אד לא יפציץ את ישראל בנשק גרעיני בגלל שהוא שונא ועוכר ישראל כי הוא יודע את ההשלכות לכך ומעבר לזה, לא הוא זה שקובע את סדר היום באיראן והוא בסה"כ בובה של האייתולות.

חאמנאי לא ישמיד את איראן ע"י הפלת טיל אטום בישראל.

איראן לא החלה לשנוא את ישראל כאשר אהמדינג'אד עלה לשלטון וגם לא החלה מאותו הרגע לאחל למותם של כל היהודים.

4. Gerrard Member

אהה נו בטח הוא רק "יטאטא" אותנו לים!

הבן באדם אומר שישראל חייבת להימחק מהמפה, אין יותר ברור מזה, עכשיו גם תוסיף נשק גרעיני למשוואה..
    אי רסט מי קייס

5. FelaKaT Member

את זה אמרו גם עוד כשהייתי באיראן, בעצם לא רק אמרו אלא שרו..מאז עברו לא מעט שנים ועדיין נאדה.
    איראן לא תתקוף את ישראל באטום, היא הרבה יותר חכמה ממה שאתה חושב.

6. Gerrard Member

כן רק שעכשיו המנהיג האיראני "קצת" יותר פנאטי לגבי השמדתנו, אהה כן ואם שחכתי בנוסף יש איזה פרט קטן חדש, איי כן! נשק גרעיני!!!!!!

האיראנים לא טיפשים אבל הם גם לא שפויים, ממשלה שפוייה לא תפתח מכללות לטרור ותסייע לכל ארגון טרור הפועל בזסירה הבינ"ל.

האצבע על ההדק של השלטון הז לא נראית לי קשה מדי :aaaprot:

7. FelaKaT Member

לאיראן אין עוד נשק גרעיני וסביר להניח לה שגם לא יהיה לה בשנתיים הקרובות.

את זה כתבתי לפני 2 הודעות, אהמדינג'אד לא יכול לשלוח טיל אטום לישראל גם אם יאיימו על החיים שלו, יכריחו אותו לאכול חזיר ולהגיע למשחק של בית"ר אילולא האייתולות ירצו בכך-הוא פשוט כלום.

איראן לא תתקוף את ישראל באטום והעובדה שהיא תומכת באירגוני טרור לא משנה פה שום דבר, ההבדלים הם שמיים וארץ.

איראן יודעת כמוני וכמוך שדקות לאחר שליחת האטום לכיוונה של ישראל היא כבר תהיה תחת מתקפה כבדה והמשטר האיסמלי יפול תוך שניות וכנראה גם איראן תלך לאיבוד-זה סיכון שהם לא יקחו.

8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

יעקב, אני לא יודע אם זה עייפות או חוסר ידע או לא יודע מה, אבל כמה נקודות:

* נקודת האל-חזור זה לא הנקודה בה מדינה משיגה את הנשק הגרעיני
    * קים ג'ון-איל לא רוצה למחוק עם שלם זה נכון, אבל אם אתה חושב שהוא בחור הומניטרי ושהוא לא גורם לכל דרום קוריאה להשתין במכנסיים אחרי כל מו"מ מפוצץ נוסף אתה טועה.
    * גם הודו ופקיסטן לא יורות אחת על השנייה בגלל סכסוכים מינוריים.
    * אחמדינג'אד הוא לא המנהיג האיראני, בפעם האלף. כל הדיבורים שלו זה כדי לרצות את האייתולות מצד אחד ואת הבוחרים מצד שני.

ועוד משהו, אין קשר בין שפיות של מדינה לבין תרומות שלה לטרור, סעודיה היא דוגמא נהדרת לשלטון שפוי ותרומות יפות מאוד לאל קעידה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/06
  9. Gerrard Member

*בעיקרון זו נקודת "ההלך עלינו" כי ברגע שיש להם נשק גרעיני פשוט הלך עלינו גם אם נתקוף אותם... למרות שאני בטוח שברגע שהם אכן אותו הם אלו שיתקפו מיד ככה שלא נצטרך לחשוב יותר מדי מתי מגיע הנשק

*הגמד הקוריאני הוא דיקטטור אמיתי, אחד כזה שמשמיד את העם שלו ובונה לעצמו גזע של מובחרים בלבד. האמת? זה לא מעניין אותי כל עוד הוא לא מאיים על שום מדינה בהשמדתה הוא לא יוצר שום עילה לתקיפה. הוא לא יוצא בהצהרות על מחיקת אומה שלמה ועל כן האיום מצד הגמד הם מינורי בהחלט

*הודו ופקיסטן נמצאות בקונפליקט סגור ביניהן, ואפילו שם המנהיגים עם הנקודה האדומה על המצח לא יוצאים בהצהרות על איכלוס האוקיאנוס ההודי בתושבים הודים

*האייתולות לא פחות תובעניות כלפי השמדתנו ככה שלא מרגיע אותי אם השליט האמיתי או אחמד או כל פרסי שונא ישראל אחר.

בשורה התחתונה ישנן 2 עובדות ברורות:
    1- אחמדאינג'אד שונא את ישראל כמו שהיטלר שנא את היהודים, מיין קאמפ אל מול המאמרים של אחמד וספריו שמסיטים כנגד ישראל בצורה מובהקת, כינוס ישיבות השנאה בנירנברג מול ההתבטאויות של נג'אד בתקשורת, ילדי תנועות הנוער של היטלר מול תלמידי הטרור של נג'אד.
    לא צריך לקרוא בין השורות כדי להבין מה מחפש השלטון האיראני

2- היום מחר או בעוד כמה שנים לאיראן תהיה יכולת אטומית, הודות למדינת "השלום והאחווה" רוסיה.

האם אתה מוכן לקחת את הסיכון שבנתינת צעצוע אטומי לאחמד?

כמו שהיטלר השתמש בצורה יעילה ביותר בתאי הגזים ככה אחמד יאדה אותנו מעל פני האדמה..

לילה טוב לכולכם :aaa21:

10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושוב פעם, הסיבה הכי טובה שאתה חושב שיש להם לתקוף אותנו זה התנגדות אידאולוגית לקיומנו, אותי זה לא משכנע עד כמה שזה נשמע רציני. ועוד דבר אחד, אם יש משהו שאפשר ללמוד על ישראל מהיכרות עם ההסטורה של המדינה הזאת זה שיש פה עולם שלם מתחת לשטיח, אני סומך על כוחות הביטחון והמודיעין הישראליים יותר מאשר על כל כוח אחר בעולם, אני גם סומך על העובדה שאיראן יודעת יפה מאוד שאם היא תחזיק בנשק גרעיני כל נסיון שימוש בו יגרור תגובה מחרידה מבחינתה.

גם היטלר, סטאלין, הטורקים, סדאם, ומאו טזה דון לא יצאו בהצהרות.

עריכה: אח החיים הם פשוט אירוניה אחת גדולה. בדיוק בערב שודר סרט תיעודי בן שעה על קים ג'ון-איל וכי אני בכל מקרה מתעניין בצפון קוריאה ראיתי, אז התגלה לי שב-1993 בערך (עם תחילת הקדנציה של קלינטון בקיצור), הגמד החביב איים להפוך את סיאול ל"ים של אש", וגורמי הביטחון האמריקאים שהחלו לאגור כוחות צבאיים ליד הגבול הצפון קוריאני העריכו שתהיה מלחמה עקובה מדם ושהצד הדרום קוריאני יספוג אבידות של כ-5 מיליון איש, בערך האוכלוסיה היהודית במדינת ישראל. כמובן שהאיום המרכזי של צפון קוריאה היה שימוש בנשק גרעיני. אז האם אנחנו נצדיק גם מחיקה של מיליוני תושבים קוריאנים, שאני מקווה לפחות במקרה הזה תסכים שלא ממש תומכים בממשל שלהם (רובם חיים במצב כל כך עני ובכלל "מתפרנסים" כאיכרים ככה שספק אם פוליטיקה בכלל מזיזה להם) בגלל כמה מטורפים שעומדים בראש השטח הגאוגרפי שעליו הם חיים?

כמו שארמן כתב פה, מבחינת האייתולות שום דבר לא השתנה, אני נוטה להאמין למישהו שגר שם יותר.

צודק ב-100%, גם בזה שלא צריך לקרוא בין השורות - השלטון האיראני מדגיש בצורה כל כך ברורה שהוא מתנגד לישראל שהוא עושה את כל עבודת ההסברה בשבילנו.

תבין, אני לא רוצה לראות איראן גרעינית, אבל אני מאמין בפתרונות יותר טובים מהשמדת כל נפש חיה באיראן. ואני רוצה לחזור שנייה למה שאמרתי לפני זה, נגיד ואנחנו מוחקים את איראן, מה אחר כך? נכון, אסור לתת לאיראן נשק גרעיני, אבל לא תוך כדי שימוש בנשק הזה בדרכינו. נכון גם ששיחזור מבצע אופרה לא הגיוני, הלוואי וארה"ב וגרמניה אכן יפלשו, אבל גם בזה אני לא מאמין, אירופה פוחדת מהטרור וארה"ב לא צריכה עוד מלחמה עקובה מדם כרגע מה גם שאחרי בוש ללא ספק יבוא נשיא דמוקרטי שכמובן לא ייכנס לשום סכסוך. האופציה היחידה היא כינון יחסים עם הפלסטינים, או מלחמה מידית, שלא נראה לי שאולמרט ייקח את הסיכון לצעד כזה בטח לא לבדו. אז כן, המצב לא מראה על ברירה חוץ משימוש בנשק גרעיני, אבל אם ישראל תעשה זאת המדינה הזאת לא תחזור להיות מה שהיא הייתה. אחרי תקיפה גרעינית במקרה הטוב זה יהיה רק אנחנו נגד האל קעידה, במקרה ההגיוני יותר גם נחטוף סנקציות, וכמו שאמרתי אולי גם סכסוך חריף עם מדינה שבניגוד למדינות ערב יודעת להעביר מלחמה.

11. burning soil Member

גם לכוונותיה של גרמניה הנאצית לגבי השמדת יהודים לא התייחסו ברצינות כשהיה ברור
    שזה הולך לקרות,אף מדינה לא הסכימה להציל את היהודים.

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הקשר? ישראל לא נתונה לחסדיה של איראן וגם אם יהיה לה נשק גרעיני היא לא תהיה. חוץ מזה שלגרמניה הנאצית באמת לא היו כוונות של השמדת יהודים מהיום הראשון, זה התחיל בריכוז וגירוש. מעבר לכך, הרבה מדינות לא ידעו על ההשמדה אלא רק אחרי המלחמה, בגרמניה עצמה היה רק מחנה אחד למשל. בכל מקרה זה ממש לא רלוונטי.

13. burning soil Member

הקשר הוא שאנשים כמוך למשל לא מייחסים מספיק חשיבות להצהרות של אנשים כמו אחמדניג'אד..
    אני לא אומר שמחר הוא יורה עלינו פצצה אבל תסכים שהוא מסוכן לביטחון ישראל ?

זה התחיל אמנם בריכוז וגירוש כצעד ראשון,אבל האידאולוגיה הנאצית דגלה באי קיום של גזעים נחותים,
    בהם יהודים כמובן,כשכל האמצעים כשרים. מה גם שידוע שלגרמנים היו תוכניות להשמדת היהודים
    עוד הרבה לפני 1942(תחילת הפתרון הסופי). ואל תסלף בבקשה את העובדה שרוב מדינות העולם
    לא הסכימו להעביר לשטחן את הפליטים היהודים,דבר שנתן בסופו של דבר הכשר להשמדת היהודים.

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שהוא מסוכן לביטחון ישראל, גם קודמו היה מסוכן לביטחון ישראל, כל מדינת אויב והרבה מדינות חברות מסוכנות לביטחון ישראל.

אוקיי, מדינות דחו פליטים יהודים, איזה נקודה זה מחזק? שאין לנו על מי לסמוך אלא על עצמינו גם היום? אם קראת את מה שכתבתי למעלה אני בהחלט מסכים שאין מה לסמוך על אירופה\ארה"ב שיעשו את העבודה בשבילנו באיראן. לעזאזל, אני גם לא הבאתי כאן דיעה נחרצת בעד או נגד פלישה לשם, אני נגד השימוש בנשק גרעיני = מחיקת האוכלוסיה האיראנית לגמרי. זה הכל.

15. בית"רי מלידה Member

עכשיו הגענו באמת ל SQUARE ONE :

נניח שאתה ראש ממשלת ישראל, ועומדת בפניך הברירה - להנחית מכת מנע קשה על איראן, מכה שתיפגע גם ב"חפים מפשע " על פי הגדרתך, או...לחכות שאחמאד בן זונה ניגא'ד מוריד טילים גרעניים על ישראל....אז מה אתה עושה? כי זו בעצם השאלה!