יגאל-עמיר-דוט-קום: "הוא סוכן שב"כ"

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by בית"רי מלידה, May 24, 2005.

1. MUFC - 1878 Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב גם אייסוקר זאת קונספירציה...
    לא יודע של מה..אבל זאת קונספירציה שקשורה לחייזרים אריק קנטונה ומיכאל שומאכר..
    האמת שאני אוהב לקרוא את השטויות האלה...זה מזכיר לי את הסרט עם מל גיבסון,לא זוכר את השם של הסרט אבל זה סרט אדיר[נראה לי קראו לו תאוריית הקשר]

3. h2z Member

"תאוריית הקשר" זה השם.

ואני לא מבין איך בהנאדם הזה אומר שיגאל עמיר צריך לצאת מהכלא, אפילו אם לכאורה הוא לא תכנן את הרצח, אי אפשר להכחיש את העובדה שהוא לחץ על ההדק.

4. robson Member

שחררו כבר הרבה רוצחים שפלים אחרים..
    ויש הבדל בין רצח מדרגה ראשונה שבה עמיר הורשע לבין רצח מדרגה שנייה במידה ועמיר היה רק ה"יורה"..

5. בית"רי מלידה Member

למי שמשעמם בשבתות עד פתיחת העונה, הנה ים של חומר על פרשיית רצח רבין:

http://rotter.net/forum/gil/5614.shtml

תהנו! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

Last edited: Jun 3, 2005
  6. בית"רי מלידה Member

מזל טוב, ושימחס טוב !

קבלו בתרועות את החתן והכלה !

שיתייחדו גם בעזרת שליח !

ביה"ד הרבני: נישואי יגאל עמיר תקפים

הרבנות בירושלים קבעה כי הקידושין והנישואים של עמיר ולריסה טרימבובלר תקפים, ולא ניתן למנוע מהם התייחדות. הכלה: "אני שמחה, אבל עדיין דואגת ליגאל ששובת רעב"
    מירי חסון ואילן מרסיאנו

הרכב מורחב של בית הדין הרבני בירושלים קבע היום (א') בפסק דין כי הקידושין והנישואים של יגאל עמיר ולריסה טרימבובלר תקפים, ולא ניתן למנוע מהם התייחדות. זאת לאחר שהרב מזרחי, ביחד עם שני רבני השב"ס, גבו עדויות מעמיר ומאשתו, ועל סמך זה העבירו חוות דעת חיובית לבית הדין הרבני, שקבע כי הנישואים תקפים.

טרימבובלר ועמיר הודיעו לפני מספר חודשים כי נישאו דרך שליח - אביו של רוצח ראש הממשלה, שקידש בשמו את הכלה. בכך קיוו לקדם את מאבקם בשב"ס, בדרישה שיותר להם להתייחד בין כותלי בית-הסוהר. במקביל, דחה בית המשפט העליון את עתירתו של עמיר והחליט שהוא לא יוכל להתייחד עם ארוסתו, "מכיוון שהוא עדיין מחזיק באידיאולוגיה רצחנית ומסוכנת".

עו"ד שמואל קספר, המייצג את בני הזוג עמיר, אמר כי "יש החלטה של בית הדין הרבני להכרה בנישואים. ביקשנו לאשר את הנישואים שהתבצעו על ידי שליח ומהיום הם תקפים. אני מניח שעכשיו תינתן הוראה לרשום אותם כזוג במשרד הפנים. אני מברך את בית הדין, שגילה אומץ ופעל לפי ההלכה, למרות כל הלחצים. רק חבל שזה לקח שנה לאשר זאת. עכשיו אני מקווה שהדרך שלהם להתייחדות תהיה פתוחה ושיגאל עמיר יפסיק את שביתת הרעב אותה התחיל לפני 13 יום".

טרימבובלר עדיין אינה מרשה לעצמה לנשום לרווחה בגלל דאגתה לעמיר, לדבריה. "אם זה נכון אני שמחה, אבל זהו כבר היום ה-13 בשביתת הרעב שלו ואין לי קשר איתו. חייבים להפסיק את ההתעללות הזאת. עכשיו מתפתח לחץ ציבורי וישנה עצומה עם יותר מ-180 חתימות של אנשים מכובדים המעוניינים להילחם על זכויותיי. זה התחיל במגזר הרוסי ומתפשט לכל הארץ.

"מדובר כאן בחיים או במוות, יגאל הולך כאן עד הסוף ואי אפשר להיות אדישים למצב הזה. עצם קיום העצומה הזאת מראה כי אנשים מבינים שאי אפשר להמשיך ולהתעלל בנו".

(10.07.05, 13:29)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3110548,00.html

7. ליהי Member

קולולולולולו.

שיהיה לו במזל טוב. מגיע לו. פלוס, נקווה שיצליחו לממן לו חתונה על חשבון שב"ס.

או שלא.

8. בית"רי מלידה Member

כנראה לא מספיק לו מאסר עולם +7 שנים, אז הוא חיפש ומצא עוד עונש... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

שיירקב עד יומו האחרון בכלא, טינופת שרק השטן יכול לברוא - ירה לראש ממשלה בגב, "למען השם "....עשרת הדיברות בתחת שלו ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

Last edited: Jul 10, 2005
  9. burning soil Member

10. בית"רי מלידה Member

אחת מן השתיים:

או שאתה ציני, או שאתה דפוק בראש כמותו.

11. Engel Del Madrid Member

הדבר שהכי סיקרן אותי בפרשת הרצח של רבין,
    כולנו מכירים את הדף המותכם בדם המקופל לארבעה חלקים עם חור בחלק אחד.
    אם תחשבו על זה שוב, זה לא הגיוני בכלל.
    הרי כשאר דף מקופל לארבעה בצורה כזו, כמו ספרון קטן, הכדור היה אמור לחדור את כל הדפים ולא רק דף אחד.

12. Gerrard Member

בטח למה לא?
    וגולדשטיין ה יה סוכן סי אי אי שלא לדבר על בן לאדן סוכן סודי של האפ בי אי....
    דרך אגב אני סוכן חסוי של סטקיית אסא...

13. בית"רי מלידה Member

יש דברים יותר מסקרנים:

איך זה שלא היו לרוצח שרידי ירי על היד, בשתי בדיקות שעבר, אחת 20 דקות אחרי הירי?

למה בדו"ח הפתולוגי של בית החולים ( לא של פרופסור היס ) כתוב שהירי בכלל היה מלפנים?

למה צלם שעובד כפקיד בשב"כ ( קמפלר ) התמקד לפני הירי דווקא ברוצח?

איך זה שרוצח הסתובב חופשי באיזור "סטרילי "

ויש עוד עניינים מסקרנים...המון...

14. ליהי Member

אותי מעניין רק איך נותנים לחולת הנפש המטורללת והגרופית הזאת במה להשתפך על אהבתה ליגאל עמיר והערצתה לברוך גולדשטיין בתוכניות כמו של גיל ריבה המצועצע ומעורר הפרובוקציות בלי שאף אחד יקום ויטיל וטו על הדבר הזה?

15. burning soil Member

כי לרוצח ראש הממשלה מגיע להתחתן כמו כל אזרח לא ?

מדינת חלם..

Last edited: Jul 10, 2005