מדהים איך חולפת לה שנה,והנה צריך לבחור שוב את האנשים שעשו פה את השנה בפורום. כמו רבים אחרים גם אני חושב שעם כל הכבוד לניסים כהן והשום,הטקס הזה צריך להיקרא על שם גיל פלג ז"ל ואני מקווה שהמנהלים פה יקחו את ההמלצות שלנו ברצינות לקראת שנה הבאה. בהזדמנות זאת אני רוצה לחזק את ידי צה"ל,החיילים,כל מי שעוסק בביטחון וממשלת ישראל על העמידות הנחרצת מול הנגע שיושב מעבר לגבול ומכיש אותנו בכל הזדמנות,אם לא נרצוץ את ראש הנחש,לא תהיה לנו מנוחה."כי מצפון תבוא הרעה". לאחרונה לא שרצתי הרבה בפורום,האכזבה מהמונדיאל האחרון+הזכיה של מטמאי ומטנפי הכדורגל הוציאה לי קצת את החשק. במקביל,המתוקים שלי החלו לעשות קולות של קבוצה שנבנית נכון ובשיקול דעת,אני מאמין שיהיה טוב. הבחירות שלי יהיו ברובן מהפורום המדהים מכולם כי למעט הפורום הגרמני אין לי מה לעשות בשאר הליגות: הכותב המצטיין -KirkH ברוב המקרים אני לא מסכים איתו,השחצנות שלו לעיתים מוציאה מהדעת אבל הוא כותב הודעות מנוסחות,קולעות,בעלות ארס קטלני ומראות על בקיאות בליגה.קשה להיות אוהד ספרס לידו. הכותב המאכזב -אין לי אחד ספציפי כזה,כל מי שכותב שטויות או דברי הבל- מבחינתי הוא מאכזב. הכותב המפתיע - MAN U FOREVER הוא התחיל כעוד אוהד חלאות מצוי(גלורי האנטר) שמתגרה בכל מה שזז,אבל עם הזמן הוא החל לכתוב לעניין ובאמת הפתיע אותי לטובה. הכותב האהוב -THE STRETFORD END(ניטשה) תאמינו או לא את השם של טל ידעתי רק אחרי שנה וחצי של עימותים בלתי פוסקים בכל דיון אפשרי שקשור לשתי הקבוצות שלנו.עם כל הארס והשנאה ההדדית לקבוצות המתחרות אף פעם לא ירדנו למכות מתחת לחגורה.נהנתי להיות במחיצתו במשחקי המונדיאל והוכנו לעצמנו שמדובר בשלושת האריות...כולנו מאוחדים.ד.א-תפסיק כבר לסנגר על רונאלדו. עם זאת אני רוצה לציין את חברי הטוב eastlands שבלעדיו לא הייתי כאן ודיון האוהדים של הסיטי היה רדום כמו פה לצמיתות. הכותב האובייקטיבי -Nigel Winterburn (איתי) עם כל האהדה שלו לתותחנים הוא יודע לבקר את עצמו כשצריך ואת השנאה שלו לספרס ולצ'לסי הוא יודע לרכך בתגובות שלו(כיאה למנהל הגון). הכותב הסובייקטיבי-מישהו אמר Rudess (טל)? הפורום הטוב ביותר -נו באמת.......... הדיון הטוב ביותר -הדיון החדש שערן פתח על ההתארגנות של אוהדי אנגליה בפוגי דיו,ההיענות שהיתה שם פשוט היתה מדהימה ומי שהיה בפוגי וראה כמה כותבים(אפילו שהם לא אוהדי אנגליה)היו שם לא יכול היה להשאר אדיש. המנהל -liran rosner הבנאדם הרים כמעט לבד פורום מגוון עם כל מה שאפשר לדעת הליגה הגרמנית,שחקנים גרמנים,מגזין טיולים לגרמניה וכו'.הלחץ שעשה על המנהלים הראשיים לפתוח פורום נפרד עשה את שלו והיום הפורום שלו חי ובועט הרבה בזכותו. הכותב המצחיק-(המצאה שלי בטקס )ללא ספק מגיע לרובי קין (ערן) הוא מפגין בקיאות רבה בכל מה שקשור לליגה וטוטנהאם, ההודעות שלו לפעמים מפילים גם את האנשים הקשוחים ביותר,כחסיד של הומור טוב אני חושב שגם קטגוריה כזו תעזור פה.
הכותב המצטיין - ההחלטה על הכותב המצטיין הגיעה לאחר המונדיאל והכשלון של הנבחרת שלנו, נבחרת אנגליה. תגובות מרגשות של גיא (Hotspur) הן הסיבה העיקרית שבגללה אני בוחר בו ככותב המצטיין. הכותב המאכזב - אין כותב שאיכזב אותי יותר מדי, כיוון שאני אפילו עוד לא שנה בפורום. אולי בשנה הבאה .. הכותב המפתיע - גם בקטגוריה הזאת לא הייתה בעיניי הפתעה רצינית, אבל כותב שלדעתי היה המפתיע ביותר תוך זמן קצר הוא אריאל (George Best). רמת הכתיבה שלו השתפרה תוך זמן מאוד קצר, הזמן בו אני נמצא בפורום. הכותב האהוב - התגובות המעניינות בפורום, לטעמי, הן של אמיר ע. כתיבה מעמיקה ומעניינת. כל תגובה זהב. הכותב האובייקטיבי - בחירה קשה .. מישהו אמר wallcott ? הכותב הסובייקטיבי - THE STRETFORD END, בלי שום התלבטות. לעולם לא תראה מילה רעה על הקבוצה, אולי רק על שחקנים מסוימים, וגם זה, לעיתים רחוקות. הכותב הרב גוני ביותר - Raulito הוא הכותב הכי רב-גוני בפורום לטעמי. כותב בכל פורום וכמעט בכל טופיק שקיים, והכל בצורה עניינית. הפורום הטוב ביותר - הפורום האנגלי מס' 1. הדיון הטוב ביותר - הדיון של מנצ'סטר יונייטד מהעונה שעברה ודיון נבחרת אנגליה היו המעניינים והטובים ביותר בפורום. המנהל - רובי קין מנהל מצויין את הפורום האנגלי. אין תלונות. הכותב שאינו כותב - תום (Arsenal Fan) קצת חסר לי בפורום האנגלי בזמן האחרון. תגובות עם פלפל, שמכניסות עוד עומק לוויכוחים המתקיימים בפורום, חסרות לי מאוד.
למרות הדומיננטיות של רובי, הוא לא מנהל. אבל אפשר להבין למה חשבת שהוא מנהל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
W.Rooney תודה על הבחירה.. נ.ב: חח רובי קין לא מנהל את הפורום האנגלי. ועוד דבר, גם לי תום חסר, arsenal fan, הוא הושעה, חבל מאוד, אחלה כותב ונשמע בחור טוב.
אין לי כל כוונה לחלק פרסים, אבל אני כן אציין מס' דברים. בוריס - לך תעבוד בשם המשחק או משהו. דר קייזר - אתה מגניב. לפעמים אני מוצא את עצמי מסכים עם גיא הוטספר (אך ורק בדברים שחורגים מגבולות הדשא) וזה גורם לי חלחלה. אין לי משהו להגיד לאיגור, אבל הוא חבר שלי כבר שנים ללא קשר לאייסוקר, אז זה נראה לי מנומס להזכיר אותו. וכמובן יוני. אנחנו צריכים להיפגש יותר העונה.
הכותב המצטיין- יש כמה שהרשימו אותי בליגה האנגלית. אני ילך על אמפלמן. הכותב המאכזב- אין לי. הכותב המפתיע- אל קפיטן. הכותב האהוב- קירק. הכותב האובייקטיבי- קירק. הכותב הסובייקטיבי- אינטר. הכותב הרב-גוני- אובפמי הדיון הטוב ביותר- הדיון של ארסנל. הפורום הטוב ביותר- ליגה אנגלית המנהל הטוב ביותר- רודס הכותב שאינו כותב- ארסנל פאן
כולה יומיים בפורום וכבר הספקת לגבש דעה, יפה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
בגלל שהוא בחר אותך? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx סביר להניח שהוא רואה פה דיונים עוד לפני שהוא נרשם... מתי יהיו תוצאות?
לא, הרי בחרו אותי כבר בסביבות 20 ולא לכולם הגבתי... פשוט נראה לי מוזר שאחד שאין לו עדיין 50 הודעות כבר מספיק לגבש דעות על כל חברי הפורום. אני חושב שביום שישי מתחילים לספור את הקולות.