טל בן חיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י dkaro, ‏1/7/05.

1. Riki Member

זה כזה לא קשור לדיון אבל אני חייבת לענות
    ראול בראבו מבחינתי לא שחקן
    יש את הלגרה,פאבון וודגייט
    וחכה יהיו עוד כמה רכישות
    אבל נכון לעכשיו טל נראה אופציה יותר מעניינת ממה שיש לנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

2. juventiner Member

לפי היכולת שהוא מציג - בדיוק כמו שאמרת
    (

3. נדב מיכאלי Member

מישהו קרא את הטור של אמיר אפרת בידיעות אחרונות הבוקר?
    כל מילה במקום.

4. M_T_A Member

גם אני מסכים.
    לא מובן לי הקטע הזה שיומיים לפני משחק כל כך חשוב שחקנים הולכים לפאב... מה כל כך קשה לוותר על זה? הם לא יוכלו לחיות בלי זה? אין להם מספיק זמן פנוי למה דווקא יומיים לפני משחק? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    לא מובן לי... שיעשו כל מה שהם יכולים כדי לנצח ואז אחרי המשחק שיכו לחגוג בפאב...
    2 שחקנים חשובים מאוד בהרכב של חיפה ונבחרת ישראל...
    עזבו את הקטע של החיים הספורטיביים והכל, זה פשוט לא מסתדר לי עם ההיגיון...
    טיפשות לשמה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

5. barakrom Member

כל השחקנים בארץ כמעט-מתנהגים ככה. איל ברקוביץ' וטל בן חיים יחד עם רוני רוזנטל היו אחרים ועובדה שהם באמת הגיעו הכי רחוק, במקרה של רוני גם בלי כישרון גדול

6. נדב מיכאלי Member

כן אבל לרוקט רוני היה מבנה פיזי טוב מאד שאיפשר לו לשחק באנגליה (ליגה פיזית) הרבה שנים.
    בין היתר במועדונים מפוארים כמו ליברפול וטוטנהאם.
    את ההבדל הבולט בין הכדורגלן הישראלי לכדורגלן אירופאי הראה עמנואל רוזן בתוכניתו המופלאה "בעקבות הגביע האבוד "וזה הסביר למה הכדורגל הישראלי בצניחה והכדורגל במקומות כמו יוון וטורקיה בעלייה .
    אגב גם בארץ היו כמה אנשים ששמרו על אורח חיים ספורטיבי .מעטים אבל היו כאלה.
    למשל טרטיאק ,העליתי לכאן כתבה על רוני בר און שאמר שמלמיליאן בשנות ה-80 לקח את עצמו ב-2 ידיים,החליט להפסיק עם כל השטויות והתעסק רק בכדורגל.
    גם מגאמדוב כזה .

7. barakrom Member

אלה מיעוט שבמיעוט

8. נדב מיכאלי Member

ובגלל זה הכדורגל ניראה ככה.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שטל בן חיים עשה התקדמות עצומה מאז אותו ילד שעלה למשחק בכורה בדרבי של עונת 2000 (1:1 בבלומפילד)...נותר לנו רק לדמיין אם היה נשאר במכבי השנה, לאן הוא היה מגיע אחרי ליגת האלופות, כי אין לי ספק שההגנה של מכבי היתה נראית רמה אחת גבוה ממה שהיתה, והוא היה הראשון שעוזב בינואר, ובטח שלא לקבוצה כמו בולטון...אבל ההצלחה שלו באנגליה היתה מטאורית, ויעיד על כך ברק ששידר את משחקיו העונה באנגליה, הוא היה מצוין בכל משחק ששיחק, למעט משחק האליפות של צ'לסי בריבוק...

הוא אחת הסיבות שההגנה של בולטות היתה יציבה במשך רוב שלבי העונה ולכך שבולטון תשחק בעונה הקרובה בגביע אופ"א.

העונה השניה תהיה מאוד חשובה עבורו, עונה כמו שהוא הציג העונה ומעלה, ואין לי ספק שבעונה הבאה הוא לא ילבש את מדי בולטון...אלא הרבה יותר מזה.

10. נדב מיכאלי Member

לבן חיים יש גם יתרון בולט מאד על פני אייל ברקוביץ' לדוגמא :הוא לא פרובלמט .
    גם השנה כשהוא היה ביציע בבולטון בתחילת העונה הוא לא התייאש המשיך לעבוד קשה ובסופו של דבר מצא מקום בהרכב של בולטון.
    ולא סתם מקום,מקום קבוע בהרכב.
    ברקוביץ' הגיע כבר למנצ'סטר סיטי ,לסלטיק ורב שם עם כל העולם וחזר לארץ אחרי תקופה בינונית מאד בפומפי .
    אם ברקוביץ' לא היה פרובלמט כזה גדול הוא היה יכול להגיע לקבוצות יותר גדולות מסלטיק וממנצ'סטר סיטי.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם ברקוביץ' לא היה פרובלמט הוא היה מגיע למנצ'סטר יונייטד או ארסנל...מאמנים העדיפו לא להתחיל להתעסק בשטויות, במנצ'סטר היה כבר את רוי קין פרגי לא היה צריך עוד מישהו כמוהו...וארסנל? זה היה התקופה שויירה כל משחק שני קיבל אדום ופתח ת'פה...מאמנים העדיפו פשוט שחקנים פחות כשרוניים ורגועים. ושלא תחשבו לרגע שלברקוביץ' לא היה מקום באחת מ-3 הגדולות (מנצ'סטר, ליברפול וארסנל) של אנגליה, כי היה לו. בשיא שלו הוא היה בין השחקנים הכי טובים בפריימר ליג. ועצם העובדה שהוא נמכר אז בסכום ששבר את שיר העברות בסקוטלנד 5.5 מיליון פאונד, הראתה את זה. העונה הראשונה שלו עם ג'ון בארנס למרות שלא הסתיימה באליפות, היתה דווקא מאוד חיובית מבחינה חברתית מבחינתו וגם מבחינה מקצועית, לא הרבה שחקנים יכולים לומר שבמשחק הבכורה שלהם בסלטיק הם כבשו בוולה, ובדרבי באייברוקס כבשו צמד במחצית אחת, והוסיפו בדרבי החוזר שני שערים ובישול במשחק בלתי נשכח שנגמר 6:2 לסלטיק שהובילה 3:0 אחרי 15 דקות (מיותר לציין שהוא נבחר לאיש המשחק?). בשיא שלו ברקוביץ' היה בין 50 הטובים בעולם.

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/05
  12. נדב מיכאלי Member

ברקוביץ' היה יכול להשתלב בצורה טובה בליברפול או ניוקאסל ואולי גם אצל ארסנל.
    אבל כאמור הוא היה פרובלמט,עושה פרובוקציות,לא סותם את הפה לרגע.
    טל בן חיים מבורך -הוא לא כזה ויכול להגיע רחוק !

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בואו נאמר דבר כזה? הלוואי שחצי מהנבחרת שלנו תהיה טל בן חיים. לא שחקן עם המון כישרון, אבל עם מוסר עבודה ורצון להצליח שיש למעטים בארץ שלנו. אין לי ספק שאם זה היה ככה היינו כבר עכשיו במונדיאל מהמקום הראשון אחרי ניצחונות על שוויץ, צרפת ואירלנד ברמת גן.

14. barakrom Member

אין מילה רעה לומר על טל, אבל ברקו הוא פלא הבריאה והשחקן הכי גדול שדרך אי פעם על דשא ישראלי כולל כל הזרים שביקרו כאן-מה בכלל השוואה?

15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

בן חיים גם היה פרובלמט, הוא פשוט ידע לסתום את הפה כשעבר לאירופה, כמו בניון