שווה לבחון את היכולת של בן חיים לאורך זמן,בעיקר בעונה הבאה כשלבולטון יהיה לוח משחקים עמוס יותר עם ההופעות בגביע אופ"א. אגב,אל תשכחו שבן חיים מצליח בליגה מאד פיזית,אולי הפיזית באירופה,כך שגם החוסן הגופני שלו השתפר..
טל בן חיים מתחיל להראות שיש לו מה להוכיח באירופה וכל הכבוד לשחקן הזה בסוף הוא אולי יהיה בין החישה הישראלים הכי מצלחים באירופה.
הוא כבר בין המוצלחים ביותר. אחוז ההופעות שלו בהרכב הראשון כבר בעונת הבכורה מדהימים ועוד בקבוצת צמרת בפרמיירשיפ שטיפסה למפעל אירופאי
האמת גם אני חשבתי שבן חיים יחזור עם הזנב בין הרגליים כמו ישראלים אחרים שניסו את מזלם בליגה קשה כמו אנגליה (זוהר,אמסלם...) או ישראלים שהיו טובים בארץ יצאו לחו"ל למדינות אחרות ונכשלו (רונן חרזי,אלון חזן,ז'אן טלסניקוב) ,אבל הוא הפתיע את כולם. התחיל את העונה ביציע אחר כך השתלב בצורה נפלאה בהרכב הראשון (!) של בולטון ויש לו מניות ,אומנם לא רבות כל כך ,אבל עדיין מניות להגעה של בולטון לגביע אופ"א. אני מאחל לו רק בהצלחה ,הלוואי שיגיע לרמות הגבוהות ביותר ועוד יותר הלוואי שהוא יטעם את ריח המונדיאל . גם מבנה הגוף שלו השתנה מאד,הוא עכשיו יותר פיזי . וכמה מפתיע שזה עוד שחקן מצליח שבית החרושת לשחקני נוער על שם מכבי תל אביב שולח לאירופה.
אין ספק שהבנאדם התקדם בצורה מדהימה וכול הכבוד לו על זה, מספיק לראות איך בחופושות הוא רץ על החול בים וכמה שהוא משקיע את האמת שמגיע לו, אבל בנוסף לזה הבנאדם הוא מוכשר וקיום להיות בלם טוב זה לא רק פיזיות וכוח כמו שהיה פעם וכיום הבלמים הטובים בעולם הם גם מוכשרים וחכמים וגם לטל בן חיים יש המון תכונות טובות והוא אכן מתקדם מאוד והופך להיות בלם מעולה , אבל באמת שהשנה הבאה שלו היא שנת המבחן שלו, האם הוא יהיה יציב ביכולתו או שזה היה שנה חד פעמית, אני מאמין שהוא יתן עונה מעולה והוא יהיה אחד הלבמים הטובים בליגה האנגלית(שאגב אני לא מבין מה כול כך טוב בה, הרמה בספרדית ובאיטלקית הרבה יותר גבוהה) ואני מקווה בשבילו שיגיע הכי רחוק שאפשר! וההשוואה לבניון היא בכלל לא קשורה מכיוון שהם באמת לא אותם תפקידים והם נמדדים ונבחנים על דברים אחרים על המגרש, אך ללא ספק שניהם שחקנים מעולים.
על פי מה אתה אומר שהאיטלקית והספרדית חזקות יותר? על רמת השחקנים שם? תראה את ריאל מדריד, אם לשפוט לפי שמות היא הקבוצה הטובה בעולם, 0 תוצאות. הליגה האנגלית שונה מאוד מהספרדית ששונה מאוד מהאיטלקית, זה כמו ההשוואות הבלתי נפסקות האלה בין פלה ומאראדונה, כשכל המשותף בינהם הוא ששתיהם שיחקו כדורגל.
תקשיב לכל ליגה יש את היופי שלה ועל טעם וריח....... מה שכן מסכימה איתך קשה לעשות השוואה בין הליגות כל אחת מספקת לנו משהו אחר אין לי הרבה מה להוסיף סיכמת הכול מצוין בהחלט כישרון ענק ובן אדם סימפטי מאוד ידע לשבת על התחת ולחכות להזדמנות ואכן הוא מוכיח את עצמו ממשחק למשחק היה תענוג לעקוב אחריו עונה שעברה מחכה בקוצר רוח לפתיחת העונה אני לא יודעת אם זה בגלל יותר מידי השוקו ששתיתי והתחיל להשפיע אבל הדברים שלך נראים לי כאלה הגיוניים כרגע ברציני עכשיו אם חושבים על זה עם כל הכבוד לוולטר סמואל ''החומה'' עלק יכולת כזאת ירודה לא ראיתי מאז שאני ניסיתי לשחק כדורגל בפעם האחרונה לא הייתי נותנת לו לשחק בליגת הנוער של אחי בן השש אוליי אני ניסחפת אבל יותר מידיי פעמים העונה זרקתי את הכרית על הטלויזיה בגללו תראה איך שחקן כמו טל הצליח ככה ולחשוב שאנחנו (ריאל) לקחנו שחקן עם כל הבולשיט מסביבו ועשינו מימנו מינימום לוסיו יו איזה חפירה סורי רבותיי אני יתרץ את זה בחוסר שינה